|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
6.9.2008 13:18:10   
drobižek
user posted image Imate kakšna varčevanja za vaše user posted image ? Jaz imam nekaj , pa se mi zdi kr neki, bi rada kakšno boljšo varianto? Kaj imate ve, če imate?

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
6.9.2008 13:47:35   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

user posted image Imate kakšna varčevanja za vaše user posted image ? Jaz imam nekaj , pa se mi zdi kr neki, bi rada kakšno boljšo varianto? Kaj imate ve, če imate?

Pri nas sedaj samo 1x letno obema položimo  določen znesek na račun....

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
6.9.2008 13:49:36   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

user posted image Razne čokoline, rižoline mešate z adaptiranim mlekom ali z navadnim že ?

Jaz sem že od začetka dajala navadno mleko s tem, da sem ga zalila z vodo....zdaj pa tudi to ne več.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
6.9.2008 13:54:36   
VANILI
ok, enx. dvax, trix.. prodano suzanimai za...evrovuser posted image

ga prinesem 16., če bo vse po sreči in se vidimouser posted image

gremo ribe zdaj pečt, teo bo prvič probal postrv.

frajerju je pod častjo jest še kašice (razen večerje), tako da mu zdaj kar nekaj probavam dajat... mah kaj vem. Včeraj je bil čist nor na toast z margarino, ga je pojedel več kot Živa. Pa kaj naj. Očitno je že ok tako.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 6.9.2008 13:56:36 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
6.9.2008 14:04:43   
skuštrana
- še je katera, ki je še ni dobila? Jaz sem med takim. Saj je ne pogrešam, da ne bo pomote.

user posted image user posted image Jaz je nimam še..Itak.Ampak me že malo skrbi, ker imam zadnja 2-3 t kar probleme, me spodaj vse full boli, včera nisem mogla hodit, pa tak obilen prozoren izcedek imam, veliko izcedka..user posted image Upam, da bo vse ok.

Vanili, jaz ne bi prodala Freda na tvojem mestu. Liza ga tudi ni prebavljala, letos je pa čisto nora nanja..In z njegovo pomočjo je letos čisto sama začela plavat. Obroč smo vsakič malo spustili, tako da je sedaj že prazen, ampak gor pa mora bituser posted image No, sedaj v črni gori ga bomo pa kao doma pozabiliuser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 6.9.2008 14:05:16 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
6.9.2008 14:05:04   
suzanamai
Drobižek pri nas tudi Zoja obožuje pomivalni stroj. Samo je koristna, sem jo naučila prazniti pribor in potem mi lepo podaja, jaz pa poliramuser posted image

Glede varčevanja, nekaj variant. Čeprav se največ nabere v pujsku, saj vsak dan sproti prazniva žepe in dava notri čisto vse kovance razen 2€. potem pa to roma na njune račune.

Vanili dražba uspela, evo tukaj lahko vidiš Zojo, kako plava v freduuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
6.9.2008 14:45:55   
Kasija
Komaj sem se prebila skozi zelenkaste čveke user posted image

varčevanje Zaenkrat ima svoj račun kamor sem položila denar, ki ga je prejel ob rojstvu. Situacija še ni zrela za redne mesečne pologe, je treba prej uredit, da bo imel svojo sobico v hiši.

pandica lepa soba user posted image

hvala za nasvete glede velikosti postelje.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
6.9.2008 14:53:47   
VANILI
suzanamai, ful se "lepo" obnaša v fredu, teo pa se je jezil, si ga skušal spravit  sebe in še ko je bil na kopnem, ga je brcal in tolkeluser posted image

skuštrana, mah bolj zihr so mi rokavčki, ko jih bo teo po moje kmalu dubuuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
6.9.2008 15:20:35   
nova10ka
ojla, mi smo imeli včeraj najbolj dramatičen večer od kar smo se preselili. zgornjemu sosedu (bratu od user posted image ) so pobegnili deguji ( to je pol miš pol veverica) in smo jih celo noč lovili. brat od user posted image je namreč na počitnicah v turčiji s svojo lubico, miške pa so se med tem pregrizle iz kletke v svobodo. lov je trajal od 8h zvečer do 2h zjutraj, med najbolj dramatičnim delom se je za eno uro zbudila tudi tjaša (ropotali smo namreč direkt nad njeno sobo). ena od miši je imela še čelno trčenje, ko je bežala pred nastavljeno pastjo in smo nekaj časa mislili, da je šla rakom žvižgat. to bi bila katastrofa, saj so bile te miši darilo, ki ga je sosed kupil svoji lubici za RD in sta oba čist mahnjena na njih. zdaj pa - te deguji morajo živet v paru, tako da če ena umre, druga naredi samomor. in druga je prišla do prve v kletko, tko da sta zdaj obe ujeti, samo ena verjetno kak pretres možganov. moj user posted image ima ful slabo vest, čeprav se je mogel 6 ur včeraj in danes cel dan ubadat z njimi...

ej, od kar sem v hiši, sem se navadla na mravlje, pajke, polže (tudi lazarje) in še cel kup meni neznanega mrčesa. ugotovila sem, da sem pač jaz v njihovem naravnem okolju in da se z njimi nima smisla borit. pol smo imeli še mrtvo srno na vrtu (in tudi nekaj živih). zdaj pa še pol miš pol veverica... mislim...

