|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
5.9.2008 17:35:28   
janja
lane31 - jaz ponavadi ovsene kosmiče in proseno kašo (imam tisto v kosmičih od Alnature) največkrat skuham kar na vodi. Zato ker dostikrat dodajam razno sadje, ko so kosmiči že kuhani (banano; naribano jabolko; ali pa suhe slive, marelice - jih prej nasekljam na drobno, pa dam v vodo pokuhat, preden vržem not kosmiče). Če sadje ni prekislo, dodam še mleko (voda : mleko = 1:1).

Kasija
- nam so copatki tudi preveliki, sem se pa že s parimi pogovarjala, da bi še enkrat naročile - tokrat manjše, samo ne vem, če bosta Suzanamai in Klaudia še za to.
Kasija, mi smo Andražu kupili novo pohištvo, ko je bil star 2 leti. Prej je spal v najini sobi, čeprav je imel svojo sobo prosto. Ko je pa dobil tavelko posteljo 200 cm, je bil pa tako navdušen, da od takrat spi sam v svoji sobi. Res spi zelo nemirno, pa smo mu zraven kupili še tisto ograjico in je čist v redu. No, ene dvakrat je padel s postelje (ga je luna metala!).

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
5.9.2008 20:35:11   
Pandica
Hej mamčice,

ker sem vam obljubila, da vam bom pokazala Zalino sobico, ko bo dobila malo bolj lepo podobo tut danes izpolnjujem obljubo. Danes sem ji še nalepla gor stenske robove in slikice. Ja, uspela sem user posted image user posted image user posted image
Izgleda pa takole:

user posted image

user posted image

In, kako se vam zdi?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
5.9.2008 20:40:48   
VANILI
pandica - srčkano in pocrkljano, zeloooo lepo za malo Zaliko!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
5.9.2008 20:49:43   
Ulaa
Pandica: Mislim, da sam videla cicumacu!user posted image
Lepa sobica.

prehrana:  jaz mu ne kuham posebej. Potem pa ce je je o.k. sicer dobi kaj drugega.
Zjutraj je: mlecne kasice, cokolesnik,
malica: jogurt, skuta, sadje, kak piskot ali rizev vafelj
kosilo: kar jemo mi, razen ce bi bilo kej ekstra neprimerno zanj, samo do sedaj se ne spomnim, da bi bilo.
(vceraj spinacna lazanja, danes rizota iz graha in drobljenca - mix tofuja in sejtana, paradiznikova solata)
malica; jogurt, skuta, sadje....
vecerja: mlecna kasica

Mlecne kasice imamo ene tri v obtoku, tako da ne je vedno istega, mu pa skuham tudi gres.

Jaz mu dajem vse kar mi jemo, je pa res da ne jemo svinjine, govedine, pomfrija ipd. Pa medu. in gobicam sem se tudi izognila. Med bo dobil po enem letu, itak pa poznam cebelarja in vem da ni notri nic cudnega.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
5.9.2008 20:50:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

pandica - srčkano in pocrkljano, zeloooo lepo za malo Zaliko!!!

VANILI, hvala  user posted image
Meni je ta ptička Tweety tak kjut, da to ni res user posted image   še zdaj bi gledala z veseljem z malo to risanko, pa je nikoli ni več po tv-ju user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
5.9.2008 21:04:21   
Jenny Anny
Umivanje zob mi kar nekako uspemo vsak večer, le če je tako utrujena da se sam uleže in zaspi, potem ji sam z gazico mal z večga podrgnem.

Jasna majoli je šla na koncert (jo bam mal zatožila tukaj gor, ko sva se ravno srečale)user posted image

Pandica tale ptiček Tweety je res carski, na TV ga pa ne vidiš zato ker je to "nasilna" risanka in takih ne predvajajo več. Čez dobro uro kasneje ko še marsikateri malček ne spi, pa kažejo, kako se streljajo, koljejo,..... (očitno pa to ni tako hudo nasilje), oz otroc morajo takrat itak že spat! user posted image Žalost od naše TV!

No mi smo pa danes zakuhali. Ko sem jo dvignila v vrtcu, je blo vse še OK, potem pa čedalje bolj vroča. T ji je narasla na 38.8C, in sem ji dala žličko calpola, ki je prijel v pol urce in je zaenkrat kar OK.

user posted image Kakšne mate pa ve izkušnje s svečkami in sirupom? Meni se zdijo svečke skoraj boljše, sam je pa res potem še kakšen dan mal problema, ko ji hočmo previt pleničko, pa vedno sem ji namazala svečko s hladilnim mazilom, da je ne bi bolelo, ampak jih očitno vseeno ne mara preveč (no saj jaz jih tud ne če sem iskrena)user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
5.9.2008 21:04:27   
živa
Jaz se samo pofočkam. Midva z dragim imava danes norišnico, ker gremo jutri na morje pa še izolacija mora biti končana, ker pridejo vmes delat tlake. Tako da grem zdaj nič-kaj-veselo na delo user posted image .

