|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
6.9.2008 22:56:07   
dolenjka
Čer user posted image

Jaz sem živa, ampak še mal v depri, pa zj***** tko da se mi ne da tipkat in bom šla ajat. SMo se cel dan potepal, stanje s hranjenjem je isto (skor), sam da je po flaši 20 ml potegnila user posted image  user posted image  user posted image  - mojga mleka iz tiste zize iz katere ne vleče user posted image  Samo GH čez dan tut ni ne vem kolk pojedla. 100 ml dopoldan in popoldan pol frutka user posted image  No ja, ju3 je nov dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Elma vse naj naj za 6 mesecev!

Vse ostale pa ju3 pokomentiram, ker grem ajat. Nočko prijateljice moje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
6.9.2008 22:58:54   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Jaz sem živa, ampak še mal v depri, pa zj***** tko da se mi ne da tipkat in bom šla ajat. SMo se cel dan potepal, stanje s hranjenjem je isto (skor), sam da je po flaši 20 ml potegnila user posted image  user posted image  user posted image  - mojga mleka iz tiste zize iz katere ne vleče user posted image  Samo GH čez dan tut ni ne vem kolk pojedla. 100 ml dopoldan in popoldan pol frutka user posted image  No ja, ju3 je nov dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Elma vse naj naj za 6 mesecev!

Vse ostale pa ju3 pokomentiram, ker grem ajat. Nočko prijateljice moje user posted image

Dolenjka...malo po malo...pravijo, da se tko daleč pride!user posted image

Ti se pa le lepo spočij, pa bomo jutri kej več čvekale.

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
6.9.2008 23:00:55   
ELMA
dolenjka ...jaz imam iste težaave z Elmo glede AM , ampak jo jaz dam spat čez dan , in ko zaspi ven  potegnem dudo i fleško not , če se slučajno pa zbudi jo takoj ven špukneuser posted image
Bolj ji diši GH kot AM.

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.9.2008 23:02:12 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
6.9.2008 23:04:05   
ELMA
No jaz tudi grem ajat , ati je doma in je dobre volje user posted image  zato se poslavljam od vas ....Lahko noć ...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
6.9.2008 23:04:11   
nizy
ooo teta ELMA  ja na vidiku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
6.9.2008 23:05:20   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

ooo teta ELMA  ja na vidiku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ooooo teta Elma gre spat user posted image user posted image
Sam da bo tega vikenda konec pa bomo več čvekale draga user posted image
Ne vem zakaj imam manj časa za RR , ko je moj domauser posted image , ahhh bo že šeu na šiht , pa bo user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.9.2008 23:07:41 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
6.9.2008 23:06:21   
nizy

ooo teta ELMA ja na vidiku

Ooooo teta Elma gre spat
Sam

__

ja , ja  a  bo user posted image   na sporedu user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 6.9.2008 23:08:34 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
6.9.2008 23:09:37   
ELMA

ooo teta ELMA ja na vidiku

Ooooo teta Elma gre spat
Sam

__

user posted image user posted image user posted image  kaj ti pa to pomeni ....user posted image user posted image
leva,desna,leva ,desna user posted image  ne grem laufat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.9.2008 23:10:27 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
6.9.2008 23:12:09   
ELMA
noćko user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
6.9.2008 23:21:13   
jencili
nč, jst tud grem...

nočkouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
6.9.2008 23:29:56   
nizy
nočko user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.9.2008 7:50:54   
pina-1
jutro.

eni se spi. Smo spet bandali inprišli doov okoli 0:30. Sem se naplesala za naslednjih par letuser posted image .Ana je pa mela budnico ob 5:40. NO pol je na ciciki zaspala do 6:40user posted image user posted image . Pa Mia je tudi že auf. Mater tile moji otroci nočejo zjutraj spat. Čez ene 200 mesecev, bosta pa do 1 spali. Jok brateuser posted image user posted image user posted image
vidim da niste ble preveč zgovorne včeri in niam kaj dosti za komentirat.

