|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
1.9.2008 9:36:19   
viator
Danes je bila pa preklemansko kratka noč, tako da sem fuč. Lara je neki bolehna, kašlja, kiha, smrka...user posted image
Tako da vas samo pozdravim in vam zaželim lep dan...user posted image

Laubicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hanna, slikice bodo - samo da se mal k sebi spravimuser posted image .
Tko zdej pa "lahko noč"...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
1.9.2008 9:47:48   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Evo našega sem tudi pospremla k razredu-pol nas je pa tov. kar odpravila da se vidimo čez 1 uro-joj kak sem žalostna -jaz sem mislima da bomo šli vsi noteruser posted image user posted image user posted image user posted image -ne morem razumet da so že takooooo velikiuser posted image .....ja so že čist samostojni,čeprav so še vedno naši"tamali" user posted image user posted image

Hana -bo imela pa neko delo in ji ne bo dolgi čas če bo Blaža iskalauser posted image ....ja,je naredla že cel raztur po bajti,jo bo moral ati malo pelat na luft,ker sem jes čist fuč od celodnevnega šihta včeri...pa še vreme je neko levo,se mi ne da nč,rajš tu gor visim user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
1.9.2008 9:50:11   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator
Danes je bila pa preklemansko kratka noč, tako da sem fuč. Lara je neki bolehna, kašlja, kiha, smrka...user posted image
Tako da vas samo pozdravim in vam zaželim lep dan...user posted image

Laubicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hanna, slikice bodo - samo da se mal k sebi spravimuser posted image .
Tko zdej pa "lahko noč"...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image --pozdravite se,ti pa si malo odpočij...bogica Lara,upam,da bo čimprej bolšuser posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.9.2008 10:32:48   
Laubica
Danes je bila pa preklemansko kratka noč, tako da sem fuč. Lara je neki bolehna, kašlja, kiha, smrka...
pozdravit seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HANA -ti si pa spoči-ja pa možeka ven pošlji-pa še kosilo naj ti skuha -ali prinese iz sprehoda

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.9.2008 10:40:18   
hanna1
...ravno razmišljam,kaj bi šluknila,ker mi že od včeraj nekaj ni prav v želodcu-ne vem,če ne bom kar malo mojih rcnij-jegermajstra,ki ga namakam,če mi tist ne bo pomagalo,pol sem še sam za odstreluser posted image --evo ati in Hana sta šla...se vidi,a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 180
1.9.2008 10:42:08   
hanna1
...dons sva oba popoldne in je babi varuška-mislim,da me to tud malo šravfa,ker babi ne ve tako pobožat in potolažit zvečer,ko atiuser posted image user posted image -bom spet hitela ko strela

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 181
1.9.2008 10:44:32   
hanna1
...pa čakam na svojga šolarja,je tud men dolgčas,ko se mi ne mota in gnjavi pod nogami -pa itak bomo še morali kaj nabavit,v prvi vrsti pa copate za dvoranski fuzbal,ker zdaj si še vedno natika te,kjer ima že prste nazaj zasukane user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
1.9.2008 11:58:48   
majrim
hanna dej misli na kej drugega user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naš vrtexc....kot da je tam doma...so nas mogli skoraj napodit domovuser posted image ....v glavnem je super...jutri pa bo skoraj do koncauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 183
1.9.2008 12:42:41   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image Neža-da uživaš v novem okolju in med novimi prijateljčki user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 184
1.9.2008 19:40:30   
Laubica
Bravo NEŽAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa imam danes doma ultra tečko-joj me že prav glava boli od njegovega drenja-grem se tuširat in spat

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
1.9.2008 20:21:37   
majrim
je bla tudi ona zdej dva dni full neki tečna...a sumim na 12 zobekuser posted image ...pa sej ni čudno...smo mi starši isti,a v takih trenutkih pozabimo naseuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 186
1.9.2008 21:21:09   
dodi
Čer!

Spet toliko,da  se oglasim,da vsaj vidite,da sem še pri živih...user posted image

Prvi šolski dan je minil brez posebnosti.
V šolo jih hodi 5 -isto kot lani.
Tri hodijo v podružnično šolo,dva pa na centralno.
Jutri se vrne iz šole v naravi Žan...vsi ga kar precej pogrešamo in se nam zdi,kot da manjka en prst na roki,ker ga ni....
Pet jih imam doma,danes smo prestiljali,pa sesali postelje,pa pucali in prali....jutri me čakajo še tri postelje za preoblečt in presesat...joj,kdo ve kdaj se nabere toliko svinjarije v jogijih,da globinski sesalec toooliko potegne ven....

