|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
29.8.2008 13:28:55   
Andromeda
bobika1 - za ponavljanje letnika ne rabiš nobenih prošenj, samo še enkrat se greš vpisat v isti letnik. Glede CSD-ja pa mislim, da je tako, da 60 dni prej lahko vložiš za pomoč ob rojstvu otroka - paket, 30 dni prej pa za starševski dodatek.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
29.8.2008 13:33:34   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

. Glede CSD-ja pa mislim, da je tako, da 60 dni prej lahko vložiš za pomoč ob rojstvu otroka - paket, 30 dni prej pa za starševski dodatek.

tudi jaz mam take informacije. samo nevem na kak način si že dobla papirje, meni je rekel moj g da jih komaj po 32. tednu lahko dobim. to je verjetno odvisno od vsakega G, al kak?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
29.8.2008 13:46:58   
Polynesia
Čao nosečkice moje user posted image .

No najprej poročilo s pregleda...mi je delal UZ in vse lepo izmeril...vse je ok in je v mejah normale za 31.teden, naš fantek je težek 1600g in je ravno prav za ta teden, sicer se menda tu lahko orng zmotijo, tko da to je bolj tko tko. Plodovnice imam ravno dovolj, pa tudi že na glavico je obrnjen in je rekel, da ni veliko možnosti da bi se nazaj obrnil.
Vode tokrat nisem dala mi je pa sestra gledala kri, hemoglobina imam kar 135 kar je fuuuuuul dobro za moje tedne user posted image user posted image user posted image ...je pa res da nikdar v življenju nisem imela težav s krvjo. Aja še kg, hja kaj čmo, 9-10kg je šlo gor....zara sva kle kle, hahahahaha user posted image user posted image user posted image ...ampak jaz si rečem, samo še dva meseca pa bo, potem bomo pa dojile k nore pa bo šlo vse stran user posted image user posted image user posted image   user posted image .
Dobila sem še eno napotnico za odvzem krvi za toxo, pa une papirje sem dobila za CSD, naslednjič pa dobim napotnico za rešilca in porodnišnico.

CSD sestra pri G mi je rekla, da na CSD naj ne grem prej kot pred 06.09. saj imam rok 06.11 in je prej prekmalu.
Tko da pazite, da ne boste šle prehitro urejat, ker greš lahko dva meseca prej.
Moj mož pa ne rabi nikamot hodit ker sva poročena, samo poročni list moram imeti s seboj v porodnišnici.

Naslednji pregled 02.10.2008, nato pa na en teden.

začnem v ponedeljek in poglejte to, pacienti so jo raztegnili k sam user posted image , do 25.09. 3x na teden, mislim halooooo...Zdravstveni domovi pa imajo fuuuul krajše...ampak kaj čmo, šla bom sem.

Zimska vreča za ven jaz sem jo že kupila 2-6mesecev, da jo bo imel od začetka pa nekje do spomladi oz. dokler se ne otopli, to je tisti pajacek ko greš z njim ven, kot bundica, tko da ja, mi bomo to potrebovale ker bodo malčki ravno čez zimo. Pa takega luštnega sem kupila, da mu lahko nogice daš posebaj ali pa skupaj, prov dober je res. Pa še drag ni bil 25€ v H&M v Grazu.

posteljnina to sem jaz že kar nekaj časa nazaj kupila v Emporiumu v Premaman-u, ker je bilo zelo zelo znižano, pa je tak koutrček, da ga imaš lahko samostojno ali pa ga oblečeš v posteljnino, zaenkrat bomo imeli samostojno, ker bom itak kupila še spalno vrečo. Zraven sem po od iste kolekcije kupila še tiste "blazine" za okoli posteljice, ena je za zimo, ena pa bolj letna. Sem pa v Ikei hotela kupit posteljnino, pa žal ni šlo, ker majo oni ene svoje čudne mere, tko da tiste ki ste vse tam kupile je ok, za nas pa je malo smotano.

