|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
29.8.2008 7:23:53   
NaTaŠa*
Jutroooo

Najprej ena dišeča user posted image za vse vas.

Več pa kasneje grem v miru popit še svojo kavo pa nekaj strpat v želodec.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
29.8.2008 8:04:59   
NiLe
Jutrooo!

Violica, hvala za kavico. Jo ravnokar pijem, pa je danes bolj malo mlekca notri, ker nam ga je zmanjkalo. Lahko bi si svojega not našpricala user posted image user posted image Uživam v tišini, user posted image še panča, tavelik je pri dediju, tasrednja je že vrtcu ... danes bova s Tio uživali mirno dopoldne user posted image .

Ej, punce, drug teden je pa že september user posted image user posted image user posted image ... in naši sončki user posted image - no, večina - bodo dopolnili 5. mesecev. Joooj, kako beži tale čas ... sem ravno včeraj razmišljala o naši user posted image odpravi v Ikeo ... kako smo bile luštne žogice in kako smo zasedle skoraj cel otroški oddelek ... pa nato v HMju, ko sta Ketrin in Tasyo navdušeno nakupovali za svoji prvorojenki, ostale pa smo samo firbec pasle, ker smo imele cotke že doma ... ah, res je bilo luštno.

Grem še nekaj pojest, se oblečt in zalaufat motorje ... danes imam v planu očistiti kopalnico, pa cunje pospravit, ki se valajo vsepovsod, vmes na kakšen sprehod z mojo princesko in bo že treba v vrtec po tasrednjo pupo.

Naredite si karseda lep dan in uživajte s svojimi sončki!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
29.8.2008 8:08:51   
simvir
Jutro!

Ste zadnja dva dni toliko naklofaleuser posted image , da sploh nisem uspela vsega prebrati.

Samo na hitro se javim. Tavečji se ravno prebuja, sem ga mislila že it zbudit, tamali je pa pod vrtiljakom.

Dobrodošle vse, ki ste se vrnile z dopusta, tiste ki ste se ponovno javile...

Pleničke - trenutno imamo Müllerjeve 4, ponavadi mu dam ponoči Pampersko, samo mi jih je trenutno zmanjkalo.

Spalna vreča - zadnja dva dni spi v njej in moram rečt da spi veliko bolje oz se manj prebuja. Ne vem pa ali je to res povezano. Imamo tako kot Nile tako brez rokavov in malo toplejšo. Spodaj sem mu pa vseeno oblekla pižamico, pokrivala ga zaenkrat pa še nisem.

Nič moram it v akcijo...

Lep dan vsem

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
29.8.2008 8:18:41   
katka28
dobro jutro se od nas.

Tosja: jop si mela prav, da sem v tem casu ze drnjohala user posted image user posted image
SpeliG: mi nismo dobili nobenih navodil kako in kaj ampak sem si kupila paparico in kuharico, ki jo izdaja revija MAMA. Jaz ju normalno nahranim z mlekom po kaksni uri pa jima z zlicko devam malo banane ( samo strgam po banani z zlicko ), trudila sem se s korenckom pa nista hotela ust odpirat zato sem ugotovila po posveti, da se nista cisto pripravljena na te podvige. Za zdaj jima samo mleko gostim z zitno kasico in pocasi bomzacela to zmes se bolj gostiti in jima jo devati po zlicki. Sem pa opazila, da korenckova kasice ne gre dol iz oblek oz. plenick (namakanje, pranje na 95 stopinjah, Vanish pa madez sploh ne gre dol user posted image ) Drugace pa je Tosja: dobro napisala kako in kaj

Plenicke: mi mamo pampers 3 in glede kako majhne rite sta nasa dva jih bomo se nekaj casa mela. Kupujem pa obojne in made in Polska ter prejsnjic , ko smo imele srecanje sem kupila se skatlo v Mullerju made in Germany in jaz ne opazim nobene razlike med njima, kot so nekateri govorili ( pa ne ve, da ne bo pomote).

