Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:30:14
|
|
|
|
želvica99
|
Sem poskusla vse kar ste natapkale nekak dojet, pa ne gre, premal prostora v . Zarja in Gigi morm vaju najprej pozdravt, ker sta me pogrešale . A so tabletke OK , jest naj bi dobila prašek pa moram zdaj vprašat Grethy - a je prašek isti - hvala? Lučka po ET res pazi, ker majhni otročki pomoje kar sami v naročje skočjo. Lara bravo za UZ, za naprej, enako za Lučko, ki jo čaka punkcija Pikovit upam, da priprave na poroko donro tečejo. Shuka hvala za info o oddaji . Dobrodošle MiškA, Goldy in tassi1, pa Goldy res ti želim boljše čase . Mismis evo tvojga imena pa ne mormo več krajšat, ko je še en mišon prišel. Pozdravček vsem, tud tistim, ki jih nisem omenila. Se dones še oglasim, germ pa prej še
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:32:38
|
|
|
|
mismis
|
Želvica, ti kar napiši mis2, pa bomo vedele, katera miš je na tapeti Ti greš sedaj teči, mene to čaka zvečer, bova s spet kondicijo nabirala. Dobro laufaj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, mene pa zanima, če katera mogoče ve, kako je s temi postopki v Kanadi. Hvala in lep pozdrav,
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:35:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla, mene pa zanima, če katera mogoče ve, kako je s temi postopki v Kanadi. Hvala in lep pozdrav, Pozdravljena Anonimna mislim da nobena od nas ni delala tega postopka v Kanadi, če se ne motim je od tujine bilo do sedaj Praga, Graz, pa mislim da Dubaj. Sicer se je svoj čas na tej temi oglašala še Titi3, ona mislim, da je imela postopek v USA (če se ne motim), ampak sedaj je že nekaj časa ni bilo okoli. Pa vseeno veliko sreče
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:35:51
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla, mene pa zanima, če katera mogoče ve, kako je s temi postopki v Kanadi. Hvala in lep pozdrav, O Kanadi pa nikol ni blo govora, vsaj ne da bi jest vedla, bi mogla kar živet tam. Mogoče najdeš kej na netu. Srečno.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:45:14
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Lara bravo za UZ, za naprej Hvala Se dones še oglasim, germ pa prej še Bravo, naj ti teče!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:45:45
|
|
|
|
oktavija
|
Čao bejbe moje!!!! Evo da se še jaz pokorno javim.. Danes sem imela tako veliko dela , da vas nisem nič brala in nisem na tekočem kaj se je dogajalo... ve pa ste spet pridno čvekale.... No jaz sem se tako zelo najedla grozdja, da me zdaj tako boli trebušček in me vse zvija... Zdaj grem pa gledat koliko stane material za prenovo stanovanja...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:52:21
|
|
|
|
Goldy
|
Dekleta, ve tolk naklofate vmes, da mal pokukam, pa imam tooolk za prebrat! Gloria, Gigi1 in želvica99 - hvala, dobre ste. Počasi bom nazaj noter prišla. Pol bom pa spet kar na netu visela. Eh. Šit je to, ko mi RR dela samo v službi, doma imam pa ponovem take zaščite namontirane, da se še sem gor ne moremorijavit. Bo, življenje se obrača in spet prihajajo lepši časi!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:55:38
|
|
|
|
lara light
|
Od srca ti jih privoščim, Goldy!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:58:08
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Zdaj grem pa gledat koliko stane material za prenovo stanovanja... Oktavija, upam, da zvijanje mine...grozdje ja lahko nadležno, če ga je preveč, ali v kombinaciji še s kakim živilom. Kaj boste prenavlajli? Sem radovednica n.1
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 16:00:03
|
|
|
|
ledenka
|
MLBK, imaš zs
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 16:01:54
|
|
|
|
dajamaja
|
