|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
4.9.2008 7:19:06   
Laubica
DOBRO JUTRO/SKUBA VSE NAJBOLJ[E YA ROJSTNI DAN,NAJ TI BO Y SON;KOM IN RO\ICAMI POSTLANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
4.9.2008 7:20:55   
Laubica
Se opravi;ujem ya ;rke je mali tipkovnico nekaj ymrdal pa ne ynam popravituser posted image kaj naj naredim

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
4.9.2008 7:37:37   
rozika12
Dobro jutro tudi od mene.

Čeblja že od 7 in sploh ne neha, še vedno vmes renči, domnevam, da je takrat njeno sporočilo vsem kablom zelo pomembnouser posted image

SCUBA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
4.9.2008 7:52:52   
naraščaj
Dobro jutro

Scuba,user posted image

No, naši T se je dans tut že pred pol 7 mudilo vse počvekat, kar se ji je sanjaluser posted image user posted image  in je nisem prprvla, da bi še zaspala nazaj

No se pol kaj oglasim

Pa en user posted image  vam častim za dobro jutro

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
4.9.2008 8:11:55   
Oranža
Dobro jutro,

Hvala za kavico Naraščaj.user posted image
Evo jst pa častim zajtrk po dolgem času
user posted image

Čakam da se tamal zbudi, pol pa pozajtrkujeva in jo počasi kar mahneva v qlandijo. Pride še katera??

Aha počasi se prebuja....grem......čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.9.2008 8:37:37   
tabi
Dan
Hvala za kavico pa zajterkuser posted image

Skubi vse naj boljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Gruška jst mam v Bibi Nejca pa sem tut ful zadovoljna razen kake izjeme user posted image zato bi rada tut Niko not dobilauser posted image

Jst sem pa dons čist fučuser posted image Sinoči me je že ob 21 pa mal že zmankal se zbudim ob 1ih z bolečo glavo pa sklepi pa zabitim nosomuser posted image sem vstala se nafilala z lekadoli pa hop nazaj v posteljo.No pa za enkrat je še kar sam mal bom počivala,mogoče sam na kak sprehod zletimuser posted image

nč me čmrla nucauser posted image zdej če me rabi tko kliče mama,da moram bit še tisto minuto pri njej drugač kr cvilt začneuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
4.9.2008 8:48:12   
Nana Liza
Dobro jutro!

SCUBI -  Vse naj naj ti želim na tako lep dan! user posted image

Vidim, da ste že vse  v polnem teku. Pri nas je ta teden tudi pester. Tevža moj vsako jutro odpelje v vartvo h tašči do 13-14h. Najstarejšo pa uvajamo v vrtec. Se mi revica tako smili. Včeraj je rekla, da ne gre v vrtec. Danes je šla pa z večjim navdušenjem. Na vratih je zlezla v naročje vzgojiteljice z bonbonom, jest sem jo pa hitro popihala. Poslavlanje je bi bilo pa še težje. Oh kako je bilo lažje, ko je bila v vartvu pri tašči. Se pa zavedam, da potrebuje pri teh letih sebi enake prijateljčke.  V sosednji skupini pa so čisti majhni kot naši novembrčki in revčki takooooo jokajo. Mi je bilo kar hudo. Še sreča, da je lahko Tevž še eno leto pri tašči. No, naslednje leto pa še on.

No, trenutno sem home alone in prav paše. Me pa čaka pospravljanje stanovanja in pa danes grem lahko tudi malo prej po Tevža.

Nikolina - ful luštna oblekca

Gruška - WB, se kaj vidimo?

Mama11 - Uspešno nakupujta danes. A Tamara se bo pa pazila pri tašči?

Rozika - nikol mi ni bilo jasen, ko si omenila skupina RBD. Dva dni nazaj sem bila razsvetljena. user posted image Prideš kakšen dan v SN?

Vsem obmesečnikom in obmesečnicam vse najboljše. Veliko uspeha vsem, ki ste začeli šole, vrtece!!!user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
4.9.2008 8:48:20   
sonchek
jutro...

