|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 16:29:16   
arneja
Hojla, bejbike user posted image .

No, jaz sem v nedeljo dočakala svojo user posted image , se je zjutraj prav lepo ulila. Na 30. dan, kar je kar lepo, ne? In sva si rekla, če gre že vse lepo po reglcih, zakaj bi pa opustila ta postopek. Z Aglurabom in Klomifenom lahko še vedno poskusiva oktobra, novembra in decembra, če tokrat slučajno ne bi uspelo. Ampak, mora uspeti user posted image .

Tako, da sem bila danes zjutraj že pri atu Rešu. Nobenih dogodivščin, je bila očitno zaspanost prevelika user posted image . Sva pa oba kakšni dve minuti študirala ali je 3 * 225 = 900 ali 4 * 225 = 900 user posted image . Sva na koncu prav naračunala, tako da imam dovolj robe zdaj doma. Reškova špika še čutila nisem, sama pa tudi ne bi smela imeti problemov, glede na to, da sem spet gospa Gonalova user posted image .

Naslednji UZ imam v nedeljo, 7. 9. - kot pravi Shuka, dve pravljični številki, tako da bo veeeliko foliklov user posted image .

Blanči, čestitam za tvojih 7 celic. Jaz bi bila zeeelo zadovoljna s takšnim izkupičkom user posted image .

Pozdravčke vsem, zdaj pa še malo na sončka user posted image .

_____________________________

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 16:32:15   
arneja
Amelia in Maja, čestitke za vajini sončici user posted image user posted image .

Zdaj pa res šibam user posted image .

_____________________________

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 16:40:28   
želvica99
Shuka želvica se dneve dneve po službi smukauser posted image evo me končno na  kavici ob računalniku. V glavnem lepo da so tvoji sosedje nehal z user posted image  in da ti končno mal bolj upoštevaš potrebeuser posted image po spanjuuser posted image . Kako se kaj počutiš, se mi zdiš tko skulirana, da človk kar pozabi, da si nosečka.

Zarja, taleuser posted image  te zajuser posted image  do konca. Probj čist pozabit, če se le da, ker se je men zdelo, da sem jo prejšni teden tud kar zadrževala s psiho. Evo pa še maluser posted image user posted image user posted image .

Mismis super, da se začne akcija, tole bo šlo pa ekspresuser posted image

Blanč evo je za tabo, zdaj pa navijamo za user posted image  da bodo hitri in učinkoviti.

Mojsonček Suprefact zabije naše hormone, nas spravi v stanje podobno meni. Potem dobiš drugo zadevo (Gonal ali kaj podobnega), ki pa spodbudi jajčne celice k zorenju.

Bozza bravo za folikle, Amelia čestitke za otročka, pa pozdravček Lari, Gigi, Dajimaji, Sončku,...in vsem ostalim





user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 16:49:34   
mlinčka
Ta daa, se bom kr brez Miliča javla, da ne bo zgledal kt da izsiljujem user posted image . Se moram poboljšat, vem.

Najprej Blanči en velik plosk za jajčka! Glih prav jih je, če mene vprašaš!


Torej, za petek, bejbe moje, ne morem druzga rečt, kot da ste mi ena bl kt ta druga na kožo pisane in oh in sploh in nimam besed. Res, tak prisrčen kokošnjak. Ne bom nč poimensko, kar vsem en user posted image ! Fajn vas je blo končno spoznat in Mostec, here we come!!! Dejte mi samo mal namignt, kolk v kratkem vam zadeva odgovarja, ker je treba namreč ugodne vremenske pogoje ujet. Tam je šuma in zna hitr hlad zvečer prtisnt. 

Mišmiš, fajn si tole zrihtala z Miro user posted image ! Sm zanč rekla, da jo bom jaz tud dans klicala, ne (spomin je malo zamegljen user posted image )? Pozabla...upam, da bo jutri zneslo.

