|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
7.9.2008 10:14:24   
asso
Jutro,

včeraj nisem bila od volje, da bi karkoli pisala, namreč je bil takšen žalosten danuser posted image user posted image user posted image  Če je katera slišala po italijanskih TG-jih za nesrečo, kjer je fantka povozil avto do smrti, je bil to sin od moje sestrične.
Kar nisem mogla verjet in ko sem izvedela sem se kar tresla. Star je bil 9 letuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, kljub vsemu smo zvečer šli na eno fešto in se imeli res superuser posted image user posted image user posted image  No, moj ima danes migreno in bruhauser posted image user posted image  Jaz pa sem v redu in zdej dokler imam mir moram malo zlikat.

Se beremo in pišemo jutri, ker danes ne verjemem, da mi bo še kaj zneslo. Pa itak niste kaj dosti klepetale včerajuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.9.2008 13:26:16   
Naja30
user posted image user posted image  Žal mi je.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.9.2008 20:12:49   
n€na
ojla,

midve z Zalo sva že nazaj, bilo je superuser posted image user posted image Imeli smo eno fešto na kateri smo se srečali skoraj vsi sorodniki. Zala je zelo uživala in vsakemu ki ga je srečala je dala roko v pozdravuser posted image Bila je prava gospodična.

asso- user posted image user posted image user posted image user posted image sem brez besed, so eni vozniki in motoristi pravi kreteni, zdaj ko sem se vračala sem v šmarjah skoraj naložila enga motorista, ki je prehiteval stoječo kolono proti kopru.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.9.2008 20:20:03   
majrim
samo na hitro...asso...user posted image user posted image user posted image user posted image
..drugače pa je bla danes ena super nedelja...zjutraj po izoli šetnja,popoldan pa osvežitev v morju
dokaz:
user posted image
in še ena skupinska
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.9.2008 20:24:07   
Naja30
O, ste pa res uživale, babe! user posted image

Mi smo tudi bili na plaži, ampak dopoldan. Popoldan sem bila doma in počivala.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.9.2008 21:24:56   
majrim
smo,smo...user posted image user posted image user posted image ...in prav je pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image ...škoda le,ker gre poletje h koncu user posted image user posted image user posted image
..zdej pa lahko noč počasi....me je utrudla vodauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.9.2008 21:32:29   
thaiss
Čer, mi smo prišli pred pol urce domov, Matia je že v avtu omagal, mene pa tudi počasi zmanjkuje!

majrim kaj jutri greš delat??

Asso moje soželje družini fantka!

Majrim&Helenav - uživantkeuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.9.2008 21:40:53   
helenav
ekkomi..sem vse zlikalauser posted image user posted image

asso ajoooooj...grozno...res groznouser posted image

Majrim hvala za lepo družbo....res je bilo mega...čas tako hitro beži, ko nam je lepo...user posted image ...

thaiss kje ste pohajali?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 933
7.9.2008 21:42:21   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
thaiss kje ste pohajali?

smo bili pri moji noni. Matia se je nadivjal za en mesec vnaprejuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 934
7.9.2008 21:43:13   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Čer, mi smo prišli pred pol urce domov, Matia je že v avtu omagal, mene pa tudi počasi zmanjkuje!

majrim kaj jutri greš delat??

Asso moje soželje družini fantka!

Majrim&Helenav - uživantkeuser posted image

ja,grem delat user posted image user posted image user posted image ...tako lepo je blo,da ne more trajat večnouser posted image ...kod ste pa vi klatli??user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 935
7.9.2008 21:45:14   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bravo Matičko user posted image user posted image user posted image user posted image ...čaki,da se dobimo na travi,kaj šele bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 936
7.9.2008 21:49:31   
thaiss
moja nona ima user posted image mladiška starega 2 meseca in Matia se ni umaknil od njegauser posted image
Bom dala kako fotko goruser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 937
7.9.2008 22:00:29   
thaiss
majrim kako delaš ta teden???
aja, ticker si moraš spremenit user posted image

helenav ti še en teden uživanjcije, izkoristi dneve!!!

nalagam fotke...

< Sporočilo je popravil thaiss -- 7.9.2008 22:01:28 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 938
7.9.2008 22:05:36   
thaiss
današnje fotke...upam, da nas ne bojo prijavli zaradi mučenja živaliuser posted image user posted image user posted image

user posted image    user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 939
7.9.2008 22:13:39   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oooo,sem se nasmejala slikam ejuser posted image user posted image user posted image user posted image ...te prve so the best...itak je užival pol v taki družbiuser posted image user posted image user posted image ...kdo ne biuser posted image ...kje pa imaš nono???user posted image
zjutraj delam ta teden....popoldne pa sem samauser posted image user posted image ...zdej pa res grem počasi...nočkoooooooooooo

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.9.2008 22:14:22   
majrim
p.s....aja,zakaj pa me zdej zaje.... ta ticker??'..kar naenkrat ima spet rojstni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 941
7.9.2008 22:16:31   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oooo,sem se nasmejala slikam ejuser posted image user posted image user posted image user posted image ...te prve so the best...itak je užival pol v taki družbiuser posted image user posted image user posted image ...kdo ne biuser posted image ...kje pa imaš nono???user posted image
zjutraj delam ta teden....popoldne pa sem samauser posted image user posted image ...zdej pa res grem počasi...nočkoooooooooooo

mu ni blo dolgčas, in nam tudi ne!!! Najbolj mu je bilo všeč ker je lahko mirno laufal naokoli, nikjer nobenega avtauser posted image
moja nona je pri Poreču - Višnjan

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.9.2008 22:16:59   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

p.s....aja,zakaj pa me zdej zaje.... ta ticker??'..kar naenkrat ima spet rojstni danuser posted image user posted image user posted image

ajd popravi!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 943
8.9.2008 8:47:05   
zrak
dobro jutro vsemmm...
no pa se je začel nov teden.. kar pomeni za vas ponovno vrtec, upam , da bodo otroci uživali...

