ronja
|
politizira Hehe, kaj pa pričakuješ od politika? Ti se pa ful s temi horoskopi baviš, jaz nimam pojma, niti kdo je od kire stranke, kje da bi vedela njihove rojstne datume ... jaz sem bikica, pa mislim, da zame kar dosti stvari drži: sem zvesta (tudi kot prijateljica, ko imam nekoga rada, mi ga je težko kar pozabit - verjamem, da ste to že opazile, ker zadnjih par dni skoz javkam ravno zato ), strastna, zelo rada jem in se ljubim (to ste verjetno tudi oboje že opazile ), kar naj bi bilo značilno za nas , tudi zaščitniška sem do ljudi, ki jih imam rada, predvsem do otrok (vendar upam, da ne pretirano - ni mi problem zaupat male drugim ljudem, recimo - bomo videli in se popravljali sproti) - edino ljubosumna in posesivna pa res nisem (tudi po mnenju drugih). Znam bit pa trmasta, ko se nekaj odločim, seveda mislim, da imam prav, če me hočeš prepričat, rabiš tehtne argumente, ker jih jaz za svojo odločitev vedno imam, kar zna bit neprijetno za ostale (se popravljam )... Veliko mi pomeni družina: otroci in ljubi, da se z njimi dobro razumem, v bistvu na sploh odnosi z ljudmi, težko delam v okolju, kjer se kregajo. Do ljudi, ki jih imam rada, sem zelo potrpežljiva, prav tako za cilj, ki si ga zastavim. Lahko pa zgubim živce, kadar moram delat nekaj, v čemer ne vidim smisla. Takrat bi vse podrla pred sabo in me je zelo težko prepričat, da je včasih pač nekaj treba in pika... Ne morem mirno gledat problemov, češ, da se bojo že rešili, takoj hočem zrihtat zadeve... V podznaku (a je to isto kot luna?) sem baje tehtnica, pa ne vidim kakih hudih podobnost - res premislim, predno se odločim, vendar je to značilno tudi za bikice. Se pa odločim in ne cagam v nedolged, pa tudi zelo stabilna sem - redkokaj me premakne, niti razne bolezni niti nosečnosti v mojem razpoloženju ne igrajo neke hude vloge (mogoče zato, ker sem imela kot otrok precej zdravstvenih problemov in sem se odločila, da je brezveze, da si bolan IN še slabe volje zraven - če si že bolan, bodi vsaj dobre volje, je lažje...) Me pa seveda stisne in kadar me, rabim lubija zraven, noben drug ne velja... Vsekakor pa ne menjam razpoloženja prav hitro - se mora nakej konkretnega zgodit, da se moje razpoloženje zamenja, vedno kot posledica nečesa, ne pa kar samo od sebe. Nikoli ne bom slabe volje samo zato, ker recimo zunaj dežuje, celo če bom zato čisto premočena prišla na delo... Bom pa slabe volje, če mi poizkusi ne bojo šli in takrat mi lahko vsi rečejo, da bo vse še ok, pa bom še vedno malo žalostna... Če sem žalostna, se mora problem rešit, če sem vesela, mora it kaj hudo narobe, sicer me ne boste premaknili . zvezdica, čestitke, polovico že imaš . Mal heca, če ti je kaj v tolažbo, čez 4 tedne so že šanse, da preživi, tudi če bi se kaj neželenega zgodilo... Zame pa samo še 1 teden, jupi! Sicer ti pa rečem, da bomo prišle še čez PDP, boš videla, boš še naganjala svojega razbojnika ven! Aja, moj drugi nečak posnema prvega in še kar noče ven. Tako da bojo svakinji jutri dali nekaj za sproženje poroda (čeprav bi jaz na njenem mestu še počakala, ker mam pač rajši, da gre vse skup naravno, saj bo komaj 1 teden po roku, ampak njej se bolj mudi, že zadnji mesec že skoz jamra, da komaj čaka, da bo konec , pa še tako prepričana je bila, da bo že avgusta rešena - ne vem sicer zakaj, glede na to, da se prvemu ni nikamor mudila in da je mela PDP septembra...). Jaz računam, da naj bi se moja Lejlica rodila tam nekje do 16., to bi bilo približno tako, kot se je Ronja, ji pa dam čas še do 21.1. to je pa skrajni čas, da se spoka ven. Tašči sem že rekla, da so mi prestavili rok na 21. da ne bom mela vsak dan po 10 klicev, kako pa kaj, pa če je že, itd., hehe.
|