|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
29.8.2008 18:09:32   
resnično srečna
Believe it or not.
Woman has Man in it;
Mrs. has Mr. in it;
Female has Male in it;
She has He in it;
Madam has Adam in it;
No wonder men always want to be inside women!

Men were born between the legs of a woman, yet men spend all their life and time trying to go back between the legs of a woman....
Why?
BECAUSE THERE IS NO PLACE LIKE HOME

Okay, Okay, it all makes sense now...
I never looked at it this way before:   Ever notice how all of women's problems start with MEN?  
MEN
tal illness
MEN
strual cramps
MEN
tal breakdown
MEN
opause 

AND ..
When we have REAL trouble, it's a
HIS
terectomy. 

Send this to all the women you know to brighten their day.

Send this to all the men just to annoy them   ....

PS.: tole sem danes dobila od mojega...a mislite, da mi je hotel kaj povedat???

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 29.8.2008 18:11:06 >

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.8.2008 18:43:06   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
spalne vreče...od rojstva že uporabljamo tenko frotirasto z rokavčki...če je vroče ima oblečeno samo plenico...če zahladi pa še bodi...pa malo jo pokrijem...pred kratkim sva presedlali v bombažno malo debelejšo z notranjim delom iz frotirja...brez rokavov...pa spodaj ima dolg bodi al pa pajacek, če imamo na stežaj odprto okno...pozimi bo pa v taki kot kovter debeli...ampak tud brez rokavov...une z rokavi niso pri otrocih navadno najbolj priljubljene...

pa ne slepite se...nič manj se ne bodo premetavali ali kobacali...le odkrijejo se ne...naš Matevž je znal celo hoditi oblečen v vrečo...svašta...

user posted image user posted image user posted image Kristjan se je v vreči čez ograjo pojstelce vrgu...

šola...sem pa danes tko vesela...naš mulo j končno dobil zeleno luč v šentviški gimnaziji...športnik statusa 1a...pa so nekja na začetku poletja z visokimi merili pri uspehu...ampak je prevagal njegov uspeh v košarki in eto...je sprejet...se mu kar smeji danes...

Čestitke za uspeh,,,,zdaj pa držimo pesti,da mu bo šlo še tako naprej user posted image user posted image

kaj boste delale za vikend...poleg crkljanja z najdražjimi...ker ne gremo na morje ( beri izogibam se tašči)...bi šli nekam na izlet...ena destinacija je Rakitna...kakšen Bohinj bi mi tud pasal sam se ne grem gnečat na gorenjsko cesto...Logarska bi bila tud zanimiva...hmmm hmmm...še kak lep punkt mogoče????

Jezersko - mi smo bli zadnjič, pa dobr kislo mleko v koči pri jezeru, Rogla (čet, pet in vikend je sedežnica zastonj).....Mi za ta vikend še ne vemo. Jutri gre moj delat, v nedeljo smo pa frej....

Mi smo pojedli kosilo - juha (kar z vrečke), ocvrtki + velika skleda zelene solate in slivovi cmoki...(srečka, kaj skuminovuser posted image )

Sinska - jaza imam štorkljo - tako blago z obroči in sem ful zadovoljna, za večjega otroka ti pa ne vem povedat, ker ga pri prvem nisem uporabljala - škoda.

Zdej me pa kličejo, moram it......se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.8.2008 19:42:25   
tasyo
Drage moje!
Pri nas je v soboto enkrat tagrmelo in eto- telefonska linija je šla k vragu. Pravijo, da lahko traja tudi en mesec, preden bomo spet on-line...user posted image  In tako danes izkoriščam priliko pri mojih, da vsaj preberem, kaj ste naklofale... Lana namreč že spančka, je ratala en tak lenušček in kar veliko spi.

J@an, vi ste pa imeli avanturo... Joj, sploh ne smem pomislit, kako bi bilo tole pri nas - zdej namreč preaknemo vsak kamenček, če se pod kakšnim še skriva kej ojrotov za finiš hišice... Ah ja, saj bo. Ampak kdaj nas bodo pa tam priklopil, je pa tudi vprašanje...

