|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
8.9.2008 11:50:03   
ELMA
mami28  ku-kuc user posted image
Povej nam kaj o Lani ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
8.9.2008 11:55:50   
Janey
malo me ni pa že čvekate ko nore

jaz sem tut misla stroje polnit in praznit pa sma obisk dobila in je komaj zdaj šel. jaka je tut zdaj pred kratkim zaspal tak da grem najprej v kopalnico..tam je največuser posted image user posted image ko se zbudi pa šibama v trgovino po nekaj meseka za nas 3 in pol hitro nazaj za štedilnik, ker jakcu bodo že zadne minute tekleuser posted image user posted image hihi, če ne bo pa kako bananko vmes dobiluser posted image ampak tut jaz še ne vem kaj mu naj kuham. nekaj zelenjave mam še na vrtu, ampak ne vem al naj krompir pa mesek al kaj...al samo juho. grem nouser posted image user posted image

ja za tiste ki pa berejo pa...se strinjam z jencili no commnet

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
8.9.2008 11:56:24   
mami28
user posted image Sem se že vstrašla, da bote še mene kej skritizirale, ker se tud bolj mal oglašam user posted image

Naša Zala je pa dobila drugi zobek in to zgoraj desno. Tko da mamo sedaj enega spodaj desno in enega zgoraj desno. Zanimivo, jst sem ji pa tko mazala spodnjo dlesen, ker sem mislila, da ji spodnji nagaja. No, samo da je zunaj.

Jst ne vem, al tko slabo kuham, al so fruteki res tko dobri user posted image Zali pašejo samo fruteki. Tist ka pa jst naredim, pa poje kvečjemu tri žličke, pol pa uste tako skupaj drži, da ni šans, da kaj noter uide. Sicer pat tko ni neki navdušena nad gosto hrano, glasvna je še vedno ziza. Čez dan poje največ en frutek.

V soboto smo imeli krst in Zala je blestela, pa cel dan nič spala. Ker je baba kot baba, radovedna, ji ni smelo nič uidet.
Tako je to pri nas.

Mejte se!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
8.9.2008 12:00:15   
dolenjka
No, vidim da sem mal reda naredila. Pa tut če samo za 5 minut user posted image

Mami28 a že 2 zobka? user posted image  To bo pa smešno za videti, 1 zgoraj in 1 spodaj user posted image  Najboljš da na srečanje prideta user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
8.9.2008 12:01:36   
mami28
A je več srečnic, ki spijo celo noč? Nam to do sedaj še ni uspelo. Mamo pa kr dober nočni urnik. Zaspimo okrog devetih, prva runda ob enih, druga ob štirih, potem pa med sedmo in osmo vstajanje. 

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
8.9.2008 12:03:36   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

A je več srečnic, ki spijo celo noč? Nam to do sedaj še ni uspelo. Mamo pa kr dober nočni urnik. Zaspimo okrog devetih, prva runda ob enih, druga ob štirih, potem pa med sedmo in osmo vstajanje. 

Mi smo eni izmed tistih, ki cele noči spimo. Morda smo do sedaj 5x jedli ponoči. user posted image user posted image user posted image  Močno upam, da tako tudi ostane.

Ta dva zobka pa morata fejst luštno zgledat - user posted image  Zala. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
8.9.2008 12:03:53   
mami28
Do Ljubljane mam kr uro in pol vožnje. Tko da se bolj težko odločim, bi vas blo pa fajn kej videt, pa vaše sončke. A se niste neki za Celje menle? Ka pa kej Dolenjski konc?

