Jo@n
|
Čeeer, mi smo se pa cel dan potepal... Rezultat: manj ojrov v denarnici, saj smo zapravili kar je ostalo z morja in česar ne bo servis pobral... HB je drug teden že nov mesec... Ima pa nekaj toplejših cunj, saj je tiste od spomladi preraste. Čudno, ne? No, spotoma smo pa še k taščici dostavili kufer, da gre lahko na morje in ji pojedli kosilo . Taktika, ala daj-dam. Da vidim, če se še spomnim, kaj sem hotela komentirat... Hm, rozi, rozi... a bo res treba vse od včeraj do danes še enkrat prebrat... Aha, temenca, tudi naš jih ima po mečavi, olje ne pomaga, pa še piz... ko ga češem... , pa bom poskusila kar sosedo nafehtat, če mi posodi šampon, mi ga je enkrat ponujala, za enkraten tretma se mi ga pa res ne da kupovat. Sporočim, če deluje. Trnuljčica, čestitke za obletnico. Pred morjem z dragim enkrat sediva pri kosilu, pa se začnem režat... Pa pravi, kaj sem pa spet ušpičil??? Hja, OBA sva pozabila na najino 6. obletnico. OK, ne glih poroke, ampak vseen šteje . Ja, takle mamo... Nile, fajn praznujte jutri, pa da štorklje čez zimo ne odletijo v južne kraje. Pozdravček in . Posadka, zgleda da sem spregledala opis tvoje stilske preobrazbe (ko je bilo pa toooliko novih strani za prebrati...)... tako da se že veselim srečanja. Srečka, čestitam za športnika razreda 1a. Mi letujemo pri familiji, ki ima tudi mladega in obetavnega košarkarja doma... in vem, kako zelo se veselijo vsakega njegovega uspeha. Slingi in štorklje, saj sem že pisala, sama sem si omislila trak Ellarro od škratka, mali je že bil noter v lunci, pa mal v kengorujčku, se počasi navaja, da bova lahko šla tudi brez koles kam. Ko pa sem imela na testiranju bolj elastično varjanto (Sleepy) pa mi je noter celo zaspal na sprehodu. Samo sem potem izbrala fiksnejšo varjanto, mi tisto poskakovanje ni bilo preveč všeč. Drugače pa škratek te stvari tudi sposoja, potem se pa odločiš, al plačaš najemnino, al pa kupiš zadevo. Jaz sem bila z odnosom zadovoljna, tud na mejl hitro odgovorijo. Tako, toliko sem se spomnila. Več pa jutri, če mi rozi še kaj v tepko pripelje. Pojma nimam, kaj bomo počeli za vikend, najverjetneje bomo užival v komoditeti domačega doma, da si spočijemo od dopusta . Pa še čez Triglav se moram sprehodit. Ja, s pegleznom...
|