|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
4.9.2008 9:39:21   
onina
Glede popadkov - če ti voda odteče, ni nujno, da dobiš popadke. In najhuje je, če ti dajo potem v porodnišnici umetne. Pri meni je bilo prvič tako kot pri Sarayi. Popadki so se začeli ob 01.00 ponoči na 5 minut do jutra in potem čez cel dan na 20, 15, 10, 15...minut in potem celo noč zopet na 5 minut, zjutraj ob 09.00 sem bila v porodni, rodila pa ob 16.35.

No, mi pa ta teden uvajamo v vrtec in sem prav ponosna na našega fanta, ker je res ful priden!!user posted image  Edino spanca mu malce primanjkuje, ker je bil doma navajen na tišino in je čez dan spal tudi 3 ure, tam pa spi 1,5 ure.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
4.9.2008 9:39:39   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Grem zdej jst na eno šetnjo,dokler še ni preveč vroče

Sm glih kar bla na sprehodu - kratkem. Je pa pasalo, morm priznat.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
4.9.2008 9:42:35   
Tejchy
če bo šlo tako naprej, greva z mojim v soboto še na poroko ...

user posted image  ......... pol pa tam fejst pleši in boš naslednji dan v P user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
4.9.2008 9:43:35   
Tejchy
Punce - a boste po porodu nosile kak trebušni pas al kaj podobnega? user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
4.9.2008 9:51:14   
arabela*
Jutro babike.
Me smo tak lepo spale.Ob petih smo se previjale,pa jedle,malečka še zdaj spi.
Res je pridna.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
4.9.2008 9:58:51   
coko

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

midva sva prej še v lj mogla iti, nekaj zamenjat v merkur...........in sm skoz govorila-da ne bi blo kake akcije, nej pridem domov, se uštimam, pol pa lohka gremo..............midva sva doma, jz uštimana, pa nč..............user posted image user posted image user posted image .........jz sam upam,da babica ne bo padla dol od smeha, ko bom tm na postelji ležala z nogami narazen..........user posted image user posted image user posted image .............ker to moje depiliranje................user posted image user posted image user posted image user posted image .................še pred ogledalom falim, sem skor sebe porezala.................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............tko da je bolj na "hojadri" vse skupi......................user posted image user posted image user posted image user posted image ................kok hecn, da se s tem najbolj obremenjujem...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... tudi meni tole lepšanje z ogledalom (drugače skoraj več ne gre) prav nič ne diši. Tako da razmišljam, da bi najrajši vse pustila, pa se naj pol v porodnišnici ubadajo z mojo goščavo. user posted image   Ampak...  bomo še premislili.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.9.2008 10:11:10   
lana luna
dobro jutro....

punce a res ne misli nobena jit v P? mislm kolk je to čudno, kot da ne bi bil septemberuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
4.9.2008 10:15:55   
coko

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Drgače pa nevem jaz mam zdaj vsak teden pregled, in zmeraj moram prej it lulat (kar mi gre že pošteno na živce), pa tud vedno mi zdaj dela UZ da vidi kak se pupa drži, predvsem pa jo zmeraj premeri, da sledimo kako se redi, in če je s plodovnico še vse ockej!!!!pa ctg valda pred pregledom....zato pa sem pol zmeraj tam kakšno uro, ali pa uro in pol......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si pa danes privoščila lignje na žaru pa pečen krompirček, zdaj pa čakam da pride zgaga na plan in mi jo zagode, ampak sem dobro oborožena z donatomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[.gif[/image]

Tudi jaz vsakič, ko pridem na pregled (že celo nosečnost), grem najprej dati vodo, pa tehtanje, pa merjenje pritiska. Potem me čaka CTG in nato še pregled pri G. Zadnjič, ko je bil moj G na dopustu, me je sestra pustila skoraj 1h na CTG, ker je ta drug G zamujal!
Res pa je, da zapraviš full časa. Včasih se mi zdi za tistih 20 min. na Ctg prav smotano vozit do LJ. Ok če mi naredi potem še UZ, če pa ne... Še posebno sedaj,ko je pregled vsak teden. Več porabim za bencin user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
4.9.2008 10:20:33   
Tejchy
Tudi jaz vsakič, ko pridem na pregled (že celo nosečnost), grem najprej dati vodo, pa tehtanje, pa merjenje pritiska. Potem me čaka CTG in nato še pregled pri G. Zadnjič, ko je bil moj G na dopustu, me je sestra pustila skoraj 1h na CTG, ker je ta drug G zamujal!
Res pa je, da zapraviš full časa. Včasih se mi zdi za tistih 20 min. na Ctg prav smotano vozit do LJ. Ok če mi naredi potem še UZ, če pa ne... Še posebno sedaj,ko je pregled vsak teden. Več porabim za bencin .