Lepo se imejte,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
5.9.2008 21:09:54   
Pandica
živa  lepo se imejte na morju, uživajte maksimalno user posted image  user posted image  user posted image

Jenny Anny   aha, hvala za razlago. Praviš, da je Tweety "nasilna" risanka user posted image   Te pa si jo bom mogla iz neta dol potegnit user posted image pa bo user posted image
user posted image    za tvojo princesko, da bo čimprej ok.

Hvala vsem za pohvalo Zaline sobice user posted image   Ampak še ni konec dela, še imam veliko v planu user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
5.9.2008 21:18:38   
*kinnie*
Živa: uživajteeeee, vreme boste imeli pa super!!!!!!!

Jenny Anny:
Jaz sem mu do sedaj dajala samo svečke,...se mi zdijo še najbolj pripravne, kaj vem...sploh če mu daš sredi noči....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
5.9.2008 21:19:53   
*kinnie*
Pandica: joooj kako luštna sobicauser posted image user posted image ....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
5.9.2008 21:20:43   
Jenny Anny
Pandica ja taka je ta bedarija z risankami, pa Tom and Jerrya tud ni večuser posted image

Mam še eno vprašanje za tiste, ki dajete KM. Katerega jim dajete. Jaz sem poskusla z redčenim domačim, pa s Planika mlekom, pa z normalnim 3 dnevnim, pa z alpskim pa noben ni dober, AM je pr nas še vedno zakon??

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
5.9.2008 21:32:44   
Pandica
Jaz grem pa zdaj  user posted image   ker sem lačna, ko pes user posted image  user posted image pa pridem pol nazaj.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
5.9.2008 21:33:45   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Mlečni obroki pri user posted image : Jst Doni zjutraj in zvečer dam še vedno flaško AM za spit. Zvečer 210 ml in zjutraj 180 ml. A ve ste že to ukinile?

Je Julija sama ukinilauser posted image  - se je začela dret, ko je samo zagledala flaško ... bi bilo veliko lažje - ampak smo zdaj zato na keksolinu/čokolinu/lešniklinu/gris/ostali podobni pripravki in jogurtki in pudingi!

KM - alpsko, sparovo, prekmurske mlekarne, mercatorjevo, tuševo ... vse 3,5

Julija je uvedena v vrtec! Za ta tedenuser posted image . Sicer pa mislim, da se je navadila tako na prostor kot na osebe tam. Izgleda, da imava enak okus za ljudi, ji je tudi najbolj všeč pomočnica vzgojiteljice.

user posted image user posted image user posted image A mi lahko ena pojasni, kako poteka delovni čas vzgojiteljic v vrtcu? Torej, kako dolgo je vzgojiteljica dejansko v igralnici in kdaj se njen delovni dan konča ... in kdo so osebe, ki potem ostanejo z načimi malčki, dokler ne pridemo po njih???

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
5.9.2008 21:49:58   
Pandica
Jaz pa sem si kar gor v sobo prinesla za jest, da vas lahko berem zraven user posted image
in sicer ( pazi zdaj !!! ) : 2 sendviča iz polnozrnate sirove štručke z poli-ko in sirom, 5 dcl juica in za navrh še šalčko melone, narezano na koščke. Pred tem pa sem že pojedla ziher enih 8 ploščič čokolade Merci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
5.9.2008 21:58:06   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz pa sem si kar gor v sobo prinesla za jest, da vas lahko berem zraven user posted image
in sicer ( pazi zdaj !!! ) : 2 sendviča iz polnozrnate sirove štručke z poli-ko in sirom, 5 dcl juica in za navrh še šalčko melone, narezano na koščke. Pred tem pa sem že pojedla ziher enih 8 ploščič čokolade Merci user posted image user posted image user posted image

Pandica jaz te šišam v hrani. Začela sem večerjo s kokosovo torto iz slaščičarne Romansa( sem bila danes v MBuser posted image ), nadaljeala s špageti s polivko in solato, potem sem pojedla dva sendviča s Poli salamo in tri kose kruha z zaseko, pa vmes zmazala še 2 nektarini, sedaj pa sem pojedla in še jem bobipalčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se klanjam. Večerjo sem pa začela malo po šestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
5.9.2008 21:59:34   
mama06
Sobica je pa lepa, sem pozabila komentirat