No, Katka, tudi pri nas misija korenček ni uspela, niti pod razno, je pljuvala in se davila, kot bi ji dala strup jest, pa ni šla niti ena žlička. Zato pa pridno je riževo kašico po žlički, zdaj ji noter dodam breskvico in je mljask! Ampak skuhano. Bom poskusila tudi z jabolkom, samo prvič ji ni šel pretirano v slast.

Spalna vreča - ja, mi jo bomo morali tudi nabavit, ker se mi ne da ves čas vstajat in jo pokrivat, če ji bo pa všeč - no, to bomo pa še videli.

Srečka, še malo, pa bo bolnica samo history! Bom mislila nate!!!!

Posadka, mene tudi firbec matra, kakšna si zdej... Pa sigurno ti pristaja.

Roberta, ti boš pa huda na krstu - vreme je pa tudi naročeno, tako da uživajte!

Ah, pozabila sem še milijon stvari, ki sem jih mislila komentirat

Najvažnejše -srečanje:  midve bi se vam tudi pridružile v mariboru, čeprav bi nama bolj ustrezalo med tednom. Skratka, kakorkoli, ko boste določile kraj, datum in uro, bi eno lepo prosila, če mi pošlje sms - sej še mate mojo cifro???? Drugače pa bom jutri še imela možnost dostopa, pa bom eni poslala na zs svojo tel. A ne boste pozabile na naju?????

Da ne nakladam - mami me vabi na štrudelj - boroničev, jabolčni ali pa sirov - uffff, težka odločitev!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.8.2008 21:06:51   
trnuljčica
Pozdravčekuser posted image user posted image user posted image ,
danes sva bila z malim leteča... Dopoldne je minilo kot keks (user posted image tole je za novega prijateljčka...), popoldne tudi.
Med drugim me je moj presenetil z ogromnim šopkom za obletnico poroke. Kupil ga je v cvetličarni, kjer so mi naredili tudi poročnega... Če se ne motim je Eli, ah skratka blizu tržnice MOste. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja moški znajo tudi presenetiti... Žal sem jaz včeraj čisto pozabila na obletnico.user posted image No da ne boste mislile kako je on fajn , jaz pa ...user posted image Ko sva se poročila sva hodila že dobrih pet let... in sedaj nama vsako leto tale obletnica poroke dela težave. Enostavno jo oba pozabiva. Letos se je moj spomnil. Prvič. Je pa četrta... Sicer praznujeva tisto prvo obletnico. Naslednjega aprila deseto . Isti mesec bo mali 1 leto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasyo kako lepo, da pridešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa letim pakirat za jutrišnji izlet na dolenjsko... Poroka saj veste... Pa malo uživanja v Šmarjeških toplicah...

Čau do nedelje zvečer

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.8.2008 21:21:06   
NaTaŠa*
čer

No pa je še enega dneva konec.
Danes je bila pri nas na seznamu generalna, tako da sem zavihala rokave in letala okrog s krpo in metlo v roki user posted image . Dokler sem pospravljala sobo je bila Nataša v dnevni (posteljica sred dnevne) da sem že skoraj mogla čez skakat če sem hotla mem user posted image . Ampak je uživala in me opazovala kako okrog skačem, zraven je pa vriskala, na koncu je revež že obupal in zaspal. Mamica je imela pa muziko prav naglas sam je ni nič motila in je ona drnjohala debelo uro. Jutri pa nadaljujemo še naprej. Ker je biu dan prekratek da bi še kakšno sobo generalo spucala.

Ker pa je malčica že 2h v mižulah je mamica skočila malo še na RR in pol še pod tuš. Moram biti sveža če bo kaj user posted image .

SPALNA VREČA- ja mi jo imamo ampak je še nism nič sprobala. Bomo počakal do zime in jo šele takrat preizkusimo.