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 6.9.2008 15:26:18 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
6.9.2008 15:25:25   
nova10ka
no, pa da še mal teme obdelam...

kasija- obrazec za zdravniško potrdilo so meni v vrtcu poslali skupaj s pogodbo. se mi pa zdi, da ima vsak vrtec svoj obrazec.

varčevanje - ma jaz imam eno dogoročno varčevanje že ful časa in je mišljeno tudi za user posted image , za plačat faks al pa kaj podobnega

jedilniki - tko kot teo tudi tjaša ne je več narejenih kašic (če izvzamem mlečne). tko da ji kuham isto kot nam, samo pri določenih jedeh vzamem njeno porcijo prej ven, npr. preden dodam gobe ali pa poper ali pa kaj takega.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
6.9.2008 19:42:33   
mišk
Danes sem dobila copatke! Zelo so lepi, le veliki so! No, sej tista ta mala številka 12-18 mesecev bi ji bila tudi mogoče že prav...
Jenny Anny: Hvala za dostavo!user posted image  Drugič pa pade kofe, a ne?!
Suzanamai in Klaudia: Hvala za ves vajin trud glede copatkov in vsega ostalega! Saj sami vesta!user posted image user posted image user posted image  Če se bo pa še kdaj naročevalo copatke pa se priporočam. In tudi moje kolegice.

Nova10ka: Praviš Animal planet v živo!user posted image  Tko je to "na kmetih". Lahko pričakuješ še kake sršene. Pri nas so ti največji problem! Ampak bližnje srečanje z lazarjem?!!? user posted image user posted image  Za kozlat!!

Drobižek: Jst se še vedno počutim kot da ni nič.user posted image  N prvi pregled se še zdej nisem naročila! Zadnjič sem šla osebno v ZD, da bi se naročila, pa me niso pustil v 2. štuk h ginekologu, kajti nosečnicam in majhnim otrokom je bil vstop prepovedan zaradi prisotnosti strupenih plinov... Do devetga tedna se mi bo menda uspel naročit.
Ka fajn, da mi tudi tokrat (zaenkrat) spet ni nič slabo!!! Pri Doni bi si bolj težko privoščla kakšno ful slabo počutje.

Pandica: Meni je ta mamut sobica tudi taaakoooo lepa!!user posted image  Sicer pa smo Doni že tri mesece nazaj kupili eno sobo v Lesnini, kar s ta velko postlo, pa tako trokrilno omaro in ful veliko pisalno mizo, na kateri imamo previjalni kotiček. Bom poslikala in dala v album. Sej ni nič posebnega. Soba je bolj majhna, zato je sedaj kar nabita s pohištvom. Igralno kotiček ma pa itak v dnevni sobi. MOram kar močno dvigat noge, da mi ne spodrsne na kaki igrači...user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
6.9.2008 19:51:04   
janja
Dober večer!

Naš najmlajši že spi. Danes mu je čez dan uspelo celo zadremati za pol ure, drugač je bil pa skoz v akciji. Pa še Andražev RD z mojim sorodstvom smo praznovali. Začuda niti ni bil pretirano tečkan. Andraž pa seveda komaj čaka darila, darila, darila...Jutri pa ima še RD žurko s prijatelji.

varčevanje - jaz imam za vsakega odprt TRR pri banki, kamor lahko polagaš in dviguješ kadar hočeš. Imam pa drugače jaz sklenjeno nezgodno zavarovanje in pa naložbeno varčevanje. Tako, da če se meni kaj zgodi, oz. čez leta, bodo denarčki prišli zelo prav. Polagam pa mesečno minimalno 50€ za nezgodno in 30€ za naložbeno. Nekaj se bo že nabralo. Mi pa trenutno družinski proračun ne omogoča kaj več.

user posted image A gre katera naslednji teden pogledat na Otroški bazar? Jaz sem bila že zadnji dve leti, pa je kar fino. Pa za otroke tud. Na vsakem vogalu kaj sladkega, pa balončki in kakšna brezplačna revija. Pa še kaj se najde.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
6.9.2008 19:54:52   
mišk
Donina sobica:

