Anonimen
|
To je bila zelo velika punčka, zato se ni mogla kar nekam založiti. Velika s flaško, dudo in podobno. Zjutraj je bil vedno jok če smo jo hoteli doma pustiti, zato jo je nosila s seboj. Zdaj septembra so jo pa preselili v drugo skupino kjer ni več omaric ampak samo poličke, lahko da so jo gor položili, kaj pa vem. Preiskale sva pa včeraj čisto vse sobe, vsako punčko sva pogledale, še rekle so naj kako drugo vzame pa ni hotela. Je rekla da hoče svojo Nino in konec. No saj sem hotela slišati, če se je tudi vam to zgodilo kdaj, nobenega ne obtožujem, mi je logično da ne bodo vzgojiteljice še za igrače skrbele, samo takale velika bejba da kar izgine. Sama jo pa tudi ni nikjer pustila, saj ne luta sama naokoli ampak so vzgojiteljice zraven v sobi, ven pa itak ne nosijo igrač. Je pa res izginilo že večkrat pa ne samo meni, tudi druge mamice ves čas iščejo kake stvari, pišejo oglase, da prosijo naj se kaka stvar vrne, to čisto razumem, da kdo kaj vzame, tudi takšni ljudje so. Samo punčka je bila ves čas v razredu zato mi ne gre iz glave kam bi lahko izginila pa sem hotela da morda katera od vas reši to uganko. Volga, če si se razburila sorry, ampak tamala je ni nikjer pustila, ker smo jo skupaj s punčko dostavili notri v sobico. Hvala vsem drugim za prijazne odgovore, če bo kaj novega pa sporočim , danes sem se že pomirila, kot pravim hudo mi je bilo ker je celo noč jokala, spala ni čisto nič ker je samo klicala pupa pupa, hudo mi je zaradi tamale ne pa zaradi denarne vrednosti ali česarkoli. Takih punčk sem že nekaj podarila naprej, ker se je prej Nina samo z avtomobili igrala in jih ni imela za mar. Pustila sem le tole eno, no zdaj se je pa zanjo tako navdušila. Še vedno upam, da se bo našla, no ker je tole čvek tema sem se hotela pač malo nekomu izpovedati, moški niso tako čustveni in moj ni razumel zakaj je še meni hudo.
|