no, zaradi takih razlogov sem js vesela, da nimam več pregledov....... user posted image user posted image  ......... ko se mi tud ne bi dalo vsak drug dan fijakat 30 km v eno smer

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
4.9.2008 10:23:13   
coko

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

dobro jutro....

punce a res ne misli nobena jit v P? mislm kolk je to čudno, kot da ne bi bil septemberuser posted image user posted image user posted image

Se strinjam! Dejmo, dejmo! pejte se sprehajat po stopnicah user posted image user posted image user posted image . Samo da ne mislite vse proti koncu meseca rodit,ker pol bo pa res gužva. Ena soba je moja user posted image ,ker ne bi glih na hodniku rojevala. Če ne bo pa žur, samo še ne vem, al ga bomo imele me, al pa naši user posted image . user posted image  

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
4.9.2008 10:24:49   
Tejchy
Me smo tak lepo spale.Ob petih smo se previjale,pa jedle,malečka še zdaj spi.
Res je pridna.

upam, da bo moj user posted image  tudi tak

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
4.9.2008 10:25:30   
Tejchy
Dejmo, dejmo! pejte se sprehajat po stopnicah

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ................ greeeeeeeeeeeeeeemoooooooooo user posted image  user posted image    .. sam noge dvigujte, da katera ne pade user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
4.9.2008 10:29:37   
Tejchy
js sem si pa glih skuhala malinov čajček.......... mnjam je dober....... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
4.9.2008 10:29:53   
lana luna
ja vi kar šetajte po štengah, pa ne pozabte na večerno telovadbouser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

jest morm pa še počakat na jutri, da stopim v 38. teden user posted image pol pa drug tedn zares selitev (upam, ker ta tedn se ni izšlo) pa vse cunje oprat pa zrihtat, vmes mam še eno deklišno, pa dve poroki, pa CTG, pa amnio, pol bo pa počasi že zmanjkal mesca...

ja sej zgleda da bo komej cajt jit rodit. še dobr da sem še tko mobilna. razmišlajm da bi zadnje dva tedna kr v hribe začela hodituser posted image user posted image user posted image vsak dan tko na izi, ker štenge znajo bit dolgočasneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
4.9.2008 10:33:22   
coko
lana luna ti pa si aktivna, ni kaj. Najboljš, da si kar rezerviraš datum za rodit, pa zmen se še z user posted image .

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
4.9.2008 10:34:55   
Tejchy
pol pa drug tedn zares selitev (upam, ker ta tedn se ni izšlo) pa vse cunje oprat pa zrihtat, vmes mam še eno deklišno, pa dve poroki, pa CTG, pa amnio, pol bo pa počasi že zmanjkal mesca...

le glej, da ne boš ob vseh teh planih pozabla it rodit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
4.9.2008 10:35:43   
coko

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

js sem si pa glih skuhala malinov čajček.......... mnjam je dober....... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz bi tudi malinov čajček pila, pa ne vem, če ga lahko user posted image , ker sem 1 cm odprta. Da mi ne pospeši... Še posebej, ker jih je pred mano še cela vrsta, ki čakajo za v P user posted image , ne smem prehitevat!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
4.9.2008 10:40:37   
coko
Tiste, ki si beležite gibanje otroka: če prav razumem, ga morem v 12h 10x začutit. Kaj pa če ga v eni uri, večkrat začutim. Npr. vmes je kakšnih 15-30 min. razlike (oz. user posted image  spi), potem pa spet začne.  Kako pol to napišem?  

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
4.9.2008 10:49:33   
Tejchy
jaz bi tudi malinov čajček pila, pa ne vem, če ga lahko , ker sem 1 cm odprta. Da mi ne pospeši... Še posebej, ker jih je pred mano še cela vrsta, ki čakajo za v P , ne smem prehitevat!

pol pa rajši ne........... itak pa lahko da pomaga, lahko da ne.........

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
4.9.2008 10:52:45   
emi*
Dober dan!

Glede patronažne sestre,k meni pride še jutri pa konec,jutri se bomo kopali.Nekje 2x na teden prihaja,od rojstva naprej 3 tedne,tako je k meni prišla.

