|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
31.8.2008 9:09:52   
LINA31
jutrouser posted image ,

mislim, da je za veliko večini današnji dan zadnji dan oz. eden zadnjih dni, ko bomo s svojimi user posted image  zjutraj šarale po  stanovanju. Uf...user posted image .

123a...pošiljam ti veliko user posted image user posted image . Tolaži se, da nisi sama in da ti delam družbo.
Sem včeraj Žanu šarila po ustah, pa se mi zdi, da bodo zgornje trojke začele ven prihajatuser posted image .
Če ste spet slabo spale, je bila lunauser posted image . Pri nas je skosuser posted image user posted image .

ŽIGA, MAJA IN SEBASTIEN VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKOuser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image  za mamice.

Zdaj pa grem, ker je Žan ravnokar vse plenice iz predalov ven znosil.
Daj mal napišite kaj ste svojim malčkom kupili za prvi rojstni dan?

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
31.8.2008 9:17:55   
babyrok
tianna - proti klopnemu m. cpijo v roko in sicer od 14 dni do 1 meseca po prvem cepljenju in mislim, da čez pol leta potem še tretja doza. Nato pa na vsake 3-5 let po eno dozo. Jaz sem kot otrok zbolela za borelio (zanjo še zmeraj ni cepiva) in ta žival mi je naredila preveč groze in bolečin, zato bi malega vsaj za klopni m. rada zaščitila. Za prvo dozo sem plačala 25 EUR in mislim, da je tudi za naprej enaka cena.

Jutri začneva z uvajanjem pri varuški. Upam, da bo šlo in da do konca tedna vsaj približno rata...če ne bo čez vikend vse pozabil in bo nasl. pon. groza, ko se začne služba...grozno...kaj je že touser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil babyrok -- 31.8.2008 9:20:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
31.8.2008 9:20:44   
lemavrica
ŽIGA, MAJA IN SEBASTIEN VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN

user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
31.8.2008 9:34:45   
babyrok
Sandra - mere pri 11 mes.: 78 cm in 9.440 ...zobki 4, datumov ne vem

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
31.8.2008 10:15:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽIGA, MAJA & SEBASTIEN, VSE NAJ NAJ!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas je kar naenkrat začel spati celo noč. Nimam recepta. Upam samo, da se mu tak ritem ne bo pokvaril.

Šoping za čmrljčka sem tudi jaz že opravila. user posted image  Samo še supergice mu moram kupiti. Potem pa sem jaz na vrsti. Kavbojke NUJNO rabim, a jih nikjer ne najdem. No, najdem jih že, samo tiste, ki so mi lepe, mi ne stojijo ok. user posted image  user posted image

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
31.8.2008 10:53:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

tianna - proti klopnemu m. cpijo v roko in sicer od 14 dni do 1 meseca po prvem cepljenju in mislim, da čez pol leta potem še tretja doza. Nato pa na vsake 3-5 let po eno dozo. Jaz sem kot otrok zbolela za borelio (zanjo še zmeraj ni cepiva) in ta žival mi je naredila preveč groze in bolečin, zato bi malega vsaj za klopni m. rada zaščitila. Za prvo dozo sem plačala 25 EUR in mislim, da je tudi za naprej enaka cena.

V ramo cepijo?! Ma to so ga 2x cepili? Mislim, so vse naenkrat (obvezno cepljenje+proti meningitisu)?

user posted image  Bo še katera cepila svoje sončke proti KM?

Jaz verjetno bom. Še študiram..

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
31.8.2008 12:26:42   
babyrok
tianna - ja v obe je dobil pikico, pa potem ni bil nič občutljiv...je še naprej veselo s prstom kazal kam naj gremo in kaj bi on imeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
31.8.2008 13:38:55   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

ŽIGA, MAJA & SEBASTIEN, VSE NAJ NAJ!!!

Tudi mi se pridružujemo čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tianna nimam pojma katere firme je tricikel..je pa kupljen BC in smo fulll zadovoljni, Klara pa tudi notr full uživa, se ga vozi kot voziček in ima zeloooooooooo dolgo palico, ki pride meni prevelika, če jo raztegnem do konca

Lina midva sva se odločla, da to leto neko posebno darilo od naju ne bo dobila..če lahko sploh temu tako rečemo, ker ji itak vsak mesec, za mini obletnice kaj kupimo..pa itd itd....naredili smo pa itak lepoooo fešto in je šlo ogromno denarja v ta namen in ker je trenutno malo bolj kriza z din din...
Bo pa drugo leto, ko bo že full razumela dobila željeno darilce.

