|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
31.8.2008 22:19:19   
sandra85
aja darila:
Enej je dobil ogromno igrač, 1 velik bazen z toboganom, nekaj oblekic, 1 teniske (winnie the pooh), ene čeveljčke, bon za BC, bon za H&M in spet veliko €. user posted image mulo ima dinarčkov več kot mama pa tata skupiuser posted image
midva sva mu kupila tole:
sanjska lučka medvedek pooh
ampak na žalost pri njemu ne deluje, da bi sam zaspal, ker je preveč zanimivo in se igra...

tole:
baby taxi
ker je čisto nor, ko ga posedeš v avto za volan

in čeveljčke od male maše, ki jih trenutno nimajo na zalogi in jih ne morem pokazat

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 31.8.2008 22:20:37 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
31.8.2008 22:22:51   
Anonimen
Lepo za darila!

Midva pa bi mu rada kupila tricikel, ma nikjer ne najdem kakšnega pametnega. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
31.8.2008 23:39:05   
dreamz
Ciao! user posted image

Kako sem utrujena!!

Hvala vsem za čestitke!

Bilo je lepo, v krogu ožjih sorodnikov. user posted image  Bilo nas je 17+2. Ma hvala bogu, da smo imeli hrano na katering, ki nevem kako bi sama vse to skuhala in spekla. Torti je imel dve, eno kupljeno, eno sem jaz spekla.user posted image Dobil je en kup daril, igrač, oblekic, bonov, denarja (tudi naš mali je bogatejši kot mama user posted image )... Od nas pa tako kot je Helena napisala, pač fešto, pa itak mu nonstop kej kupujemo.. ko bo pa večji in bo imel želje, mu bomo ugodili.
Kako slikco bom prilepla drugič.

V glavnem en kup pikapokic vsem, ki uvajate v vrtec! user posted image user posted image user posted image Verjamem, da vam je hudo, meni bi bilo nenormalno grozno... Ker se spomnem kako je bilo meni grdo it v vrtec, ko sem bila majhna... res se spomnem, kako sem gledala skozi okno za tatijem, ki me je peljal. Ampak zanimivo, da večinoma je vsem lepo v vrtcu. Od mojega dragega nečak se tudi sedaj uvaja v vrtec (ima leto in pol), pa je tako navdušen, že govori doma ime od vzgojiteljice in ko pride v vrtec kar objema druge otroke in je ves happy.
Upam, da bo tudi vašim tako lepo.

Lahko noč!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
1.9.2008 7:03:50   
andreja32
Dobro jutro!

Najprej vsem , ki danes uvajate svoje otroke v vrtec en GROMOOOZANSKIuser posted image user posted image user posted image .........hvalabogu je nam to zaenkrat prihranjeno,....bo šla v 4 urni program nekje pri starosti 4 let. Eni v vrtec, moj ta velik pa v 1. letnikuser posted image .....saj ne morem verjeti da gre tko hitro.Sem ju včeraj opazovala, ko se je Žiga igral z Zalo.Ker je velik ( ta največji v hiši) , pa izgled ko trodelna omara zgleda kot da ji je očkauser posted image .Zala ga fulll obožuje,...z njo zna biti tako potrpežjiv, kar ni ravno v njegovi naravi.Jah danes bo naporen dan, ko pridejo vsi trije iz šole s svojimi knjigami , delovnimi zvezki pa s kupom papirjev za obkrožit, naročit, podpisat pa take stvari.Pa še zdravnika imam popoldne.....sem si prejšni teden na nogi zlomila prst.Z mojim sva dirkala kdo bo prej v kuhinji, pa sem jaz zgubilauser posted image ....z nogo sem udarila v podboj.......ma sva včasih ko dva otroka.

ok, drage moje, grem sedaj zbudit mularijo da se pripravijo,......pogrešala jih bom ko bodo vsi v šoliuser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
1.9.2008 7:05:27   
andreja32
LUMPA, vidim te,.....dobro jutrooooouser posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
1.9.2008 7:43:31   
NalLa
mamice in malčki srečno danes pri uvajanju v vrtec in pri nastopu službe

Neposredna povezava do sporočila: 2206
1.9.2008 7:45:53   
helenav
spali smo super......user posted image user posted image

zdej pa smo že pripravljeni za v vrtec...

