KAHLO
|
Oj tejcy sem sem mela prvo rok 7.9, pol smo pa preklopili na 4.9. ampak zgleda da bo naša pupa prišla na svoj prvi....pr meni se je vse umirilo,nobenih krčev, nobenga tiščanja nič, malo čutim enkrat na uro k kaj pobrca, še posebaj če se zvalim na desni bok, tega sploh ne mara....tako da mam levega že čist znucanega.....in zdaj sem že prepričana, da pr nas ne bo tiste akcije, pograbi torbo in bejž v porodnišnico sred noči, mene bo lepo moj not peljal, tam me bodo celo pogledali, počakali kak dan in se odločli za sprožitev......kaka beda, pa tako sem upala, da bova doživljala to akcijo sred noči, in bo moj ves pogumen skakal (klko bo pač zmožen) okrog mene Drgače pa nevem jaz mam zdaj vsak teden pregled, in zmeraj moram prej it lulat (kar mi gre že pošteno na živce), pa tud vedno mi zdaj dela UZ da vidi kak se pupa drži, predvsem pa jo zmeraj premeri, da sledimo kako se redi, in če je s plodovnico še vse ockej!!!!pa ctg valda pred pregledom....zato pa sem pol zmeraj tam kakšno uro, ali pa uro in pol...... Jaz sem si pa danes privoščila lignje na žaru pa pečen krompirček, zdaj pa čakam da pride zgaga na plan in mi jo zagode, ampak sem dobro oborožena z donatom Maruška....pridi v lj rojevat.... Lana luna jaz sem tud v najstniških letih zabluzla s tem pircigom v popek (zdaj mi je to čist mimo ), skratka, a misliš da je to strija, meni se je nardil tam okrog tak rdeč krogec, okrog tiste luknce pa na hipe me full srbi!!!?!? pa full mažem...jojjjjjjj, upam da res niso strije!!! Lara....drgače sem pa jaz tud tak požeruh ratala zdaj, še najhuje je to da se občasno dobim pr tem da razmišlam, daj pojej zdaj še to pa to pa tooooooooooooo, ker pol ne boš mogla
|