|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
29.8.2008 10:11:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...al pa rajš dober dan user posted image  

...jaz sem itak v službi... user posted image user posted image user posted image  

..in jaz...pa hvala bogu, da je PETEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
29.8.2008 10:22:35   
NinaŠ
hvala bogu, da je PETEK

...sam jaz imam službo še jutri user posted image user posted image user posted image  - gratis user posted image  ko sem tolk pridna user posted image user posted image   ...pa dons sem lahko cel dan tukaj user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
29.8.2008 11:47:53   
kvaka
Jaz bi šla pa tudi v službo user posted image , mam že vsega počasi čez glavo. Eno in isto cele dneve user posted image , samo pospravljanje, pa je čez par ur spet isti user posted image , da se ti user posted image user posted image .

Včeraj sem pa skuhala sok iz korenčka in jabolk pa smo ga že full spili user posted image  user posted image  user posted image , tako da se ga bom jutri še enkrat lotila, le z malo bolj konkretno količino. Še steklenice čakam ...

< Sporočilo je popravil kvaka -- 29.8.2008 11:49:48 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
29.8.2008 14:06:05   
*bubi*
U, si pridna, kvaka. user posted image

Jaz se javljam še vedno v enem kosu user posted image  In tako bo še do nadalnjega. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
29.8.2008 14:13:18   
petarda
In tako bo še do nadalnjega.

KAJ PA TI VEŠ! user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
29.8.2008 14:28:29   
amy26
Jaz se javljam še vedno v enem kosu In tako bo še do nadalnjega.

bubi kar ne morem verjeti da si v 40 tednu, kdaj je minilo, tebi se je verjetno bolj vleklo kot meniuser posted image

grem po otroke v varstvo in se posloviti od gospe ki jih je mirkala

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
29.8.2008 16:28:18   
nincy

hvala bogu, da je PETEK

...sam jaz imam službo še jutri user posted image user posted image user posted image  - gratis user posted image  ko sem tolk pridna user posted image user posted image  

Evo potem sem jaz še bolj pridna, ker delam tudi v nedeljo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
29.8.2008 16:30:31   
nincy
Aja sva bili včeraj pri P...in itak ni vedla kaj bi to bilo user posted image  user posted image  user posted image  ko je pa treba "recept" za zdravila napisat, ki jih moram vedno plačat, takrat pa vse ve  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
29.8.2008 19:38:23   
petarda
Aja sva bili včeraj pri P...in itak ni vedla kaj bi to bilo

a zdaj je pa bolje? user posted image

Petardito je bil včeraj zvečer brez vročine in danes čez dan, potem mi pa lubi javi, da se on slabo počuti in da ima vročino 37,8....pa prideva s petarditom domov, zdaj pred spanjem zmerim vročino petarditu in spet 37,5 user posted image ...zdaj sta pa oba v eni postelji, jaz pa se bom sparkirala v petarditovo in upala, da mene pa ne ujame ta viroza user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
29.8.2008 20:33:58   
petarda
...očitno ni nobene tukaj user posted image ....saj jaz grem tudi v posteljo, čeprav se mi zadnje tri dni dogaja, da grem spat prezgodaj, ker se ne počutim dobro...potem pa se ob enih, dveh...prebujam in ne morem nazaj spat...in razmišljam, da je bila Amy glih taka, ko je bila 2.noseča user posted image .....pol zjutraj bi pa spala, to pa ja user posted image ....

Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
29.8.2008 20:35:51   
petarda
grem po otroke v varstvo in se posloviti od gospe ki jih je mirkala

In? Kako je bilo? Pa ne bit žalostna user posted image , da A ne bo več pri gospe, boš videla, da mu bo v vrtcu še bolj všeč...družba dela čudeže user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
29.8.2008 20:56:42   
NinaŠ
Joj Nincy, moraš bit pa res extra pridna, da greš lahko še v nedeljo v službo user posted image user posted image
Menda pa razsaja ena viroza z vročino in kasneje pikicami... ...(tudi v oklepaju povedano, da je lohk 6.bolezen user posted image ), ki jo ima zdaj prijateljičina hči. user posted image user posted image user posted image user posted image no nič novega ti nisem povedala, samo če je to to, bo L do ponedeljka pravgotovo že OK in bosta lahko štartali z vrtcem user posted image

se mi zadnje dni dogaja, da grem spat prezgodaj... potem pa se ob enih, dveh...prebujam in ne morem nazaj spat...

user posted image to se meni tudi dogaja ....pa nisem noseča user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
29.8.2008 21:06:00   
nincy
Pikic danes nima več user posted image ...tako da je bila res verjetno 6. bolezen...sej bi najraj poklicala k P pa ji povedala da je imela 6. bolezen kot sem ji rekla, da bo drugič vedla user posted image