Sandra:dodaj še to..Klara pri 1 letu: 74 cm

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
1.9.2008 8:23:32   
123a
Za dobro uvajanje v vrtec in brez težav vam pošiljam:

user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
1.9.2008 10:42:52   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32

LUMPA, vidim te,.....dobro jutrooooouser posted image

dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

naš je pa  kar sam v vrtcu

Neposredna povezava do sporočila: 2209
1.9.2008 10:50:33   
Anonimen
Jutro!
Tudi naša noč je bila ok. Prej sva pohajala, sva bla na predstavitvi SNS in SD. user posted image  No ja.. Glih mimo sva šla. Je dobil 2 zastavci in ves čas mahal z vsako v svoji roki. user posted image  Zdaj pa spančka I rundo..

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
1.9.2008 11:17:33   
Anonimen
A je bla katera zadnje časa v Supernovi v trgovini Tommy Hilfiger? Sej ne vem, če je prav trgovina s tem imenom, al kje drugje prodajajo to kolekcijo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
1.9.2008 11:51:17   
LINA31
HYYYYYYYYYYYuser posted image ,
Midva sva nazaj iz uvajanjauser posted image . Bilo je res supppper. Ko sva prišla se me je mal za nogo držal, pol pa po 10 min se je šel igrat. S tamalo Niko sta se hitro ujela, tavelka dva pa sta malo večja divjaka in jih je opazovaluser posted image user posted image . Je pa prav zanimivo, da sta tavelka skos okrog mene hodila in sem se mogla z njima igrat. Sta kar ljubosumna, pa še oba bosta v kratkem dobila sestrci, tako da mamicam ne bo dolgčas. No, tam sva bila 2 uri. Bilo so zunaj in so se igrali, malo gugali. Skratka vtis fantastičen in Žan zadovoljen. Zdaj spi I. rundo, jaz delam kosilouser posted image .
Upam, da bo tudi vsem ostalim šlo uvajanje fajn.
Sandra85 in dreamz...user posted image fešto. Sandra, vrjamem, da se je težko odločiti glede službe. Če imaš možnost, da delaš po 4 ure in imaš varstvo za Eneja, bi se jaz kar odločla za službo. Se mi zdi, da so fantki full navezani na mame, in da je potem vedno težje za njih, da se navadijo, da te ni 24 ur zraven

Tianna...jaz sem bla v SUper novi, v Peeku, kjer imajo TH.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
1.9.2008 11:55:20   
Anonimen
Lina super, da je prvi dan uvajanja šel dobro mimo!! Samo, da je Žan zadovoljen. Upam, da bodo tudi druge mamice prišle s pozitivnimi vtisi. user posted image  user posted image  user posted image

Veš kaj rabim od Tommy Hilfiger? Tak zimski brezrokavnik. Jih imajo, si jih mogoče videla? Prodajajo tam tudi Helly Hansen?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
1.9.2008 12:27:44   
NalLa
tianna mislim, da v supernovi je trgovina Hilfiger. Kaj pa majo notri pa ne vem, ker nisem šla nikoli tja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
1.9.2008 12:56:03   
lumpa6
no midva sva tudi že doma sedaj spi , zjutraj sem ga pripeljala in ga nahranila, nato se par minutk igrala z njim in nato odšla, ob času kosila sem se vrnila in ga nahranila ter ga odpeljala domou, sedaj spi

vzgojiteljica ga je zelo pohvalila saj ni nič jokau, samo pridno se je igrauuser posted image user posted image user posted image

jutri bo pa tam tudi spau

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
1.9.2008 13:16:28   
helenav
Tudi naš prvi dan je za nami...Občutki mešani..Klara je bila pridna. So mi pa predlagale počasno uvajanje..jutri bom z njo, potem jo bom počasi malo samo pustila..pol naprej pa se bomo sproti dogovarjali..Ima same znane sošolce-sošolke ( mama jih pozna, ona niti ne tolikouser posted image user posted image user posted image )

Bomo vidli kako bo naprej...

