|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
30.8.2008 11:07:17   
lana luna
ojla punce...

jest sem nazaj. sem rabla eni dve uri, da sem pršla na tekoče, ste ble kr pridne čvekiceuser posted image

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke pf za user posted image Lano in Sarayi za user posted image Mariso user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
pozdravljena nazaj... jest upam da dobiš svojega zakladka čimprej domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nič ne skrbi, ostani optimisična, ker vidim da zelo lepo napredujetauser posted image user posted image user posted image pa še za geslo bi te prosila, da vidim našega septemberčkauser posted image

me to you hvala za obveščanje o dogajanju na RRuser posted image sem bla skos malo na tekočemuser posted image user posted image user posted image

tasha23 dons je pa pri tebi akcija. držim pesti, da boš čimprej in s čim manj bolečine dobila v naročje svoj zakladekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.8.2008 11:10:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja kje pa ste vse danes user posted image

jaz sem tu user posted image ,  samo preden da pridem do rr traja en čas......  user posted image .....pol pa tak vse odfrčite stran.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 602
30.8.2008 11:13:51   
lana luna
sem vidla da se vam dosti že dogaja glede lažnih popadkov in podobnega. jest sem tut tko ponosna, vsakič ko začutim tisto bolečino od mensturacije in bolečino v križu. ker potem vem, da se mičkn že prpravlauser posted image user posted image user posted image

u pondelk mam pa po 6. tednih spet posvetovalnico. in komej čakam. ker potem me pa za naprej najbrž ne bo naročila šele čez 6. tednovuser posted image user posted image user posted image in se bo tut v tej smeri mal premaknilo vse skupuser posted image user posted image user posted image

aja še to... sem jest tut brala na dopustku Modrost rojevanja in sem mjčkn razdvojena zdj. ena je že tut napisala, da je zdaj mal nasrtojena proti našemu zdravstu, ker vse tko pospešujejo pa se vse mudi. me je kr prjemalo da bi doma člouk rodil, k sem brala to knjigo. ker doma je res bolj intimno ozračje, tam pa u porodno skos kšn nov člouk uleti in itak da ne morš bit pol tolk sproščen, k si vs na razstavi tam. uh...user posted image je pa zlo dobro to, da vem, da je dobr se smejat med porodom, pa pet, pa mukatuser posted image user posted image user posted image sam kako nej mukam tam med tistimi neznanciuser posted image user posted image user posted image jah ne vem no. zdj po branju te knjige mam mal več rešpekta pred porodom, ampak sem še bolj ptori kakršnim koli umetnim posegom, ki se jim pa na žalost ne bom mogla izognituser posted image razdvojena sem pomojemuser posted image o marija, že filozofiramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.8.2008 11:14:28   
lana luna
user posted image pozdravljenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 604
30.8.2008 11:17:14   
ključek
o babnce, dobro jutro.....................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............kakšno uro nazaj sem vstala, pa še kar zeham.................kako ste??

Neposredna povezava do sporočila: 605
30.8.2008 11:19:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj je to sonda?

.... to je ena taka gibljiva cevka - ca 30 cm, ki jo otročku skozi nosnico porinejo direkt v želodec (ali drugam) in ga tako nahranijo..... hrano pol samo predela.....

Neposredna povezava do sporočila: 606
30.8.2008 11:53:57   
lana luna
user posted image hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

kolk je fletkan mali Jakec. pa smejčka se tudi že na eni slikiciuser posted image pa tak blondek je. pomojem bo naš user posted image tudi blondek. po očkotuuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 607
30.8.2008 12:51:26   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Kaj je to sonda?

.... to je ena taka gibljiva cevka - ca 30 cm, ki jo otročku skozi nosnico porinejo direkt v želodec (ali drugam) in ga tako nahranijo..... hrano pol samo predela.....

Halooooooooooooooooooo?! Skozi nosnico?????? O da gorje svinji..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 608
30.8.2008 13:12:44   
gold fish
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Kaj je to sonda?

