Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 11:33:42
|
|
|
|
cuddy
|
Oj. No jaz je ne pričakujem 21.9. Sam ne vem tko sem čudna ta mesec. Toka skoraj nimam, špika me že od tečke naprej. Tko, da sploh ne vem kdaj imam oz. bom imela O. Full čudno. Prehlajena sem, nič mi ne paše jest. Tko, da bo treba kar pridno do konca cikla, potem bomo pa videl. Navijam pa za vse da bodo ta mesec sami +.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 11:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
sem vesela do koga lahko v smeh spravim z njim
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 11:38:33
|
|
|
|
žabica00
|
živa si faca... je tolk dobr avatar navijajmo za nas septembrke.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 11:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe hvala
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:03:55
|
|
|
|
ursa30
|
živa, tut jst stiskam pesti za
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:05:10
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej me je pa začelo nekaj črvičit po trebuhu... Zgleda da bo vseeno Ah..... ne bomo ampak bomo ker bomo spet lahko novo rundo
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:16:19
|
|
|
|
pikicao.
|
gwenci moja a si dons kej boljs volje :)
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:22:16
|
|
|
|
Gwendolen
|
Hvala, pikica, prav zares sem. Pride kak dan, ko me zagrabi blues ... Kaj pa ti?
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:29:15
|
|
|
|
pikicao.
|
jaa tud mene zagrabjo ti dnevi ko se pocutm k d bi me en pretepu takrat me morjo sam po rokah nosit jz pa upam d pride sele v torek k mam v pond. G. pregled... me zanima kako mi bo telo ponagaju :) kokr ga poznam bo prsla lih v pondelk in bom spet bentila.. sm lih prej napisala d delam pameli a. konkurenco k mam take prsi .. hahahah
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:32:27
|
|
|
|
Gwendolen
|
A hodiš k Mlinarju v Zagorje? Moja mami hodi k njemu pa ji je v redu, še čist prej, ko je bila z mano noseča, je imela pa Čuka. On je mene ven potegnil z vakuumom. A ni smešno, če bom šla jaz slučajno rodit v Trbovlje, če bi bil on zraven takrat? Torej, new mission - držim pesti, da ne dobiš M pred torkom. Lp
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:35:37
|
|
|
|
pikicao.
|
hihih, ja njega mam, ja pa nous vrjela Cuk je tud mene vn potegnu :) pa k sm mela LETZ me je tud on operiral ;) ja to je nova misilja d je nesmem dobit pred torkom
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:38:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy Punce, mislim, da me lahko obarvate v roza. Ostal mi je še en baby check, ki sem ga včeraj zvečer uporabila, ker sem imela filing, da nimam več nobenega znaka. Pokazala se je dobro vidna črtica. Bom pa vseeno naredila še CB jutri. Ma mislim, da je to to. Tudi počutje je totalno v nuli, ker sem včeraj fasala še prehlad. Danes nisem niti kave do konca spila v službi, mi ni šlo. Levi jajčnik me ful boli. Upam, da tokrat pridemo do konca. Če se te loteva preglad pojdi k zdravniku,ker ni dobro da si prehlajena in da si nosečka.Da ti pove in predpiše kaj če boš potrebovala.Pa česttitke k nosečnosti mesec bo rozaaaaaaaaaaaaaaaa živa25: naj bo to to
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala sonči.... Ampak pravim... Nekaj je že začelo črvičiti tko da ne vrjamem da bo kej s tega No ja pa naslednji mesec
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 12:58:02
|
|
|
|
sonček85
|
Prej ali slej bo samo obupati ne smeš.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 13:04:40
|
|
|
|
katka11
|
EJ BEJBE! A mislite da bi men CB pokazal ce je lkaj ce sem mela zadnjo m 8.8. ma me skoz bolj ma da bi garedila test...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 13:27:44
|
|
|
|
sonček85
|
Na koliko dni pa imaš M,jaz bi rajep očakal do 9.9 da ne boš preveč razočarana če bi bilo -.Seveda pa držim pesti ,da je + in a maš kake znake.?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 13:29:58
|
|
|
|
pikicao.
