|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
6.9.2008 20:20:20   
meta21
Drugače mi je pa danes strašansko dolgčas že celo popoldne. Fantje zunaj nekaj zidajo, jaz se pa prekldam po hiši. Nič se mi ne da pa nekaj bi ... Pol pa kaj pojem, pa malo zadremam, pa malo po računalniku klikam ... Najboljš, da grem pod tuš pa spat. Upam, da bom lahko, ker včeraj je bla bolj kriza...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.9.2008 20:29:00   
Lara Croft
Jst sem pa danes cel dan neki počela.... najprej sem zlikala, pa mal prah pobrisala, sesala.... kuhala nič.... mal TV gledala pol sem pa šla hodit.... Zdej sem pa jedla in mi je slabo.... Zdej grem en račun plačat.... pol pa spet TV....
Kačku bom dala jest danes namesto jutri, v slučaju, da ima moj muc prav.... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.9.2008 20:32:08   
Lara Croft
Sesil....si prišla v kontrolo?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.9.2008 20:36:43   
Lara Croft
Aja Sesil...... jaz bi geslo za tvoj album..... plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Pa fajn se imejte na morju...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.9.2008 22:22:42   
gloria
Punce jaz vas lepo pozdravljem. Midve z mojo malo Kajo sva dons prišle domov.

...pozdravljenauser posted image user posted image user posted image ...velik cartanja pa lepih trenutkov...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.9.2008 22:26:44   
gloria
mi smo zdej že 1 teden doma in se kar lepo rihtamo. Je pa res kar veliko dela, predvsem s hranjenjem. Sploh tele moje joške delajo 500 na uro in imam preveč mleka, tako da najprej podojim, pol pa moram še ven črpat, ker se mi je že v bolnici pojavilo vnetje , ki ni glih prijetno.

...čestitke za tako lep poroduser posted image user posted image user posted image ....velik lepih uric cartanja...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
6.9.2008 22:33:11   
gloria
21. april - moj RD. Niso leta ...

...moj je  tudi na 21.apriluser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.9.2008 0:03:36   
tasha23
Ojla, končno malo časa, da se še vam javim. Prej je bilo bolj malo časa, od zdaj naprej pa ga bo vedno manjuser posted image

Torej mi smo od četrtka doma, mali je pravi ''joškovisnik'' in včasih sem prav križana saj me to krepko zmuči: Gael je samo pol od njega visel na joškah user posted image .
Imam pa srečo saj je Gael tako lepo sprejel bratca, samo božal bi ga in ljubčkal, pa zelo zaščitniški je do njega...SEM PRAV VESELA....

Je pa bilo vse ekspresno... ponovno CR ampak sem že OK, pa še dojenje ponoči je zalavfalo brez problemov: 2X na noč in enkrat zjutraj okoli 6h...

Pa še nekaj slikic:
v bolnici:user posted image
mi se imamo radi:user posted image
domov:user posted image
moji sončki ponoči:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
7.9.2008 4:39:14   
talytha
Tasha23 ti maš pa prava lepotca domauser posted image user posted image user posted image Full sta lušna no...in ras fajn da je starejši bratca tako lepo sprejeluser posted image user posted image user posted image
Čim več stiskanja!!!! Lepo da se dobro počutiš po CR user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
7.9.2008 9:10:16   
petra1978
ojla babike!

Najprej čestitke vsem, ki se že pridno cartate s svojimi sončki user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo se tudi že preselili in komaj čakamo, da se naš mali mož odloči in pride pogledat na svet.
Saj je fino, samo zdaj se mi že več ne da hodit s tem trebuhom okoli. Pa še tako nerodna sem.

Saraya, a ti si rodila na Ptuju? Ker se spomnim, da si enkrat omenila, da boš šla tja rodit.  

Zdaj grem pa malo likat, potem pa skuhat, sem danes do večera sama domauser posted image . Moj je v službi.

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
7.9.2008 10:47:04   
mokatela
ojla punce user posted image , da sem vam malo javim.