POSADKA- tudi mene zanima tvoja sprememba, tako da lahko daš kakšno fotko gor da vidimo.

SREČKA- upam da bote hitro opravili in brez kakršnih koli zapletov, tako da ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

GH- pri nas je že skoraj vse. Sem pa včeraj kupla kašico z otroškimi keksi in je bila prav navdušena ni mogla dočakat da ji dam v ustauser posted image . Sem pa kupila tudi te sokove od banane in  pa korenčka in jih je tudi pila, tako da za na pot bo da ne bom okrog opletala s termovskam in čajem .

JO@N- ste pa mel pestro. Upam dačimprej vse usposobite.

TEMENCA- enkrat smo se je uspešno rešili, tako da za zdaj ni še nič videti.

Zdaj pa grem

NOČKO

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.8.2008 22:54:17   
Jo@n
Čeeer,
mi smo se pa cel dan potepal... Rezultat: manj ojrov v denarnici, saj smo zapravili kar je ostalo z morja in česar ne bo servis pobral... HB je drug teden že nov mesec... Ima pa user posted image  nekaj toplejših cunj, saj je tiste od spomladi preraste. Čudno, ne?
No, spotoma smo pa še k taščici dostavili kufer, da gre lahko na morje in ji pojedli kosilo user posted image . Taktika, ala daj-dam.
Da vidim, če se še spomnim, kaj sem hotela komentirat...
Hm, rozi, rozi... a bo res treba vse od včeraj do danes še enkrat prebrat...

Aha, temenca, tudi naš jih ima po mečavi, olje ne pomaga, pa še piz... ko ga češem... , pa bom poskusila kar sosedo nafehtat, če mi posodi šampon, mi ga je enkrat ponujala, za enkraten tretma se mi ga pa res ne da kupovat. Sporočim, če deluje.

Trnuljčica, čestitke za obletnico. Pred morjem z dragim enkrat sediva pri kosilu, pa se začnem režat... Pa pravi, kaj sem pa spet ušpičil??? Hja, OBA sva pozabila na najino 6. obletnico. OK, ne glih poroke, ampak vseen šteje user posted image . Ja, takle mamo...

Nile, fajn praznujte jutri, pa da štorklje čez zimo ne odletijo v južne kraje. Pozdravček inuser posted image .

Posadka, zgleda da sem spregledala opis tvoje stilske preobrazbe (ko je bilo pa toooliko novih strani za prebrati...)... tako da se že veselim srečanja.

Srečka, čestitam za športnika razreda 1a. Mi letujemo pri familiji, ki ima tudi mladega in obetavnega košarkarja doma... in vem, kako zelo se veselijo vsakega njegovega uspeha.

Slingi in štorklje, saj sem že pisala, sama sem si omislila trak Ellarro od škratka, mali je že bil noter v lunci, pa mal v kengorujčku, se počasi navaja, da bova lahko šla tudi brez koles kam. Ko pa sem imela na testiranju bolj elastično varjanto (Sleepy) pa mi je noter celo zaspal na sprehodu. Samo sem potem izbrala fiksnejšo varjanto, mi tisto poskakovanje ni bilo preveč všeč. Drugače pa škratek te stvari tudi sposoja, potem se pa odločiš, al plačaš najemnino,  al pa kupiš zadevo. Jaz sem bila z odnosom zadovoljna, tud na mejl hitro odgovorijo.

Tako, toliko sem se spomnila. Več pa jutri, če mi rozi še kaj v tepko pripelje. Pojma nimam, kaj bomo počeli za vikend, najverjetneje bomo užival v komoditeti domačega doma, da si spočijemo od dopusta user posted image . Pa še čez Triglav se moram sprehodit. Ja, s pegleznom...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.8.2008 22:55:04   
Roberta69

Jaz vas bolj preletavam in imam potem kar slabo vest, ker bom sigurno 100 stvari pozabila povedat...

