Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:12:59
|
|
|
|
Tejchy
|
Punca, ki je ležala z mano v sobi je imela od pet do deset obiskov na dan, pa se ne hecam, resno. To je bil polom. Sem dojila so prišli neki ljudje, sva podirale kupčka je spet nekdo prišel, sva zaspali so blebetali v prazno in se smejali ful na glas, vmes je pa še smrčala za ****i. Ne vem, če sem spala petnajst ur v šestih dneh. ............. folk bi res lahko bil malo bolj uvideven........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:17:38
|
|
|
|
meta21
|
Jaz se pa bolj mame bojim kot tašče. Pa ne da bi me blo strah , ampak mislim, da bo velik bolj tečna. Tašča zelo previdno kaj predlaga al pa rajši ne, ker ve, da ne bom tiho in da ji svoje povem. Se ne kregam, ampak povem pa kaj si mislim. Mami pa že doživlja svoje tri porode prek mene... Je rekla, da nes da ji moram povedat, ko bova šla v P, da bo mislila name... Pa sem rekla, da bo že zvedla. In da če bom 15 ur prej tam, jo bom mogoče res poklicala, da pa nič ne obljubim... Je bil mal dolg nos ampak bo že preživela Drugač so se pa pri nas že začeli klici, če še nisem šla rodit. In potem ko rečem, da bodo že zvedli, vsak reče naj sporočim, ko se bo kaj začelo dogajat Najboljš, da vsakemu 2x pošljem sms...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:20:58
|
|
|
|
meta21
|
Aja, za v porodnišnico sem si pa jaz za vsak slučaj spakirala še 2 tetra plenički. Če bom slučajno glih kje pri vratih al pa če bom imela kakšno cimro, ki misli imet družinska srečanja, da se bom lahko mal pokrila pri dojenju. Se probam že zdaj psihično pripravit na take stvari, da ne bom pol vsa znervirana tam. Bom sam škodla s kakšnim "živčnim" mlekom
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:22:10
|
|
|
|
meta21
|
A ni v P tko, da lahko ob sprejemu izraziš željo, da si anonimen-torej, da noben, ki kliče na info, ne more zvedet, če si tam in kaj se s tabo dogaja?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:22:28
|
|
|
|
amor real
|
Ah, glede telefonov, ti itak stalno zvonijo . Jaz vsakemu povem, da čakam, da vsi dobijo ta mesec plačo nakazano (to je nekje do 18.), da bodo imeli za velika darila
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:22:48
|
|
|
|
arabela*
|
čau bejbike Madonca ste se danes razpisale,da vas ne sfolgam prebrat.Nekaj malega uspe,vse pa se mi ne da.Pa ne bit hude
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:24:50
|
|
|
|
amor real
|
V Postojni vem, da ne dajo info nobenemu, razen tistemu, ki ga ti določiš, da mu lahko. Tako je baje zdaj tudi drugod. Bolj je problem, ko si v porodnišnici kje blizu svojega kraja, pa vedno kdo pozna kako sestro, babico in potem pa razčveka kako in kaj. Vsaj mi imamo eno tako v službi, ko iz Izole vse zve še pred svojci
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:28:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Ah, glede telefonov, ti itak stalno zvonijo . Jaz vsakemu povem, da čakam, da vsi dobijo ta mesec plačo nakazano (to je nekje do 18.), da bodo imeli za velika darila Ta mi je všeč, ja!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:28:33
|
|
|
|
arabela*
|
punce,ne se preveč obremenjavat s stvarmi,kako boste oblečene,obute,kaj bo imel oblečeno iz P. Vse to se tam pozabi,se mi zdi,da je tisti čas tam notri že sam po sebi grozen,vsaj meni.Samo ure sem odštevala,da greva z malečko domov,pa čeprav je bilo po svoje lepo v P.Nič ne komplicirat,po večini trebuškeg gre za tričetrt nazaj.Zdaj pa je tud odvisno,koliko ste se poredile še drugot po telesu.Jaz sem nosila v P:svoja oblačila,ker nisem marala tistih veščastih halj,tako da sem kar v tiset pol odracala domov.Bognedaj,da mi me kdo videl,bi ga kap.Mpak mi je bilo čist vseeno,samo da grem,pa magari naga in bosa
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:29:18
|
|
|
|
emi*
|
V Ljubljani dobiš med popadki obrazec za izpolnit koga bi imele v porodnišnici na obisku!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:29:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čau bejbike Madonca ste se danes razpisale,da vas ne sfolgam prebrat.Nekaj malega uspe,vse pa se mi ne da.Pa ne bit hude Naj ti bo no! Je pa povprečje napisanih strani na dan drastično padlo odkar si drugič mamica. Smo kar malo ljubosumne na Mariso!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:31:27
|
|
|
|
Tejchy
|
V Ljubljani dobiš med popadki obrazec za izpolnit koga bi imele v porodnišnici na obisku!! ti to resno al kaj?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:31:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* V Ljubljani dobiš med popadki obrazec za izpolnit koga bi imele v porodnišnici na obisku!! Med popadki? A to je zato, da lahko samo izdaviš: Nobenga, pi m o!
