|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
27.8.2008 18:00:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Upam, da res.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne upaj res bo temu tako ,boš videla,samo čuvati morava na najine pikice.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.8.2008 18:00:30   
Artičoka
Jaz sem v prvi nosečnosti jedla vse - celo školjke, ker nisem vedela, da naj jih ne bi user posted image
No, zgleda bo druga nosečnost povsem druga pesem - bom živela od pese, kisle smetane in kruha user posted image  No, pa saj do zdaj ni bilo tako grozno, edino danes je pa res katastrofa - enostavno nič ne zadržim v sebi.

jernejav žal mi je za pikico user posted image  Žal je moralo biti tako - no, pa samo, da bo z drugo pikico vse ok!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.8.2008 18:38:14   
april09
Jerneja, skoda za pikico user posted image   Imas vsaj se eno pod srckom.

Prehrana - zdaj v tej nosecnosti se mi ne da komplicirat. Tole s skoljkami mi je tud user posted image  OK, valda jih ne jes vsak dan, ampak ce jih pa 2-3 v nosecnosti, nima bit kaj narobe. Ribe imajo v sebi kovine iz morja, zato naj bi bile problematicne. osebno jih bom jedla, ker jih jem max 1x na teden. Problem naj bi bile bolj al manj le doma narejene zadeve (iz kmetije - torej ne iz industrijskih obratov), surove zadeve - meso, jajca. Glede ostalega pa je moje nacelo, da zmernost ne skodi. Trdi siri, namazi, kupljeni v trgovini, pa niso problematicni. Grozdje - tud ne. Jaz ga ful jem. problem je,ce nosecnico po njem napenja user posted image  No predvsem verjetno za njeno okolico user posted image

< Sporočilo je popravil april09 -- 27.8.2008 18:43:33 >

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.8.2008 19:25:56   
Joob
Školjk naj se ne bi jedlo zato, ker se prehranjujejo z samo svinjarijo...ribe pa lahko ješ, vendar ne morskega psa, skuše in še ene...te baje vsebujejo amm živo srebro...amm bom raje poiskala vir, pa ga kopirala...

Nosečnice in doječe matere naj bi se izogibale uživanju določenih vrst rib izrecno zaradi morebitnih previsokih vrednosti najdenih težkih kovin v njih, zaradi onesnaženosti morja. V teh ribah oz. njihovih maščobah se te kovine lahko nalagajo in so lahko škodljive.

Ribe in školjke so lahko zelo pomemben del naše prehrane. So izredno dober vir visoko kakovostnih beljakovin in drugih hranil in imajo nizke vrednosti maščob. Ribe so za nosečnice in doječe matere, če jih uživamo pravilno in zmerno (!), odličen vir nizkonasičenih maščob in zdravih omega3 kislin.

Večja kot je riba in dlje kot živi, več ima lahko akumuliranega živega srebra ali sledov živega srebra v svojih maščobah.

Živo srebro je kovina, ki v naravi obstaja v naravnem stanju, lahko pa je prisotno tudi v zraku, z industrijskim onesnaženjem. Problematično je, če se izloči v vodo, kjer spremeni svojo kemijsko sestavo v methylmercury (kemiki, kakšen je pravilen slovenski izraz za to?). Šele ta oblika živega srebra je problematična za majhne otroke in lahko povzroča razvojne težave.

Zanimivo je, da zdravniki priporočajo nosečnicam in doječim materam, da ne uživajo teh velikih rib. Dejstvo je, da se živo srebro v človeku nabira in akumulira ves čas. Če telesa ne zalagamo na novo s to kovino, se počasi in z leti izloča iz našega organizma, približno v enem letu pade vsebost te kovine v našem telesu za več kot polovico. Zato bi bilo morda bolje priporočati izogibanje tovrstnim živilom že v času PRED nosečnostjo. Zanimivi so tudi podatki, da lahko zaužitje večjih količin tako onesnaženih živil povzroča težave z neplodnostjo pri ženskah.

