Marelica
|
Hvala, hvala! Moram vam povedat, da Katarina že spet parkrat vzdrži brez pleničke čez dan, pa 2x čez noč je imela suho pleničko. Se moram pa kar skoncentrirat, da je ne pozabim malo spraševat pa oprezat za znaki. Včasih kaj reče, ampak ob plohi njenih besed sem včasih že malo "gluha", sploh če se v kako delo zatopim. Pa včeraj nam je uspelo za samo 20 eur takoooooo lepo kolo zanjo kupit na Bolhi, da se mi kar smeje. Zdaj jo bo pa treba kam peljat na asvalt, na naši travi gre pretrdo za njene male nogice, kaj dosti betona pa tudi nimamo. Kako pa kaj vaši kolesarijo? Mislim predvsem tiste, ki še niste nič kaj pisale o tem. Eya, fajn, da sta že v svojem in ti želim, da se čimprej udomačiš. Saj kot si pisala, imata prav fleten izhod za ven, meni je to ogromno vredno. Pa lepo, da sta še šla malo na oddih. Drži se, čas itak poceli rane in potem bo vedno bolje! Zvezdica, lepo, da si se oglasila. Nas začne kar malo skrbet... Maychika, tvoja Tia je pa svetovna, mene vedno znova fascinirajo njeni dosežki. So že kaj tvoji geni to, da že angleško govori! Naš mali ima tudi brihtno bučko. Veliko že ve in razume, včasih govori take besede, da ne veš, kje za vraga si je to zapomnil: bomba recimo (ko je videl plinsko bombo) , kruh, očala... za kake bolj enostavne se mu pa kar ne da ust odpret. Se mi pa zdi, da reče tudi "Kaj to?", ko na kaj pokaže, ampak si včasih že mislim, da si domišljam. Se spomnim, da je ravno Tia take govorila, jaz sem pa kar zijala, ko je Maychika povedala. No bomo videli... Je pa res, da z njim čisto drugače govorimo, kot s Katarino. Pr njej so bile skoz pomanjšavalnice v uporabi, z malim pa bolj po odraslo. Pa še Katarina mu vedno bolj kaj razlaga. Včasih sta za posnet zanimiva, ampak bi morala imet skoz fotoaparat pri sebi, drugače zamudim trenutek. Aja, en filmček imam pa res lušten, ko ati na svojem oldtajmerju "pelje" svoja malčka. Katarina se boji in se k njemu stiska, mali bi pa kar šel gasa. Bom dala na mojvideo, enkrat v kratkem. Evo, malo sem načvekala, da bomo bližje vrhu, zdaj pa... uf, opravki čakajo. Lep dan vsem!