Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz nimam rednih ciklusov, tako da bo komaj v soboto 28 dni od zadnje m. Tja do nedelje bom verjetno počakala s testom - če bom zdržala seveda . Drugače pa me zelo mika tvoja "akcija".
ancibanci:a vi pa kar švercate iz Dalmacije otročke .Upam ,da res in da nam sporočiš veselo novičko ,sem pa malo ker ne boš aprilka ampak majčica.No pa saj ni važno samo da bo zdravo dete .
Sem to kar sem;) ALEKS 23.4.2009 <3 TIA 23.10.2012 <3
Hojla punce! Najprej čestitke vsem, ki vam je uspelo v tem mesecu, pa držim pesti tudi za se ostale, da zagledate čimprej !!! Morm povedat, da ta forum spremljam že 3 mesece pa se kar nekak nism opogumla ins e pridružila debatam. Zdej sm pa že tolk zasvojena z njim, da sm rekla, zdej pa je kar je, se bom pa kar včlanla Skratka, midva z mojim sva trenutno v 4 krogu. Enkrat- 2 meseca nazaj- sm že mislla, da nama je uspel, ker mi je zamujala celih 20 dni (test pa skos negativen) in se je potem seveda prikazala. No, ta mesec pa podobna zgodba (al pa ne, ker ne zamuja tolk), skratka morala bi dobiti 23.8. ( v soboto) pa je nisem. Včeraj sem delala test, pa seveda ni blo nič, razen enega velikega in odločnega minusa. In me sedaj zanima, koliko časa po izostanku je vam (seveda tistim, ki ste že ugledale )test pokazal pozitivno? No, zdej, ko sem včlanjena, pričakujte, da bom stalna gostja
sonček85 ja to mi je največja želja da bom mela dalmatinčka al pa dalmatinko sej kaj pa veš če se prej rodi sem lahko tud aprilčica :) hvala za lepe želje, tebi pa tudi da boš lepo preživela ta čas ko si
Anci banci jp, res smo samo še štiri! A tebi že zamuja m? Sama nimam nekih velikih pričakovanj, kakorkoli že bo - tudi če bo m bo ok, da bomo lahko šli v nove boje
Do takrat pa upajmo, navijajmo in se tipkajmo......hitreje mine čas
sonček85 ja to mi je največja želja da bom mela dalmatinčka al pa dalmatinko sej kaj pa veš če se prej rodi sem lahko tud aprilčica :) hvala za lepe želje, tebi pa tudi da boš lepo preživela ta čas ko si
HVALA ENAKO IN DA SE TI URESNIČI ŽELJA
Dons je tud moj dan D. Še ni prišla danes. Jo še čakam, ker je bil zjutraj testek ---------------------------, zelo grd. GRRRR..... ampak sej sem vedla da ne more bit drgač, ker mislm, da sem itak zamudla tiste dneve ta mesec. So mi ušli..... Ampak mogoče bo pa drug mesec kej bolš. Ha. Vsak mesec nov izziv. Navijam bejbe za vas, ki ste še ostale v ppričakovanju avgusta . Pa menda ja bomo zagledali še kak . Go Go bejbike.
Ma sigurnu sem da nisem . Test je pokazal tak minus, da ga mam še zdej pred sabo. Sem bla 20 avg. pri G. Na UZ in je rekla, da je O že bla, tko da bo mogla bit že vgnezditvena....., če prou razmišlajm
luna80:kot pravijo borke dokler je ni je še upanje.To velja zate, pa čeprav je bil minus tako GRD. Anci banci:ti pa da nam sporočiš veselo novičko in da si prešvercala Dalmatinčka,a pazi da kdo tega ne zve ,ko te lahka tožijo
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.8.2008 12:42:47 >
*Junona*, girl , iz srca iskrene čestitke za tvoj težko pričakovani , bravo sploh ne vem, sem brez besed, veliko sreče in veselja in NE POZABI samo pozitivne misli, rada imej svojo pikico in tokrat ti/vam bo uspelo, verjemi da bo tako.
Hvala, Tane. Zdaj si pa ti na vrsti, veš? Stiskam pestke
NO, sej se nas je pa kar nekaj nabralo, ki spadamo v avgust . Torej navijajmo Jst že cel dan hodim na wc, pa skoz proučujem tist dnevni vložek ..nič, vse belo pa čist nobenga znaka, da bo pritekla....imam pa bolj polne prsi in občutljive bradavice....
Junona najprej seveda čestitke tebi in tudi tebi želim da lepo reživiš ta čas ko si
hvala da držiš pesti
če uspe pa je potem bodoča pikica šla z mojim dragim na Brač zdej pa čakamo, da bomo zvedel če pa se je z Brača vrnila z mano tolk držim pesti za vse ostale in zame da me že prsti bolijo