Pogled na njeno posteljico (upam, da nisem spet pretiravala...)

user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
6.9.2008 19:58:27   
mišk
Tule pa je še pogled na "previjalno" mizico:

user posted image

Sej se bolj slabo vidi vse skupaj. Bom drugič dala slikco še kake druge stene, al pa slikala tako da se bolj vidi.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
6.9.2008 20:32:29   
mehurčica
Hej desetke, mi smo nazaj iz morja. Enkrat vmes sem malo preletela kar v hotelu, ampak se mi ni dalo nič pisat. Imeli smo se super. V vodi smo bili kar dosti, edino David je pač hotel vsak dan vsaj malo še it v bazen.user posted image In mislim, da je Eni dobila pikice(mozočjčke-kot kaka alergija) od tiste vode. Ali pa od hrane - konzervansi in to..saj vete kako je v hotelih, ko ni vse sveže, sploh kake juhice, kompoti, pudingi. Pol je pa še naša malo bolj občutljiva in smo tam kjer smo....user posted image Upam, da hitro mine.
David je jedel, kot da ima v trebuhu trakuljouser posted image , jaz sem si tudi ponavadi nabasala trojni zajtrkuser posted image , user posted image ponavadi trojno kosilo in večerjo, Eni pa itak nonstop nekaj žveči. Je pa imela urnik tako naštiman, da je prespala kosilo in namesto tega dobila Hipp sadje in šele za večerjo zelenjavo, testenine, meso, riž,...
David je plaval najprej z obročom, potem samo s plavutkami, potem pa tudi brez vsega. Se je pa raje še držal plavutk in potem tudi preplaval velike razdalje z njimi.user posted image Eni je uživala v fredovem obroču ali kar tako v naročju, ko smo jo vozili sem in tja. Je kar kričala od veselja. Je čisto nora na vodo.

Aja, morem posebej napisat, da smo za eno kosilo požrli cca.25-30perutničk! Mi je bilo kar nerodnouser posted image , ko so mimo naše mize hodili. No, David jih je pojedel kakih 5, za sebe sicer ne vem, ampak dosti, user posted image pa se itak ni mogel zaustavit.user posted image user posted image user posted image

Ok, to je to glede morja..

Tjaša od Nove10ke, čestitke za samostojne korakce!user posted image

Varčevanje: David - Merkur štipendijsko, midva vsak Merkur življenjsko(za penzijo kao in če se nama kaj zgodi) in zdaj smo mislili še Merkur štipendijsko za Eni pa smo potem vzeli kar raje Allianz naložbeno, da bo maloveč. Pa bova potem pozneje razdelila za oba, da bosta imela enako.

Pandica, uf, kaka punčkasta sobica.user posted image Meni je tud ful všeč Tweety.

Verjetno sem še kaj pozabila, ampak se mi zdaj ne da....morem dat prat....pa še kaj...pa-pa

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
6.9.2008 21:02:59   
Pandica
Mehurčica  WB  user posted image  
A ste še nazaj iz morja? Je že teden naokrog, ojoj, kak je to hitro minlo user posted image
Super, da ste uživali in se veliko kopali. Praviš, da ste full jedli? Pol bi še mi2 z mamo06  mogli bit zraven, te bi jim tak hrane zmanjkalo ziher v hotelu user posted image user posted image
Povej mi ste si šli pogledat morske orgle v Zadru? In, hvala za pohvalo Zaline sobice, saj lahko prideta kaj z Eni, da se bosta z Zalo malo igrali... Zala zdaj vedno kak stopima v njeno sobico začne kazat z prstkom na Tweety slikice, kak je smešna user posted image in zraven govori "titi" user posted image  

mišk   Dona ima tut lepo sobico user posted image   in kak imaš vse lepo pospravljeno na policah.
Pri meni se to že ne more zgodit user posted image aja, pa enak termometer imava tut mi2, Lanaform, ne?