Sem se pa parim postom pošteno user posted image user posted image user posted image .

Cunjice: jaz ima celo skladovnico cunj (takih kao za kam ven user posted image , sam user posted image k z mojim nikamor ne greva: v kinu po moje ni bil v življenju, je najraje doma (ker mu zunaj nikjer ni dovolj dobro - izjema kakšen kmečki turizem, kjer bi kakšne petke itak ful pasale user posted image ) itd. in itak je še najbolj zadovoljen, če se šetam kot Eva (valda izključno doma user posted image )! Drugače mi pa zdaj najbolj prav pridejo trenerke, jopice, skratka raztegljivo, elastično, športno...

Srečka, user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, da se bodo vsaj malce potrudili za vaju, ker pri nas je tole zdravstvo bolj v k... Letos so operirali mojo mami - odrezali dojko, potem je izgubila vse lase itd., ampak najhuje od vsega ji je bilo neskončno čakanje in še enkrat čakanje na pregledih (tudi do 8 ur, ker je premalo osebja itd.) Je pa vse skupaj vzela kot za "šalo" in človek sploh ne bi verjel, da je imela raka user posted image user posted image user posted image .

Spalke: naš škrat ene 2 dni spi v njej, pa ne vem al mu ne paše ali pa je spet kakšna polna luna na obzorju user posted image . Nekja po osmi zaspi, potem se pa do dvanajste kar nekaj zbuja kot bi sanjal - ga dvignem in je v redu user posted image , pa tudi ponoči se je že 2x zbudil (okrog 4-ih) in dobro urico telovadil user posted image Se pa ne sekiram, ker je pokrit in ga pustim, da zganja aerobne vragolije, če to rad počne ponoči, pa naj. Spalka je pa iz Okaidija, bolj debela, kot kak kovterček, brez rokavov, ampak ker sem jaz bolj zmrzljivček, raje vidim, da je bolj pokrit kot manj. Spodaj ima zaenkrat samo body z dolgimi, ko bo bolj mrzlo bo imel pa verjetno spalni pajacek.

Lulček: nam je P rekla, da naj zaenkrat še nič ne vlečemo. Mu pa pri jutranjem čiščenju malce razprem, da obrišem bel sirček user posted image (to so ostanki urina).

Jo@n, stopalca ima pa tudi naš bolj naravno parfumirana user posted image . Glede obračanja: otroci baje vedno bolj oblvladajo obračanje preko enega boka, ampak če ga stimuliraš še za obračanje preko drugega je to edino dobrodošlo... prijateljica je s svojim sinčkom ful pridno vadila in frajer se je kot za šalo prevračal sem in tja...

Rotavirus: jaz ga bom cepila. V ponedeljek imava končno pregled in prvič kakršno koli cepljenje. Me pa tudi že zanima, kakšne ima naš škrat kaj merice, ker sva pregled pri treh mesecih izpustila. Se je pa mišek tako lepo izoblikoval in ni nič več bajsek, upam pa da kaj ne nazaduje - jaz imam mleka sicer ful (še vedno se doji le na eni in še ta ostane napol polna), ne vem pa če mu zadostuje.

Plan čez vikend: moj user posted image danes preživlja noč na Ljubljanici, tako da bo ju3 najbrž precej user posted image in se ne bomo odpravili na kak resnejši izlet. Najprej v Leclerca po ribe (baje se nam obeta ena super ribja čorbica), na obisk k babici in dedku, popoldne pa v Ljubljano, kjer vidim, da se morda celo s kakšno srečamo. Drugače pa jaz res že komaj čakam čas, ko bo škratek lahko sedel v "ruzačku" in jo bomo čez vikende mahali v hribe user posted image .

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.8.2008 22:58:31   
NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

mogoče se bomo šli potepat v Tivoli, kjer poteka lutkovno gledališče ...

he he...a ti moj urnik bereš NiLe???...mamo tud to v planu...pa pol mal produžit v Center, kjer je Poletje v stari Ljubljani...