Tko, čez cca eno urco pa gremo s sodelavkam k eni sodelavki domov na roštilj, je praznovala Abrahama...tko da se tam pri njej dobimo, me pokličejo ko štartajo iz službe....mmmmmmm spet bomo dobro papcali user posted image .

orka še vedno držimo pestke, da bo z malo Emico vse v najlepšem redu in čimprej se kaj javi.

Priden bodite miške.
user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 29.8.2008 13:53:38 >

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
29.8.2008 13:49:09   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

. Glede CSD-ja pa mislim, da je tako, da 60 dni prej lahko vložiš za pomoč ob rojstvu otroka - paket, 30 dni prej pa za starševski dodatek.

tudi jaz mam take informacije. samo nevem na kak način si že dobla papirje, meni je rekel moj g da jih komaj po 32. tednu lahko dobim. to je verjetno odvisno od vsakega G, al kak?

Jaz sem papirje sedaj dobila, pa sem v 31.tednu, odvisno kdaj te naroči za pregled, ampak okoli tega tedna itak tko al pa tko moraš imeti pregled in ti bodo dali te papirje, ker en mesec pred rokom je pa malce pozno. Itak pa več kot dva meseca prej sploh ne moreš iti na CSD ker te ne bodo vzeli.
Mene je sestra še opozorila, naj ne grem pred 06.09. ker imam rok 06.11.2008!!!!!

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 29.8.2008 13:50:35 >

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
29.8.2008 15:07:56   
saba
peteeeeekkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa domov

imam tako zatečene noge in roke, da sem ko en balon. Zdaj ko pijem ta čaj za mehur , namesto da bi hodila non stop lulat, se mi vse nabira. komaj čakam da pridem domov.

lepo se imejte za vikend, lepo klepetajte.

Upam da se Orka še kaj javi, za sveže novičke male Eme.

lep pozdrav z obale

saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
29.8.2008 16:12:00   
petra *k
polynesia, jaz mam rok 9.11, pa mam naslednji pregled komaj 25.9. tak da komaj te dobim papire.
jaz mam še eno vprašanje. jaz mam resen zaj ta teden neke probleme z mojim bušijem. večino časa moja pupa preživi na desni strani, pa to je vse ok. ampak zaj 2 dni že vsi pravijo, da mam trebuh full nizko. pa strašno neprijeten občutek mam cel čas, nevem opisati, kot da mi dol tišči, dese noge niti prekrižati nemorem tak me nekje spodaj boli. o trdelosti tak nem pisala, ker smo o tem do zaj debatirali.
jaz bi res prosla, če ma kera take probleme naj prosim napiše, ker jaz nevem kaj naj naredim. najhuje pa je, da nima veze al sedim al hodim, ker tudi v postelji, ko sem v ravnem položaju, me začne boleti, tak da morem hitro noge pokrčiti, pa še na stran me boli. mi lahko kera kaj svetuje, bi bla zelo hvaležnauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
29.8.2008 17:12:06   
pomar*ANČA*
petra*k, jaz sicer nimam takega problema, ampak bi na tvojem mestu že zdavnej klicala na urgenco pa povprašal če je to normalno. ker mislim da tako dol tiščati nebi smelo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
29.8.2008 19:43:55   
pat13
Pozdravljene,

IKEA kar se tiče naročanja preko interneta pri Ikei sem dobila spalnico prejnšnji teden, nato smo jo pa dva dni sestavljali, sedaj pa jo lepo že uporabljamo... ker sem naročila nad vrednostjo 1000€ je bil prevoz brezplačen, tako, da če boste kaj naročale priporočam, da se skupaj zberete in naročite zadevo (vendar je potrebno paziti, da ima zadeva zraven narisen voziček, da jo lahko naročiš preko neta)

Orka čestike in vse najboljše za malo Emico...

Andromeda izgleda da se bova v torek videli na testiranju sladkorja - to je že moj kontrolni test po štirih tednih....

Ta noč je bila res zelo slaba, sem se tudi sama zbudila ob 3h in nisem mogla spati.. upam, da bo danes kaj bolje.

