|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
2.9.2008 10:00:56   
Tanayya29
Hej....

Ma,jaz ne vem,tudi naš Taj se full zbuja,včeraj npr. je ob 4.30 ploskal v posteljiuser posted image ,pa sm mu rekla,bejž se solit,sm se obrnla stran,in sva se potem zbudila ob osmih.
Jaz ne vem,kaj je zdj čar tega zbujanja,tudi pri nasuser posted image .
Vidim,da nas je polno takih neprespanih,jaz se pol čez dan po kosilu vedno uležem k njemu in zaspiva,posledično imamo skoz razmetano,ampak me ne briga....

Scuba , no vidišuser posted image ,da sta poštimalauser posted image .hvala za fcb,sm mislila,da sem nevidna,vsem ene pozdrave pošiljam,men pa noben nc....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.9.2008 10:09:44   
mama11
Dobro jutro in hvala za vse kavice. Jaz je kmalu ne spijem več... sicer najbrž ni to razlog, ampak včeraj sem okoli 15h eno turško (s ful mleka), pa sem imela ful težave zaspat. Sicer je tudi moj zraven smrčal, ampak to ni bilo za nikamor. Od 23h do polnoči sem bila bolj budna kot ne, potem je pupa rabila, da jo malo potapkam po plenički, pa spet nazaj v posteljo in do dvajset čez polnoč isto premetavanje, potem me je pa končno zmanjkalo in sem se ob 8h komaj pobrala. Se pridružujem tistim, ki se sprašujete, kako se bo zopet navaditi na vstajanje za v službo.

Dodatno me ful muči, kako bo z jutranjim dojenjem, ker se pupa po zajtrku običajno ne vrne v posteljo (pa še z 10 min je zadnje par dni podaljšala na 20 min user posted image ), jaz bom pa verjetno zdoma morala ob 6h, sicer bom v prometu slabo uro user posted image . Ampak ena stvar naenkrat. Postopoma bomo uro spanja premaknili z 20:30 na 19:30, potem bom pa videla, ali bo še tako pozno spala. Mi je pa, priznam, lažje pri srcu, ko pomislim, da jo bom zjutraj oddala eno nadstropje nižje pri zlati tašči kot pa da bi se morala poslavljati od nje v vrtcu. Bomo pa najbrž na tem čez eno leto.

Zdajle grem pa peglat.... definitivno vidim prednost minimalistov... nisem imela pojma, da imamo toliko cunj. Potem pa presortirat sposojene poletne stvari, da jih vrnem. Lastnih kratkih rokavov bo za to malo toplih dni, kolikor jih ostaja, čisto zadoščalo. Sem pa ugotovila, da bo potrebno v nabavo bodijev z dolgimi rokavi. Jih imam sposojenih enih 6-7, ampak pri nas eden na dan obvezno gre. Razmišljam pa o cifrah. 80 je ravno prav, ampak do pomladi verjetno ne bo več, bom videla, kako velike so 86 v HM-u. Kakšna 2 tedna nazaj so imeli akcijo v Hoferju, ampak predvidevam, da je že vse prodano user posted image . Je katera kaj nabavljala?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.9.2008 11:09:34   
barika
helow

mi imamo 2 nova zobauser posted image user posted image , ta moj otrokuser posted image user posted image , dokler ga ne "gnjavim" pa žgečkam in na glavo obračam sploh ne vem, kaj se v ustih dogaja.
Včeraj smo šli zvečer na jezero, pa smo prišli domov ob 19.30 (po navadi je ob 19. že v postelji) je padel v posteljo in v sekundi zaspal, pa spal do 8. ker sma dobila obisk (točno ve, kdaj lahko dlje spiuser posted image user posted image ). No, zdej pa spet spi.

grem še malo za nazaj prebrat....

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.9.2008 11:57:18   
tintin
Hoj od mene,
čestitke Martinu za novo pridobitev, pikepoke vsem bolančkom.

mama11 - prejšnji teden so imeli še ful body-ev v Hoferju. bila sem pa v Mostah v Lj.