Evo naša še že pol ure uspava, odkar se je začela usedat in na noge postavljat je živ hudiček ratala za spat...v posteljici na kolena pa na rit, pa na noge, pa nazaj na kolena, pa skoz neki...sej ne morš verjet...user posted image user posted image user posted image
Ja sej mami je čist srečna..sam da je zdrava..ampak zvečer sem taka k ožeta cunja..kaj šele bo...user posted image

Skuba...vse naj naj...in želim ti čim manj tihih dni, pa da bi te Lana čim bolj ubogala, pa veliko zdravja in sreče, pa polno ljubezni, pa čim več potapljaških užitkov, pa veliko lepih dni v novem stnovanju, pa čim manjkrat umazana okna, pa lepo pospravljeno stanovanje, veliko dobrega sexa, nikoli pokvarjen avtomobil, pa zmeraj zapeto zadrgo na hlačaš, zdravja, pa da ti nikoli ne bi gumb odpadel, nikoli računalnik crknil, pa veliko denarja...še kakšnega tako pridnega otroka kot je Lana, pa seveda dobre ovulacije, neboleče menstruacije,....pa čimveč dobre babje družbe, alkoholno neprespanih noči user posted image , da ti nikoli ne bi zmanjkalo cigaretov, pa zdravjauser posted image ,da bi te mož zmeraj bolj ubogal, da ti ne bi se kakšen ptič usral na glavo,...pa zdravja...
...no to lahko pišem do konca strani...pa sej si me razumela a ne, kaj ti želim... user posted image user posted image user posted image
..pa glej da boš dala za kakšno kavo, ker če ne...user posted image user posted image user posted image
Uglavnem...

user posted image

tako zgleda da je naša zaspala...jaz pa likat...
lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
4.9.2008 8:51:55   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

V sosednji skupini pa so čisti majhni kot naši novembrčki in revčki takooooo jokajo. Mi je bilo kar hudo. Še sreča, da je lahko Tevž še eno leto pri tašči. No, naslednje leto pa še on.

s tem si me pa ful razveselila...user posted image ..pa tako kmalu bo prišel dan, k bodo naši božčki šli tudi tja...ja se že kr "veselim"user posted image user posted image user posted image
joj me že zdej stiska pr srcu..kaj šele bo...že na sestanku mi je šlo k mal na jok..grozaaaaaaa..
Sam sej nimaš kej..tud jaz se bom mogla skulirat...
hmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image  kako že????

< Sporočilo je popravil sonchek -- 4.9.2008 8:53:34 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
4.9.2008 9:19:32   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

V sosednji skupini pa so čisti majhni kot naši novembrčki in revčki takooooo jokajo. Mi je bilo kar hudo. Še sreča, da je lahko Tevž še eno leto pri tašči. No, naslednje leto pa še on.

s tem si me pa ful razveselila...user posted image ..pa tako kmalu bo prišel dan, k bodo naši božčki šli tudi tja...ja se že kr "veselim"user posted image user posted image user posted image
joj me že zdej stiska pr srcu..kaj šele bo...že na sestanku mi je šlo k mal na jok..grozaaaaaaa..

Sonček vse je za nekaj dobr. Sej vsi skupaj jokamo en teden, pol se pa navadimo. No, upam. user posted image   Bo pa Neli ful hitr sama jedla, pa plenic se boste tudi hitreje znebili, pa res ful je več taki stvari, kjer so otroci bolj samostojni in navajeni reda. To vidim pri naši ta veliki, ki komaj kaj sploh poje sama z žlico, pleničk se šele sedaj malo bolj resno odvajamo. 

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 4.9.2008 9:21:30 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
4.9.2008 9:25:25   
sonchek

sej vem..sej s tem se tudi jaz tolažim..pa še med vrstniki bo...

Sonček vse je za nekaj dobr. Sej vsi skupaj jokamo en teden, pol se pa navadimo. No, upam. user posted image   Bo pa Neli ful hitr sama jedla, pa plenic se boste tudi hitreje znebili, pa res ful je več taki stvari, kjer so otroci bolj samostojni in navajeni reda. To vidim pri naši ta veliki, ki komaj kaj sploh poje sama z žlico, pleničk se šele sedaj malo bolj resno odvajamo. 