To bo zaenkrat vse od nas, danes pa obljubim, da bom bolj pridna, ker zdaj se je pa zacelo dogajati na polno user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
29.8.2008 8:41:33   
katka28
Pa se nekaj za lepsi petek!

Triletni fantek si je med kopanjem ogledoval svoja moda.

"Mami," je vprašal, "ali so to moji možgani?"

"Ne še."

-------------------

"Dragi,grem na fitnes."

"Dobro, draga."

Drugi dan:

"Dragi, grem na aerobiko."

"Dobro, draga."

Tretji dan:

"Dragi, grem na jahanje."

"Pojdi draga, konj te je že trikrat klical."

-------------------

Čaka ženska v avtu pred semaforjem poleg nje pa se ustavi Mujo s svojim avtom. Gledajo se med sabo, ko Mujo začne spuščati šipo. Ženska vsa srečna tudi ona začne spuščati šipo, misleč da ji bo Mujo nekaj lepega rekel ....a Mujo:

Šta je, i ti si prdnula?

-------------------

Kmet se pritožuje:

"Že tri dni spim v hlevu, krava pa še ni telila."

Žena strupeno pripomni:

"Ko te vidi najbrž misli da je že."

-------------------

- Mama, odkod pridejo dojencki?

- Poglej ljubica .... Mami in oci se prvo zaljubita in porocita. Potem se poljubljata in objemata ter ljubita. To pomeni, DA oci DA svoj penis v mamicino vagino. Tako se dobijo dojencki.

- A, tako torej. Ko pa sem jaz enkrat pogledala v vajino sobo, je ocijev penis bil v tvojih ustih. Kaj se pa takrat dobi, ko se to dela?

- Nakit, ljubica!

-------------------

Šestnajstletnica gre prvič sama na zabavo. Ker je prijetna na pogled jo skrbi, kaj naj stori, ko jo bodo fantje osvajali. Vpraša mamo in ta ji svetuje, da ko se bo kateri od fantov preveč spozabil naj ga vpraša:

"Kakšno ime bova dala najinemu otroku?", to ga bo zagotovo odgnalo.

Na zabavi je kmalu plesala s fantom, ki se je hitro spozabil. Dekle mu zastavi vprašanje:

"In kako bo ime najinemu otroku?", fant si izmisli izgovor in izgine. Kasneje se zgodba ponovi. Tudi naslednji fant se ustraši in izgine. Malo kasneje jo prijeten mladenič povabi na sprehod. Po nekaj minutah sprehoda se tudi ta spozabi in jo poljubi, zato ga vpraša:

"Kako bova imenovala najinega otroka?", a on se ne da motiti in jo počasi slači.

"Kako bo ime najinemu otroku?" ga ponovno vpraša.

On pa kar nadaljuje in z nje sleče še zadnje cunjice.

"Kako bo ime najinemu otroku?!" vztraja ona, a žal je bilo že prepozno, fant sname napolnjen kondom, ga z vozlom zaveže in reče:

"Če pride ven iz tega, bo David Copperfield!"

-------------------

"Gospod župnik, grešila sem!"

"Povej, otrok moj, kako si grešila?"

"Moškemu sem dala svoj cvet!"

"Ja, povej, kolk si pa stara?"

"Enaindvajset".

"No, potem pa to ni tak greh!"

"No, to že, ampak moški je...."

"Kaj je z moškim?"

"No, ta moški je... župnik iz sosednje fare....."

"Aha, no to je pa hud greh, ti vendar spadaš pod NAŠO faro !!!"

---------------------

Blondinka se pripelje na bencinsko črpalko in prosi prodajalca, če ji natoči bencin. Prodajalec ustrežljiv in jo vpraša: "95 Ali 98?" Blondinka pa: "A letošnjega pa nimate!"

---------------------

V atomski vojni umrejo vsi ljudje in večina živali. Preživeli sta le dve opici. Sedita na veji, se čohata, gledata naokrog, pa ena pravi:

"Hja, izgleda da bo treba vse začeti znova..."

--------------------

"Janezek, si ti razbil šipo?"

"Ja ati. Po nesreči. Čistil sem fračo, pa se je sama sprožila."