|
EJ BEJBE! A mislite da bi men CB pokazal ce je lkaj ce sem mela zadnjo m 8.8. ma me skoz bolj ma da bi garedila test... kaktka raj se mal pocaki, vem d je tezko, sam jz sm prejsn mesec nrdila na tisti dan k bi mogla dobit menstro pa so se mi 2 crtici pokazali.. bla sm presrecna... pol cez dve uri dobim pa ne znam ti povedat kak sok je bil to, k misls d si.. pol pa menstro dobim.. raje pocakaj.. boljs zate.. upam pa d ti bo ratal pa d si nosecka
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 13:35:56
|
|
|
|
katka11
|
eeeh, cikel mam od 30 do 50 dni... znaki... sej ves kako je s tem... sam mam nevem zakaj, en tak filing, da bi loh blo. drugac se mi pa tud sanja ne, a bi loh blo al ne, ker niti ne vem kdaj sem mela O. sem pa pred prvo nosecnostjo mela isto zmesane cikle, in ko sem zanosila sem delala test na 31 dan mi je jasno pokazal . eh, nomam pojma, po moje bom res pocakala do ponedeljka.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 13:53:41
|
|
|
|
sonček85
|
potem če imaš M na 30-50 dni rajep očakaj in naredi test čez kak teden.Probaj zdržati -vem da je želja po večja od tega da bi počakala ,samo če ti je ta mesec namenjen ti bo pokazal tudi čez teden,zato raje počakaj in se prepusti lepim trenutkom da takrat ko boš delala test in potem zagledala +.Nato sledijo slabosti ,.... a vse to je tak lepo.Držim pesti ,da si noseča in da res raje počakaš s testom do naslednjega tedna.srečnoooooooooo
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 14:06:54
|
|
|
|
katka11
|
se spomnim, da so men razlagal, da lazno pozitiven test pa ne more bit. ce je pa to lahko, pol pa res absolutno ne grem po test. nene to pa res ne bi rada dozivela.mi je zal, da si mogla ti. mate prav bom pocakala do druzga tedna. pa lep vikend vsem!!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 14:10:53
|
|
|
|
katka11
|
ja pa hvala vsem za podporo
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 14:35:24
|
|
|
|
sonček85
|
jaz sem 2 leti gledala minuse in ti priporočam ,da res počakaš teden dni.Vedi pa da te podpiramo in držimo s tabo.Sedaj sem in tudi vsem drugim želim ,da ste čim prej in da zagledate srečno
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 14:39:27
|
|
|
|
dulcinea
|
Pri meni nič novega. Ni znakov z , pa tudi ni bilo včeraj zjutraj. Sem pa včeraj prav požrla riževo čokolado... Ne vem, kaj je zdaj to...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 5.9.2008 14:58:26
|
|
|
|
Muca83
|
Bravo, 2 nosečki že imamo! Za vse, ki vam ni uspelo pa Joj, tudi moj dan se približuje... Napisana sem za 09.09. ampak lahko pride že v nedeljo, ker imam M na 29-31 dni. Upam, da je ne bo. V zadnjih mesecih boja sem bila vsak mesec že vnaprej precej prepričana, da ne bo nič, ta mesec pa imam kar eno upanje... Poleg tega sem nekaj dni nazaj zjutraj šla na wc in ko sem se obrisala, je na papirju ostala raaahlo rozasta sluz... Potem sem pa tisti koledarček ovulacij pogledala in mi je ravno za tisti dan pisalo "vgnezditev". Pa si skoz govorim, da ni bilo nič, ker obakrat, ko sem zanosila nisem opazila nobenega znaka vgnezditve, ampak kr ne morem pozabit. Hudič je tudi, da imam še en test od prejšnjega meseca in pomoje ne bom dolgo zdržala. Mislim, da me lahko pozabite za skupinsko lulanje Punce, pridno lulajte na testerčke in čimveč dobrih novic hočem prebrat!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?