Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 16:36:35
|
|
|
|
Gwendolen
|
Ojoj, kam so izginili pa simbolčki????? Kaj sem narobe naredila?!?!?! Ne zameri, se šele učim, kako je s temi slikicami pa to.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 16:42:35
|
|
|
|
Gwendolen
|
Okej, sm že popravila. Ne vem pa, kaj je bilo.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 16:55:00
|
|
|
|
dini
|
Kroglo imaš ja, bomo vidli kako bo oktobra.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 17:23:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Sonček, a maš ti mogoče kkšno stekleno kuglo? A sem js mogoče tut v tem letu kje v njej? ne nimam kugle ,občutek materinski mi tako pravi.Če pa kdo napoveduje pravilno je pa to naša tinč407 ,ki se je zgubila nekje med borkami .Meni je ona napovedala nosečnost julija in res je julija sem zanosila ,avgusta pa zagledala
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 17:26:26
|
|
|
|
sonček85
|
pet zvezdic imam, pa šele sedaj vidim ko sem jih že naklofala 2006
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 17:39:53
|
|
|
|
Gwendolen
|
Čestitam za 5 zvezdic, sonček!!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 18:26:40
|
|
|
|
ancica22
|
Oj! Tudi jaz čestitam vsem v tem mesecu in upam da nam še čim večim rata ! Zanima pa me če so kakšni značilni znaki tudi v izcedku, ker sem vedno med ovulacijo imela tekoč sluzast, ki pa po ovulaciji ni izginil, sedaj se mi pa dogaja to, da sem najbrž imela ovulacijo v četrtek sedaj pa je že dva dni ni nič več izcedka zato me zanima če je tudi v tem kakšen znak oploditve? hvala že vnaprej
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 20:48:43
|
|
|
|
Gwendolen
|
DESETEGA SEPTEMBRA TEGA LETA SE BO ZGODIL VELIK DOGODEK!!! Še pred prvo jutranjo se bodo spodaj navedene "čakajoče na " podale na in svečano odprle ter se polulale na čarobno palčko, ki mora pokazati - Gwendolen - bambinca - tane
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 21:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bom tudi z vami lulala, če me do takrat ne obišče tečka... Me namreč še ni obiskala in mislim da sem danes naredila zadnji testek vsaj za nekaj dni Seveda je bil negativen... Bomo videli... So me pa joškice začele mal bubat tko da zgleda bo kmalu obisk
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 22:30:56
|
|
|
|
bambinca
|
Gwen čestitam!!!! Men ni uspelo še nič prečekirat, ampak bom Tikk hvala da držiš pesti za SL! Upam, da vas naslednji mesec ne bom potrebovala spomnit na njega Živa in Tane- Fino, da sa tu vedve zravn
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 22:35:54
|
|
|
|
trinity22
|
Ptejka iskrene čestitke Za ostale pa navijam
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 6.9.2008 22:39:32
|
|
|
|
bambinca
|
Nč, gremo spat.Dons se je kr neki dogajal cel dan, tko d še cunj nisem iz stroja pobrala Groza a? Ampak važno, da smo bli v kinu in gledal Kung Fu pando - NORO DOBR!!!Pa zravn še basanje s sladkarijami :JEEEEEEEEEE!!!! Zdele me je sicer moj neki , ampak se ne pustim motit
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 7:44:00
|
|
|
|
S*
|
ptejka . Če ne prej, upam da bom spet čestitala ob SL 10.9. Punce
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 8:51:08
|
|
|
|
nhaya
|
Hej punce..tudi jaz še malo počakam in bom lulala z vami.. nisem pričakovala včeraj..vendar sem imela že slabo upanje, ker sem imela v sredo, četrtek in petek tak rjav izcedek, ki pa ga ni bilo veliko..in sem bila že prepričana, da bo spet . Vendar je včeraj vse izginilo..in tudi danes še ni nobenih znakov...nič me ne zvija, kar je ponavadi zeloo prisotno..tako, da upam....bom počakala še kakšen dan..ampak to čakanje ubija..
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:05:12
|
|
|
|
bambinca
|
Nhaya z veseljem te sprejmemo zraven!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:06:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pet zvezdic imam, pa šele sedaj vidim ko sem jih že naklofala 2006 Sonči kako lep buši!!!!!!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:06:49
|
|
|
|
bambinca
|
DESETEGA SEPTEMBRA TEGA LETA SE BO ZGODIL VELIK DOGODEK!!! Še pred prvo jutranjo se bodo spodaj navedene "čakajoče na " podale na in svečano odprle ter se polulale na čarobno palčko, ki mora pokazati - Gwendolen - bambinca - tane -Nhaya
< Sporočilo je popravil bambinca -- 7.9.2008 9:08:25 >
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:10:07
|
|
|
|
bambinca
|
Nhaya si že na seznamčku- zdej pa držimo pesti, da bo mir do 10.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:14:01
|
|
|
|
nhaya
|
hvala..sej bi bil že čas Držim pesti za vse ostale!!!! Naj bo čim več .
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:23:24
|
|
|
|
bambinca
|
Nhaya a že dalj časa poskušata napravit
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:28:37
|
|
|
|
nhaya
|
o ja, že skoraj dve leti..prej sem 8 let jemala KT in se mi je "baje" povsem porušilo ravnovesje hormonov..po vseh preiskavah je baje z obema vse ok, tako da pustimo času čas so rekli, ko bo pa bo...ja ja..drugače pa spet preiskave itd...in to se lahko spet vleče.. Amapak midva se ne dava.. Enako je bilo pri moji teti..dolgo sta se trudila in ni bilo nič..pa je bilo tudi "baje" z obema vse ok..no, potem so po novih preiskavah potrdili, da ne more zanosit in so naredili umetno..je rodila dvojčka..in potem ker nista več pazila, je po štirih letih še enkrat zanosila po naravni poti...Tako da jaz sem popoln optimist in vsak mesec veselo upam na . Pa ti?
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:28:55
|
|
|
|
R777
|
Jaz sem Anonimna Sporočam, da je prišla in da nisem ... Ti testi BC so resnično čudni. Test je bil močno pozitiven prejšnji teden. Imela sem vse znake nosečnosti. celo kava mi je smrdela....Še zdaj ga gledam in črtici sta močni. Potem je nankrat vse izginilo....In normalna M je prišla na pričakovani dan... Teste res ni pametno delati prej. Tudi jaz bom drugič dala v šparovček tisti denar za In se selim med oktoberke.... Čestitke vsem drugim in držim močne pesti.... (vsaka šola se plača)
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:31:39
|
|
|
|
nhaya
|
R777, ne obupat..veselo v nove borbe..držim pesti za naslednji mesec .
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:39:24
|
|
|
|
bambinca
|
R777 Nhaya Midva enega mulčka že mava, zdaj pa po novem probavava od konca pomladi... ja optimizem velja!!!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 7.9.2008 9:41:30
|
|
|
|
dini
|
jutro punčke, kako ste?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?