-------------------

Logika:

Gorenjec ženi:

"Obleci si plašč, jaz grem v gostilno!"

"O! A me boš peljal na kozarček?"

"Ne bodi no trapasta. Samo peč sem ugasnil!"

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
29.8.2008 9:52:40   
resnično srečna
Jutro...

če je sploh še...naša princes je mela eno boljših noči...se je samo ob 1.30 zbudila...spala je že ob 20.00 in vstala je ob 7.30...sedaj pa itaq tolče že drugo kitico, ker ve, da mami rab mal časa, da flet sprav v ene normalne okvire...

spalne vreče...od rojstva že uporabljamo tenko frotirasto z rokavčki...če je vroče ima oblečeno samo plenico...če zahladi pa še bodi...pa malo jo pokrijem...pred kratkim sva presedlali v bombažno malo debelejšo z notranjim delom iz frotirja...brez rokavov...pa spodaj ima dolg bodi al pa pajacek, če imamo na stežaj odprto okno...pozimi bo pa v taki kot kovter debeli...ampak tud brez rokavov...une z rokavi niso pri otrocih navadno najbolj priljubljene...

pa ne slepite se...nič manj se ne bodo premetavali ali kobacali...le odkrijejo se ne...naš Matevž je znal celo hoditi oblečen v vrečo...svašta...

pleničke...Mullerjeva 3jka...pa bo tud kmal 4ka...ker nam je tko kot Jakobu počasi prekratka...prenizka...bodo hlebčki ven gledal...sej vem da je nizek pas moderen...sam pri plenici ga jest ne bom prakticirala...naj kar paz še mal na ledvičke...jo bomo že tko po mojem komaj prepričal, da jih bo skrivala v najstniških letih...

šola...sem pa danes tko vesela...naš mulo j končno dobil zeleno luč v šentviški gimnaziji...športnik statusa 1a...pa so nekja na začetku poletja z visokimi merili pri uspehu...ampak je prevagal njegov uspeh v košarki in eto...je sprejet...se mu kar smeji danes...

katka...he he...dobri...nekaj je sicer znanih ampak enga sem pa hitro prodala mojemu najdražjemu...unga z nakitom...sem ga vprašala če ve zakaj so moj vrat in prsti goli (mater sme packa)...

še kaj mogoče?

kaj boste delale za vikend...poleg crkljanja z najdražjimi...ker ne gremo na morje ( beri izogibam se tašči)...bi šli nekam na izlet...ena destinacija je Rakitna...kakšen Bohinj bi mi tud pasal sam se ne grem gnečat na gorenjsko cesto...Logarska bi bila tud zanimiva...hmmm hmmm...še kak lep punkt mogoče????

kosilo danes: njoki...z dodatki in solato...za desert pa krema iz mete s čoklit polivko...

ekola... zdej pa kej pište...da ko se vrnem kaj lahko prečitam...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
29.8.2008 9:59:37   
sinskaT
Katka, si mi jutro (še) polepšala! user posted image user posted image user posted image

Kako ste yummy mummies user posted image ? Jaz odlično, je tako pasal en večer samo z mojim lubijem...sem kar pozabila kako se imava lahko fajn, tudi ko ni Hane zraven. Na sploh bom probala zdaj čimvečkrat prakticirat, da bo Hana malo v varstvu, bo dobro tudi zanjo - da ve, da obstaja tudi brez mamice in atija.

Pleničke- nucamo Milerke št. 3 , zelo zadovoljni, še cena je dobra.

Zobki - sploh mi ni jasno ali jih naša dobiva ali ne, en dan je čist preč in je treba drgnit dlesni kot za stavo, spet drug dan kao ništa. SpeliG a vaša ma kar že zobek, bravo!

Sling z obroči - če se ne motim ga ima Lepa posadka. Še katera? Kako ste zadovoljne in a je res ful uporaben tudi kasneje, ko ima otrok že 1 leto in več?

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
29.8.2008 10:17:47   
katka28
Mi gremo cez vikend v Aqualuno nas mozek pelje na bazen tako, da resnicno srecna se nam lahko pridruzis ne bo tasce blizu user posted image , tudi druge vabljene, da okupiramo bazen in naredimo spet malo atrakcije.