Naš malček je tudi zelo aktiven, da včasih že kar boleče...

Kar se pa papirjev tiče za CSD imam sama pregled šele 12.9, tako, da prej ne morem nič urejati....

Božajte svoje trebuščke in pazite nase...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
29.8.2008 20:24:25   
zara13
Čer bejbike!

Joj mene je že začelo matrat, ne morem se sploh naštimat, tko me direkt pod prsmi boli, ampak tak občutek da boli zadaj pri hrbtenici v višini prsi..jojjj zgleda bo spet dolga noč user posted image

Polynesia - uff tole pa dobro, da si povedala, da moraš točno 2 meseca pred PDP-jem urejat, jst sem mislila it kr v ponedeljek pa bom počakala do petka, bo ravno ok 5.9. če grem.
Ja ja kile pa itak...no comment...user posted image bomo pol po porodu itak vse zgubile..hehe..treba se je tolažit nekak, ampak glede na to, da bo kar nekaj dela okoli otroka pa dojenje, mislim, da nam bo uspelo user posted image

zimski pajacek
- meni ga je posodila kolegica, ki ga je lani kupila tko, da je full lepo očuvan in mi ga ne bo treba kupiti.

Oja danes sem pa malo zapravljala, in sicer v BC imajo 25% na Decofun izdelke in sem kupila 3 medvedke za na steno, so taki cute user posted image

Zdej pa malo pred TV...

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
29.8.2008 20:30:12   
Andromeda
pat13 - potem bom imela malo družbe... Ampak verjetno ti ne boš tam 4 ure, če imaš kontrolo ali kako? A imaš "samo" moteno toleranco ali prav NS? No, v vsakem primeru se bova videli.
petra*k - glede tvojega čudnega počutja oz. bolečni ti nimam kaj drugega svetovati, kot da se greš pokazat dohtarjem, četudi po vsej verjetnosti ni razloga za paniko, boš vsaj pomirjena...

Jaz imam pa tud danes prste na nogah kot čevapčiči, tako da grem počivat z nogami v luft. Jutri zjutraj pa gremo v Novo mesto. Želim vam lep vikend! Bye!

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
29.8.2008 22:16:58   
klavdiy4
čaw..

Glede papirjev, jaz sem jih dobila že v 23.tednu tko, da je to 
od g.odvisno kdaj ti jih da....Pa še sama mi jih je dala, ji nisem nič rekla...
Pa za paket ni ravno 60 dni, meni je rekla, da takrat , ko bom si štipendijo rihtala naj še paket, da ne bom tolikrat hodila....
BOBIKA : Če si imela štipendijo in si med šolo zanosila se prej pozanimaj, ker sem prebrala, da v primeru materinstva in težke bolezni štipendijo obdržiš (državno)..vendar se raje sama pozanimaj.

Ema user posted image user posted image user posted image ...pravi sonček je na sliki... držim pesti, da bo z njo in njeno mamico vse o.k.....

Neposredna povezava do sporočila: 3786
30.8.2008 6:45:02   
pat13
andromeda - tudi jaz bom tam štiri ure, sem si zato tudi za ta dan uredila bolniško, ... zadnjič sem pa imela zadnje merjenje povšano, zato je pa zdravnica priporočila da ponovno pridem....

evo pa sem pnovno zgodaj pokonco.... izgleda da je konce z poležavanjem, saj se komaj namestim da zaspim...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
30.8.2008 9:56:29   
bobika1
user posted image Dobro jutro. Sem se že najedla čokolinotauser posted image

No midva imava previjalno mizo jo je moj predelu... Tak da to sedaj že imava.
Sva pa včeri kupla še neki cotk...user posted image Sem tudi kupla zimski pajacek v C&A pa je biu 20 eur tak mehek, ne uni ko ne prepuščajo ampak tisti mehki - pliš varijanta..(Pa sej če je vspodi oblečen fejst pa še ta pajacek je tud ok al ni? Povejte tiste ko mate več izkušenj z temuser posted image )

Klavdiy4 Ja jaz sem imela štipendijo in sem jo do sedaj skoz prejemala, zej bom pa zaradi tega ker mi manjka ena praksa(5 tednov in 4 izpiti) ponavlala letnik in mislim normalno dat prošnjo not, tako da za štipendijo sem skor sigurna da jo bom dobla, jo mam še 7 let...  Drugače pa sedaj ponovem štipendijo urejaš na socialni in pridejo obrazci ven komaj po 15.9....
Al si mi hotla kej druga povedat, pa nisem razumela?