Bravo Lina in lumpauser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
1.9.2008 14:27:20   
sandra85
user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste dale 1. dan vrtca skozi!!! upam, da vam bo vsak dan lažje! user posted image user posted image
mene tudi še to vse čaka...js se šla v vrtec pri 6 letih, ker je bila mama z mano doma. sem pa itak vedno bila mamina maza in mi je bilo prve dni malo hudo, pol sem se pa tako vklopila v družbo, da nisem želela domovuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
1.9.2008 15:46:46   
annie
Najprej današnjim slavljencem (Tineju, Eneju in Juretu)  VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI RD!!! user posted image user posted image user posted image

Super za uspešen prvi dan uvajanja user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo vašim malčkom iz dneva v dan v vrtcu vse lepše user posted image

Sandra,
jaz sem tudi šla s 6. leti v vrtec oz. v malo šolo in se še sedaj spomnim kako sem jokala, ampak sem se potem hitro vklopila in se spomnim, ko je starejši brat hodil pome sem tudi bila vedno nejevoljna, da moram že domov user posted image

Midva pa sva prej prišla s Hofra. Sem Niku kupila pižamico (iz flisa, za jesenske dni) in pa kompletek zgornji del trenirke + majčka z dolgimi rokavi. Se mi zdi, da je prejšnji teden prišla reklama za te cunjice in seveda sem mogla it pogledat, na koncu pa sem mu itak tole vse kupila user posted image Je pa res, da so meni Hofrove cunjice za user posted image kvalitetne in zelo lepe...jih rada kupim.

Nik spi, ko pa se zbudi pa greva v službo po atija user posted image ...lep dan še naprej!!

< Sporočilo je popravil annie -- 1.9.2008 15:49:49 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
1.9.2008 16:21:41   
Pikica pokica
TUDI OD MENE IN ZOJE VSE NAJ NAJ SLAVLJENČKOM PRETEKLIH IN DANAŠNJEGA DNE.

Uvajanje je tudi danes za nama. Zoja je bila navdušena nad vsem - vzgojiteljico, igračami, malimi stolčki in mizicami... sploh, ker je bila mamica ves čas zraven. Bomo videli v prihodnjih dneh, kako bo.  Je pa bolj jokal Nik, saj je tudi v novem  vrtcu.  Prej je obiskoval drugega, čez poletje pa bil doma. Mislim, da bo z njim več problemov kot z Zojo. On tako pogreša prijatelje iz prejšnjega vrtca.. Ah, bo že.

SANDRA, mere za Zojo ob skoraj enem letu - 8240g in 76 cm. Prvi zobek -  21.8.08, drugi zobek - 25.8.08, tretji zobek - 31.8.08

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
1.9.2008 19:33:52   
LINA31
Hojlauser posted image ,
midva sva bila popoldne pri P in morava jutri na alergološkouser posted image . Mene je P čist prestrašila, ker je rekla, da se ji zdi full zatečen okrog ustuser posted image user posted image . Meni se sploh ne zdi. Je pa res, da je bil rvano pri njej full rdeč, zdaj pa spet ni. No, bomo videli kaj bodo jutri rekli. Po eni strani sem prav vesela, da greva, da že dokončno vidimo na kaj je alergičen.
user posted image Tiste, ki ste bile že na alergološki....lemavrica...kako je izgledal pregled???

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
1.9.2008 21:12:28   
ana b
Oj!

Vsem slavljencem čestitke!

Prestali smo prvi dan vrtca in mali je prav užival. Takoj ko sva prišla sem ga dala na tla in se je začel igrati in se igral cel čas do odhoda domov. Mamice ni prav dosti "šmirglav" in sploh ni prišel do mene. So ga pa že preimenovali v Nejca, ker ga vsi poznajouser posted image user posted image , ker so ga občasno pazile iste vzgojiteljice. Tudi ko sem odšla ven, ni bilo panike. Bomo videli, kako bo jutri.

Grem še malo knjigo brat.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
1.9.2008 21:49:42   
lemavrica
Oj,

vsem današnjim slavljencem čestitke za 1. rojstni dan.

moja dva sončka sta preživela prvi dan uvajanja. Je užival, malo je bilo tudi joka, ker je 1x grdo padel 1x pa so ga starejši otroci na poganjalčkih skoraj povozli. No ta del, da si delujo teraso s starejšimi mi ni všeč, ker res nočem da mi ga poškodujejo že prvi teden. Jutri naj bi ga že pustil za eno uro, bomo videli kako bo.
Prvi vtisi v službi so ok, kolektiv ok, tak sproščen in direktor tudi. Ker sva bila prva v službi mi je kar on vse lepo razkazal, povprašal če imam tamalega v vrtcu,.. tko sproščeno. delo zaenkrat ni zahtevno oz. večino stvari že znam. Je pa seveda polno informacija za en dan in sem bila kar utrujena.

