tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 Tanikaa, morda sem se narobe izrazila, res je čudno izpadlo. Ampak ravno zato se čudno sliši, ker nisem želela, da me napadejo da za eno punčko delam paniko, saj ni vredna neko bogastvo. Prepričana sem bila, da bodo komentarji v stilu, kaj jokaš za punčko, pojdi v trgovino in ji kupi novo. Zato sem napisala, da mi ni za punčko samo, je bila itak darilo (se pravi mi ni zaradi njene denarne vrednosti), ampak za Nino in njene solze. No stavek se res čudno bere ker sem na hitro pisala, drugače sem pa hotela napisati to kar sem ti razložila, da ne bo kdo mislil, da mi je žal zaradi denarja ki ga je punčka stala, ker me ni nič stala (bila je darilo) ampak zaradi Nine Sicer pa mi je že itak žal, da sem sploh pisala, redkokdaj začnem kako temo, če pa jo in kadar jo, se moram pa vedno braniti, da se počutim nazadnje kot zločinka in vedno moram eno in isto odgovarjati, zakaj sem pa lani napisala da je otrok žejen, zakaj sem pa predlani napisala, da so mi zmanjkale baterije. Vedno se moram za nazaj opravičevati. Saj nima smisla, želela sem samo, da mi pomagate razrešiti uganko, ki meni ni jasna, nisem pa tudi nikogar obtožila, naslov morda ni najbolj posrečen, nisem pa nič slabega mislila. No, sicer je pa vse skupaj en čvek, zato pa sem dala temo na čvek, se ne mislim več sekirati in obremenjevati, če pa izvem kaj je bilo s punčko se pa ziher oglasim. To pa zveni že čisto drugače. Sicer pa sem itak prepričana, da se bo punčka našla. Tudi če si jo je sposodila kaka deklica, jo bodo starši jutri ziher vrnili. Če pa se je izgubila kje med igračkami v vrtecu, pa se bo itak našla. Lahko pa hčerki poveš, da je Nina šla na kratek dopust na morje. Da si je zaželela malo sonca in morja in da se bo hitro vrnila. Vsaj za nekaj časa boš potolažila otroka.