Sapalna vreca: mi jo mamo brez rokavckov vendar je debela in jima je v njej se vroce tako, da zdaj za enkrat prekticiram pajacke za spat z dolgimi rokavi. Sta se za enkrat mirna med spanjem ko pa bo drugace pa spet spalna vreca sploh ko se bodo zaceli mrzli dnevi ( smo navajeni spati pri odprtem oknu )

Resnicno srecna: moj edini nakit je porocni prstan user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
29.8.2008 10:39:41   
sinskaT
Še tole:

Spalne vreče - pri nas od rojstva v uporabi, no zdaj poleti smo jo malo ukinili, ker se mi zdi prevroča. Kupila sem 2, že pozimi v H&M, sta brez rokavov, ena je za novorojenčke, ta večja pa čaka na jesen. Me prav zanima kak bo odziv,  ker je zdaj nekaj časa ni v uporabi...

Čez vikend bo pri nas malo čistilne akcije, ker čez teden bolj slabo kaj postorim, pa kosilo pri mami in kakšen izlet. Srečka tudi mi še zbiramo predloge, med njimi je tudi Rakitna ali pa Iški v.

Kosilo  danes dela možek (beri: greva kr vn jest...pomoje si bom privoščila mehiško, ker se mi zdi, da H. ni več tako občutljiva na ekstra okuse user posted image ).

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.8.2008 10:40:10   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

če je sploh še...naša princes je mela eno boljših noči...se je samo ob 1.30 zbudila...spala je že ob 20.00 in vstala je ob 7.30...sedaj pa itaq tolče že drugo kitico, ker ve, da mami rab mal časa, da flet sprav v ene normalne okvire...

Zgleda, da razsaja en spalni virususer posted image , ker mi je danes Ketrin poslala SMS, da je njena Kaja po dooolgeeem času prespala noč in je čist hepi user posted image user posted image user posted image No, tudi naša Tia si je dobro zastavila, saj se je zbudila ob 8.30 in ob 9.30 zaspala nazaj ...

kaj boste delale za vikend...poleg crkljanja z najdražjimi...ker ne gremo na morje ( beri izogibam se tašči)...bi šli nekam na izlet...ena destinacija je Rakitna...kakšen Bohinj bi mi tud pasal sam se ne grem gnečat na gorenjsko cesto...Logarska bi bila tud zanimiva...hmmm hmmm...še kak lep punkt mogoče????

Mi gremo jutri na piknik k moji sister, ki je praznovala RD - Logatec oz. okolica, čist v gozdu, za nedeljo pa še ne vemo.

kosilo danes: njoki...z dodatki in solato...za desert pa krema iz mete s čoklit polivko...

Pri nas bo na meniju telečja obara in šmorn.

Evo, naša princess se je zbudila in se greva malo vozičkat in gret na sončka.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.8.2008 11:22:43   
katka28
Ce kdaj ne bomo vedela kam bi se dale  user posted image user posted image

Prvi tradicionalni adrenaliski vikend                                                                              Program:   Ob 19:00 pohod skozi Šentviški predor.Na drugi strani se razdelimo v dve skupini. V skupino POŠKODOVANI in skupino NEPOŠKODOVANI. Prvi nadaljujemo svojo adrenalinsko pot v pediatrično kliniko, kjer se peljemo z dvigalom. Nepoškodovani nadaljujemo pot do diskoteke Lipa. Gužva zagotovljena. Vsi, ki jim adrenalina ne bo dovolj, pa se lahko iz diskoteke Lipa do svojih avtomobilov vrnejo po isti poti kot so prišli.   Vabljeni v čimvečji udeležbi   Zaradi velikega zanimanja je število udeležencev omejeno.Prijave so možne vključno do četrtka.

dobila na mail in se mi je zdelo zanimivo.....drugace pa lahko post spregledate user posted image

< Sporočilo je popravil katka28 -- 29.8.2008 11:23:14 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.8.2008 13:46:26   
simvir
Katka tale tazaden je pa res user posted image .user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes ultra tečni in nikakor nočemo zaspati, ampak vsaj vem kaj je vzrok. Čakamo, da zobek prebije še zadnjo plast dlesniuser posted image . Je že zelo dobro viden, s prstom ga pa še ne čutim, tako da zunaj še ni. Pa malo vročine imamo (37°C). Upam da čimprej mine.