Ne, ne ... to pa ne user posted image . A se je  pol Iza zbudila in ste uspeli priti v Tivoli? Tia je čez dan tko mal spala, da jo je moj ob 17h uspaval in zraven še sebeuser posted image user posted image , tako da sta šlafala do 19h, pa še to sem ju morala zbuditi ... No, tko da z našim planom ni bilo nič.  zato pa sem se medtem zunaj naigrala s starejšima dvema in oprala lupinco in vozičeuser posted image

poglej si tegale dobavitelja...mene kar mika

http://www.mojskratek.si/index.html

Včeraj v Tivoliju sem videla dve mamici, ki sta imeli podobno zadevo in mi je bilo ful všeč. Sem seno izmed njuju vprašala, kako se imenuje in kje se da kupiti ... pa je rekla, da je kupila na Madžarskem za 30 ojrov, v Škratku pa okoli 60 ojrov user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.8.2008 23:06:55   
Roberta69
Sem pozabila...

Temenica: naš jih je že enkrat imel, zdaj jih ima drugič (sem poskusila Mustelo - pa ni bohve kaj, čeprav jaz nočem potem z glavničkom drgnit... bom raje probala z oljem, ker je naravno), če se pa kaj vidimo, jo pa tistim, ki jo rabite, posodim (Mustelo).

Nosilke
: jaz še kolebam (bom fizioterapevtko najprej vprašala, kaj meni)... na srečanja jih pa kar nosite, da se še ostale navdušimo.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
30.8.2008 7:33:26   
NaTaŠa*
Jutro

Kot kaže sem prva user posted image . Tako da vam bom kar postregla z dišečo veliko šalco user posted image .

Več pa kasneje.

pa-pa

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
30.8.2008 8:39:28   
NaTaŠa*
user posted image

Za ene čaj

user posted image

Za ene kakav

user posted image

Za ene pa kava

Za vsako po nekaj

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
30.8.2008 9:03:46   
katka28
Mmmm vijolica hvala za precudovit kakav user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro se od nas.

Sicer smo se zbudili ze ob 7:00 se najedli in sli skupaj spanckat v najino posteljo ( teksen ritual imamo user posted image ) ampak cez 1 uro se je pa nas Jakob spomnil, da pa nebi vec spali in je najprej zacel atija brcat, ko pa je videl da brez uspeha je vklopil sireno, da smo vsi skocli v zrak. Zdaj sta v igralnici mama in ati pa si bova privoscila zajtrk....poskusava zaceti s skupnimi obroki, da bodo tudi otroci videli kako to mora bit user posted image user posted image user posted image

Ker je vikend boste nekatere kam sle tako da imejte se skrajno lepo....mi bomo danes leteci , jutri pa upam da nam bo vreme naklonjeno in bomo sli lahko na bazen..

Kopalne plenicke: dajte mi prosim povedat kako velike ste kupile. Moj je bil namrec vceraj v Baby centru in prinesel plenicke domov ampak od 7-12 kg  mi jih pa se 6 mimamo , ali res ne obstajajo manjse???

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
30.8.2008 9:33:06   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Kopalne plenicke: dajte mi prosim povedat kako velike ste kupile. Moj je bil namrec vceraj v Baby centru in prinesel plenicke domov ampak od 7-12 kg  mi jih pa se 6 mimamo , ali res ne obstajajo manjse???

DM...4-9kg...zelene barve...preverjeno, ker jih imam jaz za Izo...so pa to res najmanjše...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
30.8.2008 11:45:21   
SpeliG
Pozdravček mamke!

Midva bova pa danes bolj letala po trgovinah, pa cote so vse že na štrikih, da se potem še zmečejo v potovalke in gremo v toplejše kraje...
Pakirala še nisem nič, sej imam še fuuuul časa do jutri zvečer, ha ha. Včasih sem tolk komplicirala glede tega (ko sem še hodila s kolegicami na morje), zdej imam pa en dva tri vse spakirano.