Ja no, evo, komi začnem, že moram počas gret... o tem govorim, da rabm cajt za tole in se zato ponavad raje ne lotim. Bom pač večkrat pa po mal user posted image .

Čau bau!

_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 16:55:18   
želvica99
Lara sem pozabla napisat, da ju3 držiim pesti za tvoje folikle, naj dojenčki postanejo (vsaj edenuser posted image ). Dons si lahko privoščiš še kakšen kozarčekuser posted image . Od jutri dalje pa konc heca. Prvič greš kmal po otroke in drugič otrokom je treba bit vzoruser posted image no ponavad

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 16:59:22   
lara light
Arneja, super novice!user posted image Fajn se špikaj in naj bo kmalu UZ z lepim vmesnim rezultatom!user posted image

Mlinčka, lepo da še ti poveš...smo že slišale, da ste čagale, bi rekla Zarja, kot gre takim koko-damam! Se priporočam za mostec!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 17:02:09   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Lara sem pozabla napisat, da ju3 držiim pesti za tvoje folikle, naj dojenčki postanejo (vsaj edenuser posted image ). Dons si lahko privoščiš še kakšen kozarčekuser posted image . Od jutri dalje pa konc heca. Prvič greš kmal po otroke in drugič otrokom je treba bit vzoruser posted image no ponavad

user posted image user posted image  faca! Velja, danes se ga še narukam, pol pa dolgo neee...Bog te usliši!user posted image
Pa nikar delat preveč, menda škodi celicam!user posted image  Jaz se tega navodila vedno bolj držim!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 17:13:07   
taraji
Blanč - čestitam za lepo število jajčec - 7 je itak pravljično število, pa naj se pravljica nadaljuje še nadaljnih 9 mesecev.

Arneja - midve sva pa isti dan štartali.

No, UZ imam jaz tudi v nedeljo, 7.9. - mogoče se pa srečava pri našem atu.

Imam pa jaz eno vprašanje - sedaj prvič uporabljam Menogon (prej Gonal in Menopur in nikdar nisem imela prav nobenih problemov - naslednji dan niti vedela nisem kje sem se pičila), pa se mi je na trbuhu, kjer sem se špiknila naredil ful velik rdeč flek - premer cca7 centi, pa ful me srbi, na otip je pa mal zatrdel, pa tudi ful boli če se potipam.

Ali mislite, da je kakšna manjša alergija? Ali je imela katera podobne težave, ali naj pokličem Reša - nebi pa rada zganjala kakšne panike po nepotrebnem.

Prav lep pozdrav vsem soborkam.


_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 17:26:38   
lučka 25
mišmiš, otroci imajo še krizo, je bil danes tak vik in krik, da mi je teklo po vseh špranjica iz vsakega lasu posebaj. Trije so morali prej domov, ker enostavno niso več zmogli, pa smo raje poklicale. Potem pa je bilo zatišje, igra, prav fletno. Jutri pa v nove boje. Me je kar groza, ker to ni jok, ampak kričanje. v vseh 9 letih še nisem doživela to. Ampak saj se bodo vsi lepo navadili in se bomo imeli potem enkratno super.
Pa , da ne pozabim.  user posted image  user posted image  user posted image  super za akcijo.
bozza, super za dobro reakcijo, pa saj to je super.  user posted image  user posted image  user posted image  Vejamem, da nisi mogla nazaj zaspat.user posted image

zvezdica, verjamem, da ti je hudo za sineka, ko je šel spet v vrtec. Sta se le crkljala 2 meseca, zdaj pa se morata spet navadit na drug ritem.