Šibam pripravljat za kosilo!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.9.2008 12:02:09   
BrinaS
Dan,

hvala za vse stisnjene pesti.
Tina je videti cisto ok. Kot da nic niuser posted image  Sem se ravno zjutraj sprasevala, ce so bili AB res potrebni. No, kri je bila res slaba - mocno povecani levkociti, kar naj bi nakazovalo na bakterijsko vnetje.
Pa se zgodba od vceraj. Moj mozek se je tudi vceraj zjutraj zbudil z 37,3 vrocine in si jo popoldan se enkrat meri in mi ves zgrozen rece, a ves da mi samo narasca vrocina. In pazite, narastla mu je na 37,8 user posted image user posted image user posted image
Ponoci se je 3x preoblekel zaradi svicanja, zjutraj pa ni sel v slubo in zdaj je prisel od zravnika z AB, ker ima tudi bakterijsko vnetje. (naj bi bili se trije taki v cakalniciuser posted image ) Ti bogi revez. Komaj se premika s to vrocinouser posted image

Jupi, danes se zacenja spet Houseuser posted image
Scubadiver - samo da ste postimaluser posted image  a v soboto odrinete?
Ninocka - upam, da Evan ne zboliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ko ste ze pri Cimiroticu - tale misica, ki je z njim, je pa rekla, da se je z njim ful fajn pogovarjat, ker je to eden najpametnejsih ljudi, ki jih je spoznala...

Ta dva sta pa res prav za skupi. IQ kr žari iz njiju

user posted image user posted image user posted image  sej sta reveza, mislim da  parfumski oblak, ki ga oddajata razzre njun IQuser posted image user posted image user posted image  

Nicolina - jaz vcasih komaj cakam, da je jutro, da je konec nocne agonije (ko ravno dobro zaspim, pa me zbudi) Mah, se tolazim, da se bo sigurno do sluzbe popravilo stanje, samo casa nam nekako zmanjkuje.

Mama11 - cestitam za nakup parcele (v katerem koncu pa je, ce ni skrivnost) in novega pediatra. 
Kar se pa bodijev tice: na tvojem mestu bi vzela en bodi (ta, ki ji je zdaj ravno prav) za vzorec, ker ce bos hodila po razlicnih trgovinah bos dobila za iste stevilke lahko velike razlike v velikostiuser posted image  HM-jevi pa so naceloma veliki.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.9.2008 12:03:12   
BrinaS
O Tabi - avataruser posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.9.2008 12:23:04   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Grem mal po netu iskat ce je v Celju kaka pametna citalnica... Barika a ti ves?

Če imaš v mislih takšno čitalnico za učenje, jo boš po moje kar težko našla glede na to, da zaradi obnove selijo študijsko knjižnico. Drugače imajo ful luštno knjižnico in čitalnico na Šolskem centru v Celju, samo sem mal skeptična glede dostopa, ker je to pač knjižnica samo za njihove dijake in učitelje. Kaj drugega primernega pa ne poznamuser posted image
Pa upam, da so bolečine v križu popustile.

Vsem bolančkom mirno noč. 

user posted image , dons sem bla na oddelku za odrasle in ne vem zakaj pisejo da majo citalnico ce majo sam 2 mizi v knjiznici user posted image , povrhu vsega pa se vpis za univerzo 3. zivljenjskega obdobja... Saj si predstavljate, ne: "Ja Lojzka, se sto let nisva vidle, kako kej koleno...", "Angelca zdravo, a bos letos tud pr anglescini, ti kako pa kej vnuki...", "Oooooooo, se pa ze dolg nismo srecal, jaja, je kr fajn da bomo spet mal skupi a gres na sindikalnga..." user posted image user posted image  pol pa studirejuser posted image .
Bom jutr kr doma...

Barika, jst sem bolj jutranji tip in ob 21-22h kr padem v pojstlo, me racunalnik sploh ne gane user posted image .

