|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 8:44:08
|
|
|
|
mismis
|
jutro vsem skupaj, a imamo že kaj novih novičk... Lučka25, ti imaš sedaj sigurno že punkcijo, drži se Blanči, Ozone in Baci, kako je bilo na UZ-ju. Žiži, ja danes naj bi polovni padel, če bo le pravočasno končal s sestankom, če ne bomo pa brez njega. Včeraj sem našega lepo gledala in mi je snel filmček s striperjem, tako da grem danes po DVD-je, da ga zapečem za avju s Pikovit. Je pa smola, da je bila polna kartica ravno takrat, ko je začel s slačenjem tistih vojaških bokserc. Ma ja vsaj nekaj. Zarja, novo temo bom odprla kar čez vikend, do takrat boste pa pisale na stari. Žal imam malo gužve zdaj ta dva dni. A ja, moj bo prišel danes ali jutri, BT je že padla. Sem jo morala zmeriti, da vem, kakšne spodnjice navleči nase Želvica, zgleda nas je vse popraila tista oddaja. Ok tiste pare razumem, ki imajo bolne/prizadete otroke, ampak una avša!!! ob štirih fantkih pa še punčko, mislim get yourself together woman, za znoret.... Kajsica, a si kaj lepega kupila v AVT? Pija, čestitek za prvo špiko. Sonček33, hvala ti ker siješ, zelo lepo od tebe, da mi nakloniš tako lep dan za užitek ob piru Zvezdica, čestitke za fantka, to so pa ja super novičke. Bo pa v naslednjem psotopku punčka lunčka. Jadrnica, kako si ti opravila včeraj na UZ-ju? Vse v redu s tabo in pikico. Abra, dober tek. Drugače se pa strinjam s tabo, ja čisto brezvezna oddaja. Da dobič pravi občutek za postopek, bi morala biti oddaja posnete v stilu bigbrotherja, en par, en mesec oz. ves čas postopka. Tukaj je bilo pa prikazano vse tako na easy, nikjer nobenih igel in vse tiste dodatne stvari, ki jih počnemo samo, da bi nam uspelo. Gloria, zdaj ko imaš vse nakupljen in zlikan, pa še malo uživaj in se spočij, preden pride razbojnik. Sedaj si z privoščita malo crkljanja in razvajanja, saj veš potem bo vse drugače. Ljubi bo v drugem planu. Lara, res nisi včeraj nič zamudila, veliko bolje izkoristila svoj čas. Sej vem, da sem katero še pozabila, ampak ne mi zameriti, sedaj moram delati. Se še tipkamo. Lep dan vsem.
|