M.L.B.K. super za prvo špiko. user posted image  user posted image  user posted image

Zarja, slaba voja naj gre kar stran in naj raje pride dobra.user posted image

mojsonček, na se z user posted image  umiri in naj pride, če že mora, da bo lahko potem postopek stekel. Pa naj bo uspešn.user posted image


shuka, nisem več doma. Sem šla v službo. Saj veš, prvi šolski dan in s tem posledično prvi vrtčevski dan (imava 15 novincev v skupini 2-3,5 let in lahko si predstavljaš kako je bilouser posted image ) Sem šla raje v službo, da vse skupaj odmislim, si naberem novih moči za novembra. Bolečin pa ni več, edino če pretiravam z naporom. Pa sem se kar lepo merkala, pa je bio.


blanč, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za 7 polnih jajc. zdaj naj pa ata in ata mlajši Reš zavihazta rokave in lepo oplodita vse, da bo v četrtek pestra izbira in nekaj zaloge za v zmrzovalnik.user posted image


T1979, upam da ne bodo folikli prazni, ampak bo v njih polno jajčec.


ledenka, čaj se pije do punkcije, potem pa nič več, kot čaj krvomočnica.


arneja, super za postopek. user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa akcija.


M.L.B.K. a ti si menogomn daješ v trebuh. jza sem si ga v rit, pa mislim, da ostale tudi. Kar se pa reakcije tiče, pa mislim, da nas je bilo veliko takih, ki smo imele take fleke kot jih opisuješ. Meni ni Reš nič rekel, da bi bilo kaj čudno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 17:55:31   
želvica99
M.L.B.K mislim, da se tak flekec včasih naredi, drugič pa ne. Meni se je samo enkrat pri Suprefactu naredil, druge dni pa ne - pomoje je odvisno od tega kako se šikneš.

Lučka lahko ti rečem samo hvala enakouser posted image  sam da imam jest šolarje. Čist sm se odvadla takega dretjauser posted image user posted image  Je treba spet kondicijo nabrat. Je pa res, da te zamotijo pa nimaš časa premišljevat, kar je pa včasih tud ok.
Lara najbolje, da kombiniraš nedelo in pivce pa prideuser posted image . Sam ne po slamciuser posted image

Grem v naravo za kakšno urco, da ne bom doma samo delalauser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 18:08:06   
womanpolice
Gigi, Shuka, Mismis, Sonček33, Hedvika, Kajšica HVALA VAM!
Ja, tud midva sva zadovoljna, da sva počakala do septembra. In če bi tokrat ratalo, bi bila junijska ali julijska... Uf, kako bi bilo to lepo...

PUNKCIJA... Punce... umrla bom. Vem, da je treba potrpet, itd. Ampak moje bolečine so bile neznosne. Že takrat je dr. Bokalova (moja zdravnica) na začetku "zavpila" : Hitro anastezistko!   No, potem pa si je premislila... user posted image Jst sm pa tko jokala od bolečin... Res ne vem.... Moram vprašat, če je varianta... A pa mislite, da bi anastezija kaj vplivala na uspešnost v postopku? Ali je katera imela punkcijo pod anastezijo?

MISMIS... Kdaj točno začneva izvem, ko bom po koncu tele menstruacije poklicala sestro Miro, da mi pove datum, kdaj naj pridem. Definitivno ti sporočim.

GIGI... Slišim, da so se punce spet sladkale s tvojimi pregrešno dobrimi piškotki... hmmmmmmmmmmmmm.... Kakšni lušti....

KAJŠICA... Ja, DEFINITIVNO! Samo, da padem spet v ustaljene tirnice... Danes je bilo kr naporno. Po dolgem času spet nositi opasač z vso opremo in na njem še torbico (hodila sem peš), in malce kr kolki trpijo, ampak potem se spet navadiš čez kakšn tedn...