Ja v ponedeljek se pa s polno paro začneva uvajat v vrtec. Kolk časa ste ve približno uvajale? Jaz sem si vzela en teden frej, ampak itak ni panike, če bi rabila več, samo upam da nama nekak rata, bova pa tko postopoma hodile tja. Ah bomo vidl kako bo šlo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
29.8.2008 21:09:57   
nincy
zadnje tri dni dogaja, da grem spat prezgodaj

Jaz bi tud skoz spala, še čez dan ponavad mrknem z L za 2 urci, pa zvečer pa tud dostkrat kr pri njej zaspim, in se ob enih zjutraj spokam v svojo sobo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
29.8.2008 21:13:48   
NinaŠ
Uvajanje je pri nas trajalo ca 1 teden - prvi dan sem jo oz. ju pustila tam 2 uri, drugi in tretji dan do spanja, četrti dan sta tam spala. Oz. pri A sem imela pač možnost že med počitnicami nekajkrat obiskat vrtec, tako da je spoznal okolje, T je pa itak praktično od rojstva hodila z menoj v vrtec po A, tako da  ji je bil znan.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
29.8.2008 21:23:53   
NinaŠ
user posted image ej, a se ob 2. dobimo tu user posted image user posted image ...mene namreč zdaj močno vleče v horizontalo, samo vem kaj bo ponoči user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
29.8.2008 21:37:07   
nincy

user posted image ej, a se ob 2. dobimo tu user posted image user posted image ...mene namreč zdaj močno vleče v horizontalo, samo vem kaj bo ponoči user posted image  

Lahko, če potem tud vstaneš z mano ob 4. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
29.8.2008 21:38:49   
nincy
Grem jaz spat. user posted image  Pa še nekj me zvija po trebuhu...mislm da bo prišla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Lahko noč

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
30.8.2008 7:06:10   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Kaj zdaj, vse še spite? user posted image

Joj, jaz tudi zadnje dni hodim ob osmih spat user posted image , ampak nimam nič problemov s tem, da potem ponoči ne bi mogla spat user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
30.8.2008 7:32:26   
amy26
In? Kako je bilo? Pa ne bit žalostna , da A ne bo več pri gospe, boš videla, da mu bo v vrtcu še bolj všeč...družba dela čudeže

mal mi je bilo kar hudo, Aleks je bil pri njej skor dve leti in sem bila res zadovoljna, je bil sit, previt in nič razvajen ker je z njimi delala tako kot treba. Če ne bi bila zadovoljna kaj v vrtcu sploh pri Eli zaradi alergij lahko kadarkoli jo nazaj pripeljem.

No jaz vem da bom z vrtcem sigurno še boj zadovoljna, sploh ker bodo tudi zunaj, bodo pravljice poslušali, peli, na sprehode hodili, sploh mi je všeč ker bodo postopoma sami začeli jesti,....  edino več bolezni bo to mi je jasno, ampak kaj čmo, tudi to je treba dati skos. 

V ponedeljek jo bom jaz v vrtcu tudi pustila cca 2,5 ure, drugi dan bomo podaljšali do kosila, če bo v redu jo bom pol pustila do konca oz. do treh, bomo videli. Aleksa pa mislim že prvi dan pustiti do kosila, seveda če bo vse v redu. Pol pa drugi dan kar do konca, ker mislim da ne bo težav je hitro prilagodljiv. vsaj upamuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
30.8.2008 7:33:49   
amy26
Joj, jaz tudi zadnje dni hodim ob osmih spat , ampak nimam nič problemov s tem, da potem ponoči ne bi mogla spat

to si pa lahko res srečna da lahko spiš, jaz nisem mogla, pol mi pa tudi ko sem rodila ni bilo težko vstajat parkrat na noč, ker sem se navadila

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
30.8.2008 8:21:20   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Joj, jaz tudi zadnje dni hodim ob osmih spat , ampak nimam nič problemov s tem, da potem ponoči ne bi mogla spat

to si pa lahko res srečna da lahko spiš, jaz nisem mogla, pol mi pa tudi ko sem rodila ni bilo težko vstajat parkrat na noč, ker sem se navadila

Hočeš rečt, da me čaka nočni pekel? user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
30.8.2008 8:21:22   
petarda
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
30.8.2008 8:23:27   
petarda

ej, a se ob 2. dobimo tu user posted image user posted image ...mene namreč zdaj močno vleče v horizontalo, samo vem kaj bo ponoči user posted image  

še dobro, da nisem to včeraj prebrala pa te tu čakala, ti bi pa drnjohala! user posted image ....

...ah...jaz sem se zbudila okoli pol enih in gledala en film do štirihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
30.8.2008 8:25:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

...to je res, samo jaz upam, da ne bom celo user posted image  tako moteno spalauser posted image ....bi raje tako kot polhek...al pa kot bubi user posted image ....se bom že pol navadila, ko bo treba.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?