Kriz me se kr boli in ne vem ce ne bom sla zvecer po inekcijo ce nau boljs... Pa sej ne vem a loh dohtarji sploh kej glede tega pomagajo (razen inekcije)?

Lep dan!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.9.2008 12:36:58   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Scubadiver - samo da ste postimaluser posted image  a v soboto odrinete?

Ja, v soboto odrinemo za 10-14 dni user posted image user posted image Res komaj čakam še mal uživanja, par potopov, sonček, morje, pa to, da bomo skupaj. Superca. samo še 4-krat gremo doma spat user posted image
Drugač pa bi Brina že lahko vedela da so moški hudi revčki ko so bolni, pa čeprav samo dvakrat kihnejo user posted image

Nč, grem v tanovo stanovanje kej delat. Samo se nič noče naredit user posted image

Gruška kjeeeeeeeeeeee siiiiiiiii? Čist je pozabila na nas user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 2.9.2008 12:38:03 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.9.2008 12:40:37   
nicolina
Sonchek,ma ne vem kaj ga matra, nekaj je, al so zobje al kaj.... nimam pojma.
Me prav zanima, kdaj bomo mi prespali celo noč, vseh teh 9 mes. je prespal največ 6 ur skupaj, pa še to ko je bil manjši user posted image user posted image , ma sej bo, glavno da je zdrav.
Hvala vsem user posted image user posted image
Me samo zanima, kako bo v sob. ko greva na poroko in naju celo noč ne bo, ga bo imela mami. Sicer bomo blizu, tako da če bo kriza, lahko priletim domov.
No, pa nisem več tako slabe volje, sem dobila oblekico in mi je ful všeč. user posted image  Vam jo pokažem:
user posted image
Kaj pravite?

Tanayya, sej mi imamo tud razmetano user posted image user posted image , včasih se tud jaz z njim popoldan uležem.

Brina pozdravite se user posted image user posted image

Oranža user posted image user posted image  za Eneja, a Timon, da je pa tak razgrajaček user posted image user posted image , pa najmlajši novembrček je.... user posted image user posted image

Šibam kuhat....

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.9.2008 12:52:21   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS
Mama11 - cestitam za nakup parcele (v katerem koncu pa je, ce ni skrivnost) in novega pediatra. 

Hvala za čestitke, bodo aktualne naslednji teden, ko bo pogodba podpisana. Je pa na Vrhu nad Želimljami. Majhna, ampak pri današnjih cenah zazidljivih zemljišč, si več že težko privoščiva, če ne želiva še 5 let šparat preden bo prva plata ulita. Pa tudi pri otrocih in bajti časa za kakšen velik vrt tako ali tako ne bo.

Ajtak, si razmišljala o kakšni masaži ali kiropraktiku?

Nicolina, a ti nič ne razmišljaš o tem, da mora biti nevesta najlepša na svoji poroki user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.9.2008 13:32:08   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Nicolina, a ti nič ne razmišljaš o tem, da mora biti nevesta najlepša na svoji poroki user posted image

se popolnoma strinjam s mamo11 user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.9.2008 13:34:00   
sonchek
Hvala za čestitke, bodo aktualne naslednji teden, ko bo pogodba podpisana. Je pa na Vrhu nad Želimljami. Majhna, ampak pri današnjih cenah zazidljivih zemljišč, si več že težko privoščiva, če ne želiva še 5 let šparat preden bo prva plata ulita. Pa tudi pri otrocih in bajti časa za kakšen velik vrt tako ali tako ne bo.

kok jih pa mislita imet...mogoče bo pa treba postavt fuzbal igrišče user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.9.2008 14:30:39   
tabi
dan
Ja medve sva s potepa Nika že pančka oči pa je šel po Nejca v vrtecuser posted image

Barika za zobikeuser posted image user posted image
Nikolina za super oblekicouser posted image user posted image