Pogrešam pa Neli...kje si?
Kdaj se ti konča porodniška?
Ali boš šla nazaj v službo,če boš si dobra,kajti imela boš veliko vožnje.Kam boš dala pa malčka?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 187
1.9.2008 21:41:27   
majrim
joj dodi,tebi pa res nikoli ni dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak te pa znova in znova občudujem...mora bit pa lepo, ko ste vsi zbrani na kupu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 188
1.9.2008 21:50:26   
dašabina
Uspešno prestali 1. šolski dan, ANa že v 6. in Maša v 4. razredu, jaz pa še zmeraj tako fejstuser posted image user posted image user posted image Miha in oči pa itak, ta glavna moška pri hišiuser posted image user posted image
Uskladili tudi popoldanske dejavnosti v glasbeni šoli tako da laufamo s polno paro naprej...
Laubica, kje ste kupili Play station, naše bi Nintendo...
Hanna1, piknik uspel 200%, skočte mal na dojenčke - sončki januarčic2008, pa boste videle, mislim da na 169 in 171 strani se važimouser posted image user posted image user posted image
Nočko....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 189
1.9.2008 21:51:21   
dodi
Nekako takole je zgledalo na naši obali...brez mene,ker sem za aparatom...
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 190
1.9.2008 22:16:22   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma kaj mate avtobus????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 191
1.9.2008 22:23:51   
dašabina
ja to bi tud jaz rada vedla, sam al jest vidim 11 otrok al neuser posted image user posted image
ha, majrim, si skočila še na dojenčke, lepo, lepouser posted image user posted image pa hanna1 tudi superuser posted image
jaz grem spat, komaj gledam....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 1.9.2008 22:25:42 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 192
1.9.2008 22:26:57   
dodi
Vidiš jih 11 ja...user posted image user posted image user posted image ...smo se dobili z eno družinico iz Kopra,pa so v Piranu zamudili mini bus in mali se je priklučil k nam...saj je hotel kar z nami domov...je bil ob slovesu kar hud jok,pa še krave sem mu obljubila in sedaj on hoče k nam,da jim bo dal jesti...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 193
1.9.2008 22:29:41   
julci
Čer
no pa je za nami prvišolski dan.pa izlet v maribor.Žal nama z Duško ni zneslo za kavo,ker so že končali.Bomo drugič nadoknadle.Da vam povem kakšen pobič je Matija,je spančkal ko angelček.Pa orng dec je žeuser posted image Malo smo raziskovali po trgovinah,pa Miha je dobil adidaske za telovadnco,sma jih še po ugodni ceni dobla.
Na poti domov smo meli spet pevsko kričalne vaje-beri Zala se je drla ko jesihar.Jaz ne vem kaj je z mojo pupo da se noče vozit.me kr mine ko poštudiram,da bi šli kam dalečuser posted image Sem mislila da jo bo fras primo,tk da smo mogli stat,pa da sem jo podojila,da se je malo umirla in je končno zaspala.Me zdaj glava boli ko user posted image .
Pol še pa za piko na i doma z Mihano ugotovima,da je nama v dzs-ju podtaknala 2 delovna zvezka,oba skupaj pa prideta 36eu.sem skor popenla.Jih bo jutr slišala,ko še grem iskat delovnega za matematiko in etiko.

Vidim da ste vse dobro prestale prvi šolski dan,naj bo tako vse leto.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
1.9.2008 22:32:03   
hanna1
ČER....

JES SEM TUD GLIH ZDAJ KUKALA NA DOJENČKE-ups user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobro ste to zorganizirale user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa tvoje varuške so tud user posted image ...dašabina user posted image

dodi
user posted image user posted image ,nekdo vam je podtaknil eno dete user posted image ...mimogrede,sem zdajle gledala Motorevijo in piše na strani o turizmu o Sorici,ki pa domačini poveste Sorca in ne Sorica in se vsakega tujca takoj pogrunta user posted image user posted image --pa še en mali zemljevid je not-ti si iz Davče,a ne-pol mate pa blizu Bolnico Franjo-sva bila z mojim user posted image enkrat tam,ko sva bila še čist frišnauser posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 1.9.2008 22:39:18 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 195
1.9.2008 22:32:42   
julci
Dodi super slikca,lepo vas je videt.sam to pa tud mene zanima kako greste vsi v kompletu na izlet.Dobri ste,jaz pa že pri dveh scagujem,ko je treba kaj pripravit za na pot,ponavadi tk vse mene počaka.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 196
1.9.2008 22:36:35   
julci
Dašabina sem pokukala,lepo vas je videt tako usklajeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.9.2008 22:38:35   
hanna1
julci,kakor sta si najini frkli v vsem na isti valovni dolžini,pa se zgleda sam tu razlikujeta-naša se zelo rada vozi,kar kriči in kaže na sedež,ko odpreš vrata in ko jo posadiš noter,si ona že sama naštima tisti del pasa,ki je med nogama in če ji še naštimaš muziko,je ona najbolj zadovoljen potnik-še po taktu si včasih kima in gode poleguser posted image --malo spucaj te trgovke,čeprav mogoče ni namerno naredla,sam itak maš človk že polno dirjanja in iskanja te zadnje dni,pa še vedno kaj zmanjka in fali--sej bo kmalu bolje....škoda,da se nista dobli z Duškico

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.9.2008 22:45:07   
julci
Saj z Duško sva se vidle za par minut,sam za kavo ni blo cajta.Je pa boga reva komaj hodla.

Zgleda boš mogla malo Hano pripelat,da bo Zali pokazala,kk fajn se je vozit,ker če ne bomo scagali.prej pri Mihanu sploh nismovedli,da ga mamo s sabo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.9.2008 22:46:06   
julci
Ja nč grem pančat,ker komaj še gledam,mam neki oko prehlajeno,pol pa me reže.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?