Uživanje rib ima zelo pomembno prehrambeno vlogo, zato se vam jih ni potrebno popolnoma odreči. Za svoje zdravje in zdravje dojenčka (ali ploda, če ste noseči), pa upoštevajte naslednje, da se izognete živemu srebru:

1. Ne uživajte morskega psa, mečarice, kraljeve skuše ki lahko vsebujejo visoke vrednosti živega srebra.
2. Vrednosti živega srebra v ribah lahko zelo niha. Povsem varno je, da uživate dva do tri ribje obroke tedensko. A izbirajte različne vrste rib. Ne jejte le ene vrste rib in školjk več kot enkrat tedensko.
3. Pri lokalnem uradu za varstvo potrošnikov se pozanimajte o varnosti rib, ki jih radi uživate. Če vam ribe nosijo prijatelji iz domačega ulova, se pozanimajte o onesnaženosti morja ali potoka, od koder prihajajo. Če teh podatkov ne morete pridobiti, lahko varno uživate en ribji obrok tedensko.

Podobna priporočila naj veljajo tudi za hranjenje dojenčkov in majhnih otrok z ribami.

Kaj pa tuna?
Tuna je riba, katere v Sloveniji zaužijemo daleč največ. Tudi tuna lahko vsebuje različne vrednosti živega srebra. Zato naj tudi pri tuni velja zmernost.

Prijazen pozdrav!

Karmen Mlinar,
svetovalka za dojenje pri La Leche League International
&lt;
[www.dojenje.net];

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.8.2008 19:26:01   
krfjolca
Meni pašejo same prepovedane stvari. Trenutno bi ubijala za biftek in plesnivi sir user posted image . Bifteku se bom najbrž še malo odpovedala, sam Brie bi mi pa takooooooo pasaaaaal! user posted image  Pa kao so neke bakterije lahko v tej plemeniti plesni al kaj, ne vem ...

Punce, kje naj bi se dobil kandiran ingver, a je katera kaj zasledila? Pa neke ingverjeve bombone so enkrat omenjale na RR?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.8.2008 19:34:33   
april09
Punce, kje naj bi se dobil kandiran ingver, a je katera kaj zasledila? Pa neke ingverjeve bombone so enkrat omenjale na RR?

se priporocam za info.. sem danes bljack.. ni hude slabosti, ampak okus kovine v ustih, tko bedno pa se utrujena sem ful. Bi morala vceraj vzeti ponujeno bolnisko user posted image user posted image  in spaaaaaaaaattt.. sam kaj k bi me vse pocakalo, pol bilo pa sele stresno.

Ja joob, zmernost je super vodilo user posted image  Morskega psa, mecarice in podobnega pa sploh se jedla nisem, tko da ni bojazni. Sem bolj fan skampov, hobotnice, ostriza in skarpene user posted image  Hmmm mislim,da bo kar hobotnica na meniju cez vikend, moj naredi bozanskooooo user posted image  

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.8.2008 19:48:26   
*Junona*
Našla sem link, kjer so UZ slikice. Mogoče katero zanima.

http://pregnancy.about.com/cs/ultrasounds/l/blus1index.htm

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 732
27.8.2008 20:02:00   
sonček85
full zanimivo in bolj kot gledam te slikce mislim da sem komaj res v petem tednu.pa saj je vseno ,samo da lepo raste in da bo vse potekalo kot mora.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam torek na pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.8.2008 20:02:54   
*Junona*
Še nekaj:

http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 734
27.8.2008 20:03:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

full zanimivo in bolj kot gledam te slikce mislim da sem komaj res v petem tednu.pa saj je vseno ,samo da lepo raste in da bo vse potekalo kot mora.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam torek na pregled

Točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 735
27.8.2008 20:21:52   
sonček85

user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09         ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08         ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       01.10      25.9.  
03.04      mojamalapikica(28.let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09        ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09        ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       12.09        ?
05.04      mala čebelica(27.let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?           ?
07.04      joob(27.let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09         ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           14.08        ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08        ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08        ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08        ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08        ?
10.04      Cveta28 (28.let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08       30.9.
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          18.08       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09       ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          25.08        ?
12.04      poka1                    (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1 )             26.08        ?
12.04      angelito                 (št. user posted image 1 ,štuser posted image 0)           03.09        ?
14.04     zupancdam            (št.user posted image 5,št.user posted image 2)                    ?          ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08      ?
15.04      pat                        (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )               09.09      ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           ?       06.10
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)                ?            ?
17.04      BrinaBA(32.let)     (št.user posted image 3, št. user posted image 2)           5.9.          ?
17.04      Nea_teja_(33.let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29.let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      MAJLANA                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.     ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25.let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23.let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)      02.09       ?
28.04      zoja B                       ( št.user posted image ? , št.user posted image ?)     17.09    13.10 
xx. 04      sobra(27.let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?
xx.04      zupancdam              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?          ?
xx.04      tassika                    (št.user posted image ? ,št.user posted image   ?)         16.09        ?
xx.04     čokoladica             (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)               ?         ?
xx.04      junona                   (št.user posted image ? ,št.user posted image 0)            ?         ?
01.05      pat74(34.let)        (št. user posted image 3,št.user posted image 2)        03.10       ?