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
30.8.2008 10:32:42   
zara13
Dan user posted image !

Evo za mano spet težka noč, zaspala nekej ob 4h tko, da lahko rečem, da se je dalo zaspati. Bolelo me je full spet user posted image , že tko da sem študirala al naj grem zdravniku al ne, čeprav sem pol pomislila..sej mi nima kej nardit, če je mali tko obrnjen. Sem se pol nekak probala naštimat in zaspat.
Zanimivo je to, da se to zgodi samo ponoči, čez dan je vse kul, mogoče zarad tega, ko se tudi več gibam, zvečer pa se mi telo umiri in on najde najbolj neprimeren prostor za spanje in brcanje, da mene boli za user posted image . Zdej sem pa fajn pojamrala, samo je to vse novo zame, ko sploh ne veš v tistem trenutku kaj nardit. Ahhh upam, da se mi to neha, če bo še tkole vsaka noč pred porodom, bo user posted image .

bobika - kul za pajacka. Sicer nimam izkušenj še s tem, samo mislim, da nima kej bit narobe. Itak ga tko dobro spodaj oblečeš, da bo ta pajacek čist ok.

Za spalne vreče, kakšne boste ve kupile?
user posted image ali user posted image

Imajo te klasične z zapenjanjem ali te samo do trebuščka, ko se gor nataknejo. Ima katera izkušnje s to varianto??

Orka - upam, da sta obe z Emo dobo, da Ema napreduje user posted image mislimo na vaju!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
30.8.2008 11:29:21   
bobika1
 No takole izgleda najina previjalna, madona sem se namučla da sem tele slike gor dala, ko mam tak počasen računalnik oz internet....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

In še zimski pajacek
user posted image

kak je?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
30.8.2008 11:55:07   
bobika1
Sem vidla da se pajacek nič ne vidi pa sem še eno slikico gor prlimala...user posted image

user posted image
Kar se spalne vreče tiče, hm ne vem ker jaz jo za enkrat nimam namena še uporabljat, razen če se bo izkazalo da bi blo vredu da jouser posted image , drugače pa vrjetnu uuno prvo ko je na slikici...user posted image Bomo vidli.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
30.8.2008 15:29:00   
vebo
Pozdravljene!

Petra K, sva že dve, nogice imam spodaj in talšne bolečine da sem že mislila, da bom šla na urgenco, sedaj več počivam in molim da se obrne.  Jaz ponoči noge nisem mogla prekrižat, hodim ko raca, ampak mislim da je to od lege otroka.

Ostale pa by by, fajn fas je gledat kako uživate v nakupih. Jaz imam še vse od Mojce.
Lp

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
30.8.2008 18:34:42   
Oaza
Pozdravljene user posted image !

Andromeda- sem prebrala, da si boš podaljšala absolventa... Tudi meni se sept. izteče in bi rada dala vlogo oz. prošnjo za podaljšanje, vendar moraš priložiti potrdilo od zdravnika, da je bolezen trajala 3 mesece ali več ali pa v primeru nosečnosti, ko ti pripada dodatno leto na živorojenega otroka (takrat pa priložiš izpisek iz rojstne matične knjige)- in to je pri meni problem, da imam komaj konec nov. PDP (2 meseca po izteku statusa). Zanima pa me, če mogoče veš ti ali pa katera druga, kako pa je s tem, če mi moj G napiše potrdilo, da je rizična nosečnost- to upoštevajo ali mora biti prav bolezen(kar pa nosečnost seveda ni)? Upam, da nisem preveč zakomplicirala in da razumeš.