Ker imam Tevža bolj po rokah je posledično še Nejc tečkast, tako da je danes boljuser posted image . Sem pa prej vseeno uspela spasirati paradižnik in naredila eno rundo kečapa. Bomo spet pice pekli...

Kaj bomo pa danes jedli pa še vedno ne vem, verjetno tudi samo kakšni njoki z omakico in zeljnata solata.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.8.2008 14:01:08   
NiLe
Heeej!

Se vidi, da uživate v lepem dnevu in se najbrž potepateuser posted image ... No, mi2 sva eno rundo že odvozičkale, sedaj pa spi, meni je pa dolgčas ... ja, prav ste prebrale user posted image ... ker nimam nobenega od starejših doma in mi ni treba kuhat, ker imam obaro že narejeno, mi je kar dolgčas. No, kopalnica je še vedno potrebna čiščenja, ampak se mi je ful težko spravit user posted image ...

Simvir; naj se zobek čim prej pokaže in neha matrati Tevža user posted image

Katka; ja, svetovna fora user posted image ... sem jo že slišala.

Sem se prehitro hvalila ... naša user posted image se oglaša ... a že user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.8.2008 14:26:42   
zolika
Naš fant spi - sva se vrnila iz vsakodnevnih opravkov (pošta, trgovina, malica za atija) za kosilo pa je ve nared!
Zelenjavna juha( da bo za Vida kaj) ter palačinke! Njami...user posted image

Sedaj sem še malo perilo pošlihtala - in grem za likalnik! user posted image

Lep dan še naprej!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.8.2008 14:32:14   
katka28
Evo punce, ker je zdaj glavna tema gosta hrana vam bom prepisala kaj je pisalo v novi MAMI

Gosta hrana se zacne uvajati, ko so izpolnjeni nekateri pogoji:
- dojencek mora znati nadzirati svojo glavico ( mora jo mirno in stabilno drzati pokonci )
- izgubiti mora prirojeni refleks, zaradi katerega iz ust izpljune vse kar ni tekoce ( gosto hrano bo lahko pogoltnil le v primeru, ce je z jezickom ne bo vec samodejno izpljunil)
- dojencek mora dobro sedeti ob upori. Ni nujno, da sedi popolnima sam, a za poziranje hrane mora biti v sedecem polozaju samozavesten
- dober pokazatelj je simuliranje zvecenja. Dojenckova usta in jezicek se namrec razvijeta hkrati z njegovim prebavnim sistemom in ko se usta in jezik naucita zveciti in dobro pozirati ( takrat se otrok manj slini saj se nauci pogoltniti slino ), je obicajno zrela tudi njegova prebava
- dojencek mora biti star vsaj 4 mesece, raje pa 5 ali 6, poleg tega pa mora pridobiti tudi dovolj teze- preden zacnete uvajanje goste hrane, naj bi otrok tehtal vsaj6 kg oziroma podvojil svojo porodno tezo
- otrok ima povecan apetit: zdi se da je se vedno lacen tudi ce zauzije 8-10 obrokov prilagojenega ali maminega mleka.
- radovednost- otrok, ki je pripravljen na gosto hrano vas bo z zanimanjem opazoval pri jedi in s pogledom spremljal vsak grizljaj, ki ga nesete v usta.

ekola, pa sem spet nekaj napisala :)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.8.2008 14:40:46   
NiLe
Katka, pridna si user posted image user posted image user posted image ... prav lepo skrbiš za polnjenje strani user posted image . Pa hvala za info o uvajanju GH. Sicer sem to dala že 2x skoz, ampak od viška glava ne boli, a ne? user posted image

Tkole, do večera me mate dost user posted image ... Tia je odspala svoje, šibava po Leo v vrtec, potem pa pride že oči domov in mogoče se bomo šli potepat v Tivoli, kjer poteka lutkovno gledališče ...

