Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 22:26:31
|
|
|
|
zarja1
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 22:28:18
|
|
|
|
zarja1
|
Želvica no ja nekak tak, zato pa pol dva dni zapisnike berem Nočko!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 22:28:54
|
|
|
|
želvica99
|
Zarja dobr si jo obdelala mislm tisto žensko. Ja tale IVF shoping naj rata nujno. Če bi se dal to kr s kartico zrihtat, si pomoje nobene oblekce ne kupim, dam vse za Zdj grem pa res...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 22:28:59
|
|
|
|
zarja1
|
MISMIS 200. stran je a boš odprla novo temo IVF/ICSI SEPTEMBER???????
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 22:42:49
|
|
|
|
kajsica
|
Čveke čvekaste! Se vidi da se je začelo spet nekaj dogajat ! Miška, tu sem tu, samo danes sem se pa res potepala in načvekala in..... V Avstriji sem bila pri zelo dobri prijateljici, ki ima 22.9. rok in je tako lepo okrogla, vse nosi spredaj. Ona je sopihala, jaz pa sem samo trebušček gledala in ko je dete začelo brcat , kaj ji je to s trebuhom delalo. Jaz pa ne bi bila jaz, če ne bi stegnila roke proti njej in da to čutim. Ma kaj je zanimivo in luštno in simpatično in.......ma komaj čakam da to sama doživim in od znotraj. In no ja komaj sem se odlepla od tega trebuha.... Ledenka, imaš z.s. Grethy, prideš v petek??? pridi prosim, pridi!!!!! Babike, lepo se imejte, navijam za vse, prebrala sem vas na brzino, toliko da sem na kratko informirana kaj se jutri dogaja in za dobre izvide danes in da ste našle ta presneti Menopur, jaz grem pa v posteljo. Mam kar enih 400 km danes za seboj in nekega letanja. Nočko vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 22:52:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ojla čvekice Danes sem imela pregled, naročena sem bila ob 19ih, končala sem pa 20.35... Gužva za ****. Tako, vse je ok, mali raste, ja prav ste prebrale, še enega FANTKA bomo imeli. Jasno kot beli dan. malo sem bila , ker sem bila ziher, da bo punčka, ampak zdaj je kar je. Prvzaprav smo bili vsi malo out ampak tako pač je. Torej, pričakujemo fanta, imena še nimam, važno da bo zdrav. zdaj definitivno bova nardila še enega otročka:) Tako, se pišemo. NOČKO
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:00:35
|
|
|
|
lučka 25
|
Zvezdica, za zdravega fantka, ki se lepo razvija.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:02:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
Lučka hvala Tudi vam vsem tukaj želim da čimprej zibate svoje fantke in punčke. NOČKO
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:03:24
|
|
|
|
lučka 25
|
Jaz sem se za jutri pripravila. v torbici imam ketonal, da ga zjutraj vzamem, da bo manj bolečin. Potem imam za nazaj elastične hlače, da me ne bo preveč tiščalo in 1,5l vode. Pa seveda vse potrebne papirje. Tako, da jutri samo še polne hlače poguma, v glavi optimizem in veselo na pot. Saj pri Rešu za plačilo postopka tako in tako dobiš položnico, a ne?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:06:35
|
|
|
|
gloria
|
Sem že nazaja iz MB.-rezultat :vse je ok Je reku prof.V.,da me naj dajo na čakalno listo in da imam še 2 postopka na zavarovalnico Pol pa preide sestra ven in mi pravi,da sem že na čakalni listi in da bom pošto dobila v roku enga meseca domov torej.punce spet sem zraven,pa če me hočte ali ne ...o super novice ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:09:04
|
|
|
|
gloria
|
Gloria mami kako? Še kar v šopingu? .... nič več....zdej sem v likanju da bom od petka do nedelje posvečena sam ker sva sama....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:09:51
|
|
|
|
gloria
|
zarja1 Objave: 448 Član od: 22.8.2007 Kraj: maribor Status: odsoten Ledenka - snif snaf Ozone - UZ Baci - UZ Lučka25 - punkcija Blan č - UZ ... navijamo...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:13:05
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, če bo prvega bo pa mogoče rad v šolo hodil jaz sem v oš vedno komaj čakala ta dan. Sem malo čudna, vem enim nam je blo tudi v šoli luštno. Moja nečakinja je tudi taka, za razliko od nečaka ...e to bi pa bilo fajn da bi rad hodil v šolo ...jaz mam pa skozi nek občutek da bo ta pravi hudiček...ma po komu bit....ne po men pol veš po komu....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:15:39
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, a si še doma, da te ni ponoči spet kaj presenetilo? Samo preverjam ...še sem doma ....tolk bom pa imela moči da ko popadek popusti hiter prelezem na rr in vama sporočim da odhajam v P....vsaj želim si da bi bilo tko ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:17:14
|
|
|
|
gloria
|
Tako, vse je ok, mali raste, ja prav ste prebrale, še enega FANTKA bomo imeli. Jasno kot beli dan. malo sem bila , ker sem bila ziher, da bo punčka, ampak zdaj je kar je. Prvzaprav smo bili vsi malo out ampak tako pač je. Torej, pričakujemo fanta, imena še nimam, važno da bo zdrav. zdaj definitivno bova nardila še enega otročka:) ....o čestitke za ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 23:18:21
|
|
|
|
gloria
|
