|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
5.9.2008 20:27:27   
kati kati
čer

a veste kaj se je danes zgodilo

PRVA PRESPANA NOČ-BREZ DOJENJA-IN TO V KOSU 10,5 URuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.9.2008 20:28:18   
Februarka08
Aja, sem pozabla dons še našo frajlo pohvalit da je 1. pojedla 170 ml kosila in to domače zelenjavne brozgeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.9.2008 20:29:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

čer

PRVA PRESPANA NOČ-BREZ DOJENJA-IN TO V KOSU 10,5 URuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buser posted image Ruser posted image Auser posted image Vuser posted image O

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.9.2008 20:37:33   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

čer

Buser posted image Ruser posted image Auser posted image Vuser posted image O

HVALAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.9.2008 20:38:14   
dolenjka
Čer user posted image

Bravo bravo vsem.....jaz sem pa žalostna user posted image  user posted image  user posted image

Moj otrok se ali odstavlja od joške al pa ne vem kaj ji je, ampak jaz se ne grem več. Za večerjo spet ni hotla joške, pol je komi 1 zagrabla, pojedla, druge pa ne user posted image  Sem si šla mal načrpat ker velik ni šlo in dala novalac žitno kašico notri  in spet ni hotla user posted image  Pol sem jo pa 1. v 6m in pol dala mojmu da jo je v posteljo nesu, ker me je čist psihično dotolkla user posted image  user posted image  user posted image
Za ju3 sem se odločila, da jo bom cel dan z gosto hrano filala, ker drugač se mi bo odpelal user posted image  user posted image  user posted image  Sam da jo dam v položaj za dojit, je že jok user posted image
Danes ne vem če bom za družbo, bom šla kar na kavč verjetn al pa spat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.9.2008 20:43:00   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Bravo bravo vsem.....jaz sem pa žalostna user posted image  user posted image  user posted image

Moj otrok se ali odstavlja od joške al pa ne vem kaj ji je, ampak jaz se ne grem več. Za večerjo spet ni hotla joške, pol je komi 1 zagrabla, pojedla, druge pa ne user posted image  Sem si šla mal načrpat ker velik ni šlo in dala novalac žitno kašico notri  in spet ni hotla user posted image  Pol sem jo pa 1. v 6m in pol dala mojmu da jo je v posteljo nesu, ker me je čist psihično dotolkla user posted image  user posted image  user posted image
Za ju3 sem se odločila, da jo bom cel dan z gosto hrano filala, ker drugač se mi bo odpelal user posted image  user posted image  user posted image  Sam da jo dam v položaj za dojit, je že jok user posted image
Danes ne vem če bom za družbo, bom šla kar na kavč verjetn al pa spat user posted image
to se pr nas že dolgo dogaja, ker noro uživa v gh in potem mu je zizi odveč...je mel pa krizo en teden nazaj-ker ga nisem skoraj nč dala na zizo in  je bil jok-pol ko sem ga pa dala pa je takoj zaspal pa še malo pocartal

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.9.2008 20:46:11   
jencili
no tako. Taj spi že dobre pol urce, ati je šel, jst sm pa samo vašauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.9.2008 20:47:57   
dolenjka
Kati, a pol mu vse obroke daš GH al kako? Ampak midve sva šele začetnici in ne vem kaj vse naj ji potem čez dan dam, če zize noče user posted image  Ponoči pa vleče user posted image  Verjetn zato ker je koma user posted image  Tudi zjutraj je bil problem user posted image  Ju3 zjutraj še probam, drugač je pa finito. Bom šla AM kupit (že tretjič user posted image ) in upam, da ga bo zagrabila, ker kaj naj ji pa drugače zvečer dam user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.9.2008 20:50:53   
mlavla
čer...

dolenjka kako je šel krompirček in jabolko?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.9.2008 20:52:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

čer...

dolenjka kako je šel krompirček in jabolko?

40 ml, kot ponavadi user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.9.2008 20:53:37   
mlavla
a kašice ala frutek pa več poje?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.9.2008 20:55:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

a kašice ala frutek pa več poje?

Ja, danes čez dan je jedla malo ostanka kupljene kašice z dodatkom pretlačene banane in je pojedla 130 ml user posted image . Včeraj v Kavalu je pikico manj kot 100 ml pojedla user posted image  Tko nekako je sadje, kadar je pa krompir na jedilniku je pa rekord 40 ml user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.9.2008 20:55:45   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jencili od česa je pa polna glava user posted image
naša je že žitno kašco povečerjala, zdej se naj pa še pol urce igra, potem pa kopat in spat user posted image mami pa na RR user posted image user posted image user posted image

jst tud upam, da Taj dons kmal zaspi, ati gre pa itak na lepš, tko da ste dons ve zadolžene, da me zabavateuser posted image

jaz komi čakam, da gremo me že en petek na lepš user posted image no, naše bejbe itak ni težko merkat user posted image

