katka28
|
Pa se nekaj za lepsi petek! Triletni fantek si je med kopanjem ogledoval svoja moda. "Mami," je vprašal, "ali so to moji možgani?" "Ne še." ------------------- "Dragi,grem na fitnes." "Dobro, draga." Drugi dan: "Dragi, grem na aerobiko." "Dobro, draga." Tretji dan: "Dragi, grem na jahanje." "Pojdi draga, konj te je že trikrat klical." ------------------- Čaka ženska v avtu pred semaforjem poleg nje pa se ustavi Mujo s svojim avtom. Gledajo se med sabo, ko Mujo začne spuščati šipo. Ženska vsa srečna tudi ona začne spuščati šipo, misleč da ji bo Mujo nekaj lepega rekel ....a Mujo: Šta je, i ti si prdnula? ------------------- Kmet se pritožuje: "Že tri dni spim v hlevu, krava pa še ni telila." Žena strupeno pripomni: "Ko te vidi najbrž misli da je že." ------------------- - Mama, odkod pridejo dojencki? - Poglej ljubica .... Mami in oci se prvo zaljubita in porocita. Potem se poljubljata in objemata ter ljubita. To pomeni, DA oci DA svoj penis v mamicino vagino. Tako se dobijo dojencki. - A, tako torej. Ko pa sem jaz enkrat pogledala v vajino sobo, je ocijev penis bil v tvojih ustih. Kaj se pa takrat dobi, ko se to dela? - Nakit, ljubica! ------------------- Šestnajstletnica gre prvič sama na zabavo. Ker je prijetna na pogled jo skrbi, kaj naj stori, ko jo bodo fantje osvajali. Vpraša mamo in ta ji svetuje, da ko se bo kateri od fantov preveč spozabil naj ga vpraša: "Kakšno ime bova dala najinemu otroku?", to ga bo zagotovo odgnalo. Na zabavi je kmalu plesala s fantom, ki se je hitro spozabil. Dekle mu zastavi vprašanje: "In kako bo ime najinemu otroku?", fant si izmisli izgovor in izgine. Kasneje se zgodba ponovi. Tudi naslednji fant se ustraši in izgine. Malo kasneje jo prijeten mladenič povabi na sprehod. Po nekaj minutah sprehoda se tudi ta spozabi in jo poljubi, zato ga vpraša: "Kako bova imenovala najinega otroka?", a on se ne da motiti in jo počasi slači. "Kako bo ime najinemu otroku?" ga ponovno vpraša. On pa kar nadaljuje in z nje sleče še zadnje cunjice. "Kako bo ime najinemu otroku?!" vztraja ona, a žal je bilo že prepozno, fant sname napolnjen kondom, ga z vozlom zaveže in reče: "Če pride ven iz tega, bo David Copperfield!" ------------------- "Gospod župnik, grešila sem!" "Povej, otrok moj, kako si grešila?" "Moškemu sem dala svoj cvet!" "Ja, povej, kolk si pa stara?" "Enaindvajset". "No, potem pa to ni tak greh!" "No, to že, ampak moški je...." "Kaj je z moškim?" "No, ta moški je... župnik iz sosednje fare....." "Aha, no to je pa hud greh, ti vendar spadaš pod NAŠO faro !!!" --------------------- Blondinka se pripelje na bencinsko črpalko in prosi prodajalca, če ji natoči bencin. Prodajalec ustrežljiv in jo vpraša: "95 Ali 98?" Blondinka pa: "A letošnjega pa nimate!" --------------------- V atomski vojni umrejo vsi ljudje in večina živali. Preživeli sta le dve opici. Sedita na veji, se čohata, gledata naokrog, pa ena pravi: "Hja, izgleda da bo treba vse začeti znova..." -------------------- "Janezek, si ti razbil šipo?" "Ja ati. Po nesreči. Čistil sem fračo, pa se je sama sprožila." ------------------- Logika: Gorenjec ženi: "Obleci si plašč, jaz grem v gostilno!" "O! A me boš peljal na kozarček?" "Ne bodi no trapasta. Samo peč sem ugasnil!"
|