Brina ja končno sem dala neki v avantar-Ala Nejc in Nika ko se podita po stanovanjuuser posted image
Ja deci so pa vsi povrst revčki ko mal nahodni postanejouser posted image user posted image

Ajtak za križ pa pomaga delno kaka fiziotarapija-kr dohtarju zatež da te pošlje,Pa kaka masaža pa vaje.Jst sem bila pri eni kolegici ki se ukvarja z bioenergijo pa čeprav nisem verjela vte metode mi je kr pomagalo ne pa dolgoročno.Za enkrat po drugem porodu nimam več problemov s križem pa sem bla pred 5 leti  nepokretna zaradi križa,tko da vem in zastopim kolk to boliuser posted image
Likanje pa tut mene še čaka sam ne vem kdajuser posted image bom prilezla do kupa
Nč zdej moram pa kosilo dokončat po kosilu pa tavečjega pelat zobe kazatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.9.2008 14:37:22   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

se popolnoma strinjam s mamo11 user posted image user posted image user posted image

Ja, valjda da razmišljam.... ona bo itak prva najlepša, jaz pa druga....user posted image user posted image user posted image
Mogoče bom pa s tem kaj mojga razdražla, pa me bo zaprosil.........user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.9.2008 14:41:56   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Mogoče bom pa s tem kaj mojga razdražla, pa me bo zaprosil.........user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

drgač pa držim pesti...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.9.2008 15:02:35   
mklks
hej!

nicolina...super oblekca:):)

mama11....jst sem bla včeraj v H&M in majo ful bodijev v neki akciji al kaj...eden je baje 3€???
                sm pa gledala in so mi zgledale res velike številke....sicer sem pa jst za svojo  vzela nekaj stvari kar 86

jst bom pa zdej skoristila, ker mi je glih zaspala pa si grem prvo eno kavico skuhat....pol pa mogoče, če se mi bo kej dalo, bom celo mal pospravlauser posted image

se še potem kej oglasim...aja, a mogoče katera ve, kolk so funkcionalne tiste igrače, ki se kao potiskajo naprejuser posted image
baje so na nekih koleščkih?

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.9.2008 15:05:58   
manca
en problem imava z Majo...namreč ne moreva v četrtek na srečanje v Kr, saj ima mož moj avto (svojega mora peljat na servis saj je doseženih 120.000 km in se je za četrtek zmeniluser posted image ). Ima morda jutri katera čas?
Drug teden sva pa brez omejitev.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.9.2008 15:28:19   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

helow

mi imamo 2 nova zobauser posted image user posted image , ta moj otrokuser posted image user posted image , dokler ga ne "gnjavim" pa žgečkam in na glavo obračam sploh ne vem, kaj se v ustih dogaja.
Včeraj smo šli zvečer na jezero, pa smo prišli domov ob 19.30 (po navadi je ob 19. že v postelji) je padel v posteljo in v sekundi zaspal, pa spal do 8. ker sma dobila obisk (točno ve, kdaj lahko dlje spiuser posted image user posted image ). No, zdej pa spet spi.

grem še malo za nazaj prebrat....

Jezus, barika, jaz koj menjam, Mi vemo 3 tedne prej, preden zob ven pride, pol 3 tedne ven leze, pol se pa še 3 štelamo od prejšnjih 6 tednov.

A daš recept, kako se tako mularijo nardi, da pade sama v pojstlo in 12 ur ne mrdne?user posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.9.2008 15:38:43   
tabi
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

A daš recept, kako se tako mularijo nardi, da pade sama v pojstlo in 12 ur ne mrdne?user posted image user posted image user posted image

mamuška daš v posteljo pa zutri vzameš vnuser posted image user posted image user posted image
sam ne zamerit,ampak tko mi delamouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.9.2008 15:53:30   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

mamuška daš v posteljo pa zutri vzameš vnuser posted image user posted image user posted image
sam ne zamerit,ampak tko mi delamouser posted image

jah, mi tudi od 1,5 meseca naprej. ne vem no, mi2 z bratom sma bila tudi taka da niso vedl, da obstajama,,,brat je celo sam hodil ob osmih zvečer spat (pri dobrih 4. letih), potem je šel sam ob devetih zvečer (ko so bili še tv dober dan, pa te bedarije), zdej gre pa okoli desetih. Ma ne vem no, nas so vesoljci prinesl...zgledauser posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.9.2008 15:55:36   
Oranža

Čav

Sm dala v album neki slikc mojga razgrajača in mojega prvošolčkauser posted image . Geslo - orange.