.....tko končala za nocoj....lepe sanje vama želim.....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 6:30:21
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Evo kavica za vse. Zvezdica za fantka. Saj si že sama slutila, da je fantek če si ga začasno poimenovala Medo . Boste imeli pa polno hišo otrok . Važno je, da je OK Miška včeri sem bla že tolk brljava, da mi ni vžgalo. A dans je polovni na pijački? . Uživaj . Punčke drage naj bo ta dan prelep in same dobre novice pričakujem
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 6:41:55
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Ojla čvekice Danes sem imela pregled, naročena sem bila ob 19ih, končala sem pa 20.35... Gužva za ****. Tako, vse je ok, mali raste, ja prav ste prebrale, še enega FANTKA bomo imeli. Jasno kot beli dan. malo sem bila , ker sem bila ziher, da bo punčka, ampak zdaj je kar je. Prvzaprav smo bili vsi malo out ampak tako pač je. Torej, pričakujemo fanta, imena še nimam, važno da bo zdrav. zdaj definitivno bova nardila še enega otročka:) Tako, se pišemo. NOČKO ZA FANTKA IN ZA ŠE ENEGA BEJBIJA!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 7:35:33
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis upam, da dovolj elpo sijem za tvoje popivanje Pa na zdravje! Gloria - likat lahko prideš tudi k meni. To pa najbolj sovražim. Zvezdica sej naj bo zadj še en dečko, pol pa deklica pa ste zmagali. Pija, a si se že zabodla? Gretka, a ti si nočna? Goldy -želim ti več sončka v srčku in manj skrbi. Drži se! Danes sta prespala pri meni nečaka. Zdaj še spita. Jaz pa pijem jabolčni čaj in se pripravljam na dan,
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 7:42:20
|
|
|
|
Pija76
|
Ojla pupike, vsem hvala ker boste tako močno navijale zame! Vsem vrnem - obljubim! Pri meni padla prva doza, zdaj se pa res dogaja , sam mal me hoče glava bolet , upam, da ni že reakcija! Dajamaja res ne vem če bom lahko prišla, pa bi res zelo rada, ampak imamo neko praznovanje in če bom vse prej naredila in pripravila pol pridem vsaj na en pir! Abra nimam enake terpaije, mal povečano dozo, se ti javim kar na zs ob priliki - obljubim kmalu Larica špilam jaz tapravo godpodinjo ja, sem sama bolj lačne sorte Sonček moj ti si pa kar mal vohrna ratala za pirček, a samo enega? Dej mi vsaj 3 prvošč za vsak dan, please please Skuša to je pa najboljši nasvet, ga bom močno upoštevala. Gigi pozdravček, a une tablete 2 na dan al samo eno? Une k jih imam na rent? Lučka držim pesti da ne bo bolelo in da bo pridelek dober! Pikovit kdaj nohti? Kje si pecivo naročila? Zarja jaz sem včeraj kar enga dunajca oz. dva v ponev vergla, si mi dala asociacijo. Punčke moje, vsem želim en lep dan, danes bo pester, sem včeraj kmal ušla domov, popoldan sem pa varuška, tako da pridem kmal okoli!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 8:14:55
|
|
|
|
lara light
|
Dobro jutro! Kavica prihaja , 2x ja, pa vi s toplim, 3x, pa vi? Takoj bom nazaj... Pija, super! Čestitam za nov začetek! Lučka! Mislim nate...vse bo ok, sem prepričana Želvica, je teklo...fajn! Zarja, kako si ti? Mismis, je bilo lepo ja...pa ne skrbi, mi ni treba zavidat, ker je to tako poredko Zvezdica, čestitam za novico in odločitev! Shuka, Abra, Zarja, Želvica, Ledenka, Gigi, Kika, Arneja, Daisy, Jadrnica, in vsem ostalim, super četrtek! Oktavija in Dobrovoljčica - držim pesti Pikovitek, si v redu...objemček Šibam...kiss!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 8:17:03
|
|
|
|
lara light
|
Ps še posbej lep dan našima krasnima: sonček, uživaj! Poslovna sekretarka- Roza, tebi naj mine mirno in prijetno tale četrtek!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 8:22:30
|
|
|
|
Abra
|
Dobro jutro! Joj, kako je mraz. Sonček, hitro posij do LJ. Lara, hvala za kavico. Jo zdaj spet pijem. Pija za prvo špiko. Če je pa še doza večja, bo zdaj foliklov za prodajat držim pesti!!! Sej veš, reakcije so včasih dobra stvar. Zvezdica za fantka. Liam je ziher ful vesel. Jaz sem pa danes ponoči sanjala, da sem dobila nek izvid, kjer je pisalo punčka, pa imam skoz filing, da bo fantek Meni je čisto vseeno, itak mi bo oboje prvič. Očino sem še malo pod vtisom včerajšnje oddaje, prav brezvezna je bila. Niti pod razno ni osvetlila problema in kako težko je it čez postopek. Kako se je treba špikat, pa kako si zmešan od hormonov... in kako leta živiš samo od postopka do postopka. Skor začneš čas merit v tem. Ni čudno, da pol folku prihajajo na misel take gluposti, da si grejo spol zbirat, ker je vse tko izi. Še dobro, da zakonodaja to prepoveduje. Lučka, zdaj je najbrž že vse za tabo, če si pa ravno na mizi, držim pesti Mejte se lepo, jaz moram it jest
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 8:24:32
|
|
|
|
spelka12
|
Pa se je res začelo dogajat pri vas . zvezdica čestitke za fantka pa vsem nosečkam (novim in starim) eno lepo , trepetalkam eno , tistim, ki ste v postopku eno "pivo" (sorry nimam slikce ) Navijam prav za vse vas. Če ne uspe kmalu spet se vam na začetku 2009 sigurno pridružim v prvi vrsti .
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 8:25:18
|
|
|
|
sonček33
|
spelka ojla, kako si ti?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?