|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
6.9.2008 11:04:06   
arabela*
jao,kak sem zaj zaspala.Eno uro sem dremala,kak je pasalo.
smo danes in jutri same,je moj na treningu.Proti večeru pa si bomo privoščli en velik sladoled.Se mi že pošteno luštauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
6.9.2008 11:13:29   
*zoe*
Hello po dolgem času user posted image ,

mi smo zdej že 1 teden doma in se kar lepo rihtamo. Je pa res kar veliko dela, predvsem s hranjenjem. Sploh tele moje joške delajo 500 na uro in imam preveč mleka, tako da najprej podojim, pol pa moram še ven črpat, ker se mi je že v bolnici pojavilo vnetje user posted image , ki ni glih prijetno.

Drugače je porod potekal povsem naravno, brez umetnih popadkov in brez epiduralne - sem kar ponosna nase. Voda mi je odtekla ob polnoči, zjutraj ob 7.50 pa je bil user posted image  že zunaj. Una knjiga Modrost rojevanja mi je ful pomagala - sem rojevala by the book user posted image . Prerezana nisem bila, imam pa nekaj lepotnih šivov (je rekel dr.). Tko malo na kratko za okus.

Drugače pa čestitke vsem novopečenim septemberkam mamicam - ostalim pa veliko sreče na porodni mizi - saj bo šlo.

Se še kaj tipkamo. Pa pa

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
6.9.2008 12:09:55   
Marsy
Poletja še ni konc a ne? Včeraj mi je ena mama rekla, da bo jesen tud ful lepa. V bistvu bi jaz že zarad vremena rada zdej rodila, da bi bili lahko čim več zunaj. Rok je pa 'šele' 25.9. Oktober bi znal bit pa že mrzel in deževen... Ampak zdaj verjamem, da bo lepa jesen in da bomo skos zunaj z vozičkom. Pa z rolerji user posted image .

Ful zadnje čase razmišljam, da bi si omislili kengurujčka. Se mi zdi praktičen; za v trgovino, da imaš frej roke, pa menda tud otročku ful paše tako ob maminem/očkovem telesu bit. Ali ste ve kaj razmišljale o tem oz. kakšne so izkušnje, kateri so v redu in kateri sploh ne, plusi, minusi, ... Se mal tašča ponuja, da bi kaj kupila, pa se mi zdi, da bi lahko rekla, da bi imeli kengurujčka.

Se mi zdi, da zdaj, ko gre kakšna rodit, sploh ni več 'zanimivo' user posted image . Ko bom jaz sporočila, da zibamo, še opazile ne boste user posted image .

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
6.9.2008 12:34:30   
lana luna
ojla punce...

sem spet ratala mal lena za pisatuser posted image mam zadnje tri dni spet ene čudne vrtogalvice, pa se mi pol čist nič ne da. jest ne vem al te vrtoglavice pridejo od te soparne vročine??

a se kateri dogaja zdj proti koncu, da ji ful srce razbijauser posted image men že ceu tedn, enkrat al pa dvakrta na dan (ponavadi takrat ko ležim zvečer, al pa sedim) začne ful zbijat. pol pa par minut zbija pol je pa spet dobruser posted image

*zoe* lepo da si se spet malo oglasila. ti kar čimveč počivej pa mlekca pumpej, da ne fašeš kakšnega vnetja.

pf ti tudi, počivaj čimveč kar se da.

jest sem bla zanč na enem predavanju na MŠ, pa je rekla glavna medicinska sestra k je predavala, da nej se kr držimo tega da je treba 6 tednov po porodu se merkat pa počivat. ker je tko, da zdj se lohk že 2 tedna po porodu počutmo dobr in ga začnemo že srat naokoli, ampak čez 15 let, se bo pa začelo kazat tiste 4 tedne primanjklaja. mal sem zmedeno napisala upam da veste kaj sem hotla povedatuser posted image

petrax mogoče boš pa že danes mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se vse lepo izteče...

a še katera?? vsem pošiljam en kup user posted image za srečo....