Pa pa

Spi, dete, spi!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.8.2008 15:30:19   
resnično srečna
eto...me smo tud nazaj...smo šle na banko v Center...pa k očku na kavo in na igrala...pa z busom spet nazaj...Daša pridna in zadovoljna, Iza pa tudi

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

mogoče se bomo šli potepat v Tivoli, kjer poteka lutkovno gledališče ...

he he...a ti moj urnik bereš NiLe???...mamo tud to v planu...pa pol mal produžit v Center, kjer je Poletje v stari Ljubljani...pa domov spat...peso bo pa danes malo kasneje šel lulat...pa bo...

hvala za tole katka...super zadeva...bom kar označila in odgovorila...

IZVIRNO SPOROČILO: katka28
naša Iza izpolnjuje:

Gosta hrana se zacne uvajati, ko so izpolnjeni nekateri pogoji:
1. dojencek mora znati nadzirati svojo glavico ( mora jo mirno in stabilno drzati pokonci ) DA
2. izgubiti mora prirojeni refleks, zaradi katerega iz ust izpljune vse kar ni tekoce ( gosto hrano bo lahko pogoltnil le v primeru, ce je z jezickom ne bo vec samodejno izpljunil) NE
3. dojencek mora dobro sedeti ob upori. Ni nujno, da sedi popolnima sam, a za poziranje hrane mora biti v sedecem polozaju samozavesten DA
4.  dober pokazatelj je simuliranje zvecenja. Dojenckova usta in jezicek se namrec razvijeta hkrati z njegovim prebavnim sistemom in ko se usta in jezik naucita zveciti in dobro pozirati ( takrat se otrok manj slini saj se nauci pogoltniti slino ), je obicajno zrela tudi njegova prebava SLINMO SE KOT POLŽI torej NE
5. dojencek mora biti star vsaj 4 mesece, raje pa 5 ali 6, poleg tega pa mora pridobiti tudi dovolj teze- preden zacnete uvajanje goste hrane, naj bi otrok tehtal vsaj6 kg oziroma podvojil svojo porodno tezo DA
6. otrok ima povecan apetit: zdi se da je se vedno lacen tudi ce zauzije 8-10 obrokov prilagojenega ali maminega mleka DA
7.  radovednost- otrok, ki je pripravljen na gosto hrano vas bo z zanimanjem opazoval pri jedi in s pogledom spremljal vsak grizljaj, ki ga nesete v usta DA

no kaj pol...je ready al ne...

pa naslednja kost za glodat...temenca...naša bučka jih ima točno po mečavi...pa vem, da Mustela pomaga...samo al je to potrebno večkrat ponavljat al samo 1x zadošča...ker če je 1x dovolj pol ne bi bilo treba kupovat cele piksne, da se mi bo še ena flaška valjala...a ima še katera ta problem???

vikend izlet...Olimje je men kulsko...pa Daša bi uživala po mojem...Iza tud...čeprav imam odpor proti bazenom...sam sta dva razloga, ki mi dajeta pomislek:

1. kam z zverino, če gremo za ves dan...
2. moje mednožje ravno ni fino zdajle nastavljat raznim glivičnim okužbam...

ampak, ker ne kompliciram ravno bi vseeno mogoče šlo...

Iški vintgar...baje je lepo...samo ne vem a se da tja z vozičkom al bo treba Izo nosit...ker v kengoruju je pa naši madam trenutno ful vroče še...en poleten je pa prevelik, da bi jo nosili obrnjeno naprej...k meni stiskat z glavo se pa firbec babji noče več nosit...

