|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
28.8.2008 8:33:31   
lara light
Abra, dober tek!user posted image  
Bi se lahko reklo, da nisem veliko zamudila, ker oddaje nisem gledala? Nisem še našla, če je ponovitev...user posted image

Shuka, uni smajli s katerim si zaključila temo 'sem ali nisem noseča' k se rukne po betici...je zakonuser posted image !

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
28.8.2008 8:44:08   
mismis
jutro vsem skupaj, a imamo že kaj novih novičk...

Lučka25, ti imaš sedaj sigurno že punkcijo, drži se

Blanči, Ozone in Baci, kako je bilo na UZ-ju.

Žiži, ja danes naj bi polovni padel, če bo le pravočasno končal s sestankom, če ne bomo pa brez njega. Včeraj sem našega lepo gledala in mi je snel filmček s striperjem, tako da grem danes po DVD-je, da ga zapečem za avju s Pikovit. Je pa smola, da je bila polna kartica ravno takrat, ko je začel s slačenjem tistih vojaških bokserc. Ma ja vsaj nekaj.

Zarja, novo temo bom odprla kar čez vikend, do takrat boste pa pisale na stari. Žal imam malo gužve zdaj ta dva dni. A ja, moj user posted image  bo prišel danes ali jutri, BT je že padla. Sem jo morala zmeriti, da vem, kakšne spodnjice navleči naseuser posted image user posted image

Želvica, zgleda nas je vse popraila tista oddaja. Ok tiste pare razumem, ki imajo bolne/prizadete otroke, ampak una avša!!! ob štirih fantkih pa še punčko, mislim get yourself together woman, za znoret....

Kajsica, a si kaj lepega kupila v AVT?

Pija, čestitek za prvo špiko.

Sonček33, hvala ti ker siješ, zelo lepo od tebe, da mi nakloniš tako lep dan za užitek ob piruuser posted image

Zvezdica, čestitke za fantka, to so pa ja super novičke. Bo pa v naslednjem psotopku punčka lunčka.

Jadrnica, kako si ti opravila včeraj na UZ-ju? Vse v redu s tabo in pikico.

Abra, dober tek. Drugače se pa strinjam s tabo, ja čisto brezvezna oddaja. Da dobič pravi občutek za postopek, bi morala biti oddaja posnete v stilu bigbrotherja, en par, en mesec oz. ves čas postopka. Tukaj je bilo pa prikazano vse tako na easy, nikjer nobenih igel in vse tiste dodatne stvari, ki jih počnemo samo, da bi nam uspelo.

Gloria, zdaj ko imaš vse nakupljen in zlikan, pa še malo uživaj in se spočij, preden pride razbojnik. Sedaj si z user posted image  privoščita malo crkljanja in razvajanja, saj veš potem bo vse drugače. Ljubi bo v drugem planu.

Lara, res nisi včeraj nič zamudila, veliko bolje izkoristila svoj čas. user posted image user posted image

Sej vem, da sem katero še pozabila, ampak ne mi zameriti, sedaj moram delati. Se še tipkamo. Lep dan vsem.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
28.8.2008 8:53:11   
dajamaja
Dober juter!

Lep dan bo!
A ne Lučka? user posted image user posted image user posted image  Ti si dane sv glavni vlogi. Navijamo tudi za vse UZje - itak!!!

Ozone - UZ
Baci - UZ
Lučka25 - punkcija
Blan   č - UZ 

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa A kanala tud še ne lovimo user posted image  ... v glavnem tko ne gledam TV, ker lovimo 3 kanale in še na teh ni glih neki pametnega. Sicer imamo pa tko še dost dela. Pa pesona je treba zvečer na giro peljat.

Sem že kar nestrpna, kdaj se M k men primaje. Sem danes delalal test in ni dan čudežev zame. Vsaj v tem pogledu ne. Bo pa na drugih področjih. Mogoče bo dobra malica user posted image

Pija, Pikovit, dejta porihtat zadeve, da se vidimo jutri!!!  

Abra a prideš?
Pa ostale?
Dejmo no!

Jaz bom sicer bol na kratk, ker moram v soboto spet v službo. Ampak pridem pa ziher.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
28.8.2008 9:07:46   
gloria
user posted image

Dobro jutro.....Hvala za kavico....

....o danes bo pa velik novic tuki goruser posted image user posted image user posted image ....seveda same lepe....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
28.8.2008 9:08:37   
sonček33
gloria a veš, da jaz zdej vsak dan zjutrej najprej k telefonu hitim gledat, če imam kakšen sms tvoj :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
28.8.2008 9:09:40   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Bi se lahko reklo, da nisem veliko zamudila, ker oddaje nisem gledala? Nisem še našla, če je ponovitev...user posted image

Shuka, uni smajli s katerim si zaključila temo 'sem ali nisem noseča' k se rukne po betici...je zakonuser posted image !
Ne v oddaji res nisi nič zamudila, tudi sama menim, da ni bila namenjena neplodnostnim parom.

