|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
29.8.2008 20:43:27   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Koliko časa je potrebno prekuhavat vodo za pripravt prilagojeno mleko? V ponedeljek grem v Trst, bom mimgrede kupla tudi eno mleko.... za ponoči... 

Vrjetno so navodila na mleku. Zakaj ga boš pa že zdej kupovala?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.8.2008 20:43:47   
ključek
Koliko časa je potrebno prekuhavat vodo za pripravt prilagojeno mleko? V ponedeljek grem v Trst, bom mimgrede kupla tudi eno mleko.... za ponoči...

za vodo ne vem........................mogoče kakšnih 5 minut user posted image user posted image user posted image user posted image ........me pa zanima, kakšno mleko boš kupila................jz bom tud eno škatlo, za vsak slučaj...............

Neposredna povezava do sporočila: 552
29.8.2008 20:45:02   
ključek

meni je bilo rečeno, da je pametno imeti eno škatlo na zalogi, ker nkol ne veš.........pa nej bo "suša" ponoči, vse zaprto,pa imaš...........

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.8.2008 20:45:03   
meta21
Jest sm mela pa zdele mal foto shootinga. Se mi zdi, da ne bo več velik priložnosti za slikanje. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.8.2008 20:46:01   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

za vodo ne vem........................mogoče kakšnih 5 minut user posted image user posted image user posted image user posted image ........me pa zanima, kakšno mleko boš kupila................jz bom tud eno škatlo, za vsak slučaj...............

Zakaj se vam tolk mudi z mlekom? Saj ga lahk potem kupte, če ga boste rabile. A ni brez veze kupovaz za vsak slučaj?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.8.2008 20:48:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

. Pa cel ritem mam zmešan, ker sem ob 5h vstala pa šla popoldne spat.

pol si me pa danes res prehitela. Sem ob 5 še spala. Počasi se privajaš na zgodnje vstajanjeuser posted image .

Me navaja na zgodnje vstajanje. Mi tako dela s to malo ritjo po trebuhu, da mam že čist zglancanega od znotraj. Pa z vedno večjo močjo mi nek špičast del tišči mim desne ledvice ven. Prej sem si ga mogla v trgovini prav not porinit, ker je že resno kazalo, da je izhod zgrešil.user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.8.2008 20:50:42   
lana17
Meta, luškan buši. user posted image Moram reč, da trebušček brez zgleda velik večji. a maš ti tud občutek, da je zadnje čase ratal mal premajhen?

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.8.2008 20:51:09   
Lara Croft

Ma zato, ker sva se odločla, da bova en nočni obrok kr takoj dodajala... da bo več časa skupaj spala oz. da bo lahko tudi on enkrat vstal pa tudi zato, ker gre bol na hitro.... user posted image

Bom kupla Neolatte.... baje, da se hitro stopi tudi v vodi, glih ta pravi za popit... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.8.2008 20:52:38   
meta21
a maš ti tud občutek, da je zadnje čase ratal mal premajhen?

Ja, kljub temu da je velik, gospodiču očitno ni več udobno v njem. Saj je prav, kar naj lepo ven pride pa zunaj miga.user posted image

Tebi tudi razgraja?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.8.2008 20:53:24   
Lara Croft

Jest sm mela pa zdele mal foto shootinga. Se mi zdi, da ne bo več velik priložnosti za slikanje. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom pa mojga muca jutri nažicala, da me spet mal pofotka....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.8.2008 20:55:35   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma zato, ker sva se odločla, da bova en nočni obrok kr takoj dodajala... da bo več časa skupaj spala oz. da bo lahko tudi on enkrat vstal pa tudi zato, ker gre bol na hitro.... user posted image

Bom kupla Neolatte.... baje, da se hitro stopi tudi v vodi, glih ta pravi za popit... user posted image

A ni ponoči bolj enostavno podojit user posted image , kot pa flaško pripravit. Pa še večja vrjetnost je, da se čist prebudi. No, saj ne vem. so sam moje domneve, kaj bo pa pol bomo pa vidl. Zdej sem še lohk pametna.user posted image user posted image

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 561
29.8.2008 20:57:23   
lana17

a maš ti tud občutek, da je zadnje čase ratal mal premajhen?