Sling...kot vem ima Posadka štorkljo...sling je pa trak, ki ima obroče...

v njem valda lahko nosiš v bočnem položaju tudi večje otroke...eto mal sem youtubala pa vam naflikam nekaj povezav:

http://www.peppermint.com/

http://www.youtube.com/watch?v=HdP_KcN20uw

http://www.youtube.com/watch?v=vvyQE5ij-os&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=maxgVnf64TY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ldeIJKAEVbk

jaz tud zadnje čase razmišljam o nakupu nekaj podobnega...ampak bi res sling z obroči, ker se ga da nastavit tako, da bi tud moj lahko špilal nosača...

poglej si tegale dobavitelja...mene kar mika

http://www.mojskratek.si/index.html

no eto...zdej me pa že čas preganja...pa pes tud...dekleti spančkata pa je treba marcino mal lulčkat pelat...

pa itaq maste zdej dovolj čtiva pa da vas vidim kolk boste pridne (ala sem jest ena provokatorka)...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.8.2008 16:03:52   
katka28

pa naslednja kost za glodat...temenca...naša bučka jih ima točno po mečavi...pa vem, da Mustela pomaga...samo al je to potrebno večkrat ponavljat al samo 1x zadošča...ker če je 1x dovolj pol ne bi bilo treba kupovat cele piksne, da se mi bo še ena flaška valjala...a ima še katera ta problem???

Najbolje, da v lekarni povprasas kako je s tem. Jaz sem jima samo olje na glavo dala malo pustila in susirala, kolegica da pa na glavo subrino malo pusti in izpere. Oba primera sta preizkusena in delujeta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.8.2008 16:57:10   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Najbolje, da v lekarni povprasas kako je s tem. Jaz sem jima samo olje na glavo dala malo pustila in susirala, kolegica da pa na glavo subrino malo pusti in izpere. Oba primera sta preizkusena in delujeta user posted image

to z oljem sem že sprobala parkrat pa ravno pri mečavah ne gre...ker ne pridem z glavničkom zraven, da bi malo prečesala preden našamponiram...ji pa jaz dam olje par ur pred kopanjem...pred kopanjem pa še prečešem...pa me potem s tistimi mastnimi laski tko na Hitlerja spominja...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
29.8.2008 16:57:13   
sinskaT
Temenčka - zaenkrat kar uspešno deluje čist obično olivno olje. Pustim par ur, sperem in počešem.

Srečka, si se orenk potrudila okrog slingov. Sem si že ful prebrala in pogledala filmčke in me vse bolj mika. V pon. dobim na preizkušnjo slingBymama

http://www.altermama.com/html/nosilke.html

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.8.2008 16:58:35   
sinskaT

.pred kopanjem pa še prečešem...pa me potem s tistimi mastnimi laski tko na Hitlerja spominja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene pa naša na Jožeta Hudečka user posted image user posted image user posted image
jao jao smo me ene hecne mamke user posted image

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 3046
29.8.2008 17:01:06   
katka28
Je pa res, da nasa dva nimasta nic laskov in glavnik ter scetka se vedno cakata na prvo uporabo user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.8.2008 17:26:17   
resnično srečna
u Sinska T super izgleda...a to ti bo kakšna posodila?...samo tukaj nič ne vidim za kako velikega človeka je narejeno???...al so kar uni...pa ful dobre barve so...hmmm...me mika nako kot tebe...ker Iza je težka kot cent...taka kompaktna bajsa...in bo počasi treba nekaj pogruntat, ker drugače bom kot kak predjamski človek izgledala...

he he katka...naša jih pa dobro gnoji (od tod temenčka) pa nam zadnje čase rastejo kot pri norcih...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.8.2008 17:35:51   
sinskaT
Ja najprej dobim na posojo,pol pa al odkupim ali vrnem. Dobr sem se to zmenilauser posted image .

Nič bejbe, me moj kliče, da greva že končno jest, ker je Hana do zdaj spala (celo 3ure nemoreš verjet...)...mejte se!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.8.2008 17:42:29   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Ja najprej dobim na posojo,pol pa al odkupim ali vrnem. Dobr sem se to zmenilauser posted image

res dobro...poročej kako se obnese...pa če je ok daj recept kako si se to zmenla...
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

je Hana do zdaj spala (celo 3ure nemoreš verjet...)...

men Iza že 4to vleče...pa ravno takrat ko hočmo kam skupej pohajat...grrr...

She
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......