Aja una tem, sej sem bla mal nesramna, pa tud ne rečem, da sem bla jest k sem bla mlada najbl pametna, še dons se mi zgodi, da mam kako vprašanje k ni na mestu, ampak tole al je al ni, ja hudiča, kdo bi vedu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
28.8.2008 9:10:54   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

gloria a veš, da jaz zdej vsak dan zjutrej najprej k telefonu hitim gledat, če imam kakšen sms tvoj :)

...ti verjamem....tak sem jaz zdej delala ko sem čakala novice od user posted image  in pf.....prav nestrpna sem bila.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
28.8.2008 9:12:43   
gloria
Pri meni padla prva doza, zdaj se pa res dogaja , sam mal me hoče glava bolet , upam, da ni že reakcija!

....user posted image user posted image user posted image  Pija za mirno roko.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
28.8.2008 9:16:00   
Shuka
Dobro jutro  user posted image

Kako ste danes? user posted image

sploh mami gloria? Še na koncu si pridna in neumorna user posted image , upam, da bom tud jest taka user posted image

Dekletom Ozi, baci, blanči  UZ-jih, lučki na punkciji, vse najboljšeuser posted image

Vsem ostalim mojim deklcam pa en lep dan, naj pikice nč ne bolijo, naj M čimprej pride, da se postopki začno en lep dan. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
28.8.2008 9:18:57   
gloria
Lara teb tudi želim lep četrtekuser posted image
Mismis ja bom ubogala tvoj nasvet.....se še ne zavedam kak lepa sprememba prihajauser posted image

...čuden da že ni opozorila od moderatorjev da treba novo temo odpretuser posted image ....kaj bo šele septembrauser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
28.8.2008 9:20:42   
gloria
sploh mami gloria? Še na koncu si pridna in neumorna , upam, da bom tud jest taka

....siguren boš user posted image user posted image user posted image ....me smo čist drugačne nosečke verjami miuser posted image ....bolj potrpežljive za ta naš zakladek....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
28.8.2008 9:21:19   
sonček33
septembra bo pa tukaj gor zihr čez 300 strani
se zdi, da je ful ena fajn energija spet prišla nazaj...da je poleti malo zamrlo, ker se ni kaj veliko dogajalo po klinikah...zdaj pa spet AKCIJA!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
28.8.2008 9:23:55   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

septembra bo pa tukaj gor zihr čez 300 strani
se zdi, da je ful ena fajn energija spet prišla nazaj...da je poleti malo zamrlo, ker se ni kaj veliko dogajalo po klinikah...zdaj pa spet AKCIJA!

...je se spomnem lani sploh ni bilo tolk dogajanja za september ko letos....a si lahk zamisliš kolk bo to junija/julija otročkuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
28.8.2008 9:24:46   
gloria
....zdejle grem pa zajtrkovat....se beremo kasnejeuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
28.8.2008 9:45:31   
lučka 25
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz samo jokam. žal sporočam, da nisem pridelal nobene jajčne celice, vsi folikli so bili prazni.

Je rekel Reš, da me novembra vzame na koncesijo.

Moja psiha, samopodoba je na nuli. Ampak saj bo. Čez par dnise bom pobrala in spet hodila z dvignjeno glavo in novim upanjem.

Zlate ste. Hvala vam za vse. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
28.8.2008 9:50:13   
gigi1
Lučka draga res mi je hudo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drži se puppa. November bo tvoj mesec user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
28.8.2008 9:51:59   
mismis
Joj Lučka25, kako grozne novice user posted image user posted image  tukaj je pa že težko biti pameten, kaj narediti.

Mislim pa, da je naša Mišek (Hope), imela podobne probleme, ko pa je spremenila prehrano so bili rezultati boljši. Tam kjer imaš link z napotki, kaj jesti in kaj ne, si poglej kaj piše o prehrani, večino napotkov je ravno od Miška.

Danes si vzami čas zase in za svojega dragega, zjoči se in se pocrkljajta, septembra pa intenzivno delati na spremembi prehrane, tako da bo novembra 100% uspelo.

Mogoče ti tudi ta terapija ni ustrezala, boš videla, kako se bo Reško odločil za vnaprej.

Pa še enkrat, zelo zelo mi je hudo zate, še sploh ko preberem takšne žalostne novičke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
28.8.2008 9:56:28   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz samo jokam. žal sporočam, da nisem pridelal nobene jajčne celice, vsi folikli so bili prazni.

Je rekel Reš, da me novembra vzame na koncesijo.

Moja psiha, samopodoba je na nuli. Ampak saj bo. Čez par dnise bom pobrala in spet hodila z dvignjeno glavo in novim upanjem.