Vidim da se pogovarjate o kengurujčkih in slingih, verjetno bi si bilo pametno omislit kaj tazga, ker mi je naša Bella že ful pretežka in sem že čist skrivljena.

Je pa napredek, včeraj mi je mala madam dovolila mal pretipat ustka in ni dvoma, zobka sta oba že zunaj, tako da takoj podpišem da takole na easy dobimo vse zobke! Danes se je ponoči spet nekaj zbujala, je ena omenjala neko luno? Ampak je tako luštna in mami jo ima tako rada, da lahko vstaja in daje dudija...
Konec koncev smo na porodniški, ne na dopustu, ne?
Včasih pozabim, mi je tako luštno, pa tko hitro bo mimo.

Vijolica, malo pozno ampak moram pohvalit tvoj izbor kofetkov, kakavčkov mmm..Me je tko zamikalo, da greva z možem kar sama v šoping pa potem mal posedet na kakšno kavico, najina sončica pa se bo za spremembo čuvala pri babici z Gorenjske (beri tašči). Je kar  v redu, da ni preveč blizu, ker bi mi jo čist scartala, skoz jo ima po rokah, je pa hecno, ker Martina sploh ne mara bit na rokah in se potem tašča čudi zakaj se mala pritožuje...

Lepo se imejte!!

Neposredna povezava do sporočila: 3064
30.8.2008 11:50:09   
tasyo
Oj!
Samo na hitro, ker Lana danes protestira 100 na uro - sem hotela videt, če se je katera ponudila, da me obvesti o srečanju, pa nič...user posted image  No, pol se pa spet vidimo, ko bom virtualna in bom lahko prečekirala. Nič zato. Sicer se pa imejte kar se da lepo in čvekajte - sicer verjetno ne bom uspela vsega prebrat, če me toliko časa ne bo, pa vseeno...

Zdaj pa moram šibat- lakotaa in potem spanje, če se bo dalo. Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 3065
30.8.2008 15:44:18   
Krista28
Ojla punce, mi imamo kar zanimiv dan dons, žal....

Po dopustu ga Kristjan kar pošteno serje s tem nočnim spanjem in ves čas hodi po stanovanju, pa noče spati v svoji postelji.....sploh ne vem kaj naredit, spati pa skupaj v postelji ne moremo, ker tako brca, da me potem bolijo ledvice.  Ponoči smo kar prenosno naštimal k nama v spalnico in je tam spal.....ampak to je v bistvu korak nazaj ne naprej . Včeraj je imel Kristjan malo vročine - sumim njegovo zaprtost, ker mu je padla po tistem ko je šel na stranišče , danes zjutraj je bil ok, potem pa počasi začne hripat, pa čedalje boj hropet in sem kar oba popokala in sem šla k dežurnemu....ima laringitis....dobili eno tabletko in claritin, pa tam je inhalacijo dobil...ta se pojavi na hitro in hitro izgine..... Drl se je pa tko, ko da ga iz kože dajemi (vedno pri zdravniku) in se je komaj pomiril da je lahko inhalirauser posted image user posted image

Kar se Nadje tiče, pa je pridna, pridn, pridna.......res se lahk zahvalim za tako dete....saj Kristjan je tud, le tole z nočni spanjem in njegovo trmico je včasih mal too much.....verjetno bomo morali kar mal bolj meje postavt....

Mi je pa sestra ravnokar sporočila, da imajo naslednji teden znižane plenice in ostale otroške stvari za 15%, s tem ,da lahko zraven upoštevajo tudi tistih 10% od kupončka z nalepkami. Baje naj bi bile zdaj enake unim - active fit - tudi isti proizvajalec je...pa kar v škatli so pakirane, tako kot pamperske... potem še naslednja dva tedna pa stvari za gospodinjstvo in za živali, sam ne vem v kakem vrstnem redu. Tako da tiste, ki še kupujete plenice,,,,,se splača..jaz sem bila s temi plenicami že zdaj ful zadovoljna....

