|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
31.8.2008 12:55:28   
miska73
anci banci, čestitam!

little angel, če se prav spomnim je meni G dala D za odbelitev sluznice

neela, lučka, fargi kaj mate? Me firbec matra?

Kaj se s temi avatarji? Sama zelena barva... Neela, zakaj ne plešeš več?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
31.8.2008 13:03:56   
lučka 25
miška, luna nas nosi.user posted image  Smo se že mal civilizirale (al pa še ne?)user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
31.8.2008 13:26:55   
neela
miska - mene definitivno razganja...ker sem pravkar prvič ugledala rahlo črtico na ovul testu!! Vem, da je to šele osnovni predpogoj za user posted image ...ampak sem res vesela tudi tako mikroskopskega napredka. Zopet je moje upanje malo naraslo in upam, da so nama zvezde tokrat naklonjene.

lučka - civilizirale? to pa nikoli....raje metek v koleno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
31.8.2008 13:27:46   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Neela, zakaj ne plešeš več?

saj pleše....moj rep....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
31.8.2008 14:43:29   
miska73
lučka - civilizirale? to pa nikoli....raje metek v koleno...

Tale izjava je pa po mojem okusu.

aj pleše....moj rep....

Ups, sploh nisem opazila...
Sam tale želvak je pa ekstra čuden...
Z jezikom in repom opleta kot da bi bil pes...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
31.8.2008 16:44:49   
sonček85
neelči:nov avatar.user posted image user posted image user posted image prav kjut mi je .user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
31.8.2008 19:10:41   
tejčica30
Živjo, moram se vam malo potožit, čeprav je mesečna žalost že mimo. Včeraj dopoldne se je ulilauser posted image , sem spet jokala kot dežuser posted image . Pa imam na srečo zlatega možička, ki me je potolažil user posted image , da on ve da bo kmalu user posted image . No, težek dan je bil včeraj, danes spet sije sonce in čisto na easy sem danes negovala moje rože in zelenjavo na vrtu; to je tako meditativno opravilo, ki me vedno napolni z upanjem in zadovoljstvom. Ker je življenje kljub vsemu zelo bogato. In nekako grem naprej z optimizmom.
Ve vsaj razumete kako je to, vam ni treba razlagat, kako se počutim...

Fargi, ta mesec bom spet klomifenka, ko boš popravljala seznam, napiši 4.ciklus K, drugače pa 20. krog.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
31.8.2008 19:17:30   
miska73
Tejčica, saj nam bo vsem ratalo, boš vidla da nam bo.

Ko sem jaz bila v 4. od 6. ciklusov K sem se z osebno G pomenila,
kaj bova naredile, če vendarle ne uspe s K.
Pa mi je takrat napisala napotnico za neplodnostno v LJ.
Tako sem si prihranila  dva meseca odvečnega čakanja na termin v LJ.

Kako je pa pri tebi z načrti za naprej, če ne uspe s K?

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
31.8.2008 19:54:12   
tejčica30
Ta mesec sem bila na HSG, pa je z mano kao vse O.K. Seveda pa ta ne pokaže vsega. Sredi oktobra imam pregled in takrat bom fino zatežila za naslednji korak, verjetno je to laparo. Nič se ne bom pustila prepričat, da naj počakam do konca klomifena, sicer pa imam občutek, da bo G glede na moja leta sama pospešila zadevo. Pa moj možek bo šel še enkrat na spermiogram.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
1.9.2008 6:10:52   
lučka 25
Punce, dobro jutro. Ena kavica user posted image  za dobro jutro in lep začetek dneva.

Fargi, danes gre v službi zares. Naj bo dan uspešen in lep. Srečno.user posted image

tejčica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Tako, kot ti je rekla miška, kar hitro se zmeni z G za nadaljne korake. Tako res prišparaš kakšen mesec.

neela, kako kaj kažejo OT? Je druga črtica že kaj močnejša.

miška, naj bo tvopj postopek kmalu v pogonu.