Nč, se še kaj oglasim zvečer, zdajle pa grem kuhat, ker moj pride zdajle iz službe...

lp



(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 18:18:01   
mismis

user posted image   user posted image  
 
AKTUALNO V TEM TEDNU  
   

Ponedeljek, 01.09.
T1979 - UZ
Blanč - punkcija
Bozza - UZ

Torek, 02.09.
Lara Light - punkcija
Bozza - UZ
 
Sreda, 03.09.
Pija76 - UZ
T1979 - UZ
 
Čertek, 04.09.
Ozone - UZ
Baci - UZ
Blanč - ET
 
Petek, 05.09.
Stijan - UZ

Nedelja, 07.09.
Arneja - UZ
M.L.B.K. - UZ

Torek, 09.09.
Goldy - UZ


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image       
 
NAŠE NOSEČKE 
 
Torek, 02.09.
Sonček85 - pregled

Petek, 05.09.
Orto2 - pregled

Sreda, 10.09.
Jadrnica - NS
 
Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija
Dakec - pregled

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled
 
Sreda, 17.09.
Shuka - pregled
Zvezdica - morfologija
 
Petek, 19.09.
Linda25 - pregled

   

 
  user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

    Oktavija greje user posted image test 07.09.2008
Obayifo grejeuser posted image   test 09.09.2008
 
user posted image user posted image


user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  
 
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • lara light (2.IVF, PO,dr.Reš.)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI)
  • Dajamaja (dr. Reš, čaka)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič v Mb,dr.Gavrič, Dipherline+Gonal)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ) 
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Bozza (dr. Reš, PO, Menogon)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič, 05.09. sestra Blanka) 
  • mojsonček (1. IVF, dr. Reš, PO, Suprefact in Menogon)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, 04.09. začetek špikanja)
 
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

  • paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • DaisyE (dr. Reš, 24.09. pogovor)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • miska73 (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)

    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    


    MIŠEK13 (Hope2)user posted image , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloria user posted image , dakec user posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
    user posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image , Mijavček user posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image , Sonček85 user posted image   
Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

 

 
user posted image  NOVE NOSEČKE SEPTEMBER user posted image    
 

user posted image Dobrovoljčica (PO)





< Sporočilo je popravil mismis -- 1.9.2008 18:25:30 >


_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 18:29:53   
mismis
Arneja, lepo da se javljaš. V nedeljo 7.9., nas bo pa po moje več imelo na UZ. Če se ne motim, bom tudi jaz na tem, samo da bom jaz na GK LJ.

Mlinčka, jeh lepo da se javljaš? Pa saj veš kako je s slikami, moja domača mozzilla jih ne podpira (zato pa tudi druge fehtam, da mi lepijo Colina gor), v službi se pa nekako ne upam zezat, da ne bo moj šefe uletel, pa mu ti razloži zakaj imam jaz naenkrat Miliča čez cel ekran. Si pa res rekla, da boš klicala Miro danes, še Mlinček se je strinjaluser posted image

WP, ti se kar zmeni z Miro, jaz lahko počakam za datum user posted image user posted image user posted image

M.L.B.K., torej si tudi ti nedeljska, saj bi rekla, da bomo primerjale rezultate, ampak jaz grem itak samo po pingvine. A za flekec sprašuješ? No meni se je naredil flek in še buška, ko mi je moj dajal tri doze menopurja v roke in ni mogel vse naenkrat spraviti pod kožo, ker imam na rokah bolj malo sala. Zato me je moral dvakrat pikniti. Potem pa mi je raje dajal inekcije v stegno, tam pa ni bilo flekov in oteklin.

Lara, kljub vsemu danes ne pretiravaj s pivcem, mogoče kakšna brez alko Bavaria, jaz jo imaž že v kevdru, jo bo počasi treba začeti piti.

Želvica, ti  tudi šolska, bemti tuki gor je pa kar neki tršic.

Sonček33, ali si že kaj boljše volje, zjutraj ti ni bilo do sijanja, si se do sedaj že razsijala?

Žiči, kje si mi ti, kaj delaš, nekaj ti ni tukaj gor, a imaš totalno gužvo? (nick je namenoma narobe napisan, da te malo spomnimuser posted image user posted image user posted image user posted image ).

Lučka25, dobro da je prvi dan že mimo., saj veš, korak po korak, pa bo lažje, pa vam bo bolj luštno.

