Alina_alin
|
board-sedenje: ja, na tem boardu, ki ima 2 polički, se lahko tudi samo stoji. umivanje zobk: z velikim veseljem. uf. ker prvarojenka je tulila do vključno 2.rd. lane31, naša je itak neješča, tudi noče polente, je pa jo v obliki: skuham olupljeno bučko, na rezine narezano. V isti vodi skuham polento. Zmiksam oboje skup, dodam še malo kisle smetane. In da ni preveč gosto- bolj redko polento skuham. In celo je. Same polente noče. otroška soba: imamo v rumeni. Malčica je presedlala iz kinderpeta takoj v 2metrsko brez problema. In to pri 2,5 letih. Tudi Tjašo že čaka 2-metrska. Ko se bo nehala ponoči zbujat - do takrat je v spalnici. No, mogoče pa si premislim, pa jo bomo prej prestavili, bomo videli, kako bom vzdržala tak tempo zbujanja, ko bom v službi in kako bo z dojenjem. KOt je že napisala Jasna - meni je ful + velikih postelj, da se lahko zraven vležeš. - še je katera, ki je še ni dobila? Jaz sem med takim. Saj je ne pogrešam, da ne bo pomote. Pandica, lepa soba Sanwebdra, v našem vrtcu je tako - od malčice: njena vzgojiteljica pride v vrtec, kjer so 3 skupine malčkov prva - ob 5.30. In zato sprejema otroke - najbolj zgodnje še iz drugih skupin - in zaključi z delovnikom ob 14.30. Zato, ko bom jaz v službi, bo Špela ob 14.30, ko gre ona domov, prestavljena v sosednjo igralnico k drugi vzgojiteljici, ki pride pozneje in ostane dlje v službi. Evo, sem vas obdelala. Naša današnja prigoda, zaradi katere sem pokasirala par sivih las: malčica je spet iz svoje velike naklonjenosti do Tjaške, Tjaško dvignila, jo nesla - Tjaška je bila pokončno - noge dol,kot da stoji, Špela jo je nesla k sebi stisnjeno- in tekala z njo in valjda padla - itak padec: Tjaša direkt na tla - laminat - z glavo dol- Špela pa še na njo. Seveda sem bila takoj besna kot , špela pokasirala kazensko, Tjaška pa k sreči samo buško. Konkretno. Joj, je bilo Špeliki žal... jo je cartala, lupčkala še celo popoldne in ji govorila, da ne bo več. Škrat veliki naš, ko jo ima tako rada, da jo kar hoče skozi zraven in pozablja, da je toliko mlajša od nje...