Mene me pa drugače že fulll daje panika, paranoja in vse skupaj, glede vrtca......konec je vsega lepega ki ga čas porodniške prinaša in naša mala mišula, se bo mogla brez mame naučit borit proti radovednim vrstnikom, ki bodo odkrivali noske, učke, usta na njenem obrazu, ji bodo jemali igračke..itd...upam, da bo kmalu postala malo bolj borbena, ker do sedaj jih vedno dobiuser posted image .

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
31.8.2008 14:15:29   
nana 27
Oj! Hvala za čestitke!!! Prav tako pa vse najboljše Žigu in Sebastienu za prvo svečko user posted image user posted image user posted image  Lepo praznujte!!!!!!!! Drugače pa smo tudi mi v čudnem pričakovanju prvega vrtčevskega dne user posted image user posted image user posted image  Meni se zdi še tako majhna..Jutri bomo že poročale o prvih vtisih user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
31.8.2008 15:18:53   
lumpa6
umpa6..a to je zdaj začel spat celo noč??? Uf, jaz še vedno čakam tako noč Danes smo spali veliko bolje, je jedel ob 00.00 in ob 5.00, drugače pa smo spali vsi trije do pol 8.

ja to spi sedaj 1 teden tako , mu zvečer dam samo večerjo in pit, nato gre v posteljo ob pol 9 in  se malo sprehaja po posteljci nato pa zaspi z dudo v ustih

vsem slavljencem pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
31.8.2008 15:23:56   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Punce kaj mogoče veste, kje bi lahko dobila kakšen dober video vadbe aerobike. Sem se odločila, da začnem doma vaditi, že če v telovadnico zaradi časa ne morem.

jaz sem ga kar z neta snela, tistega z cindy

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
31.8.2008 15:24:52   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Oj! Hvala za čestitke!!! Prav tako pa vse najboljše Žigu in Sebastienu za prvo svečko user posted image user posted image user posted image  Lepo praznujte!!!!!!!! Drugače pa smo tudi mi v čudnem pričakovanju prvega vrtčevskega dne user posted image user posted image user posted image  Meni se zdi še tako majhna..Jutri bomo že poročale o prvih vtisih user posted image

ja mi tudi, men je tut še tok majhenuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
31.8.2008 16:23:04   
lemavrica
Mi smo tudi v pričakovanju vrtca in tudi meni se zdi še premajhen za v vrtec, saj še 1 leto nima. Imam že cel dan kepo v želodcu.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
31.8.2008 17:00:07   
lemavrica
Jaz tudi upam da bo ratal malo bolj borben, ker jih tudi naš ponavadi dobiuser posted image  oz. se kar umakne od igrače če pride kdo drug.

Neposredna povezava do sporočila: 2189
31.8.2008 20:01:00   
helenav
Kje ste???

Mi smo danes to nedeljo prav posebno lepo preživeli, nekako bolj strpna in dosti bolj ljubeča( crtala in ljubčkala sem jo na način, da ti prav slabo prime od tolike nežnosti in sladkobnostiuser posted image )user posted image , sem bila do naše nagajivke, ker se za njo danes končajo počitnice...

sedaj pa me čaka goraaaaaaaaaaaaa cunj....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 2190
31.8.2008 20:13:32   
ana b
No tudi mi čakamo prvi vrtčevski danuser posted image .
Me prav zanimajo prvi vtisi.

A se malo pofočkamo, da vemo kdo vse začne jutri: naš Matic, pa Jaka od Lemavrica, Maja od Nane, Klara od Helenev, Žiga od Lumpe6

LP

< Sporočilo je popravil ana b -- 31.8.2008 20:14:11 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
31.8.2008 20:43:33   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

No tudi mi čakamo prvi vrtčevski danuser posted image .
Me prav zanimajo prvi vtisi.

A se malo pofočkamo, da vemo kdo vse začne jutri: naš Matic, pa Jaka od Lemavrica, Maja od Nane, Klara od Helenev, Žiga od Lumpe6

LP

Mi tudi, sicer privat, ampak ima gospa manjšo skupincouser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
31.8.2008 20:58:13   
123a
Čer...

Najprej vam zaželim veliko sreče tistim,ki imaste jutri uvajanje v vrtecuser posted image user posted image user posted image jaz si ne predstavljam,da bi morala Zoja v vrtec,če pa je še tako micena.In tako kot pravi helenav,si je ne predstavljam kako bi odreagirala,ko bi ji vzeli igrače...pa sej vsak otrok se navadi in tudi Zoja bi se,ampak mi imamo to možnost da jo bo čuval ati in taščauser posted image

Lina-hvala ,ker si bila z manouser posted image user posted image .A je bila luna?Mah to jaz nič več ne verjamem...danes je imela ob 5 svoj program,jaz pa ubita kotuser posted image

MAJA,ŽIGA IN SEBASTIEN VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJ.DAN

user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
31.8.2008 21:26:35   
Anonimen
Čer punce!
Tudi jaz vam želim za jutri veliko sreče. Upam, da bo šlo vse po pričakovanjih, čim manj oz. nič solzic in dosti smeha in veselja. user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da je težko ja. Ne predstavljam si, da bi ga jutri morala peljati v vrtec. user posted image  Ampak, če moraš - moraš. Bi že nekako.