Tejč, BEBIII, trinity, skuštrana suzi,.... vse klomifenke kako ste? En lep  klomifenski, exklomifenski ali nosečniški dan vam želim.user posted image

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
1.9.2008 7:34:50   
Anonimen
Dobro jutro.

Vidim, da ste bile kar pridne in ste veliko napisale.user posted image

No, da grem kar po vrsti:

BEBIII, sem vesela, da si dobila M. Samo, da ni kaj drugega narobe. Drug mesec pa le poskrbi, da ne pride.user posted image

lučka in neela, luštni avatarji.user posted image

little angel, mogoče pa M le ne bo prišla. Nikoli ne veš...user posted image

Metulj, upam, da bo to pomagalo in da bosta kmalu zagledala user posted image .user posted image

neela, ti si pa res pridna. Ga ni boga, da bi me spravil v soboto zjutraj ob 8 pokonci, da bi se šla učit. user posted image user posted image  Pa bravo za črtico!!!!!!user posted image user posted image  

tinč, kako kaj kaže? Je M že prišla? Ali je bil testek user posted image ? Jaz čist verjamem, da je kakšna cista.user posted image

ancibanci, ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Končno je ena spet dvignila povprečje..

tejčica, user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mela tud krizo v soboto. jokala k dež cel dan. Zakaj niti ne vem. Kar tako je prišlo.user posted image    user posted image    user posted image    user posted image     user posted image  Danes je pa že boljše.

No, upam, da bomo septembra malo dvignile povprečje z user posted image . Jaz upam, da jutri user posted image  ne pride. Zaenkrat ni nobenih znakov, da bo prišla, pa tud nobenih znakov, da je ne bo.user posted image

Lep dan želim vsem. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4761
1.9.2008 7:35:28   
anci banci
hvala hvala punce to so pa res lepe čestitke

punce navijam tudi za vas da vam naslednji mesec uspe  user posted image user posted image user posted image

jaz sem hotla že klomifen stran zabrisat pa evo je pomagal:)

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
1.9.2008 8:17:27   
a.jrad
Jutro vsem.
user posted image  nisem dobila 30.08.2008, CB pa je bil včeraj -. Tako da počakam na user posted image , nato pa začnme 1.ciklus s klomifenom. Upam da bo meni pomagal, kot mi je že enkrat. Drugače pa upam na čim več ++++ v septembru.

lp

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
1.9.2008 9:09:23   
little angel
dobro jutro punce.
moje user posted image se zaenkarat ni, ampak se vedno je fuul filing da bo vsak cas tu. tak da v tem dnevu pa bo vrjetno res tukaj. pa zbudila sem se z vnetim grlom in zelo boliuser posted image upam, da cimprej mine

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
1.9.2008 10:32:31   
Anonimen
Tudi mene so začeli bolet jajčniki, tako, da predvidevam, da prihaja.

Neposredna povezava do sporočila: 4765
1.9.2008 10:34:22   
a.jrad
Hoj, tudi jaz še čakam user posted image . Upam da bo  vsak časa prišla če že nisem user posted image , da lahko gremo v nove boje. Pa še klomifen imam  že doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
1.9.2008 10:47:56   
tina77
Zivjo,

mene pa zanima vase menenje, koliko casa naj se cakam, preden grem do zdravnika. Namrec, prejsnja dva meseca sem jemala K brez uspeha. Zadnji ciklus je bil brez K. user posted image  bi mogla dobiti ze v sredo, pa se vedno nic. Sem v petek naredila test, pa je bil negativen. user posted image  pa se vedno od nikoder, tudi nobenih simptomov ne cutim.

Vse skupaj mi je se bolj cudno, ker sem ponavadi imela user posted image  na 28 dni ali pa me je znala se kak dan prej presenetiti.

Ali je morda to kaksen stranski ucinek K?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
1.9.2008 11:38:47   
tina.razlag
Pozdravljena,

jaz sem jemala klomifen 5. ciklusov (od priporočljivih 6), pa še ni prišlo do user posted image ali user posted image .  Čakam na user posted image (2.9.08) - upam, da je tokrat ne bo in da končno dobimo še enega user posted image .

