Polynesia
|
Čao nosečkice moje . No najprej poročilo s pregleda...mi je delal UZ in vse lepo izmeril...vse je ok in je v mejah normale za 31.teden, naš fantek je težek 1600g in je ravno prav za ta teden, sicer se menda tu lahko orng zmotijo, tko da to je bolj tko tko. Plodovnice imam ravno dovolj, pa tudi že na glavico je obrnjen in je rekel, da ni veliko možnosti da bi se nazaj obrnil. Vode tokrat nisem dala mi je pa sestra gledala kri, hemoglobina imam kar 135 kar je fuuuuuul dobro za moje tedne ...je pa res da nikdar v življenju nisem imela težav s krvjo. Aja še kg, hja kaj čmo, 9-10kg je šlo gor....zara sva kle kle, hahahahaha ...ampak jaz si rečem, samo še dva meseca pa bo, potem bomo pa dojile k nore pa bo šlo vse stran . Dobila sem še eno napotnico za odvzem krvi za toxo, pa une papirje sem dobila za CSD, naslednjič pa dobim napotnico za rešilca in porodnišnico. CSD sestra pri G mi je rekla, da na CSD naj ne grem prej kot pred 06.09. saj imam rok 06.11 in je prej prekmalu. Tko da pazite, da ne boste šle prehitro urejat, ker greš lahko dva meseca prej. Moj mož pa ne rabi nikamot hodit ker sva poročena, samo poročni list moram imeti s seboj v porodnišnici. Naslednji pregled 02.10.2008, nato pa na en teden. MŠ začnem v ponedeljek in poglejte to, pacienti so jo raztegnili k sam , do 25.09. 3x na teden, mislim halooooo...Zdravstveni domovi pa imajo fuuuul krajše...ampak kaj čmo, šla bom sem. Zimska vreča za ven jaz sem jo že kupila 2-6mesecev, da jo bo imel od začetka pa nekje do spomladi oz. dokler se ne otopli, to je tisti pajacek ko greš z njim ven, kot bundica, tko da ja, mi bomo to potrebovale ker bodo malčki ravno čez zimo. Pa takega luštnega sem kupila, da mu lahko nogice daš posebaj ali pa skupaj, prov dober je res. Pa še drag ni bil 25€ v H&M v Grazu. posteljnina to sem jaz že kar nekaj časa nazaj kupila v Emporiumu v Premaman-u, ker je bilo zelo zelo znižano, pa je tak koutrček, da ga imaš lahko samostojno ali pa ga oblečeš v posteljnino, zaenkrat bomo imeli samostojno, ker bom itak kupila še spalno vrečo. Zraven sem po od iste kolekcije kupila še tiste "blazine" za okoli posteljice, ena je za zimo, ena pa bolj letna. Sem pa v Ikei hotela kupit posteljnino, pa žal ni šlo, ker majo oni ene svoje čudne mere, tko da tiste ki ste vse tam kupile je ok, za nas pa je malo smotano. Tko, čez cca eno urco pa gremo s sodelavkam k eni sodelavki domov na roštilj, je praznovala Abrahama...tko da se tam pri njej dobimo, me pokličejo ko štartajo iz službe....mmmmmmm spet bomo dobro papcali . orka še vedno držimo pestke, da bo z malo Emico vse v najlepšem redu in čimprej se kaj javi. Priden bodite miške.
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 29.8.2008 13:53:38 >
|