sanwebdra - vzgojiteljica ni do konca v oddelku, ampak mislim da do enih(ne me za besedo držat). Z otroci ostane do konca pomočnica vzgojiteljice.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
5.9.2008 22:00:47   
Alina_alin
board-sedenje:  ja, na tem boardu, ki ima 2 polički, se lahko tudi samo stoji.
umivanje zobk: z velikim veseljem. uf.user posted image ker prvarojenka je tulila do vključno 2.rd.user posted image
lane31, naša je itak neješča, tudi noče polente, je pa jo v obliki: skuham olupljeno bučko, na rezine narezano. V isti vodi skuham polento. Zmiksam oboje skup, dodam še malo kisle smetane. In da ni preveč gosto- bolj redko polento skuham. In celo je. Same polente noče.
otroška soba: imamo v rumeni. Malčica je presedlala iz kinderpeta takoj v 2metrsko brez problema. In to pri 2,5 letih. Tudi Tjašo že čaka 2-metrska. Ko se bo nehala ponoči zbujat - do takrat je v spalnici. No, mogoče pa si premislim, pa jo bomo prej prestavili, bomo videli, kako bom vzdržala tak tempo zbujanja, ko bom v službi in kako bo z dojenjem. KOt je že napisala Jasna - meni je ful + velikih postelj, da se lahko zraven vležeš.
user posted imageše je katera, ki je še ni dobila? Jaz sem med takim. Saj je ne pogrešam, da ne bo pomote.
Pandica, lepa soba
Sanwebdra, v našem vrtcu je tako - od malčice: njena vzgojiteljica pride v vrtec, kjer so 3 skupine malčkov prva - ob 5.30.  In zato sprejema otroke - najbolj zgodnje še iz drugih skupin - in zaključi z delovnikom ob 14.30. Zato, ko bom jaz v službi, bo Špela ob 14.30, ko gre ona domov, prestavljena v sosednjo igralnico k drugi vzgojiteljici, ki pride pozneje in ostane dlje v službi.
Evo, sem vas obdelala.

Naša današnja prigoda, zaradi katere sem pokasirala par sivih las: malčica je spet iz svoje velike naklonjenosti do Tjaške, Tjaško dvignila, jo nesla - Tjaška je bila pokončno - noge dol,kot da stoji, Špela jo je nesla k sebi stisnjeno- in tekala z njo in valjda padla - itak padec: Tjaša direkt na tla - laminat - z glavo dol- Špela pa še na njo. Seveda sem bila takoj besna kot user posted image , špela pokasirala kazensko, Tjaška pa k sreči samo buško. Konkretno. Joj, je bilo Špeliki žal... jo je cartala, lupčkala še celo popoldne in ji govorila, da ne bo več. Škrat veliki naš, ko jo ima tako rada, da jo kar hoče skozi zraven in pozablja, da je toliko mlajša od nje...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
5.9.2008 22:01:43   
Pandica
mama06   kaj sem slučajno jaz rekla, da več ne morem jest? user posted image   bodi brez skrbi, da še bom tut ziher kaj, sploh, ko vem kake dobre nektarine in jabolke imamo doli v kuhinji, pa kikiriki tu gori v omari user posted image
Jao, pa mi2 ja ne jema, ampak "žerema" user posted image  
Jaz vsakemu rečem, da je mene boljše oblačit, kot pa hranit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
5.9.2008 22:02:57   
Alina_alin
Dober tek Pandica in mama06. NO, jaz sem se tudi pravkar žrtvovala in pojedla škatlo keksov - še dobro, da jih je not samo 12. Sedaj pa mi je žal.. eh. brez veze.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
5.9.2008 22:06:15   
janja
Evo Pandica, poredna muca in Tweety bird samo zate http://www.youtube.com/watch?v=cV6CkPuRkc0

Men so ble tud te risanke zakon. Naš Andraž jih gleda vsak dan na Boomerang tv. O današnjih risankah pa bi se dalo napisat - ene dobesedno poneumljajo naše otroke, tako kot španske in podobne limonade. Sorry, ampak to je moje mnenje.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
5.9.2008 22:06:37   
mama06
o v ru
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz vsakemu rečem, da je mene boljše oblačit, kot pa hranit user posted image user posted image user posted image

To moja mami že par let praviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
5.9.2008 22:07:32   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Men so ble tud te risanke zakon. Naš Andraž jih gleda vsak dan na Boomerang tv. O današnjih risankah pa bi se dalo napisat - ene dobesedno poneumljajo naše otroke, tako kot španske in podobne limonade. Sorry, ampak to je moje mnenje.

Se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kje so tiste naše dobre  risankeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
5.9.2008 22:07:58   
Jenny Anny
Pandica  in mama06 morata nardit kakšno tako tekmovanje kot američani, npr. kdo poje več hamburgerjev (mora bit ena čist nezdrava, ker je pač ameriška)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4248
5.9.2008 22:08:37   
Pandica
Alina_alin   hvala. Naj ti ne bo žal, da si pojedla kekse. Poglej naju2 z mamo06 kak se bašema user posted image  user posted image   še imaš kako drugo škatlp na rezervi, če meni zmanjka dobrot? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4249
5.9.2008 22:10:02   
mama06
Punce v nedeljo grem na morje in prosim ne pišite preveč, da bom uspela v soboto prebrat, ker potem v nedeljo grem spet od doma še malo na Gorenjsko v Kranjsko gorouser posted image user posted image

Mi je danes dragi rekel, da sem letos izkoristila vse bonuse za dopust, pol pa nekaj lista in najde en hotel na HR in pravi, a ....to bi se pa še splačalo ituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.