Ok babe moje, zdaj pa jaz šibam z mojim user posted image na sprehod/tek, zdaj trenirava za naslednje olimpijske igre, pa imam samo še 4 leta časa user posted image user posted image user posted image moram pohiteti. Se tipkamo zvečer.








< Sporočilo je popravil mismis -- 1.9.2008 18:30:04 >


_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 18:33:42   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ste vidle kolk sem se popravla v pisanju, da sem dans dobila še eno rr zvezdico za čveko.....user posted image user posted image user posted image
A zdej veš zakaj si kokoška? user posted image Kokoške velik čvekajo user posted image

user posted image



ja lubika.............pa saj ti si tud vidimuser posted image user posted image user posted image
Ne jest pa ne user posted image

jest sem pa user posted image



Lubika tebe res človek mora met rad......user posted image

_____________________________

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 18:39:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

PUNKCIJA... Punce... umrla bom. Vem, da je treba potrpet, itd. Ampak moje bolečine so bile neznosne. Že takrat je dr. Bokalova (moja zdravnica) na začetku "zavpila" : Hitro anastezistko!   No, potem pa si je premislila... user posted image Jst sm pa tko jokala od bolečin... Res ne vem.... Moram vprašat, če je varianta... A pa mislite, da bi anastezija kaj vplivala na uspešnost v postopku? Ali je katera imela punkcijo pod anastezijo?


V MB so skoraj vse pod narkozo, mislim da samo pri do 2 foliklih nimaš izbire. Jaz sem imela punkcijo pod narkozo in kljub temu pridelala 20 celic, 15 oplojenih in 9 zamrznjenčkov (blastocist). To je baje dobro. Tak, da razen slabosti po narkozi meni ni bilo prav nič....do hiperceuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.9.2008 18:41:50 >


_____________________________

Horny Teddy

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 18:41:21   
zarja1
Ja kak sta kaj moji Želvica in Lučka? Se mi zdi, da vaju vedno tu gori zgrešim....mamo čist drug timinguser posted image .

Lara tebe bom pa slej ko prej povabla na pristno mariborsko čago, da boš vidlauser posted image ...kak bodo rime šele takrat padale....Schuki tebe pa po poroduuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 18:44:44   
zarja1
Torek, 02.09.
Lara Light - punkcija
Bozza - UZ
 
 
NAŠE NOSEČKE   
Torek, 02.09.
Sonček85 - pregled
user posted image
user posted image
user posted image



_____________________________

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 19:06:19   
Pija76
Punčke moje tolk naklofate, da zgleda res kot en kokošnjak user posted image , ampak vas je luštno prebrat.

Ker se mi spet zelo mudi user posted image :

Blanč user posted image za jajčka, navijamo naprej!

Lara držim pesti za čimboljši pridelek jutri!

Mismis pa je prišla tečka, nedelja pa na UZ pol pa k maš! Seznam je pa res fensi!

Arneja supešen štart ti želim in zmago na koncu!!!

Abra, Gigi, Pikovit, Želvica, Sonček 33 in 85, pa moj Sonček, pa Bozza, T919, Daisy, Mlinčka, Netka, WP, Kajsica, Zarja1, Lučka, pa še vse ostale nehote izpuščene en lep preostanek ponedeljka vam želim, jaz grem hitro hitro gospodinjska dela opravljati!

Pozdravček!  Aja, imam novo frizurco user posted image



(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 19:07:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Torek, 02.09.
Lara Light - punkcija
Bozza - UZ
 
 
NAŠE NOSEČKE   
Torek, 02.09.
Sonček85 - pregled
user posted image
user posted image


hvala za navijačice in upam ,da bo vse lepo -ne ne upam vem da bo.
user posted image


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 19:09:19   
sonček85
a res pokaži kako lepo frizurco pa imaš.
user posted image .Sem šla gledat tvoj album in sem videla zelo lepe dveuser posted image ko si delaal test 2.1.08
user posted image


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 19:15:53   
zarja1
Pija 76 pol pa bo treba še oblekco menjatuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 19:17:55   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Torek, 02.09.
Lara Light - punkcija
Bozza - UZ
 
 
NAŠE NOSEČKE   
Torek, 02.09.
Sonček85 - pregled
user posted image
user posted image
user posted image




Pa da se še jaz podpišem pod tole.