Tasyo - nismo pozabile, sam nič ni bolo dorečenega v tem času... lahko tudi meni pošlješ tel. št. na zs, pa ti sporočim...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 30.8.2008 15:48:34 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
30.8.2008 16:40:27   
katka28
Krista: In kje tvoja sestra dela??
Upam, da se bo tvoj sinek kmalu spet spravil spat v svojo posteljico. Ali je mogoce ljubosumen na sestrico?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
30.8.2008 17:51:22   
Jo@n
Krista, a babylove bodo znižane? A to, da upoštevajo oba popusta drži, al je treba imet kak vip? Po navadi se ne seštevajo...

Tasyo, poslala sem ti sms, upam da imaš še isto cifro, nisem preverjala.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
30.8.2008 19:30:31   
resnično srečna
čer...

no mi smo s potepanja, Tivolija, učenja vožnje s kolesom ( naša Daša je tko leva za kolo) ampak se je po tem, ko sva jo dobesedno prisilila le navdušila, ko je prevozila ulico...tko da mogoče pa še nekaj bo...v glavnem smo se imeli lepo...

katka...DM praznuje...in je vse za otroke -15%...če se pa popusti steštevajo pa jaz ne vem...ampak me pa zanima, če velja kartonček, ki ima nekaj vijoličnih in nekaj srebrnih nalepk (naši s5 zbirajo nalepke, bi rekla Iza če bi oponašala uno pupo)...

sedaj pa z Izo čakava da en del familije sprazni kopalnico da letiva v čeber...potem pa mala bc bc v košek...mami pa pogledat kak film...je priletel s torrentov Hitch...pa bomo malo romantični...

eko se beremo kasneje...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
30.8.2008 20:01:08   
Krista28
HAHA sem pa faca....kot da je nagradnaigra, ugani kje?user posted image user posted image user posted image Ja ti popusti veljajo v  DM-u ob 15 letnici v Slo.

Ja se tud meni zdi, da mu konkurenca mal seka. Je dons omenu da "Adja tud ko" (Nadja tud tako) in pokazal na svojo in njeno malo pojstlo. Sva se odločila da bo tako: Ali zaspi v Spalnici in brez uspavanja, tako kot Nadja, ali pa gre v svojo sobo. Kaj bi pa venaredile? Sploh tiste, ki jih imate več? Ali jim pustite hodit v spalnico? Upam da ne delam napake in bom imela gužvo do šole??user posted image user posted image user posted image Spalnico bi rada zase z user posted image , mi je pa hudo če mi joka tam posebej..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
30.8.2008 20:02:29   
Krista28
Joan, to glede popustov drži, lahko pa dobiš tudi vip. Sporoči na zs, ali pa tel. pa se zmeniva....zna bit gužva za plenice...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
30.8.2008 20:47:29   
NaTaŠa*
Čer

Midve pa vsakič spoznava kakšno aprilčico user posted image , tako da upam da bom kmal tudi druge spoznala.
Namreč danes sem/sva bili na kavi z novopečeno in Renejem. Tako da je debata nanesla tudi na ostale aprilčice in sva se menile kje oz. kam bi lahko prišle še na gorenjsko, tako da nekaj idej je že bilo, bova pa naknadno še sporočile točno lokacijo user posted image .

Ja res je v DM 15% popust ampak je na otroške stvari mislim da od 1.9.-7.9. pol je pa koj nekaj drugega pa nevem zdaj točno.

Ker naša princeska spi že skoraj 3h grem tudi jaz počasi v mižule ker sem čist crknjena in komaj gledam se mi oči že zapirajo.

Se beremo

Fajn se (s)mejte.

NOČKO

user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
30.8.2008 21:06:23   
katka28
Bom mogla mojega aktivirat, da gre po plenicke nama se kar pozna, ce nam bo kdo dal kaj popusta user posted image .