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
6.9.2008 12:43:11   
lana luna
marsy kengurujčka bi tut jest imela, čeprou sem razmišljala tudi o slingu.

za kengurujčka drgač pravjo samo to, da ga ni fajn uporabljati dokler otroček nima stabilne hrbtenice. nekateri pravijo da je fajn z njim počakta vsaj tri mesece. pač je otroček v njem skos v pokončnem položaju. obstaja pa tut en kengurujček ki se ga da uporabljat leže (malo je dražji, ampak sej ga bo kupila taščicauser posted image )...

čaki da najdem link....

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177953

http://www.zurpeljhan.org/navodila.php

http://www.sling-slo.g-server.com/

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
6.9.2008 12:44:58   
lana luna
a je zatišje ker je sobota, al ste vse v P pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1606
6.9.2008 13:18:16   
Marsy
Hvala, bomo kej našli!
Ja, opažam, da so vikendi bolj malo klepetavi. Jaz pa ravno za vikende pridem domov, pa mam takrat več časa bit okrog računalnika. Danes je itak prevroče, da bi bila zunaj. Lubi je šel kolesarit, jaz bom pa zdele dala mal kruh pečt, pol pa še mal (bodoča) babi in dedija pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.9.2008 13:25:07   
arabela*
meni se zdi ta sling tud vredu.Pa zlo praktičen.Edino za po stanovanju jaz tega nebi preveč uporabljala,ker se pol user posted image hitro razvadi bit na rokahuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
6.9.2008 13:26:17   
arabela*
Jaz pa sem zdaj dve uri delala ko črnc.Sem včeraj zvečer pravo bomo pustila,tak da mi je ratalo vse lepo uredit.zdaj pa grem na zaslužen user posted image na balkon.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
6.9.2008 13:27:11   
arabela*
lana luna,bitje srca??
Meni se ni dogajalo.Morda pa so malo živci krivi,ker veš da se vsak dan približuješ porodu.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
6.9.2008 13:33:00   
meta21
Ma meni se zdi ta barva čist fajn tudi za punco...... jst imam tudi ful modrih reči... moj mož pa nič rozastega....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest mam zaenkrat (vprašte me po porodu) željo met vsaj 3 al pa 4 otroke in sem zato zbirala barvo, ki ne določa spola. Maš pa čist prav-čeprav fantje v roza srajcah in roza kravatah so trenutno ful moderniuser posted image .

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
6.9.2008 13:34:58   
meta21
Ko bom jaz sporočila, da zibamo, še opazile ne boste .

Bomo, bomo! Če ne druzga, bo ena od nas zraven tebe v sobi ležala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.9.2008 13:37:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

a se kateri dogaja zdj proti koncu, da ji ful srce razbijauser posted image men že ceu tedn, enkrat al pa dvakrta na dan (ponavadi takrat ko ležim zvečer, al pa sedim) začne ful zbijat. pol pa par minut zbija pol je pa spet dobruser posted image

Men se to že neki časa dogaja. Sem zadnjič sestro vprašala pri G, če je kaj narobe, da mi pulz tudi do 120 naraste, pa je rekla, da je to v nosečnosti normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.9.2008 13:54:42   
arabela*
HHe,jaz tud že nekaj sanjam o tretjem otrokuuser posted image
Moj me samo čudno gleda,pa pravi,da ni šansuser posted image user posted image
Ma itak imam premalo stanovanje,še dve nevem kam bomo daliuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
6.9.2008 13:58:49   
talytha
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meni se zdi ta sling tud vredu.Pa zlo praktičen.Edino za po stanovanju jaz tega nebi preveč uporabljala,ker se pol user posted image hitro razvadi bit na rokahuser posted image

Jaz sem ga ravno danes dobila po pošti...sem ga prejšni teden naročila.
Sva z mami mal povadile z baby bornomuser posted image user posted image user posted image Je blo zelo zanimivo in se mi zdi da mi bo zadeva kar prav prišla...če bo tamali odgovarjalo seveda.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
6.9.2008 14:10:27   
bark
meni se zdi ta sling tud vredu.Pa zlo praktičen.