Zlate ste. Hvala vam za vse. user posted image user posted image user posted image

Lučka tisoč user posted image zate.
Nevem kaj naj rečem. hudo mi je zate.

Objemček in user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
28.8.2008 9:58:08   
Zvezdica
Punce hvala za čestitkeuser posted image
Tok ste zlate, vedno ste pri roki, ko je komu hudo, ko je vesel.
dejstvo je, da ni prjatlc, ki bi toliko poslušale kot ve.

ZLATE STE!!! Za vsako enauser posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
28.8.2008 9:58:36   
želvica99
user posted image Dobro jutrouser posted image  čveke.

Se javim preden gremuser posted image user posted image

Zvezdica bravo za Medotauser posted image , še naprej veliko sreče.

Zarja verjetno že user posted image .

Lučka, lubica sam ne obupat. Sj veš, da se vsak korak lahko zakomplicira in da to nikakor ne pomeni, da se bo tud naslednjič. Tko kot is rekla, mal pojokat pol pa glavo gor in akcija. Rade te mamo vseuser posted image

Mismis dons si pa zgodnja. Ja evo te oddaje so pač v ameriškem slogu - mi vse hočmo perfectuser posted image

Shuka, Gloria, Gigi, Sonček, Dajamaja,Lara vsem želim lep dan...uživajte

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
28.8.2008 10:00:45   
dajamaja
Lučka, tole je pa nepričakovana novička. Vse kaj drugega smo čakale prebrat! Ja, veliko se da narest s prehrano in gibanjem ...preberi napotke, vse je tam, razjezi se in delaj po njih ... novembra bodo gotovo rezultati, če se že zdaj lotiš. Danes malo tolažbe, jutri pa zastavi že novo strategijo in po njej. Meni to pomaga.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
28.8.2008 10:04:38   
kajsica
Lučkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kot je rekla miška, dajta se z dragim pocartat in do novembra si naberi novih moči in gremo dalje.

Miška, nič nisem šopingirala. Sem kot prvo imela ene uradne zadeve za uredit na našem koncu (domačem), no potem pa še imam 5 km do meje in nadaljnih 20 km do zelo zelo dobre prijateljice, tako da je meji AVT, vsaj ta del kar domači kraji user posted image . Spomni pa me v petek, da ti morem nekaj povedat, samo ne bom sedaj, ker sem malo nerodna pri razlaganju in je predolgo.

Babike, lep dan vsem!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
28.8.2008 10:12:19   
Abra
Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image smo vse pričakovale drugačen rezultat, a prvič gre redko vse po planih. Tokrat je bila stimulacija bolj švoh, tudi sam menongon ne slovi po najboljših rezultatih. Je pa vedno bolje, če se štarta z majhno dozo in nato povečuje, vsaj kake nevarnosti zate ni. Po eni strani je bolje, da je že danes vsega konec, kot da bi se ta agonija z eno slabo celico vlekla do testa. Zdaj vsaj veš, kaj je narobe in do novembra lahko veliko narediš. Takrat bo tudi terapija močnejša, z vsemi napotki, ki jih imamo zbrane, boš pa tudi ti pridelala nekaj zrelih celic.
Zdaj si pa z dragim vzamita čas zase in se malo pocrkljajta. Tudi v službo ti ni treba it kar takoj. Potem pa, kot je Dajamaja napisala, jutri z novo strategijo v nov boj. Začeti je res potrebno čimprej. In to ti tudi da moč, da to čimprej preboliš.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
28.8.2008 10:17:04   
ledenka
lučka moja draga user posted image user posted image user posted image  izlij ves svoj bes in bolečino, jutri pa pojdi polna moči novim zmagam naproti. to je  strah vsake od nas... do novembra imaš pa tudi še nekaj časa, da morda spremeniš prehrano in probaš na tak način. ti želim, zelo zelo zelo, da dobiš za božič najlepše darilo - user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
28.8.2008 10:22:27   
Abra
Lara, ne nič nisi včeraj zamudila. Pred časom je bila ena oddaja o splavih, precej bolje narejena. TI si se včeraj ziher bolj luštno imela.

Mišmiš, se čist strinjam s tabo. Najbrž bi vsaka izmed nas pripravila boljši scenarij. Ti pa danes že polovnega obdeluješ user posted image izkoristi, dokler se mu ne boš zaradi abstinence izogibala user posted image veš, kako je težko takrat karkoli gledat user posted image user posted image

Dajamaja, a mene misliš? user posted image user posted image user posted image sej veš, kako mi je nerodno user posted image sicer je res grdo od mene, ti se iz Celja pripelješ, jaz se pa ne potrudim. Bom premislila, obljubim user posted image

Ledenka, si dobila menongon?

Punce, zdaj pa samo še lepe novice, prosim!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?