TRENUTNO NAS JE: 43  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.8.2008 20:30:06 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 736
27.8.2008 20:29:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Še nekaj:

http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/

ta je pa zelo dobra ,sem si jo kar shranila.tako lepo opisuje potednih.   sem  morala malo seznam urediti ,saj smo ga pozabile na 21 strani.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če kaj manjka kateri naj javi in da popravimo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 737
27.8.2008 20:59:36   
nmag
Artičoka tudi jaz sem na istem kot ti,poskusila sem z tableti ingver,dobijo se v lekarnah in specializiranih trgovinah z zelišči,držijo po štiri ure,vmes pa kadar je hudo spijem kak požirk coca cole in zjutraj predno vstanem poližem en sadni bonbon,jem pa večkrat po malo,čeprav mi vsa hrana smrdi,samo če imam prazen želodec je še huje.Poskusi z tabletkami mogoče ti bodo vsaj  malo pomagale.LP

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.8.2008 21:18:45   
MALINČICA
Takole! Pozdravljene punce! Presrečna se vam pridružujem na poti do novega sončka. Sama sem že mamica 21 mesečnemu fantku Maju.
Po rr-jinem izračunu je moj PDP 28.4.2009
Stara sem 27let.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.8.2008 21:19:01   
Nogavica
Madona, večina se vas bori s slabostmi, jaz pa s požrešnostjo. Prej sem stopila na tehtnico in mi je bilo takoj žal. Ni hrane, ki mi ne bi dišala. user posted image
Samo upam, da se v tej nosečnosti ne bom zredila toliko kot v prvi. Ampak zaenkrat mi slabo kaže. user posted image  Trebuh imam že zdaj tak, kot da sem že na polovici. user posted image

Ingverjeve bombone pa sem pred časom videla v DM-u na oddelku zdrave prehrane.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 740
27.8.2008 21:19:35   
Joob
Jst mam pa ingverjev čaj, drugače se pa ingver dobi v mercator centru...ampak se mi zdijo pa tbl fajn, praktični...bom šla jutri v lekarno ponje...pa jih bom kr s sabo nosila v torbici, namesto prve pomoči.user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.8.2008 21:55:31   
Piruri
Helouuu....še ena aprilčica (rok 3.4.09) se vam pridružujem....malo za čvek...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.8.2008 22:34:27   
Piruri
Glede na to, da ni nobene za čvek...bom kar sama s sabo malo po kvačkala...

Vidim, da je tema dokaj primerna za razglabljanje...torej o slabosti...ja, moja slabost se je tokrat pričela dokaj bolj zgodaj kot v prvi nosečnosti...in še ni v nevem kakšnem navalu...skratka, tokarat ne smem misliti na hrano...tokrat ni vonj tisti, ki bi zaslepil moje brbončice, ampak že sama misel, da bi kaj pojedla...
V prvi nosečnosti sem v štartu izgubila 7kg...vse mi je smrdelo...celo moj mož me ni smel poljubit...ko sem se z močno voljo odpravljala proti trgovini, da si kupim kaj za jest...sem dobrih 10m pred vhodom zavila in jo obkrožila v velikem loku....
Tokrat pa ni tako...tokrat mi je slabo, da smo pomislim...če pa ne mislim in mi uspe jest..ima hrana okus po kovini...ne morem kuhat...uspe mi le za otroka pripravit kosilo in pol se mi zapre "mošnjiček"...dišijo (oz. teknejo) mi samo nektarine in čisto navaden jogurt...tokrat mi mož (še) ne smrdi...

Upam, da bodo vse naše prehranske tegobe z 12 tednom izvenele in bomo potem obdelovale kakšne bolj "okusne" recepte...

Aja, kaj je še katera izmed vas tako zeloooo utrujena?