Jaz sploh nisem prišla do tega malinovega čaja,ko sem g ahotela kupit sem itak uni dan že rodila.user posted image user posted image Mogoče sem se zato bolj počasi odpirala??user posted image user posted image Kdo bi vedel.

Saraya kaj ti svojo Mariso pustiš,da se sama zbudi pa jo pol previješ in nahraniš ali pa se držiš tega od 3 do 4h??Jaz Ines še vedno hranim vsake 3h in previjam ali pa ko se zbudi jo samo nahranim,če se kdaj vmes.Saj ni čudno pol,da nabira grame.user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
4.9.2008 10:53:08   
Tejchy
Tiste, ki si beležite gibanje otroka: če prav razumem, ga morem v 12h 10x začutit. Kaj pa če ga v eni uri, večkrat začutim. Npr. vmes je kakšnih 15-30 min. razlike (oz. spi), potem pa spet začne. Kako pol to napišem?

če je vmeš 15-30 min pavza, kamot to beležiš kot 2 giba.......... bistveno je, da je vmes premor.........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
4.9.2008 10:54:10   
Tejchy
Saraya kaj ti svojo Mariso pustiš,da se sama zbudi pa jo pol previješ in nahraniš ali pa se držiš tega od 3 do 4h??Jaz Ines še vedno hranim vsake 3h in previjam ali pa ko se zbudi jo samo nahranim,če se kdaj vmes.Saj ni čudno pol,da nabira grame.

a prvo nahranita otroka in ga pol previjeta al obratno user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
4.9.2008 11:09:19   
arabela*
emi,jaz je ne budi,ker tud če bi jo hotela,je ne bi mogla.Sesama zbudi,pol ko jo slišim,vstanem,jo dam na zi. pol kupije podreva. ponavadi še kar kaka,tak da jo na koncu lepo previjem.  včasih se še kake pol urce cartama,pa pogovarjama,odvisno kake volje je mamicauser posted image
jaz pač skoristim čas,ko je budna,pa jo te hranim,da nebi imela premalo slučajno. previjema pa se po občutku.pa tud komplet nego ji delam zvečeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
4.9.2008 11:13:36   
Lara Croft
Meni so rekli, da imajo v PO 2 nadstandarndi sobi, samo če je ful gužva jih pač spremenijo v navadne... nudijo pa naslednje:

Aja? Nam so na ogledu porodnišnice pokazali samo eno.... ma ne, jst bom rajš v navadni.... user posted image

Drugi dan ,ko je bila vizita,pa pride en starejši zdravnik,me pogleda.Pol pa še moram dvignit majčko da pokažem dojke.

Kaj da pogleda? A šive? A kr tam v sobi? Pa še joške pol? Matr, jst bi mu rekla, da nej tudi on kej pokaže.... Jao, kaj smo v Afriki? Jst jim ne bom nič kazala....

ti pa tvoj futer

Prow.... danes ne bom jedla nič.... user posted image

grem ovce štet, bom videla, če bo kaj pomagalo..

Jst tudi ovce štejem..... začnem pri 100 navzdol... zraven si pa tudi za vsako predstavljam, da stopi v nek bel okvir..... ma nisem nikoli dovolj dkoncentrirana... se zgubim že nakje ne 93....in se ulovim, da razmišljam čist neki drugega user posted image user posted image

Grem zdej jst na eno šetnjo,dokler še ni preveč vroče

Še nikol v življenju nisem bla zjutraj na sprehodu..... user posted image

Punce - a boste po porodu nosile kak trebušni pas al kaj podobnega?

Jaz ne, ker baje da tako samo zaleniš mišico.... bom rajš čimprej začela s trebušnjaki.... user posted image

Se strinjam! Dejmo, dejmo! pejte se sprehajat po stopnicah

Ma kaj to sproži popadke? Meni ful paše v hrib hodit.... bom pod večer spet šla.... user posted image

ja vi kar šetajte po štengah, pa ne pozabte na večerno telovadbo

Jaz bi... ma moj pa noče.... user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
4.9.2008 11:17:48   
Lara Croft
Ma danes sem ful slabe volje..... najprej me je sosed zbudil, k je začel pod oknom nek les brusit že ob 9h.... joj, ku bi ga oblila....user posted image user posted image

Pa ne najdem ne polnilca za MP3, ne kabla za GSM, da bi fotke dol potegnla, sem iskala tdi slušalko za prostoročno, da bom v bolnci imela fraj roke - no, to sem končno najdla...

Sem pa najdla v enem od mojih predalov med vsem tem iskanjem 500 €.... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?