grem kavo spit, pa otroke odpravit

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.9.2008 7:55:04   
buči
jutro, sem že pokofetkala, zdaj vas pa preberem.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.9.2008 7:56:53   
Janey
jutro
pina mi smo tut že kako urco pokonci. kaj češ. ampak danes moram rečt da je kar spal. zbudil sem se ob 1 da je jedel, pa ene ,4x do jutra. to je superskouser posted image user posted image zdaj pa z atijem zajtrkujeta, pa sem prišla malo pokukat. ampak grem nazaj, se bomo se malo pocartali. je tak redko da se z atijem zjutraj premetavamo po postliciuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
7.9.2008 8:01:19   
buči
Janey, user posted image samo, da ste ok, jaz imam že od začetka preventivno na 2 stopnji posteljico, ko se bo pa dvignil, gre pa na 3, da niti slučajno ne more ven.

pina, Wtc, tudi naš je zgoden. Najbolje, da mi jih en vikend pripelješ, pa jaz vstajam, naslednjega ti dam pa jaz moje otroke, pa ti vstajaš. Vmes si pa malo odpočijeva . vsaj v sanjah! user posted image user posted image user posted image

Dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.9.2008 8:31:05   
Februarka08
Jutro.

Zgleda ma naša tamala uro zjutraj naštelano v glaviuser posted image danes 10 min prej, se pravi 6.50user posted image ajd, dobro, naj ji bo, če je že ponoči miruser posted image
Zvečer sem bla huda in sva zaspala vsak na svoji strani pojstle, obrnena v stenouser posted image zjutraj se je pa prepir polegel, ne rabim razlagat s čimuser posted image user posted image

Zdej grem pa kuhno pospravt po zajtrku, pol grem pa k maši, tamala pa v varstvo k očijuuser posted image se že davi v kuhniuser posted image matr kok to sovražimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
7.9.2008 9:14:11   
ELMA
Jutro
Mi smo tudi slabo spali ponoći , ne vem kaj ji je ,skoz se je neki zbujala .A mogoće vreme upliva na naše user posted image  user posted image
Zdaj si grem user posted image  skuhat , pa cote obesit na teraso ...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
7.9.2008 9:39:08   
itata
evo mene. sej ne vem a čem odgovarjat al ne k me 3 dni ni blo gor... skratka okol copatkov: sem dobila mail sam od ebaya - nisem licitirala ampak so bili buy now. tko da so napisal, da so moji. pa prek paypal sem kao plačala. trgal so mi pa sam 1,5 eur k ti jih pol kao vrnejo oz vštejejo v cenouser posted image  skratka kr neki...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
7.9.2008 9:42:04   
itata
skratka v pet smo imeli drugač pregled in zaradi "administrativne napake" - beri ker ni bilo ta prave sestre, ampak so naju neki prestavljal poleti - šele drugo cepljenje. ampak ok. men ni panike. bo že. prenesel čist herjsko nobene panike. da vam še mere sporočim od mojega velikana pri 7 mesecih in 2 dneh: 10,800 g in 72,5 cmuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
7.9.2008 9:46:36   
itata
včeri pa sama midva pa od mojga tamala pa sva se seveda spet skregala... mj tko zoprn rata k mu kej ne gre. pol bolj tiha maša zvečer. danes se tud bolj nazaj drživa. bom ga en dan k bom bolj pri volji pa k bo mislu  da je vse pozabljeno spet naskočila preklet user posted image  kake mi reče k je tećen. za ga ubit. resno!! in to pred otrocmi. sem mislna da ga fentam. mah brezveze zgubljat besede. ostalih 11 dni sva se pa super razumela, k smo bli na morju sploh. pa skor nobenga kreganja nikol. tkole k mu pa živc potegne mi pa take servira, da ne vem a nej mu verjamem al ne? k če bi mu res življenje uničla in bi bil tko nesrečen z mano, bi že šel si mislim! matr mu jih bom napela, sam da mine še kak dan. če mu je tko grozn nej pa gre a ne. ni treba men usluge delat pa kle bivat. matr vola. sem lahk tud sama brez skrbi, da nočem enga tkole obremenjevat. jaz sem se z leti naučila namreč kontrolirat, da ne rečem več vsega k se jezim k bi mi blo pol žal, pa si mislim, da bi se drugi tud lahk pri teh letih, ampak se verjetno motim.
se opravičujem za tale nedeljski monologuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
7.9.2008 9:50:11   
ella79
jutro user posted image
se opravičujem za včerajšnji izostanek, sam smo tok pozno prišli domov, da ni bilo nobene več gor user posted image zdej pa tudi letimo na teren, se mogoče zvečer kej tipkamo user posted image lep dan

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
7.9.2008 10:16:33   
mala_pikica
Dobro jutro!

