mama11
|
Dobro jutro in hvala za vse kavice. Jaz je kmalu ne spijem več... sicer najbrž ni to razlog, ampak včeraj sem okoli 15h eno turško (s ful mleka), pa sem imela ful težave zaspat. Sicer je tudi moj zraven smrčal, ampak to ni bilo za nikamor. Od 23h do polnoči sem bila bolj budna kot ne, potem je pupa rabila, da jo malo potapkam po plenički, pa spet nazaj v posteljo in do dvajset čez polnoč isto premetavanje, potem me je pa končno zmanjkalo in sem se ob 8h komaj pobrala. Se pridružujem tistim, ki se sprašujete, kako se bo zopet navaditi na vstajanje za v službo. Dodatno me ful muči, kako bo z jutranjim dojenjem, ker se pupa po zajtrku običajno ne vrne v posteljo (pa še z 10 min je zadnje par dni podaljšala na 20 min ), jaz bom pa verjetno zdoma morala ob 6h, sicer bom v prometu slabo uro . Ampak ena stvar naenkrat. Postopoma bomo uro spanja premaknili z 20:30 na 19:30, potem bom pa videla, ali bo še tako pozno spala. Mi je pa, priznam, lažje pri srcu, ko pomislim, da jo bom zjutraj oddala eno nadstropje nižje pri zlati tašči kot pa da bi se morala poslavljati od nje v vrtcu. Bomo pa najbrž na tem čez eno leto. Zdajle grem pa peglat.... definitivno vidim prednost minimalistov... nisem imela pojma, da imamo toliko cunj. Potem pa presortirat sposojene poletne stvari, da jih vrnem. Lastnih kratkih rokavov bo za to malo toplih dni, kolikor jih ostaja, čisto zadoščalo. Sem pa ugotovila, da bo potrebno v nabavo bodijev z dolgimi rokavi. Jih imam sposojenih enih 6-7, ampak pri nas eden na dan obvezno gre. Razmišljam pa o cifrah. 80 je ravno prav, ampak do pomladi verjetno ne bo več, bom videla, kako velike so 86 v HM-u. Kakšna 2 tedna nazaj so imeli akcijo v Hoferju, ampak predvidevam, da je že vse prodano . Je katera kaj nabavljala?
|