Halooooooooooooooooooo?! Skozi nosnico?????? O da gorje svinji..... user posted image

skozi nosnico ja......user posted image ...zadnjič čas, da gre mamica tja....

Neposredna povezava do sporočila: 609
30.8.2008 13:35:06   
Tejchy
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan user posted image

No, dans sem si tud js privošla mal več spanja... sem zjutraj mal potegnila, ker sem ponoč mela malo akcije.......... sem si včeraj za večerjo pico privošla in itak, da sem mela ta velike učke gor, ko sem jedla... user posted image  user posted image  user posted image  ......... sama sreča, da se je user posted image  že nekoliko spustil, da ni bilo take sile...

........ pol smo pa dopoldan pucali, pa kosilo kuhali, pa posteljnino za zibko sem dala prat, pa dve dekici... tak da to še posušim, pa polikam, pol smo pa res čist pripravljeni na našega user posted image ............ dedi tudi že komaj čaka.... je reku, da bosta čez 14 dni že skup lahko travo kosila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .............

zdj pa si grem mal križ odpočit, popoldan pa malo kafetkat.... pa bo dan mimo..

Neposredna povezava do sporočila: 610
30.8.2008 13:37:25   
Tejchy
aja... sem pozabila povedat, da se je Saraya včeraj zvečer javila, da sta z Mariso OK in da upa, da bosta v nedeljo že doma... sem jo pozdravila tudi v imenu vseh vas....

............ sam, če je 27.8. rodila... jutr je pa že 31. .. to je že 4 dni... ziher bo že doma...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 611
30.8.2008 13:41:48   
Tejchy
sem jest tut brala na dopustku Modrost rojevanja in sem mjčkn razdvojena zdj.

user posted image  user posted image  user posted image  ............ ma sj pol ko bo akcija, se boš že znala odločit.......... po feelingu pač..........
... js bom isto........... šla bom not pa kar bo pa bo........ user posted image  user posted image  user posted image  ............ če tko gledaš.... danes imamo tolk stvari na voljo, da je težko izbrati, včasih pa niso imeli nič, pa smo se glih tak rodili..........

.. pa ti seznami kaj vse v porodnišnico nest in kaj ne......... moja kolegica je šla brez vsega, naslednji dan ji je partner prinesel samo copate in stvari za osebno higieno.......... vse ostalo je dobila tam...... nič ji ni manjkalo...... tak da punce, čim manj komplicirat, pa bo najboljš...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 612
30.8.2008 14:07:06   
*bubi*
ker doma je res bolj intimno ozračje, tam pa u porodno skos kšn nov člouk uleti in itak da ne morš bit pol tolk sproščen, k si vs na razstavi tam.

lana luna, ni tako hudo, veš. Ko si 1x tam, ti je vseeno, še prosiš jih, naj ti čim prej pomagajo user posted image  Pravzaprav se zna zgodit, da si večino časa prepuščena sama sebi.

Edino, čemur se bom jaz uprla, je (pre)pogosto kontroliranje stanja s strani vsakega, ki se spomni user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 613
30.8.2008 14:08:36   
*bubi*
Halooooooooooooooooooo?! Skozi nosnico?????? O da gorje svinji.....

Ni tako hudo..... se nič ne čuti. BTW: tudi odraslim to včasih tako naredijo. Skozi nosnico pa zato, da ne draži zadnjega konca jezika in ni refleksa bruhanja.