Jah, zgleda, da imamo vse iste probleme. Tudi Luka se zbuja ob 6h zjutraj, Lana pa okrog 7h. Sem pa trenutno sama z Lukcem, Lana je ostala na počitnicah pri sestri in nečaku, ati je šel na kolo, Luka spi, jaz pa pijem kavo. Ma ni lepšega, prav paše user posted image , kakšen takšen dan. Ko se Luka zbudi pa grem k mami na kosilo, pa po Lano in atija.

Pa pismo punce, pa kaj toliko dede mantretirate, saj pa oni so vsi pridni in nič krivi user posted image user posted image . Pa vsi imajo tečne babeuser posted image .

Dolenjka veliko otrok ima obdobja, ko nimajo apetita in nočejo jesti. Mogoče pa jo kaj muči (zobki). Če ti vsaj malo poje in popije mislim, da ne rabiš biti tako v skrbeh. Ponudi ji večkart na dan po malo, pa bo šlo. Čeprav te zelo razumem, saj sem tudi jaz imela z Lano prave borbe glede hranjenja. Sem se tudi ful živcirala, zdaj se ne bi več tako. Samo pri prvem otroku si bolj v skrbeh in te vse prej vrže iz tira. Če vsaj nekaj poje, mislim, da ji ne bo hudega. Če pa bi dalj časa zavračala hrano in mleko, pa se pojdi pokazati pediatru. Čeprav je meni pri Lani rekla, da pač nekateri otroci so neješči in, nato me je potolažila še z dejstvom, da pri nas še noben otrok ni umrl od lakote. Sem bila prav jezna nanjo, čeprav ni mislila nič slabega in me je želela samo pomiriti. No pri 9m pa so ugotovili slabokrvnost in je bil to deloma vzrok za njeno neješčnost, ampak probleme s hrano pa imamo še danes.

Janey, jaz sem tudi za kakšno kavico. Samo meni paše dopoldan, ker ob 12h, hodim po Lano. Pa bi se mogoče lahko že dobile v začetku tega tedna. Pa dobro, da ste Jakcu znižali posteljico, mi smo to že kar hitro naredili.

Pa glede vrteca, mi imamo tudi možnost, da so otroci v vrtcu do 12h. Mi lahko vsak mesec sproto povemo, do kdaj bo otrok v vrtcu. lp

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
7.9.2008 11:04:32   
Janey
mala_pikica jaz bom samo en dan ta teden mela avto doma, moram do g in se lahko tisti dan zmenimo. jaz se z marušo tak dost vidim, srečka pa tut tam šeta skozuser posted image user posted image

jaz sem mislila jakca septembra naslednje leto dat v vrtec pa je zdaj kolegica dala malo ko je tolk stara ko bo jaka drugo leto spetembra in je prišla v skupino 11 in 12 mesečnikov, 3/4 jih še ne hodi, 2 vzogitelici sta porabili 2 uri da sta vse nahranili in previli ona pa si ni imela kaj za počet, nič ne barvajo, NIČ NE GREJO VEN..nič se kaj ne igrajo. ne vem...bom še zelo razmislilauser posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
7.9.2008 11:04:38   
nizy
dobro jutro,

tudi mi nismo skor nič spali user posted image , Azra je mela vročino čez noč , pol se je zbujala pa HB hotla pit , tko da sem ji kar flaško z vodo naštimala  zraven ,.... ob pol treh ja pa omagala  in zaspala , ... ma pa zafrknjeno vročino v momentu je vroča  , pol čez nekaj časa  kar sama pade ,... tko , da sva samo eno svečko čez noč uporabili ,.... zdaj jo ma 37.9C, pa mal je sitna user posted image

Za vse , ki niste spale ponoči pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.9.2008 12:12:30   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: itata

skratka v pet smo imeli drugač pregled in zaradi "administrativne napake" - beri ker ni bilo ta prave sestre, ampak so naju neki prestavljal poleti - šele drugo cepljenje. ampak ok. men ni panike. bo že. prenesel čist herjsko nobene panike. da vam še mere sporočim od mojega velikana pri 7 mesecih in 2 dneh: 10,800 g in 72,5 cmuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pridni  , bravo za vaše merice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?