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 743
28.8.2008 8:38:38   
detelja
pozdravljene....jaz sem prišla že od gin....naša pikica je velika 11,5 mm in smo videli tudi srčeka...sem ful vesela...meni pa je tko fajn slabo...upam, da bo vse ok...8.9. imam še en uz in če bo takrat vse ok grem v posvetovalnico...

kako ste ve danes kaj?

lepo se imejte uživajte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 744
28.8.2008 8:44:14   
BrinaBA
jernejaV - user posted image . Čuvaj svojo pikico...

Dobrodošle nove nosečke!user posted image

Moje posebnosti med prejšnjima nosečnostima:

* Hrana - jaz v prejšnjih nosečnostih nisem preveč paničarila - bolj po zdravi pameti. Izogibala sem se mogoče bifteku (zaradi toksoplazmoe), plesnivim sirom, školjkam (ker jih tako ali tako ne maram user posted image ) in mogoče še kaj. Vse ostalo pa v normalnih količinah - čimbolj raznoliko in svežo hrano.
Zaradi zaprtosti sem veliko jedla sezamovih in lanenih semen.

* malo več sem pila, ker sem imela težave z uroinfekti

* Izogibala sem se stiku z mačkami, rože presajala z rokavicami, svežo solato sem dobro oprala - vse to zato, ker sem se bala toksoplazmoze.

* Stikom z bolnimi otroci se nisem mogla izognit, ko sem imela taprvega v vrtcu... pa tudi ni bilo panike.
* user posted image  se nisem izogibala...

* v službo sem hodila normalno do konca - s tem, da sem zadnji mesec že težko sedela za računalnikom

Mogoče kateri kaj od naštetega prav pride... user posted image

LP!

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 745
28.8.2008 9:32:10   
sonček85

user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09         ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08         ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       01.10      25.9.  
03.04      mojamalapikica(28.let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09        ?
03.04      PIruri                     (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)              ?               ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09        ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       12.09        ?
05.04      mala čebelica(27.let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?           ?
07.04      joob(27.let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09         ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           14.08        ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08        ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08        ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08        ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08        ?
10.04      Cveta28 (28.let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08       30.9.
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)         08.09       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09       ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          08.09        ?
12.04      poka1                    (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1 )             26.08        ?
12.04      angelito                 (št. user posted image 1 ,štuser posted image 0)           03.09        ?
14.04     zupancdam            (št.user posted image 5,št.user posted image 2)                    ?          ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08      ?
15.04      pat                        (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )               09.09      ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           ?       06.10
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)                ?            ?
17.04      BrinaBA(32.let)     (št.user posted image 3, št. user posted image 2)           5.9.          ?
17.04      Nea_teja_(33.let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29.let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      MAJLANA                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.     ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25.let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23.let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)      02.09       ?
28.04      zoja B                       ( št.user posted image ? , št.user posted image ?)     17.09    13.10
28.04     MALINČICA (27 let)   (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)        ?            ? 
xx. 04      sobra(27.let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?
xx.04      zupancdam              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?          ?
xx.04      tassika                    (št.user posted image ? ,št.user posted image   ?)         16.09        ?
xx.04     čokoladica             (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)               ?         ?
xx.04      junona                   (št.user posted image ? ,št.user posted image 0)            ?         ?
01.05      pat74(34.let)        (št. user posted image 3,št.user posted image 2)        03.10       ?

TRENUTNO NAS JE: 43  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 746
28.8.2008 9:32:38   
sonček85
je čestitke za tvojo pikico ,ki tako lepo raste.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam pregled v torek 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 747
28.8.2008 10:06:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pozdravljene....jaz sem prišla že od gin....naša pikica je velika 11,5 mm in smo videli tudi srčeka...sem ful vesela...meni pa je tko fajn slabo...upam, da bo vse ok...8.9. imam še en uz in če bo takrat vse ok grem v posvetovalnico...

kako ste ve danes kaj?

lepo se imejte uživajte

Bravo, da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In tako bo tudi vnaprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 748
28.8.2008 10:06:55   
*Junona*
Sonček, kdaj greva? Dopoldan?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 749
28.8.2008 10:18:02   
sonček85
JA URO IMAM OB 8.20 IN MISLIM ,da bi šli nekje 7.45 ,saj veš Laško -nikoli se ne ve kakšna je cesta v tisto smer
.Kaj misliš?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?