sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 Sandra85 in dreamz... fešto. Sandra, vrjamem, da se je težko odločiti glede službe. Če imaš možnost, da delaš po 4 ure in imaš varstvo za Eneja, bi se jaz kar odločla za službo. Se mi zdi, da so fantki full navezani na mame, in da je potem vedno težje za njih, da se navadijo, da te ni 24 ur zraven Sam js bi rada izkoristila ta čas, ko še nisem zaposlena in bila z Enejem čimveč tako, da sem se odločila, da delam še max ta mesec, oziroma 2 tedna, pol pa bom doma. Enej se je v teh 2 mesecih, odkar delam, zelo, zelo navezal na dedija-skozi visi na njemu, ga ljubčka, objema,.....moj oče pa je itak čisto nor in ponosen, da ne moreš vrjet! sem prav vesela, da je tako! zdaj sem že od petka doma in mi je tako lepo, ker sva z Enejem toliko skupaj-res uživam! ful je postal priden in zaspi brez problema v max 10 minutah v svoji posteljici. edino, kar ga moram še odvadit, je to, da ga moram za rokico držat medtem ko se še premetava po posteljici. je pa tako posrečen, ko prdne, se začne tako glasno smejat padeš na rit! v petek imamo posvetovalnico-komaj čakam, da točno vodim kako je velik in težek naš korenjak. moram reči, da poje ogromen obrok, a sploh ni debel in to me včasih malo skrbi, ker resnično ogromno poje. ljudje ko ga gledajo, ko papa, ne morejo vrjet. sem mogla zložit stajico, ker ni bilo prostora za vse igrače, pa še pol sem jih v košaro zmetala a Enej vseeno rine k omaram, predalom, računalniku....... mali grem zdaj pod tuš, pa spat mirno noč vsem!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|