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1411
4.9.2008 9:28:08   
ajtak
Dobro jutro,

Mah nism nc dobre volje k vidm, da me nobena ne jemlje resno... hitr si zmislte en datum pred prvim oktobrom k vas bo cimvec melo cajt pridt v nase konce ker to nikamor ne pelje... ajs nej se v lj furam ve me pa tkole ignorirate user posted image .
No, mal heca user posted image (v katerem je velik resnice). Sam resno mislim, kdaj spet pride "ljubljanska" delegacija v Celje? Seveda pa lepo, lepo povabljene vse, se posebej tiste k se se ne poznamo.

jooly, lepo prosim ce mi se enkrat posljes zs ker mi ga je ratal zbrisat preden sem popravla...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1412
4.9.2008 9:39:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ajtak, jaz bom verjetno imela čas...če ne bom v Mb-ju.user posted image  (četrtek, a vam paše okoli 9.30 - 10.00, pa lokacija?????)

Ajtak, če tebe ne jemljejo resno, potem mene še preberejo neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
4.9.2008 9:46:26   
sonchek
prejšnji post mi je ful čudn citiral...

tole je bilo moje...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
4.9.2008 9:47:41   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Dobro jutro,

Mah nism nc dobre volje k vidm, da me nobena ne jemlje resno... hitr si zmislte en datum pred prvim oktobrom k vas bo cimvec melo cajt pridt v nase konce ker to nikamor ne pelje... ajs nej se v lj furam ve me pa tkole ignorirate user posted image .
No, mal heca user posted image (v katerem je velik resnice). Sam resno mislim, kdaj spet pride "ljubljanska" delegacija v Celje? Seveda pa lepo, lepo povabljene vse, se posebej tiste k se se ne poznamo.

da nauš mislila da smo te dale na "ignore"...
sam jaz mam že do lj pol ure..in mi je do Celja res mal predolga,...sorči...

< Sporočilo je popravil sonchek -- 4.9.2008 9:48:50 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
4.9.2008 10:11:13   
ajtak

Ajtak, jaz bom verjetno imela čas...če ne bom v Mb-ju.user posted image  (četrtek, a vam paše okoli 9.30 - 10.00, pa lokacija?????)

Ajtak, če tebe ne jemljejo resno, potem mene še preberejo neuser posted image user posted image user posted image

ne, ne lubica sej sem te prebrala!! Sam jaz bi rada da se dobimo v mal vecjem stevilu medve greva loh na kavo kadarkoli ker sva obe tu, sej razumes ne?

Sonchek, pa sej si v porodniski in mas cas... iskoristi se ta en mesec in si privosci izlet, sej loh prides na kavo pa se gres pol se za 3 ure v lasko kopat, da se ne bos brezzveze vozila (beri: sam na kavo).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
4.9.2008 10:12:35   
ajtak
Barika - kar se mene tice velja v cetrtek 9:30 v Tusu- na tepihu user posted image , kaj pa narascaj? A ti bo znesl pred posvetovalnico?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
4.9.2008 10:14:14   
barika

Dobro jutro,

da nauš mislila da smo te dale na "ignore"...
sam jaz mam že do lj pol ure..in mi je do Celja res mal predolga,...sorči...

sej iz Lj, do Celja je pe še dobre pol ureuser posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
4.9.2008 10:15:16   
tabi
Ja punce za vrtec so dobre pa slabe lastnosti.edina slaba je da smo prvo leto bli vsak mesec po teden dni doma pa še to so ble sam otroške bolezni(je dal že vse skozi-hvala bogu)ene dvakrat sam kaka virozauser posted image še pediatrinja je rekla da je super za Nejca da sploh ni bil veliko bolan.Dobrih je pa ogromno:kolegi(čeprav nekateri pravjo da otrok do 2let ne zanimajo ostali pa še kako jih zanima),naučijo se samostojno hranit,obuvat sezuvat,oblačit slačit,odvajanje od pleničk,veliko rišejo,poleti uživajo v bazenu,hodijo na okoli(tut v jaslih zelo veliko)naši so šli tut že na lutkovne predstave,živ.vrt,....naš maksimalno uživa od vsega začetka jst pa sem bla na začetku tut vsa zjokana pa je hitro minilo sploh ker Nejc ni nikol jokal se je ful hitro vklopu pa je šel tut z 11 mes. v vrtec zato upam tut za Niko da gre ker vidim da ful uživa z drugimi otročki.