Helena ti pa še malo in pol delat.. saj nazačetku ti bo mogoče hudo, ampak pol se ulaufaš in ti skoraj paše malo odklopa vsakdanjika...

Asso ful mi je hudo za fantiča in vse njegove bližnje..
Tudi mi smo bili na fešti v sobotouser posted image .. in se imeli ful dobro.. Sem se naplesala in sploh se mi ni šlo domov..Zjutraj pa itak 8 budnica, ampak na srečo je popoldan spal skoraj 3,5 ure in mi z njimuser posted image ..

Drugače pa pri nas vse ok.. lepo hodimo, skoraj tečemo. V petek smo bli v razvojni in vse perfetto .. Motorika še več kot je za njegovo starost...... edino ko mu je dala dojenčka in flaško mu je rekla naj da doječnku papat.. In Enei je gledal čudno tisto malo flaško????user posted image .. pol mu je pokazala in je naredil, sicer sramežljivo, ampak je naredil... Kako pa naj ve da se da dojenčku jest s flaško, če mi to doma delamo z žlico in vilico? Ker seveda sem doma poskusila, ko je imel vilico in mu je dal čisto normalno jest??

Ma saj ni važno.. bistvo je da je vse ok in da napreduje v pravi smeri..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 944
8.9.2008 9:45:19   
Naja30
zrak, ne sekiraj se, če v razvojni nekaj ni kao "prav" pokazal. mene je naša P čisto prestrašila, ko Tija pri 1 letu še ni znala iz lončka pit. Ojej, kaj pa zdaj?? Nisem ji pa povedala, da prav lepo pije s slamico. In ko sem ji dala čez kak dan lonček, je prav tako pila. Zdravniki znajo včasih pretiravat in preveč delajo po teoriji.

Danes je bila kriza, ko sem jo oddala v vrtcu. Jok. user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 945
8.9.2008 10:02:00   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Danes je bila kriza, ko sem jo oddala v vrtcu. Jok. user posted image

Pri nas tudiuser posted image user posted image user posted image  Že ko smo prišle je jokala in non stop mama, mama, mama. Po 15-ih minutah, ki sem bila tam z njo je še vedno jokala, in ni hotela it od mene. Tako, da ni preostalo drugega kot jo oddat in it, čeprav zelo težkouser posted image user posted image user posted image  Pač to je življenje in tudi otrok se more navadit, da ne more bit vedno po njegovo.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 946
8.9.2008 10:07:56   
Naja30
Jaz pa nisem bila dolgo tam. Že vzg. je rekla, naj kar hitro opravimo s poslavljanjem in sem jo malo polubčkala in objela in dala na tla in že jo je ona vzela in sem šla ven. Tako ali tako danes ni več staršev notri in večina otrok joka. Res je, to je del življenja. Čeprav je težko, ko pogledaš otroka preden stopiš iz sobe in vidiš njegove velike objokane očke... user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 947
8.9.2008 12:36:15   
n€na
thaiss- full lepe slikice

majrim in helenav - kako vam je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image uživajte še te zadnje dni poletja 100/h

zrak- ne sekiraj se, mene je zadnjič v RA vprašala če že kaj rišeuser posted image po moje vidi v njej slikarskega mojstrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas tečejo v vrtcu solzice. Danes sem bila ene10 min z njo in je bilo vse OK, potem sem šla ven po flaško s čajem in je bilo tudi vse OK, potem sem še stala nekaj časa pred vrati in ni jokala in sem odšla. Ko pa sem prišla nazaj pa so vzgojiteljice rekle da je malo jokala in da se je hitro potolažila, jutri bo pa ostala do kosila.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 948
8.9.2008 13:10:26   
helenav
ojla

Klara spančka....vrtec pa user posted image user posted image user posted image user posted image super...sem pričakovala solze..pa je jokala le ko sem odšla....pol se je pa potolažla..ko sem prišla je spala v vozičku, jaz pa sem čakala  zunaj....So jo nafutrale in mi jo prinesle ven nasmejano..Jutri bo tam tudi spalauser posted image user posted image

Jaz sem pa danes pol stanovanja obrnila....mi je tako lepo sedaj ko je vse čisto....user posted image user posted image Jutri pa dalje....

thaiss lepe slikice in kužek je ko pelušuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi ga tudi cartala_ kaj je to zlati prenašalec?

zrak dej hiti kost...kdaj gremo ven????????????

asso, nena, nana....upam, da bo v vrtcu kmalu bolje....

grem malo počivat, dokler kinka....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 949
8.9.2008 14:11:57   
helenav
asso, nena, nana....upam, da bo v
...ajoooj.,.zdej sem vidla....Naja..oprosti tiskarski škrat je biluser posted image , sem te kar v nano preimenovalauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?