Ja, kljub temu da je velik, gospodiču očitno ni več udobno v njem. Saj je prav, kar naj lepo ven pride pa zunaj miga.user posted image

Tebi tudi razgraja?

Moj zelo uvideven do mene, me sam mal boža. če pa že tačke steguje in se jih pol dotaknem, jih hitro umakne. Sem pa opazla, da mi takrat, ko se premika, trebuh otrdeva.

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 562
29.8.2008 21:00:15   
Lara Croft

A ni ponoči bolj enostavno podojit , kot pa flaško pripravit.

Ne vem.... sej bomo vidli.... ma to dojenje preden steče, baje da traja in traja.... pa se mi zdi da gre s flaško hitrej....
Ma če imaš vodo  termoski že ta prave temperature, gre po moje čist na brzino...

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 563
29.8.2008 21:04:17   
meta21
Jaz se pa ne dam. Sploh nočem flaške kupit, ker hočem dojit. Mam mal težav, ker sem bla pred leti operirana na prsih, ampak po flekcih sodeč bo šlo. Upaaam!

Lara a ni treba pol še mal čakat, ko mleko nardiš, da stoji. Mogoče bi blo pa boljš flaško dat pred spanjem, da bo dlje spala.

Najrajš pa dve pametni prvorodki nasvete dajevauser posted image user posted image user posted image , ne Lanči

Neposredna povezava do sporočila: 564
29.8.2008 21:04:18   
ključek
meta21, luštn buši.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 565
29.8.2008 21:07:20   
meta21

meta21, luštn buši.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej mamo vse lepe trebuščke! Kako bi sploh lahko trebušček ne bil lepuser posted image  jaz nikoli v življenju prej nisem popka pokazala, zdaj mi pa dol visi kaj si kdo misli. Kljub kilam... Če zleze ven, pač zleze. Stare mame, požrite se, ne Lana!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 566
29.8.2008 21:07:47   
gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 567
29.8.2008 21:09:58   
lana17

Sej mamo vse lepe trebuščke! Kako bi sploh lahko trebušček ne bil lepuser posted image  jaz nikoli v življenju prej nisem popka pokazala, zdaj mi pa dol visi kaj si kdo misli. Kljub kilam... Če zleze ven, pač zleze. Stare mame, požrite se, ne Lana!user posted image

Se podpišem.

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 568
29.8.2008 21:10:59   
lana17
Zdej so bušiji najlepši, so tko lepo napeti. vsaj moj, še ni bil nikol tolk. user posted image user posted image user posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.8.2008 21:13:22   
Lara Croft
Najrajš pa dve pametni prvorodki nasvete dajeva

No, sej sam pač izražamo vsak svoje mnenje.... ne jemljem to kot neke nasvete od izkušenih mamic..

Meta, če lahko vprašam.... kako operacijo si imela?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 570
29.8.2008 21:18:37   
lana17
Bejbike,

jaz grem v mižule. Imejte se!

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 571
29.8.2008 21:21:39   
meta21
Meta, če lahko vprašam.... kako operacijo si imela?

Precejšnjo asimetrijo (košarici B/D) sem imela, pa so mi eno zmanjšal.

Lana, nočko!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 29.8.2008 21:22:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 572
29.8.2008 21:30:11   
Lara Croft
Precejšnjo asimetrijo (košarici B/D) sem imela, pa so mi eno zmanjšal.

A tku..... hvala.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 573
29.8.2008 21:31:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Moji izvidi so že čisto OK

user posted image user posted image user posted image

še jaz...user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
29.8.2008 21:36:35   
gold fish

Nisem je direkt vprašala, ampak mislim, da ne bi imela nič proti.

sem objavila na forumu Rodili smo..................user posted image ........za Sarayo..................

.... jaz sem jo pa danes videla pred P kako veselo čveka z neko žensko.....pa je nisem upala motit, da sem ena ona z rruser posted image ......   mogoče bo še jutri tam, pa se opogumim....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......