Zdaj sem ga dala spati, jaz pa še malo čekiram RR. Dragi je še v službi..

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
31.8.2008 21:32:36   
lemavrica
Jaz sem ga sedajle uspavala, po dolgem času sem se morala vležt zraven njega da se je pomiril. Pomoje kar čuti da bo od jutri vse drugače. Sploh ne vem kako naj odklopim vrtec jutri v službi, da ne bom ves čas študirala kako se imata in če jima gre.
Vsem ki greste jutri v vrtec in spet v službo želim uspešen dan in eno
user posted image
za srečo.

Pa mislim da gre Vasja od Sonce78 tudi jutri v vrtec.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 31.8.2008 21:45:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
31.8.2008 21:33:04   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Mi smo tudi v pričakovanju vrtca in tudi meni se zdi še premajhen za v vrtec, saj še 1 leto nima. Imam že cel dan kepo v želodcu.

glej na to pozitivno, to je en korak v razvoju naših otrok, če boš to ti pozitivno sprejela bo tudi on, zato nasmeh na ustnice in pogumno naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2196
31.8.2008 21:41:56   
Anonimen
Ja otrok res vse čuti. Ne moreš verjeti.. Ko smo imeli oz. imamo te nesreče v družini (ki se žal kar vrstijo user posted image ) je zelo opaziti spremembe.. Naš je vse skupaj zelo zelo čutil. user posted image  Seveda do njega poskušam biti kar se da normalna, toda vseeno prav ve, da ni vse v redu..

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
31.8.2008 21:48:04   
lemavrica
Lumpa sej po eni strani HB da ga bo lubi uvajal, ker on bo to čisto drugače speljal in se bo zabaval zraven in zato upam da se bo tudi jaka imel fino. Malo se bojim bolezni, ker ravno začenjam novo službo in me bodo čudno gledali če bom že na začetku na bolniški. Upam da bo čimmanj bolan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
31.8.2008 22:00:11   
sandra85
čer punce!
najprej  LOVRO, AJDA, ŽIGA, MAJA IN SEBASTIEN

user posted image

TISTE, KI ZAČNETE JUTRI Z SLUŽBO IN MALČKI Z VRTCEM user posted image user posted image user posted image
mi smo včeraj spet praznovali (bilo nas je 32)user posted image user posted image user posted image in sem prav malo utrujena! spat sem šla ob 3h (z kolegico sma na balkonu nadaljevale žurko,...)user posted image super je bilo!
jutri bom dala kako slikico, zdaj se mi jih nita na PC še ne da naložituser posted image

no, pri nas pa je tako, da so me prosili, če bi še vsaj 1 mesec delalauser posted image in zdaj še študiram, kaj nej......ker kasneje bi me verjetno zaposlili (zdaj imam še status)...eh, težka odločitev zame, ker bi bila rada doma do poletja

Emm tudi mene zanima, koliko je Ammar velik pa težek???

lep večer vsem-če sem kej pozabila komentirat, brez zamere, nimam sploh energije za brat vse

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
31.8.2008 22:05:59   
annie
ŽIGA, MAJA IN SEBASTIEN VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO UPIHNJENO SVEČKO!! user posted image user posted image user posted image

Vašim malčkom pa želim veliko sreče in veselja pri uvajanju v vrtec, predvsem mamice bodite močne in pa veliko uspehov v službah user posted image To so res velike prelomnice, mene bo vse tole še tudi enkrat čakalo user posted image . Ampak takšno je pač življenje...

Mi smo današnji dan tudi lepo preživeli, saj smo bili na krstu (moj nečak) in sem po dolgem času spet videla nekatere sorodnike user posted image , namreč je bilo vse skupaj kot ena mala gostija (60 ljudi povabljenih)...smo resnično uživali. Pa Nik je od nekaterih sorodnikov (ki ga še vedno niso videli user posted image user posted image ...kako žalostno) dobil igračke, tako, da ima spet veselje, vendar vprašanje za kako dolgo user posted image

Zdaj pa grem spat, pa še vsem en velik user posted image za jutrišnji dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?