Tak, zdaj pa grem hitro nekaj pojest, ker mi že full kruli po želodcu  user posted image
Mama06   se mi boš pridružla pri pojedini? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4366
6.9.2008 21:59:10   
Alina_alin
mehurčica, wb. Lepo, da ste uživali, prav je tako. Tudi mi se tako zmerom preveč nažiramo, ko smo v hotelu. Zato, mi je prav pasalo, da smo bili letos po večini v kampu, kjer ni bilo nažiranja.
drobižek, joj ste pa res plezalci. Tudi moja prvorojenka je bila tak plezalec, Tjaša tudi nič kaj ne zaostaja. Prvorojenka je vse do 2.leta najraje splezala na okensko polico v dnevni (kavč, nato polica) in gor plesala. Sploh, ko je bil kdo na obisku je bilo to "in" - se spomniš, Teka user posted image - še vaša Zara se ni branila priljučit...user posted image
No, tudi Tjaša je pred časom "našla" to polico. Par dni nazaj, pa smo bile zunaj, plazi po travi in ona lepo prepleza 2 stopnici po lestvi na tobogan. Halo? me skor kap. Na drugi letvici je klečalauser posted image
jasna, kako je Neli?
janja, vidim, da tudi vi prazunjete 2x rd - za frende in za sorodnike. No, pri nas je enako , + varstvo še seveda. Lepo praznujte jutri.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
6.9.2008 22:11:36   
sanwebdra
na kratko, me glava boliuser posted image , grem ležat!

Mehurčica WB - copatki čakajo pri meni ...user posted image

nočko

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 4368
6.9.2008 22:31:16   
mama06
Sam na hitro, ker sem že spala vmesuser posted image

mehurčica WB. Zato pa midva hodiva va ultra AI hotele, kjer se ne vidi koliko poješ, ker je za jest na svakem vogalu, pol pa hodiš malo sem, malo tja,pa ješ eno in drugo,....user posted image user posted image user posted image

Pandica -dober tekuser posted image sem pojedla že dobre četrt kile kruha, ki sem ga namakala v pečenkino mast, pa pir sem zraven spila, pojedla dva velika kosa jedilne čokolade in ne vem koliko bobipalčk. Pol pa še hruško. In seveda sem spet lačna in kruh ter pečenkina mast kliče. Samo post dokončamuser posted image user posted image user posted image

varčevanje - imam za Jerneja na dveh koncih in dajem najmanj 100EUR mesečno. Sama imam življenjsko zavarovanje za 25 letuser posted image , pa rvno sem razmišljala, da bom še enih par krajših vmes sklenila.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
6.9.2008 22:57:09   
Alina_alin
Tiste, ki ste dale vlogo za podaljšanje porodniške - a lahko prosim, ena da gor obrazec, oz. kaj je treba vse vložiti. Hvala.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
6.9.2008 23:08:48   
Pandica
Evo mene Alina_alin, da boš imela s kom za čvekat   user posted image  user posted image ker tvoji že itak spijo verjetno vsi, ne?

Jaz pa sem se prej tak nažrla, sem jedla pizzo, njami. Zdaj pa še eno jabolko.
Pa študiram  user posted image     , če bi šla zdaj likat, ko mi mala spi, ker čez dan, ko je budna je to misija nemogoče  user posted image
Bi, nebi....saj se mi ne da, samo moram, ker je že taki kup spet, ki čaka name user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4371
6.9.2008 23:12:11   
Pandica
Alina_alin   boš kakšen keks mogoče? user posted image   Da neuš rekla, da nič ne ponudim user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
6.9.2008 23:15:16   
Pandica
Jao, sedim zdaj tu v sobi pri odprti okni, na koncu naše parcele pa je takoj gozd.
In poslušam že cel čas kako se derejo srnjaki user posted image    kaj se gonijo al kaj? user posted image Zakaj se tako zverinsko derejo te živali ponoči? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
6.9.2008 23:29:29   
Alina_alin
Pandica, hvala nem keksov. Sem danes celo pojedla samo par ostankov od napolitank mannerjevih. Še vedno sta v špajzi 2 paketa nedotaknjenih keksov, ki kričita: odpri me. Samo bom karakter, pa bom danes spila raje liter vode. Tebi pa dober tek.
Jaz pa ponoči poslušam te mačke, ko se derejo in preganjajo. To so šele dirke in dretje. Srnjakov še nisem slišala dret.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
6.9.2008 23:39:53   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Jaz pa ponoči poslušam te mačke, ko se derejo in preganjajo. To so šele dirke in dretje. Srnjakov še nisem slišala dret.

Ja, saj mačke se pri nam tut derejo, samo jih slišim veliko manj kot pa srne ali srnjake  user posted image   saj sploh ne vem, če se to derejo samice al samci?
Pri vas jih ni za slišat? Lahko "te naše" od tu k vam naženem user posted image , v vaš gozd, pa boš čula kak se to grdo dere... mi pa bomo imeli mir user posted image samo nea si želi slišat tega dretja user posted image
Jaz si grem tut zdaj dol po vodo. Sem spila zdaj v eni uri že 2 flaški pol litrske vode, pa sem še vedno žejna. Pa vem zakaj. Zarad pizze, ki sem jo prej jedla. Jao, zdaj mi je že žal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.