|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
27.8.2008 20:32:07   
sonček85
prav tako ,saj tako je tudi prav.komaj lakam torek da greva in da se bova veselili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem sedaj počivat malo saj sem zmatrana.

lp vsem in se še kaj tipkamo.papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
27.8.2008 20:43:58   
witto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image waaaawwww Junonauser posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
27.8.2008 20:48:56   
skrivnost
junnona user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke

zelim ti lepo in mirno nosecnost

cuvaj svojo pikico

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
27.8.2008 21:17:28   
Anonimen
*Junona* - Čestitke! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu skrivnost)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
27.8.2008 21:44:19   
Anonimen
Čestitke vsem novim user posted image  user posted image  user posted image

En velik user posted image  vsem, ki jih je obiskala tečka.

Tudi mene je včeraj skoraj en tedne prezgodaj. Tako da se selim...

A user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
27.8.2008 23:16:59   
Ylenia
Anonimen - a se bos preselila med septembersko ekipo? user posted image
no no, js se vztrajam do konca (avgusta)!!!
je se kdo z mano?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
28.8.2008 7:12:02   
spps
JUNONA čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdravo nosečnosti ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
28.8.2008 7:56:09   
Tiki55
Junona še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image You go girl!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.8.2008 8:07:56   
yoliee
Junona Č E S T I  T K E ! ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
28.8.2008 8:09:49   
yoliee
VSeM NOSEČKAM čestitke!!!!!

Avgust se lepo barva rozauser posted image user posted image user posted image user posted image Dajmo še ostaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yoliee)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.8.2008 8:19:46   
S*
Dobro jutro!

Mene pa lahko obarvate modro user posted image   user posted image   user posted image . Zjutraj sem naredla test CB in je en velik -, tako da sedaj samo čakam da se vlije, da bom lahko šla v nove boje. Bolj kot razočarana sem jezna na te moje dolge cikluse, ki se kar podaljšujejo.
Navijam za tiste, ki še upate v avgustu user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu yoliee)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.8.2008 8:35:56   
a.jrad
Jutro vsem!

Ylenia tudi jaz še vztrajam s tabo - čakam na soboto/nedeljo. Pa ti? Maš kake znake?

S* koliko pa ti zaostaja m, da ti kaše CB -? Mogoče pa še ni konec??

lp

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.8.2008 8:38:56   
ursa30
S*, dokler ne zagledaš user posted image , je še vedno upanje, saj veš user posted image
navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.8.2008 9:08:42   
S*
user posted image  mi je zamuja 1 dan. Danes mi je T padla za 0,4°C, tako da jo pričakujem tekom naslednjih 24h. Malo me tudi že v jajčnikih špika, tako da mislim da ni več daleč.
Hvala

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.8.2008 9:34:52   
Inčika
Ojla punce!

Meni že danes teče 30 dan od zadnje user posted image , testa še nisem delala, tečke pa še ni. No, bomo videli ...

Skratka, punce, ki je te dni ne pričakujete, se še ne sekirajte prehitro , če je test ---- - dokler ni tečke rdečkeuser posted image še je vse odprto. Kar pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

Držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.8.2008 9:41:34   
sonček85
vsem ,ki vas je obiskala user posted image vam pošiljam veliko ,veliko,velikouser posted image user posted image user posted image ,in se veselo borite v naslednjem mesecu..Srečno  Vse ,ki pa še vedno čakate da je ne bo pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
28.8.2008 9:42:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika

Ojla punce!

Meni že danes teče 30 dan od zadnje user posted image , testa še nisem delala, tečke pa še ni. No, bomo videli ...

Skratka, punce, ki je te dni ne pričakujete, se še ne sekirajte prehitro , če je test ---- - dokler ni tečke rdečkeuser posted image še je vse odprto. Kar pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

Držim pesti! user posted image user posted image user posted image

se podpišem,tako je potrebno razmišljatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.8.2008 10:03:43   
*Junona*
Punce, hvala za čestitke.user posted image user posted image user posted image

Želim vam, da čimprej zagledate pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
28.8.2008 10:07:32   
tane
*Junona*, girluser posted image user posted image user posted image user posted image , iz srca iskrene čestitke za tvoj težko pričakovaniuser posted image , bravo sploh ne vem, sem brez besed, veliko sreče in veselja in NE POZABI samo pozitivne misli, rada imej svojo pikico in tokrat ti/vam bo uspelo, verjemi da bo tako.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
28.8.2008 10:11:16   
Jane77
Živjo punce, se spet oglašam po krajšek dopustu. Včeraj sem prišla s petdnevnega užitkarjenja na Pagu!user posted image
Ylenia, tudi jaz še čakam in vztrajam v avgustu user posted image    M naj bi dobila že v torek 26.8. a je še niiiiii user posted image  tud nobenih znakov, da bo prišla ... bomo videli user posted image  Sem pa že razmišljala da bi danes kupila test, a mislite, da je še prezgodaj? Nočem pa biti nestrpna, zato še čakam, če se slučajno pokaže user posted image

Vsem novopečenim nosečkam ČESTITAMMMMMMMMMMMM user posted image user posted image user posted image  in vam želim lepo user posted image !

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
28.8.2008 10:20:55   
anci banci
jaz je ne pričakujem danes, pa jo še nisem dobila in tudi ne kaže da se  bo kaj javila. Ni nobenih znakov. Odločila sem se še vsaj 3 dni počakat preden bom naredila test

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
28.8.2008 10:30:34   
Jane77
anci banci, drzim pesti, da je ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi pri meni user posted image  user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
28.8.2008 10:34:28   
sonček85
anci banci in jane77:držim pesti ,da je pri nobeni ne bo in da sta e dve novi srečki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
28.8.2008 10:35:36   
a.jrad
Hojla ancibanci, Jane77, Ylenia!

Se pravi da smo še mi štiri borke za user posted image  v avgustu! Navijajmo , upajmo in držimo fige za vse nas....user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse ostale prav tako navijajte na nas!

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
28.8.2008 10:37:47   
anci banci
Jane77 tudi jaz držim za tebe pesti in seveda tudi za vse ostale ki jo ne čakajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da je res ne bo, ker si srčno želim da sva novega bodočega člana prešvercala iz Dalmacije

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Likate posteljnino?

Da. (22%)

Ne. (60%)

Včasih da, včasih ne. (18%)

Število vseh glasov: 13047

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!