Lina, pregled na alergološki poteka tako da mu vzamejo kri za krvne teste, to je malo zoprno, ker jemljejo iz zgornje strani dlani, pri jaki je bilo še tako da mu ni našla žile, ko jo je je ta "pobegnila" in je kar trajalo, kožni testi zgledajo tako, da mu na podlaht nakaplje osnovne alergene in potem naredi čisto malo luknjico v kožo ( pomoje jih ne boli ) in nato čakaš kakih 10-15 min da se otz. se ne pojavi rdečica pri posameznem alergenu. Če ni rdečice kožni test ne pokaže alergije, če je predvidevam da to pomone da je test pozitiven. Upam da nisem kaj napačno napisala, sem že malo ppzabila postopek. Želim vama da bi bilo vse negativno. Aja na krvne teste se čaka kak mesec.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
1.9.2008 23:46:48   
nana 27
Pozdrav še od nas! Vsem, ki danes praznujete, želim vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No pa je uvajanje za nami. Da se še mi pofočkamo... user posted image   Uvajanje je hitro minilo. Sprva je bila malo zdržana, nato pa je začela uživat. Zaenkrat jokala še ni, ampak danes je bil ves čas z njo mož. Jaz pa sem tudi na novo začela v novi službi in se že pridno učim. Miha je prišel v drugo skupino, kjer se jim je pridružilo še pet otrok.  Lemavrica, bravo za prvi delovni dan user posted image  Jaz se spomnim, da je Miha, ko je prvo leto hodil v vrtec v LJ delil igrišče oz. ploščad s starejšimi in so ga tudi povozili user posted image  da ni slučajno isti vrtec.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
2.9.2008 0:16:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Sandra85 in dreamz...user posted image fešto. Sandra, vrjamem, da se je težko odločiti glede službe. Če imaš možnost, da delaš po 4 ure in imaš varstvo za Eneja, bi se jaz kar odločla za službo. Se mi zdi, da so fantki full navezani na mame, in da je potem vedno težje za njih, da se navadijo, da te ni 24 ur zraven

Sam js bi rada izkoristila ta čas, ko še nisem zaposlena in bila z Enejem čimvečuser posted image user posted image user posted image tako, da sem se odločila, da delam še max ta mesec, oziroma 2 tedna, pol pa bom doma.
Enej se je v teh 2 mesecih, odkar delam, zelo, zelo navezal na dedija-skozi visi na njemu, ga ljubčka, objema,.....moj oče pa je itak čisto nor in ponosen, da ne moreš vrjet! sem prav vesela, da je tako!
zdaj sem že od petka doma in mi je tako lepo, ker sva z Enejem toliko skupaj-res uživam!
ful je postal priden in zaspi brez problema v max 10 minutah v svoji posteljici. edino, kar ga moram še odvadit, je to, da ga moram za rokico držat medtem ko se še premetava po posteljici.

je pa tako posrečen, ko prdne, se začne tako glasno smejatuser posted image user posted image user posted image padeš na rit!user posted image

v petek imamo posvetovalnico-komaj čakam, da točno vodim kako je velik in težek naš korenjak.
moram reči, da poje ogromen obrok, a sploh ni debeluser posted image in to me včasih malo skrbi, ker resnično ogromno poje. ljudje ko ga gledajo, ko papa, ne morejo vrjet.

sem mogla zložit stajico, ker ni bilo prostora za vse igrače, pa še pol sem jih v košaro zmetalauser posted image a Enej vseeno rine k omaram, predalom, računalniku.......user posted image mali user posted image

grem zdaj pod tuš, pa spat
mirno noč vsem!

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
2.9.2008 8:53:13   
andreja32
oo Sandra, a potem bova midve vedrili na RR-ju,....sem se ustrašila da bom sama ostalauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?