Otrdevanje trebuha- do sedaj se mi je parkrat zgodilo, da sem začutila tako trdo bulico na trebuhu, vendar sem mislila, dsa je to moj user posted image  (ali glava al pa ritka), sedaj, ko pa berem te vaše poste, pa nisem več tako prepričana. Mogoče pa je bilo to otrdevanje trebuha user posted image - nevem.... Ker nevem kako bi naj to zgledalo. Jaz sem si predstavljala, da to otrdi cel trebuh...

Orka vse lepo tebi in Emi, pa upam, da se še kaj javiš z lepimi novičkami...

lp

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
30.8.2008 20:17:58   
šema
jaz mam pa problem pri nalaganju fotografij v album- vedno mi kaže "napaka" v okenčku, kjer bi morala biti fotografija. Sem šla že tudi na razlago ki je podana poleg nalaganja fotografij in sem  nekaj snela z neta pa še vedno nič- zdej se pa res že vidi, da se staram in da nosim user posted image user posted image .

Če je imela katera podobne težave mi naj prosim pomaga.
Drugače pa čakam pregled pri g v sredo, ko sem si vzela tudi en dan B.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
31.8.2008 8:22:08   
_katja_
Živjo punce!

Lustna Ema :) iiii sem se cist raznezla:)

Moje počutje je vredu, včeraj sem bila na Pokljuki in na Konjščici, ker je bil Triatlon Jeklenih, pa sem šla navijat. Potem je bila pa še žurja pod Skalco v Bohinju. Je bilo super. Sam malo sem bila utrujena, po celodnevnem kolovratenju okoli. Je bilo pa tudi kar nekaj nosečk tam.

Danes imamo praznovanje za mojega dragija in me čaka zdej malo peke, potem pa mal počitka z nogami gor. Mi ful paše met noge gor.

Jaz dobim papirje tudi šele 15.9. Pa saj prej tako ne mrem urejat stvari. Začneva pa v ponedeljek (jutri) z materinsko šolo v Kamniku. Komaj čakam:)
Jaz pa nimam še nič kaj pripravljeno za dojencka. Imava vozicek in posteljico, na oblekice čakam, jih dobim sposojene. Pa bom potem vidla kaj mi še manjka.
Sva bila pa v petek v BC pa imajo taaaako lustne stvari....sam kaj k so cunjce tolk drage tam.

Punce, a vam ginekologinja pri UZ pove koliko so dojencki tezki? Men razen prvič ni nikoli povedala. Pa za sladkor me tudi ni dala. Kolk so različne ginekologinje....

Nič grem kremšnite narest!

lepo nedeljo!
K

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
31.8.2008 10:17:55   
pomar*ANČA*
jutro

za mano je prenaporen vikend...najprej praznovanje rojstnega dne od dragega, včeraj skakanje po trgovinah, pa še na umeka v tivoli sva šla pogledati, tako da sem se danes zbudila čisto utrujena. danes bom počivla, jutri imam pa spet napored dan.... najprej po inekcijo, potem v mb na izpit in nato bom hitela nazaj v kamnik na materinsko, upam, da ne bom preveč zamudilauser posted image

meni ginekologinja veliko stvari pove, ampak jez samo v enkran gledam in jo na koncu vprašam a je res vse ok in ko reče ok je meni dovolj, ne sprašujem več naprej. sem vedno tako vesela da mi naredi uzuser posted image ja, jemčeva je zakonuser posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
31.8.2008 12:31:16   
Andromeda
Dobro jutro!

