nokes
|
jutro, prva misel danes je bila za ajsi, sem novico že včeraj prebrala, pa šla spat z nasmehom in tako sem se tudi zbudila, vmes pa so mi pluseki šibali pred okami!! JEEEE, TOOOOO, pa kaj si ti nor! daj nam zaupaj, kako je novico sprejel tvoj dragi! bravo, čestitke ledenka!!!! pesti in šapice držimo tudi za laro in blančiko! grejeta pikice, sta pridne? dobita trebuščka vsak dan en poljub od očkov?? no, potem je vse, kot mora bit! abri, ti pa že detece čutiš? joj, kako lepo je bilo to prebrat!!! pa šele zdaj si kupla nosečniške obleke? kje pa imaš trebuščka? aha, tole sem te hotela vprašat: a že kaj skuhaš doma, saj si ti jedla skozi zunaj, a ne? gloria, kaj ti samo okoli šibaš, pol bo pa kot v filmu, ko ti bo voda odtekla sredi štacune, pa bosta na parkplacu "ugrabla" prvi avto, ki pripelje mimo. stavim, da bo v drugi polovici, kaj pa vem, na prvi jesenski dan, ki je ??? 20? 21? no, vmes ob polnoči, če sem lahko natančna oktavija, prebrala sem tvojo zgodbo, kdaj pride tvoj domov? upam, da bosta rešila vajin spor in se pogovorila. ti postopki so huda preizkušnja naših odnosov. drži se, mislim nate! obi, ti pa kar pogumno v naslednji krog!!!! bravo, bomo trepetali s teboj, itak!! kajsi, to pa je pogum, da si daješ sama špike!! po moje lahko rečeš, da se ne bojiš več! čuj, kdo te je ta Vin, ki te stimulira?? bi morala njegove tatuje ful od blizu pogledat, me res zanimajo. aja, za vse, ki imate danes UZ! navijam, za velike, polne, debele folikle!! gospodarica, je punkcija že za tabo? ni bolelo a ne? poročaj, za koliko otrok naj navijamo! vse ostale, evo vam: žiži, mišmiš, zvezdica, šuka, zarja, sonček 1 in 2, želvi, bambi, baci, tassi, stijan, gretka, cukica, marjetka cvetka, dejzi, lana, arneja, mblk, pija, pika, goldy, bozza, sabsa, dakec, hedi, linda (kje si?), ene lepe želje in poljube od mene! naj se javi tista, ki sem jo izpustila, no naj se javi!!! ups, še med nosečke moram pogledat: glej jo, našo ekstra spešl navijačko LIBI!! seveda, mlinčka moja!! ju ar bek! hug hug in kis kis. kdaj pa ti štartaš? imam še kakšno ekstra šapico doma, ki jo stiskam sam zate, veš! no, zaenkrat toliko, sem že na 3 kavi, tak dolgo tole pišem, kdo danes zajtrk postreže?? en lep nasmejan dan vsem!