Mismis, hvala za ponudbo.Sem sespomnila, da ima št. od Gigi, pa bom njo zvrcnila, če se zgubim M še ni. Moram formalni test narest, pa me je danes zjutraj prevečtiščal, da bi uspela še prej pakungo pregriznat. Se veselim, da vas spoznam! A nas bo dost? Pija, a res ne moreš? Vsaj za malo? Ju3 že štart! To bom navijala!!!! Pridem za tabo. Gigi, tudi jaz se veselim, da se še vidiva . Doma sem že najavla, da se sama rihtatat. Spet bodo topli sendviči rulal. Daisy, o piru se menmo, dej pridi v petek!!!! Nazaj delat. Jutri spet.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 16:45:53
|
|
|
|
pikovit
|
Helou samo na kratko se vam javim v petek ne bom mogla prit ob 16:30,če že bom kasneje.Grem pecivo naročit in ima ženska samo takrat čas. Ampak smo na vezi. Pija za enkrat nič živčnosti,verjetno bo naslednji teden Miška tolk se bizi,da nimam cajta za RR.Takole na hitro priletim
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 16:48:44
|
|
|
|
gigi1
|
Dajči jaz Pijo kurim že 3 dni, da naj pride vsaj za pol ure ravno zaradi tebe Goldy po vsaki nevihti posije sonček. Verjemi tudi tebi bo Gretka kje se ti danes potepaš? Pa Zvezdica? Si spet čist bizi? Mogoče pa res še Dejziko in Mlinčko prikličemo Hedi sem poslala sms upam, da bo lahko prišla Oktavija ne ga sračkat z grozdjem. To res hudo napenja. Sploh v nosečnosti
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 16:49:26
|
|
|
|
gigi1
|
Pikovitka enga hitrega objemčka
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 16:51:00
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pikovitka enga hitrega objemčka še enga
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 17:10:34
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Jaz sem tud pozabila na mojo Skušo! Kako si mamica? Ja itak da full dobr! A imaš kakšno dobro info za nas ki gremo zdaj v postopek, kaj naj ga še kaj sračkamo? Pijička moja Kar se mene tiče je idealna kombinacija, pivo, zabava in smeh. Tko, da čimveč uživat dokler lahko.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 17:10:42
|
|
|
|
tassi1
|
Sem že nazaja iz MB.-rezultat :vse je ok Je reku prof.V.,da me naj dajo na čakalno listo in da imam še 2 postopka na zavarovalnico Pol pa preide sestra ven in mi pravi,da sem že na čakalni listi in da bom pošto dobila v roku enga meseca domov torej.punce spet sem zraven,pa če me hočte ali ne imejte se pa hvala vsem za peskte-je pomagalo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 17:14:17
|
|
|
|
miska73
|
Tassi, to so pa super novice.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 17:15:24
|
|
|
|
gigi1
|
Tassi danes je tvoj dan Šukica moja a si popoldanski spanec že oddelala? Grem počasi iz službe. Dans sem bolj malo naredila
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 17:18:47
|
|
|
|
lara light
|
Tassi, lepa novica! Eno za srečo!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 17:18:57
|
|
|
|
lučka 25
|
Sem vmes skočila v Ljubljano, nekaj uredit, padla v grooooznoooo gužvo in sedaj spet berem tu gori. Ste pa res čvekice. Hvala vsem za tako lepe besede, za dobro motivacijo, spodbudo. Mi je sedaj veliko bolje. Še dobro, da imam vas. ..........
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 17:19:52
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Lučka, kaj pa ti, ju3 k Rešu? Ja, jutri bo prvi dan D. Naj bo čim manj boleč in uspešen. Točno tako bo! Boš videla, strah je zamanj. Greš v Po jutri ali v Lj? Grem pa v PO.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 17:20:13
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šukica moja a si popoldanski spanec že oddelala? Kaj pa je to?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 17:21:06
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pija jupi za ju3! Ma danes si privošči dva pirčka, kar tako zaradi M.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?