Men so tudi slingi cool. Kolegica je rekla,da mi ga bo posodla,da vidim,če mi bo res tolk cool.Drugače se jih da pa tule http://www.mojskratek.si/rentasling.html najet.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
6.9.2008 14:11:49   
bark
zoe kaj konkretno si si pa pomagala iz knjige?

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
6.9.2008 14:12:39   
bark
Midva sva bila danes zjutraj na ful dolgem sprehodu,.....ampak ničuser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
6.9.2008 14:43:28   
arabela*
zdaj me je skoraj kap,ko sem na uro pogledlauser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.9.2008 14:43:56   
arabela*
bark,saj bo,ne skrbet,vse ob pravem časuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
6.9.2008 16:31:02   
Lara Croft
V bistvu bi jaz že zarad vremena rada zdej rodila, da bi bili lahko čim več zunaj.

Marsy.... tudi jst to upam.... upam, da rodim čim prej... user posted image

Ful zadnje čase razmišljam, da bi si omislili kengurujčka.

Jeeee.... jaz ga imam.... mi ga je frendica posodla.... user posted image user posted image Tiste rute mi pa niso všeč...

Se mi zdi, da zdaj, ko gre kakšna rodit, sploh ni več 'zanimivo'

Sej veš..... tiste ku začnejo so bolj zanimive.... itak je jasno, da bomo vse rodile.... pol je pa tko..... user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
6.9.2008 16:41:05   
meta21

HHe,jaz tud že nekaj sanjam o tretjem otrokuuser posted image
Moj me samo čudno gleda,pa pravi,da ni šansuser posted image user posted image
Ma itak imam premalo stanovanje,še dve nevem kam bomo daliuser posted image

Jaz glih zdaj ugotavljam, da preveč materjalno gledamo vse skupaj. Midva sva tud kar naprej nekaj čakala (faks, hiša, služba za nedoločen čas ...). Zdaj bova pa starša pa mam jaz službo za določen čas, moj ima pa še status študenta pa praktično nobenga rednega dohodka.user posted image Res so nama starši pomagali, ampak bi zmogla tudi brez njih. Pač ne bi imeli najnovejšega vozička pa vsake neumnosti, ki se vrti in poje. user posted image

Sej mogoče vama bo pa obema spet čez kakšno leto al pa dve zapasal še enga met pa se boste glih tko stisnl. Še bolj lušno bouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
6.9.2008 16:41:56   
meta21
itak je jasno, da bomo vse rodile

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.9.2008 16:46:08   
meta21
Rabim en nasvet. Navadla sem se, da mam v trebuščku razgrajača in da moj trebuh valovi v vse smeri. Zdaj je pa včeraj že bolj kot ne čez dan miroval (no zvečer je potem nekaj butal tja doluser posted image ), danes pa niti približno še nisem naštela 10 gibov. Mogoče 6, 7.   

Prej ga je ati sicer klical in trepljal po trebuščku in je potem malo pomigal ampak zdaj pa spet nič. Zdaj pa jem čokolado in čakam, če ga bo to kaj predramilo. A mislite, da je to tisti mir pred porodom al bi se mogla it pokazat?user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.9.2008 16:49:57   
Lara Croft
Do večera jih boš še kar nekaj naštela..... ne paničari, dej, ki bo vse  v redu.... user posted image Verjetno se je umiril malo, ja..... tudi naša češpica danes ni tko aktivna..... user posted image

Jst si pa ne želim veliko otrok.... tko po enega na enkrat mi je prow kul...... meni paše se posvetit enemu in imet veliko časa tudi zase..... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?