Ajtak Barika vidim da sklicujeta izredno sejo v Celjuuser posted image user posted image .Mal heca me prideva ko se zmente kraj,datum in urouser posted image a prov.

Nika pa končno panča jst pa mal tle vism pa mal sedežno peglamuser posted image sej sm rekla da mam dons počitek-zasluženuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
4.9.2008 10:56:06   
Tanayya29
scuba vseeeeeeeee najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Max.izkoristi kristusova leta ;).

vrtec joj jst si pa tok želim,da bi ga dobila...15.9. imam razgovor!!!!!!!z novo ravnateljico!!!!

Ja,seveda je hudo na začetku,ko se pa ulaufa je pa super,je pa res da škratki pri 11m.so ja,tok majhni,in je res hudo....me zanima,kako bom jaz,k sm vzg.,to dojemala pri svojem otroku...k zdj neki pametujem,v seb pa mi je že zdj hudouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ampak za nas je vrtec edina in najboljša rešitev.......

za scubo pa še balončki...si vidla,sem ti že na fcb čestitalauser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
4.9.2008 10:58:19   
potepinka

Potepinka ce si misnla 11.9. cetrtek pa sem full za!!!

ne jaz sem mislila ta teden ker drugi teden sem brez avta

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
4.9.2008 11:20:39   
naraščaj

Barika - kar se mene tice velja v cetrtek 9:30 v Tusu- na tepihu user posted image , kaj pa narascaj? A ti bo znesl pred posvetovalnico?

Skor, da bi mogl user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
4.9.2008 11:27:49   
ajtak
tabi, si me kr potolazla zarad vrtca!! Mi gremo ze z oktobrom user posted image .

Za srecanje pa itak, ko se zmenmo pridta! Bo pa kot vidis prej eno "predsrecanje" v cet. v planetu tus ob 9:30- a prideta?

Scuba- vse naj, naj, naj, naj boljse!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
4.9.2008 11:30:13   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
.... potem sva šli z mojim na Vrhniko, je imel ene opravke. Pa še en kebab je padel, ...

... in ti si upaš tole napisat, brez da bi prej povedala, da boste na našem koncu... še clo bliz kebaba žvimo user posted image .... ti, ti, ti.... bi loh prišla po sprej.... 

Ja, kje si pa upam, ko si pa povedala, kolk maš za peglat. Saj bi me še zasužnjila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Potem sem še zložila pošto, ...

user posted image

Moj ma s.p., pa mu mal pomagam.

Čestitke Scuba. Pa a si zih, da ne bi ti raje doma ostala, da boš meni pomagala najti, kje je kaj v CE user posted image

Mama11 - Uspešno nakupujta danes. A Tamara se bo pa pazila pri tašči?

Ne, danes je šla pa tašča kar z nama. Smo se dobro imele, zdaj smo pa že doma. Dete drnja, jaz ji pa štimam kosilo.

Evo naša še že pol ure uspava, odkar se je začela usedat in na noge postavljat je živ hudiček ratala za spat...v posteljici na kolena pa na rit, pa na noge, pa nazaj na kolena, pa skoz neki...sej ne morš verjet...user posted image user posted image user posted image
Ja sej mami je čist srečna..sam da je zdrava..ampak zvečer sem taka k ožeta cunja..kaj šele bo...user posted image

Ej, točno tukaj smo. Uspavam jo le v vozičku, avtu... že zadnje 3 dni user posted image . Kaj naj pa naredim, saj bi jo pustila v posteljici, da se igra, ampak potem pa očitno pade, ker slišim, da se butne v gitre in začne jokat. Ma too much. No, tudi to bo minilo.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
4.9.2008 11:36:10   
tabi

Za srecanje pa itak, ko se zmenmo pridta! Bo pa kot vidis prej eno "predsrecanje" v cet. v planetu tus ob 9:30- a prideta?

če ne pride kej vmes pridevauser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.