< Sporočilo je popravil meta21 -- 8.9.2008 17:32:23 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:32:43
|
|
|
|
Tejchy
|
Naj ti bo no! Je pa povprečje napisanih strani na dan drastično padlo odkar si drugič mamica. Smo kar malo ljubosumne na Mariso! ja, to bo držalo... mah sj veš kaj meta... lahko da bomo me iste, ko pridemo domov......... itak ne bo več tolko časa za čvek.......... SARAYA - kaj pa kaka slikica Marise?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:33:10
|
|
|
|
Tejchy
|
Med popadki? A to je zato, da lahko samo izdaviš: Nobenga, pi m o!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:34:51
|
|
|
|
arabela*
|
Glede japonk,pa sem jaz kar ene malo bolj elegant vzela,ker sem pač v njih navajena.Sem kar obdržala tiste,v katerih sem prišla.Ma sploh ne komplicirajo kaj ima kdo obuto
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:35:38
|
|
|
|
amor real
|
Takrat najbolje, da nas niti kdo je očka ne vprašajo
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:37:24
|
|
|
|
amor real
|
jaz tudi mislim it v japonkah rodit , ker drugega itak ne obujem več. Se bom naredila budalo (oziroma itak sem , se mi ne rabi delat), da je na obali še poletje, čeprav v Postojni je drugačna klima
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:37:36
|
|
|
|
arabela*
|
Punce,obljubim,da bom nadoknadla. Je zadnje dni s tavečjim otrokom kar več dela,ko z malim slike mi je moj danes obljubil,da mi jih pomanjša in jih bom dala zvečer gor.Upam,da ne pozabi
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:39:06
|
|
|
|
arabela*
|
,jaz bi tud šla z vami. Tak bi mi pasala kaka urca,dve čist za sebe,na izi,uhhhhhhhhhhh,sanjaj
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:39:21
|
|
|
|
amor real
|
SARAYA, ti si še najbolj pridna med novopečenimi mamicami, se mi zdi, da si največ pristona, vsaka čast.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:39:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Takrat najbolje, da nas niti kdo je očka ne vprašajo Bi znale preveč sočno odgovorit, kaj? Po moje se babice ful narežijo, kaj vse slišijo v porodnih sobah. Mi je blo ful dobro, ko je rekla babica v MŠ, da pride trenutek tik pred porodom, ko babica pošlje bodočega očka na sendvič al pa na kavo, da ne bi prišlo, do kakšnih nepotrebno izrečenih izjav. S strani mamice, seveda ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:41:41
|
|
|
|
arabela*
|
amor real,hvala
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:44:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real jaz tudi mislim it v japonkah rodit , ker drugega itak ne obujem več. Se bom naredila budalo (oziroma itak sem , se mi ne rabi delat), da je na obali še poletje, čeprav v Postojni je drugačna klima Jaz bom pa najbrž šla kar bosa rodit. V LJ je tud še poletje! Najboljš je to, da mam samo desno nogo zatečeno. Drugač majo pa pri nas v tušu oz. v trgovini s čevlji v sklopu tuša čist solidne japonke za par evrov-pa najbrž še kje. Za vse tiste, ki ste jih zmetale stran al pa nikol mele. Jaz mam same brezvezne, ker imam preveliko nogo, da bi dobila kakšne lepe ženske natikače-sploh pa zdaj v nosečnosti
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 17:47:42
|
|
|
|
meta21
|
mah sj veš kaj meta... lahko da bomo me iste, ko pridemo domov......... itak ne bo več tolko časa za čvek.......... Sploh tiste k smo prvorodke. Jaz mam pa še računalnik v najbolj oddaljenem koncu bajte... Upam, da bom SPLOH kdaj uspela prit. Bom tiste, ki bojo prišli na obisk nenajavljeni zaposlila s kuhanjem, likanjem, sesanjem in pranjem, jaz bom pa na RR čvekala (ko bo Lovro spal). Bomo vidli, če jim bo še kdaj padlo na pamet prit na obisk prehitro...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?