baja*
|
Spoznavni dan v vrtcu je za nami... prvi vtisi? Mešani. Fuuul sem vesela, da je blo reneju všeč, je šel takoj raziskovat igralnico in igrače pa pomočnica ga je odpeljala ven na eno turo po igrišču in ju kar precej časa ni blo nazaj. Medtem sva z dragim spoznavala vzgojiteljico in ona naju... vse ok, dokler se nismo začeli menit o uvajanju. Je bla prav začudena, ko sva ji rekla, da bi rada bla zraven. Po njenem naj bi že prvi dan otroka oddali in šli . Pol se pa samo podaljšuje čas njegovega bivanja tam, prvi dan do spanja (al pa že kar spanje, če bo vse ok) itd. Plus tega menda noben od staršev ni izrazil želje, da bi bil poleg pri uvajanju men se zdi to ful čudno. Ok, eno je, če nimaš druge možnosti in si primoran dat otroka v vrtec iz danes na jutri, ampak, če pa maš možnost (in pravico) uvajat... pol pa res ne vem zakaj je ne bi izkoristil. Al je medtem zrasla kaka nova razvojna teorija, da je uvajanje bulšit al kaj?! Res je, da se tud sama ne strinjam s tem, da se uvajanje preveč raztegne, ampak kak dan al pa dva se mi pa ne zdi glih neko pretiravanje No, razen tega mi je blo pa vse ostalo ful všeč . Prehrano majo super zrihtano (brez vegete in tega sranja, vse naravno, nesladkan čaj) "urnik" bo podoben, kot smo ga meli doma, igralnica je lepo urejena, sem kar solzne oke dobla pa cmok v grlu, ko sem gledala te mičkene stvari ampak res no, meni so tak všeč ti mini stolčki pa mala mizica... ma saj vem, da sem čudna glede tega. že zdaj vem kak bom cmerala ko bojo meli nastope Sicer sem pa zadnje dni ful čustvena (in to brez pms-a ) zadnjič sem srečala kolegico, ki je visoko noseča, pa so mi kr solze pritekle, mater ej to je to uživajte!
|