Z veseljem vam sporocam, da smo od 4. 9. 2008 doma user posted image user posted image user posted image Princeski pridno jeta, spita, mal razgrajata, da nama z atijem ni prevec dolgcas user posted image user posted image user posted image in lepo rasteta. Ponoci, se pravi pred polnocjo, vcasih sicer malo karte igramo user posted image user posted image user posted image , ker ne moremo spat zaradi sraufanja v busiju. Tako da mama in ati vcasih bolj malo spita, ampak glavno je, da sta princeski OK in napredujeta.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
7.9.2008 11:03:14   
Lara Croft
Tasha 23 dobrodošla!! Hvala za fotke..... lahko bi ble tudi ostale tko prijazne in pokazale svoje pridobitve.... user posted image user posted image user posted image

Še to me zanima.... kako se Geal izgovori? Prvič čujem za to ime....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
7.9.2008 11:04:45   
Tejchy
Tasha23 ti maš pa prava lepotca doma Full sta lušna

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  se podpišem................ mali Gabriel je pravi user posted image  ..... pa kake luškane patike ima ............ iiiiiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 1663
7.9.2008 11:05:18   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: mokatela

ojla punce user posted image , da sem vam malo javim.

Z veseljem vam sporocam, da smo od 4. 9. 2008 doma

Mokatela... končnooooooooo..... ti si nas pa pustila čakat.... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
7.9.2008 11:05:46   
Tejchy
Z veseljem vam sporocam, da smo od 4. 9. 2008 doma Princeski pridno jeta, spita, mal razgrajata, da nama z atijem ni prevec dolgcas in lepo rasteta. Ponoci, se pravi pred polnocjo, vcasih sicer malo karte igramo , ker ne moremo spat zaradi sraufanja v busiju. Tako da mama in ati vcasih bolj malo spita, ampak glavno je, da sta princeski OK in napredujeta.

super user posted image  user posted image  user posted image  ........... samo da se imate fajn......... neprespane noči bodo kaj kmalu pozabljene...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
7.9.2008 11:09:30   
arabela*
Jutro babe.
Za se en velik user posted image ,mi se še prebujamo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
7.9.2008 11:12:13   
Tejchy
Drugače pa js danes prvič po ne vem kolkem času upam, da ne bom šla rodit, ker sem ful slabo spala (beri nič) in se komaj vlačim po stanovanju iz enga kota v drugega........... pa križ me boli....... tko, da če me danes dajo v porodno, lepo rečem, da se ne grem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ......... pa naj sami zrihtajo.......... user posted image  user posted image  

......... sicer pa tudi tko nič ne kaže na to, da bi kj dogajalo..... naš user posted image  ima ponoči prave male fešte v bušiju....... pa tud danes že skoz neki muva odkar sva vstala......... tud trebušček je še dokaj visoko.... ne vem, ne vem..........  mam občutek, da je našmu čist preveč lepo tam kjer je in da pred rokom ne bo nič.....

......... kako je pa kaj s KAHLO? user posted image  ona je pa zdj že 3 dni čez rok? a je že v P? bi skoraj lahko že cartala.........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.9.2008 11:15:14   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jutro babe.

Dobro jutro Saraya........ Ma kdaj boš pokazala tvojo hčerkico? Jst bi jo rada vidla.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
7.9.2008 11:17:45   
Lara Croft
. tko, da če me danes dajo v porodno, lepo rečem, da se ne grem

Se greš tja samo naspat.... user posted image

Pri meni tudi nobenih znakov...... zgleda, da bo treba polno luno počakat....

Kak je s Kahlo pa tudi mene zanima.... Ne vem, zakaj se nič ne javi..... če bi rodila, bi že sporočila komu, ne? user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
7.9.2008 11:19:05   
Tejchy
tko, da če me danes dajo v porodno, lepo rečem, da se ne grem

Se greš tja samo naspat....

točno tko user posted image  ............. pa kako masažo križa mi še lahko dajo......... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  to je pa tud vse....

Neposredna povezava do sporočila: 1670
7.9.2008 11:36:13   
Lara Croft
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....... KAHLO je rodila......... Pravi, da je Ronja prišla hitro in glasno.... user posted image user posted image user posted image ...
Velika 3850 g in dolga 54 cm....

Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
7.9.2008 11:37:15   
Tejchy
KAHLO

........ sporoča:

"Pa sem prišla hitro in glasno, težka 3850 g in dolga 54 cm, ime pa mi je Ronja."

KAHLO - ISKRENE ČESTITKE in obilo cartanja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .......... končno si jo dočakala...

ja.......... sem glih hotla napisat............ mi o volku, volk iz gozda user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1672
7.9.2008 11:40:12   
petra1978
Naj vam prenesem sporočilo od Kahlo:
"Pa sem prišla hitro in glasno, težka 3850 g in dolga 54 cm ime pa mi je Ronja."

ČESTITKE KAHLO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
7.9.2008 11:41:03   
Lara Croft
He he Tejči..... sem te prehitela..... user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
7.9.2008 11:45:10   
bark
Jst sem tudi dobila sms
BRAVO KAHLOuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?