Sicer pa sem že naročena v ambulanti za neplodnost - mi je dal ginekolog napotnico - ker je že 12 mesecev.

Lp, Tina

Lp, Tina

(odgovor članu tina77)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
1.9.2008 11:41:30   
tina.razlag
Aja, pa še to : tudi meni cikel niha od 26 - 31 dni odkar jemljem klomifen. In en teden pred menstruacijo mi je ful slabo (kot v 1. nosečnosti), pa kar naprej moram hoditi na wc... 

Lp, Tina

(odgovor članu tina77)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
1.9.2008 12:30:47   
nf
Čvekice!!!! Kaj niste šle nikamor za vikend??? Midva sva spet švignila na morje in se spet imela odlično user posted image  user posted image
Kaj se kej dogaja babe? Anci banci čestitke še tukaj!!! Tinč, kako pa je s tabo?
Jaz je tudi ne pričakujem enkrat do konca tedna. Upam da mu je zdej, ko so cevi spucane, ratalo sidrat. user posted image  

(odgovor članu tina.razlag)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
1.9.2008 13:01:01   
METULJ1
Hoj,

vsem novim nosečkam iskrene čestitke. Veselim se skupaj z vami in upam, da bom tudi jaz kmalu med vami. Tole čakanje me počasi že ubija, ampak mi je lažje, ker vam o tem lahko vsaj malo potožim. Skratka vsem nam, ki še vedno čakamo na user posted image  želim, da jih čim prej zagledamo.
Vse, ki ste jih pa že zagledale, želim čim več lepih trenutkov v času nosečnosti.

Pozdravčki

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
1.9.2008 13:25:04   
Anonimen
tina, a si potem sedaj zadnji mesec jemala K ali ne? Ker če si ga, bi mogla bit M redna, če ga pa nisi, je pa normalno da zamudi.

Mene pa že boli trebuh, tako, da čakam, kdaj se bo vlilo.

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4772
1.9.2008 14:07:04   
miska73
Upam da mu je zdej, ko so cevi spucane, ratalo sidrat.

Nfka, ti pa maš izjave... user posted image user posted image

mene pa zanima vase menenje, koliko casa naj se cakam, preden grem do zdravnika.
Namrec, prejsnja dva meseca sem jemala K brez uspeha. Zadnji ciklus je bil brez K.  bi mogla dobiti ze v sredo, pa se vedno nic. Sem v petek naredila test, pa je bil negativen.  pa se vedno od nikoder, tudi nobenih simptomov ne cutim.

Vse skupaj mi je se bolj cudno, ker sem ponavadi imela  na 28 dni ali pa me je znala se kak dan prej presenetiti.

Ali je morda to kaksen stranski ucinek K?

Tina, jaz bi počakala 1 teden. Sicer se mi zdi, da so punce ob jemanju K imele kar točne cikluse.
Pri meni je bilo pa tako, da sem dobila v enem izmed cikoov šele po 35 dneh M,
drugače imam vedno med 27-32 dni dolg cikel. Tako da je pri meni prišlo do rahle porušitve.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
1.9.2008 14:11:32   
little angel
kaj je mozno da bi zaradi klomifena kljub duphastonu M zamuja?vedno sem dobla M 3 dan po zadnji tabletki duphastona, zdaj pa se nic ampak ze 2 dni cutim da prihaja. kaj ce bi blo kaj mislite da bi jutri ze test pokazal kaj?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
1.9.2008 14:18:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

kaj je mozno da bi zaradi klomifena kljub duphastonu M zamuja?vedno sem dobla M 3 dan po zadnji tabletki duphastona, zdaj pa se nic ampak ze 2 dni cutim da prihaja. kaj ce bi blo kaj mislite da bi jutri ze test pokazal kaj?user posted image

Ja, je možno da kljub temu zamuja.
Ampak obvezno naredi tudi test.

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?