Nicolina -* waw boš lepauser posted image user posted image user posted image

Mamuška - pr vas vsaj kej vn prleze, mi smo še zdej čist brezzobi user posted image user posted image user posted image

Čvek - mogoče mi rata ta teden ampak ju3 sigurno ne, kaj pa petek?????, pa ful bi mi utrezalo okoli 10 al pa vsaj 10.30

Ajd grem pospravit, smo že po kosilu, smo imeli testenince z morskimi sadežiuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.9.2008 16:01:42   
barika
oranža, tvojga "mulca" pa ne moreš spregledat,,,ti je ful podoben...no pa sej "mali mulc" tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

nicolina, se pridružujem ostalim mnenjemuser posted image user posted image

mklks... funkcionalnost "naprej-potiskajočih igrač" je pri nas nična,,,razen antilop stol in Fišerprajsov poganjalec, pa še kakšen kuhinjski stol, druga pa ne.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.9.2008 16:12:12   
tabi
Oranža user posted image user posted image user posted image za prvošolčka je orng fante

Mamuška glede spanja celo noč je res odvisno od otroka moj tavečji je do 4.meseca spal celo noč potem pa so se začele borbe pa še vedno jih mamo tko da vem kak je to pa je star skor 3.leta.zdej prespi 4-5 noči v tednu cele drugač pa je ena ali dve budnici user posted image tamala je pa poglavje zase pa skos spi celo noč-res je luksuzuser posted image

Medva z Nejcem sva bila pri zobarju pa ga je pohvala pa mami tutuser posted image ma tko lepe zobike user posted image pa še celo sam je šel na stol pa odprl ustauser posted image za nagrado je dobil štempl na rokici,pa ni blo dost si je še eno pritisnil na majicouser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.9.2008 17:02:21   
ninocka
Oranza, sem se kr zjokala, ko sem gledala slikce tvojga prvosolcka...men bo tko hudo, ko bo sel Evan v solo user posted image user posted image user posted image user posted image Sej tud ostalim (jooly, Debeluska) verjetno ni blo lahko, a ne? Timon je pa tolk luskan user posted image user posted image user posted image Pa ful velik zgleda, kot da bi bil ze cez eno leto...Ruben je se tak pikipoki, se ful dojencek...in dons ze cel dan traumiram, ker gre cez 1 mesec v vrtec in ne vem, kako bo to slo...sem zacela ze razmisljat, da bi sla samo za 4 ure v sluzbo (tam za ene 3 mesece), da rata mal vecji in da bi ga pol v vrtec dala. Vmes bi ga pa tasca in mami pazile.

Za intermezzo, ker Evan lih kaka in me je ven iz kopalnice napodil in ga moram cakat user posted image user posted image

Nicolina, mi smo bli tud prejsnjo soboto na poroki. Moj je bil prica, jst sem bla pa brez varstva za maladva in sem jih mela s sabo. Sem hotla ob 8ih ze it s poroke, da bosta sla spat, pa je Ruben okrog 9ih zaspla v vozicku in lepo spal, Evan je pa ob 11h na stolih zaspal in smo bli pol do 2h zjutraj...user posted image user posted image user posted image PA ful sta bla pridna tud tko na poroki user posted image user posted image user posted image
Oblekca je pa ful lepa user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa moram it user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.9.2008 17:11:15   
mklks
k ste ve že dale svojim otročkom kak krof za probatuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.