Danasnji dan je za nami, vreme je bilo cudno ampak mi je bilo vsec, da sem se lahko sprehajala pa se vroce mi ni bilo. Mami si je privoscila novo frizuro ( lepa posadka si me spomnila, da je ze cas user posted image ) ze od poroda nisem bila nic pri frizerju tako, da so sivi lasje ze zelo bodli na povrsje, zdaj pa sem si privoscila barvanje in bo spet za nekaj casa mir. In spet sem naredila dobro delo, babica je lahko otroke cuvala mami se je pa razvajala.

Zdaj pa grem tudi jaz v horizontalo.

mirno nocko vsem skupaj...pa pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
30.8.2008 22:17:46   
simvir
Čer!

Tudi za nami je pester dan. Danes sem imela skoraj celo popoldne zaseuser posted image , pela na poroki (prej še vaje), potem pa smo imele s puncami ki pojemo še piknik. 
Tevž po novem pije tudi iz flaške, tako da sem bila bolj brez skrbi. Smo včeraj sprobali (Srečka jaz sem mu dala kar mleko izpred dobrih dveh mesecev iz skrinje in potem naredila novo zalogouser posted image ), pa je končno potegniluser posted image

Tudi jutri bo pestro, za kosilo smo povabljeni na 50-letnico. Nejca bomo pustili pri stričku oz sestrični - upam da bo šel spat, ker gremo potem še na 2. RD njegove prijateljice.

Drugače pa imamo prvi zobek. Sem zjutraj videla, da je majhna š**** pokukala iz dlesni. Ob tem čestitke za prva zobka tudi Martini.

Pleničke - vidim, da moramo tudi mi drug teden po pleničke, smo že imeli DM-ove, pa kar ok.

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

spalne vreče...od rojstva že uporabljamo tenko frotirasto z rokavčki...če je vroče ima oblečeno samo plenico...če zahladi pa še bodi...pa malo jo pokrijem...pred kratkim sva presedlali v bombažno malo debelejšo z notranjim delom iz frotirja...brez rokavov...pa spodaj ima dolg bodi al pa pajacek, če imamo na stežaj odprto okno...pozimi bo pa v taki kot kovter debeli...ampak tud brez rokavov...une z rokavi niso pri otrocih navadno najbolj priljubljene...

pa ne slepite se...nič manj se ne bodo premetavali ali kobacali...le odkrijejo se ne...naš Matevž je znal celo hoditi oblečen v vrečo...svašta...

user posted image user posted image user posted image Kristjan se je v vreči čez ograjo pojstelce vrgu...

...Nejc je hodil naokrog v skoraj pol metra predolgi vrečiuser posted image user posted image user posted image . Česa vse so sposobni tile naši škratiuser posted image .

Krista upam, da K. uspete navaditi nazaj na svojo posteljo. Pri nas Nejc vedno  spi v svoji sobi, zadnje čase pa kar nekaj časa traja da zaspi. Je tudi res, da mu zjutraj sedaj ni potrebno zgodaj vstajati.  Mi delamo tako, da ga eden od naju da spat, potem pa vsake toliko prideva nazaj k njemu (večinoma jaz ker moža ni doma ali pa gleda TV in kar preslišiuser posted image ). Mu pa ne dovolim, da hodi iz sobe, ko gre enkrat vanjo in to dobro ve. Pač pokliče če me rabi.

Lahko noč in lepo nedeljo...

< Sporočilo je popravil simvir -- 30.8.2008 22:21:15 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
30.8.2008 22:24:02   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Drugače pa imamo prvi zobek. Sem zjutraj videla, da je majhna š**** pokukala iz dlesni. Ob tem čestitke za prva zobka tudi Martini.

Ne vem kam se je š**** izgubila, sem že popravila, pa so še vedno zvezdice. Saj preden objavim je izpisana cela besedauser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......