Zgleda mogoče hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 614
30.8.2008 14:48:43   
lana17

Edino, čemur se bom jaz uprla, je (pre)pogosto kontroliranje stanja s strani vsakega, ki se spomni user posted image

To seje tud men zdej dogajal, ko sem bla na obratu. Sem bla na CTG-ju in vsak , ki je prišel mimo je prišel pogledat in komentiral krivulju in dajal komentarje, ker je bil moj user posted image bolj miren kot je običajno. Ko sem pajih spraševala kaj to pomeni so mi pa sam na splošno odgovarjal, nič konmkretnega. So me prav v paniko že spravljal.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 615
30.8.2008 14:50:34   
lana17
user posted image , jaz bi si tud rada ogledala tvoj zakladek. Prosim pošlji mi geslo na zs. Želim vama, da čim hitreje napredujeta, da se boste lahko cartal doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za energijo in optimizem, naj ti ju nikoli ne zmanjka.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 616
30.8.2008 15:02:15   
lana luna
lana17 a maš kej drugačen občutk zdej glede brcik? a misliš da se ti je user posted image zdj obrnil? jest upam da se ti je sam od sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

men se je, ampak nism čutila kdaj. pa sem bla zelo pozorna na vse premike zakladka. mogoče se je pa ponoči, ko je mamica spalauser posted image

a ti boš šla zdj v Kr al v LJ roditi?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 617
30.8.2008 15:17:28   
thaiss
drage septemberke:

tasha23 sporoča da se je danes ob 13.50 rodil GABRIEL (3690 g / 52 cm)

Iskrene čestitke!!!!

user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 618
30.8.2008 15:29:43   
lana17
Tasha, čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rousseau

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 619
30.8.2008 15:36:28   
lana luna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo tasha23 in njen mali korenjak... čestitke tudi očkotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 620
30.8.2008 15:51:24   
*bubi*
To seje tud men zdej dogajal, ko sem bla na obratu. Sem bla na CTG-ju in vsak , ki je prišel mimo je prišel pogledat in komentiral krivulju in dajal komentarje, ker je bil moj bolj miren kot je običajno.

Nisem ravno tega mislila..... to me ne bi motilo..... da pa vsak, ki ima minutko časa, proba, koliko sem že odprta user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 621
30.8.2008 15:56:34   
*bubi*
tasha23 sporoča da se je danes ob 13.50 rodil GABRIEL (3690 g / 52 cm)

Čestitke, tasha23! user posted image user posted image user posted image  Veliko cartanja in hitro okrevanje po CR user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 622
30.8.2008 16:17:50   
lana17

To seje tud men zdej dogajal, ko sem bla na obratu. Sem bla na CTG-ju in vsak , ki je prišel mimo je prišel pogledat in komentiral krivulju in dajal komentarje, ker je bil moj bolj miren kot je običajno.

Nisem ravno tega mislila..... to me ne bi motilo..... da pa vsak, ki ima minutko časa, proba, koliko sem že odprta user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se strinjam.To pa mora bit šele zoprno.

Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
30.8.2008 17:01:37   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

drage septemberke:

tasha23 sporoča da se je danes ob 13.50 rodil GABRIEL (3690 g / 52 cm)

Iskrene čestitke!!!!

user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Čestitke obema!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 624
30.8.2008 17:21:28   
coko
Čestitke pf in sarayi za user posted image , tashi23 pa za user posted image !

Jaz si pa sploh ne predstavljam, da bi bil moj  user posted image  že pri naju. Čeprav ko začnem zlagat oblekce zanj-o, me pa čist premami da bi ga/jo lahko že prijela v roke. v glavnem imam čudne občutke. Mogoče malce negotovosti? Ma sej bo.

Tejchy ko boš speglala posteljnino mi sporoči, če je tvoja tudi malo postrani odrezana. Sem jo kupila v baby centru od Aljaža za zibko (žirafica je na sliki). V glavnem za blazino sploh ni naravnost odrezano na eni strani, ampak full postrani, enako je pri oblačilu za koutrček. Sem full jezna, ker ni bilo glih poceni, pa še firma Aljaž, ki naj bi bila v redu...mislim da si lahko takšne kikse privoščijo! user posted image   Če bi šla v Mano kupit posteljnino ne bi dobila s takšno napako (samo nimajo za zibke user posted image ).
Res prav grdo zgleda, kot da bi jim blaga zmanjkalo! Sem tolk jezna, da bi najrajši pritožno pismo napisala,pa še odnesla nazaj, naj mi zamenjajo!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?