Lara
- naj bo pridelek obilen - no tako ali tako je že skoraj jesen in čas za pospravlanje pridelkov, pa naj bo res plodna jesen

Bozza
- tebi pa želim enako - naj se vidi čimveč folikelčkov za kasnejši pridelek

Msimis
- sem te pozabila pohvaliti za res kjuti seznamček.
A ti pa kar za naslednje OI treniraš - veš kolk boš mela tam navijačic, ni hudič da ne prineseš kolajne domov.


_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 19:28:20   
zarja1
Veste kaj, če pa še dans ne bo moje user posted image  bom vsaj user posted image ...........

_____________________________

Horny Teddy

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 19:44:12   
lara light
Zarjica, žurka? Ti samo dejuser posted image  Pol bo pršlauser posted image , ko se boš relaksirala!

Punce hvala vsam za dobre želje za ju3, wp me je čisto preplašila, a se ne damuser posted image . Ju3 ruknem en mali nalgesin in to bo to. Ne vem al naj kej pojem al ne...kako sem že zadnjič? Na tešče tableta mi ni glihuser posted image  Šibam kej narest, moj prihaja...tle pa je tako, kot da bi bil mali orkan na obisku.

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: IVF/ICSI september, oktober
1.9.2008 19:50:00   
Abra
Orto, lepo, da si uživala user posted image Morfologijo delajo navadno med 20 in 23 tednom. Jaz jo bom imela točno na 21., drug teden user posted image že komaj čakam. Baje je to najlepši pregled.

Arneja user posted image za dober štart! Držim pesti, da bo tokrat bolj uspešno user posted image

MLBK, punce si navadno menongon špikajo v rito in ne v trebuh. Je tebi Reš tako naročil? Flek ni najbrž nič nenavadnegai. SIcer je tvoj res velik. Jaz sem po stopki enkrat ogromnega pridelala ok 3x7cm, stopka je že tko bolj huda.

Lučka, v službi bo vsak dan bolje user posted image upam. Meni se tko zdi, da bi v vrtcu morali imeti beneficiran staž. Dobre ste, da zdržite user posted image

WP pri punkciji velik bolečin naredi tudi strah. Vem, da se čudno sliši, a dobra koncentracija naredi veliko. Že doma vzami kaj proti bolečinam, najbrž ti une inekcije še ne primejo, potem pa sproščanje. Če pričakuješ bolečino si kar v nekem krču in takrat res boli. Jaz poskušam bit čisto sproščena, imam zaprte oči, Reš me pa ruka, ker misli, da sem omedlela user posted image in naj na monitor gledam, kaka jajčeca imam. Pol mu pa rečem, naj me pusti pri miru, ker se koncentriram user posted image user posted image

Pija, kaka pa je frizurca? Kaj zelo novega? user posted image

Sonček2, veš, da se tisti Pijin test ni dobro končal, pol zdaj ne bi šla v nov postopek ... saj si datum vidla user posted image
Za jutri pa navijam, da boš ugledala user posted image svoje pikice user posted image

Zarja, pol bo ziher jutri tečka user posted image al pa se bo celo prej prikazala, da te zajebe. Ko ma hudič mlade .. user posted image

Gigi, kje si danes? Še vedno frka v službi?

Lara naj bo jutri čimveč lepih, polnih jajčk, punkcija bo pa zate itak mala malca user posted image poglej še kaj sem WP napisala

Mišmiš, Zarja, Shuka, Želvica, Dajamaja, Hedi in vse ostale ki sem vas nenamerno pozabla, lep večer!

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?