Jaz se pa iz Novega mesta oglašam. Danes sem si privoščila dolg spanec, zdaj pa čakam na kosilo. Mi kar paše, da ne rabim nič kuhat... Moj user posted image je bil včeraj pravi razgrajač, danes pa bolj počiva, ko sem ga malo podrezala, mi je dal odločno vedet, da naj ga pri miru pustim user posted image Se pa tudi pri meni včasih tako čudno obrne in brca, da me malo zaboli.
Oaza - jaz sem se malo pozanimala, kako je s podaljšanjem absolventa v primeru, da še nisi rodila, pa sem izvedela, da ni problema, samo potrdilo o PDP-ju moram priložit. Je pa to najbrž odvisno od fakultete. Jaz hodim na filo fax, pa ti?
Pa meni se tudi na trebuhu naredi kot neka buška in ja - to je otroček in ne otrdevanje trebuha. Jaz potem pritisnem narahlo in se "buška" odmakne, včasih pa mi vrne s kakšno brco.
bobika1 - lepa previjalna miza pa ful cotkan pajacek. Ko bo utegnila, bom še jaz kakšno slikco objavila...
Uživajte v nedleji in zadnjem avgustovskem dnevu! Pa pa!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
31.8.2008 16:18:54   
šema
Danes se pa vidi, da ni nikjer nobene. Verjetno ste še na zraku- nam vreme služi, čeprav sem prejšnji teden mislila, da jesen že trka na vrata.

user posted image  z obale: zdaj mi je jasno zakaj Izola da tako visok prispevek vsaki z novorojenčkom- v dveh mesecih sem na obali videla dve nosečki, v Ljubljani ko stopim iz bloka ponavadi srečam tri, da ne razlagam za nakupovalne centre.
Mojemu sem že predlagala, da bi šla rodit v kako primorsko porodnišnico, ker se bojim, da bo v Lj. gužvauser posted image

Naš mali je zadnje dni tko aktiven, da mam občutek, da se preobrača v pravo legouser posted image - sem ga ponavadi čutila na levi in desni strani trebuha, zdaj pa nekje po diagonaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3798
31.8.2008 17:45:55   
zara13
Dan še od mene!

Danes sem vsaj dobro spala user posted image , me je pa tko začel brcat. Njegov bioritem je čist pomešan, ko grem spat brca kot nor, čez dan pa zgleda spi user posted image

šema - ja v Izoli je pa res velik prispevek, morda se pa kje še skrivajo nosečke user posted image

pomar*ANČA* - to imaš res fajn, da ti vsakič naredi tvoja ginekologinja UZ, jst sem ga morala sedaj doplačati, ker sem imela že 3 zastonj.

Jutri se zgleda večini začne MŠ. Me res zanima koliko jih bo prišlo v naš ZD user posted image
jst jih vidim tudi največ v nakupovalnih centrih.

Gledam še Nanny 911..ooo shit kaj delajo mulci, to ne morš verjet, da so lahko takšni. Samo upam lahko, da kaj podobnega ne bo pri nas doma user posted image sploh ne razumejo besede NE.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
31.8.2008 18:18:04   
pomar*ANČA*
bobika1: sem ti prej pozabila napisat da je full lušten pajacek, pa tudi previjalna mi je zelo všeč... jaz sem pa ravno danes ugotovila, da previjalna nikor ne bo šla nikamor, zato bova verjetno kar pralni stroj ponucala...

zara13: tako srečo imam z uz, ker je bilo na začetku precej problemov z ščitnico, pa še zanosila sem kljub jemanju tablet, pa že skos se ji najina žabica zdi prevelika in jo hoče spremljati- res pa je da nevem kdaj sem zanosila, oz kdaj bi lahko imela O, pa pred morjem je hotela videti če sem lepo zaprta, pa prejšni teden sem imela virozo in je spet hotela pogledati kako se žabica drži... mislim pa da zdaj ne bom več imela uz. je pa res da imam zelo vredu ginekologinjo, ki jo vsaka stvar zaskrbi in se hoče prepičati če je ok.  škoda da ni še več takih ginekologinj.

včeraj ko sem hodila po ljubljani mi je bilo tako smešno srečevati mamice z bušij, ker smo se vse full gledale user posted image najprej sem vsako v bušija pogledala, pa vse so imele skoraj tako velikega kot jaz in je tudi že mene zaskrbelo, če ne bo prevelike gužve v lj porodnišnici? ne bom razlaga kako sem naprej paničarla, ampak sem za kako urco kar popestrila najino popoldneuser posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?