Me res zanima, kak nasmešek bo mela Zala user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
8.9.2008 12:03:55   
Janey
tak en stroj se pere...cot je pa še za ene 3 ziher, plus brisače od včeraj. jaz ne vem kaj mi delamo...a se po blatu mečemo al kaj, če mam skoz polno košaro, pa samo en stroj in eno stojalo.user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
8.9.2008 12:05:15   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

tak en stroj se pere...cot je pa še za ene 3 ziher, plus brisače od včeraj. jaz ne vem kaj mi delamo...a se po blatu mečemo al kaj, če mam skoz polno košaro, pa samo en stroj in eno stojalo.user posted image user posted image

to se tudi jaz sprašujem - koš je immer poln
Kot torbica od Sport Bilija. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
8.9.2008 12:06:15   
Janey
mami ja celje je 24.9, samo plac še moramo najt. mora misar prit da pove...če ne se bomo pač kar v citiparku dobile...druga ne najdemuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
8.9.2008 12:06:30   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

to se tudi jaz sprašujem - koš je immer poln
Kot torbica od Sport Bilija. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
8.9.2008 12:07:27   
Janey
grem še onega v kuhno napolnit in zalaufat. dokler jaka spi

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
8.9.2008 12:09:46   
dolenjka
Sej res, kje se pa miška skriva? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
8.9.2008 12:09:54   
nizy
mi tudi spimo po cele noči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pozna se da je tretja user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image mamo že vse v malem prstu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1839
8.9.2008 12:11:24   
mami28
No, Celje bi pa mogoče celo prišel v poštev user posted image Mam samo eno uro vožnje user posted image Sicer moj dela v Celju, tko da ga lahk pol mal presenetim user posted image Sej mislim, da je citypark kr v redu.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
8.9.2008 12:11:53   
dolenjka
Mi pa nič več ne spimo cele noči user posted image  Kdo bi si mislil da bom še vesela tega user posted image  Vse za polne zize user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
8.9.2008 12:12:41   
nizy
tak en stroj se pere...cot je pa še za ene 3 ziher, plus brisače od včeraj. jaz ne vem kaj mi delamo...a se po blatu mečemo al kaj, če mam skoz polno košaro, pa samo en stroj in eno stojalo.

mi mamo tut nonstop poln koš , mam srečo ,da mamo na 13 štuku nadkrito teraso user posted image user posted image user posted image , če je sončno je v 2 urah vse suho , pa lahko nesem tut  par stojev sušit user posted image user posted image user posted image , tko , da zaenkrat ni panike

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
8.9.2008 12:12:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

No, Celje bi pa mogoče celo prišel v poštev user posted image Mam samo eno uro vožnje user posted image Sicer moj dela v Celju, tko da ga lahk pol mal presenetim user posted image Sej mislim, da je citypark kr v redu.

city je ok, samo dokler je lepo vreme smo pristašice svežega zraka user posted image  Imaš kako idejo user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
8.9.2008 12:13:06   
mami28
Čestitke vsem pridnim sončkom, ki tkole lepo spijo celo noč user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
8.9.2008 12:16:00   
mami28
Celja ne poznam glih dober, ga obiščem samo takrat, ko je treba v večjo nabavo user posted image
Bom mal mojga vprašala, je bolj domač v Celju. A ne bo zdej v kratkem celjski sejem?

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
8.9.2008 12:18:40   
mami28
Zdele sem se spomnila, da smo bli na izletu v Celjski koči, pa je prav prijeten platz, tud zunaj je lepo. Sicer je pa mal ven iz Celja.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
8.9.2008 12:20:37   
srečka nosečka
Jaz grem jutri v CE, pa bom moje celjske sodelavce malo povprašala za kakšen fajn plac. user posted image
Jooooj, kako vas že želim spoznat. Vse! user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
8.9.2008 12:21:06   
ella79
mami naša je tudi sam kupljene kašice, pa še to sam hipp user posted image danes je imela spet pester izbor, pa nič ni hotla kar sem jaz skuhala, tako da je na koncu na zizi pristala user posted image le kam to pelje user posted image aja, je samo domačo blitvo+krompir user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
8.9.2008 12:21:58   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image  - čakam poštarja, kot pes na kost. Mi mora prines drug del gesla za elektronsko bančništvo. Tipa pa ni od nikoder. user posted image
Vrat mu bom zavila, če je samo listek v kastlc vrgel. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1849
8.9.2008 12:24:59   
mami28
Ella79, pol sta najine čist enako zbirčne user posted image Zala tud samo blitvo in krompir še nekako poje, če ji naredim. Res, kam to pelje user posted image Če je pa fejst lačna, pa itak samo ziza. Tko da ji gosto hrano ponudim kakšno dobro uro po dojenju. 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?