ja, a je problem?
Zoje ni težko mirkat, k je čist pridna in lepo spi, jst mam mleko naštimano, za njega tud znajo poskrbet, pa dokler še ni mami tista k ga more dat spat je to idealno. Še kera?
Kaj pol, kdaj gremo? K mene tud kr razganja žeuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.9.2008 21:03:58   
Februarka08
Dolenjka user posted image vem kako ti jeuser posted image pri nas je blo istouser posted image sem se mogla mal user posted image pol sm pa vidla, da ji zgleda ziza ni več všečuser posted image zdej jo pa še sam še mal pocrklam, pa je kuluser posted image prej pa ni šans... je bilo dretja da je kej... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.9.2008 21:04:26   
jencili
mene pa neki zanima...zakaj vsakič ko se prijavim na RR vidim naše obiskovalke, ki nas očitno redno berejo, javi pa se nikoli nobena ne?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.9.2008 21:06:00   
ella79

mene pa neki zanima...zakaj vsakič ko se prijavim na RR vidim naše obiskovalke, ki nas očitno redno berejo, javi pa se nikoli nobena ne?

vpraši jih user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.9.2008 21:06:04   
jencili

Kati, a pol mu vse obroke daš GH al kako? Ampak midve sva šele začetnici in ne vem kaj vse naj ji potem čez dan dam, če zize noče user posted image  Ponoči pa vleče user posted image  Verjetn zato ker je koma user posted image  Tudi zjutraj je bil problem user posted image  Ju3 zjutraj še probam, drugač je pa finito. Bom šla AM kupit (že tretjič user posted image ) in upam, da ga bo zagrabila, ker kaj naj ji pa drugače zvečer dam user posted image  user posted image  user posted image

težko ti karkoli svetujem, ker sama HB nimam teh težav.
Lahko ti samo pošljem eno user posted image  in s tabo upam, da bo Tara zjutri kot volkec zagrabila ciciko...user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.9.2008 21:06:48   
kati kati
dolenjka

zajtrk-ponavadi rižolino alo grisolino
vmes spanje-malo zize za spanje
kosilo-ponavadi juhica z zelenjavo
pa spet spanje z zizo(ampak tolk da zaspi
popoldne-kaka skutica,
pa še vmes kako sadje
večerja pred spanjem pa kak mlečn obrok pa ponavadi ziza

zizo poje glih za en obrok skozi dan

tako zgleda pri nas

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.9.2008 21:06:55   
jencili

vpraši jih user posted image user posted image user posted image

VPRAŠAM VASuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.9.2008 21:12:27   
dolenjka
Kati hvala! Ampak Grisolino user posted image  že user posted image  JOj me je strah tega user posted image

Februarka, a ti nič več ne dojiš user posted image  Samo crkljanje? Nisem vedela? Kakšni so pa vaši obroki če ni skrivnost?

UUUU še se mi bo mešal vidimmmmm user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.9.2008 21:13:17   
dolenjka
Ella, zakaj pa ti nimaš več Zojine slikice pri nicku user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.9.2008 21:13:20   
jencili
pa spet tišina...

Ella, dej nehi spet zapravlat, pa rajš kej povejuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.9.2008 21:17:00   
ella79

Ella, zakaj pa ti nimaš več Zojine slikice pri nicku user posted image

ma ne vem, neki mi nagaja, jo lepo tam na strani naredim, potem pa kar nič ni user posted image bom neki novga naštimala, čeprav mi je bla una luštna, k je nobena nima user posted image user posted image

jencili prav nič ne zapravljam user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.9.2008 21:17:22   
Februarka08

Kati hvala! Ampak Grisolino user posted image  že user posted image  JOj me je strah tega user posted image

Februarka, a ti nič več ne dojiš user posted image  Samo crkljanje? Nisem vedela? Kakšni so pa vaši obroki če ni skrivnost?

UUUU še se mi bo mešal vidimmmmm user posted image

Midve se dojiva zjutraj, ko se zbudi in 1x popoldne oz. proti večeru ko je kriza med obrokiuser posted image
Uf, zdej si me pa najdlauser posted image najini obroki so še vedno bolj tko tko... no, zjutraj ko se pocrklava na zizi in ko se kakšno uro valjava po pojstliuser posted image poje kašico - AM+kašica, potem imava do kosila še 1x mleko, preden gre spat (pa včasih še 1x vmes malouser posted image ), nato je kosilo, čez 2 uri spet lačna - mleko, potem zvečer spet kašica, tokrat sadna, ki se meša z vodo in na koncu flaša mleka za lahko nočuser posted image
Tako nekako je pri nas...user posted image sam ji bo pa treba počas tisto mleko dop.in pop. zamenjat s kakšnim sadjem...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.9.2008 21:22:01   
dolenjka
Ja Februarka, ti mi res nisi velik pomagala, ker naša do zdaj razen ob rojstvu AM tut slučajno ni potegnila, tko da samo s tem si bom težko hči nahranila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?