|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
27.8.2008 22:10:21   
Fargesia
neela, jaz še kar jokam...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
27.8.2008 22:11:29   
neela
Ja, moj user posted image je žalostno pripomnil....'kaj bi tista dva, ki imata že 4 sinčke, sploh rada? Izbirata spol, medva pa še otroka ne moreva imet....''....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
27.8.2008 22:11:58   
miska73
miška, kdaj pa ti greš v postopek?

Kokr se zadeve odvijajo računam na oktober.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
27.8.2008 22:13:55   
miska73
Ja, moj je žalostno pripomnil....'kaj bi tista dva, ki imata že 4 sinčke, sploh rada? Izbirata spol, medva pa še otroka ne moreva imet....''....

Itak, jst sm tud ful zraven komentirala... ja pa kaj bi rada tale dva...

joj neela, tudi meni so prišle solzice v oči. Še posebej pri oni ženski ko je že imela otroka z pp in je šla zadnjikrat. test pa negativen. o muka

Enako.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
27.8.2008 22:14:52   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ja, moj user posted image je žalostno pripomnil....'kaj bi tista dva, ki imata že 4 sinčke, sploh rada? Izbirata spol, medva pa še otroka ne moreva imet....''....user posted image user posted image user posted image

moj sploh gledat ni hotel...sem prišla v sobo k njemu in me je prec videl da ni vse ok...

sva se danes pogovarjala, če bi prestavila IUI na januar (služba in dokvalifikacija...)  - on itak ni bil za...sem mu rekla, da ne bova nič čakala...joj, spet jokam...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
27.8.2008 22:17:33   
miska73
Fargi moja user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
27.8.2008 22:24:22   
Fargesia
miška, hvala!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
27.8.2008 22:32:20   
tinč407
Fargi, miška, neela....
bo, vem da enkrat bo. Vem da sem jaz še ful začetnica protivam veterankam ampak bi mi blo ful lažje če bi vsaj mela tam spodaj vse porihtano. Bi potem lažje čakala iz meseca v mesec kot pa zdaj ko vem da ne more nič bit. user posted image  da bi vsaj to smotano ovulacijo že enkrat dobla

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
27.8.2008 22:36:14   
tinč407

sam je res po eni strani smotano. Halo. saj razumem da ji je bila velika želja po punčki. ampak kaj če punčka ne bi izpolnila njenih pričakovnj? in se ne bi igrala z dojenčki in barbikami in ne bi hitla meti dolgih las in da ji mami lakira nohtke...? poznam tako unčko ki se obnaša tako kot fantek in ji ni za nič od tega. kaj bi rekla da zdaj pa hoče še eno punčko ker tista ni zadovoljila njenih potreb??

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
27.8.2008 22:36:46   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

miška, kdaj pa ti greš v postopek?

Kokr se zadeve odvijajo računam na oktober.

to je pa kar že pred vratmi user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
27.8.2008 22:37:21   
tinč407
uau, monologov pa še nisem mela user posted image user posted image user posted image user posted image  zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
27.8.2008 22:37:39   
lučka 25
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo svojega srčka poslušta, kaj vama pravita, nič gledat s tehnične strani.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
27.8.2008 22:38:27   
lučka 25
Pri nas v službi je sedaj kaos, ker je ena noseča in je šla ta teden na bolniško, pa je treba hitro najti nekoga za nadomeščanje. Potem se pa še jaz pojavim, da me zdaj nekaj časa ne bo. Je bila danes prav panika. Pa sem sama pri sebi razčistila, da bodo že sfolgali.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
27.8.2008 22:39:15   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

uau, monologov pa še nisem mela user posted image user posted image user posted image user posted image  zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Jaz pa že. Pa saj kar gre. Potem je nekaj postov samo tvoja slikica. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
27.8.2008 22:40:30   
lučka 25

Sem enako razmišljala. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
27.8.2008 22:41:15   
tinč407
o lučka, stara sablja user posted image
je pa bilo verjetno gušt v službi povedat da še tebe en čas ne bo ha? user posted image user posted image  si vidla kako so z ustmi muhe lovili? user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
27.8.2008 22:41:45   
lučka 25
tinč, nič preveč ne razmišljaj in se ne obremenjuj. Kar optimistično naprej. Bo pa s 4K več uspeha. Samo ta tečna user posted image  naj se prikaže, če se že mora.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
27.8.2008 22:43:29   
lučka 25

o lučka, stara sablja user posted image
je pa bilo verjetno gušt v službi povedat da še tebe en čas ne bo ha? user posted image user posted image  si vidla kako so z ustmi muhe lovili? user posted image user posted image

Kar cele roje so lovile. Še bolje je bilo zato, ker sploh nisem povedala zakaj me ne bo. Seveda vedo tiste bližnje sodelavke, ta mlade, katere smo kompanjonke in soborke oz. veteranke v projektu user posted image . Ta stare naj se pa kar v rit kavsnejo.user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
27.8.2008 22:51:51   
tinč407
ta stare pa zdaj firbec mantra. joj pa še kako user posted image user posted image user posted image
pa saj se preveč ne sikiram. samo da bi vsaj M dobila na čas. Zdaj pa se že to zavleče pa tak glupo čakam. Bi bila rajši da bi že dobila pa bi bla ziher kaj je pa bi šla dalje. Zdaj pa se še z temi testi obremenjujem...danes je 35. dan in bi mi verjetno že moglo pokazat kaj na testku kaj? user posted image
mi je pa ful čudno ker se mi ta mesec že ene 14 dni na hipe zelo zvrti in to ene 10x na dan ziher in bradavičke me bolijo.. zdaj pa ne vem če je to mogoče stranski učinek K ali kaj???

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
27.8.2008 22:56:59   
lučka 25
tinč, a si ti že kaj test delal. pa če si ga par dni nazaj, bi ga pa sedaj lahko ponovila. Bi bila vsaj malo bolj pomirjena. Pa zdaj bi tudi že lahko kaj pokazal. O, ko bi vsaj.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
27.8.2008 22:59:33   
tinč407
test sem delala v ponedeljek na 33. dan. ponovila sem ga pred 1 uro user posted image  nič
bi ziher že kaj pokazalo pa čeprav je večer al kaj?

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
27.8.2008 23:00:43   
tinč407
ta mesec sem pogrešila in si nisem merila BT. Prejšnji mesec sem točno vedla kdaj jo bom dobila. Mislim da si še mi ti razlagala o padcu in dvigu temp. na dan M?

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
27.8.2008 23:09:58   
lučka 25
Pa zakaj nam prodajajo samo tiste teste, ki ne kažejo prav? Pa kje se dobijo tisti, ki kažejouser posted image ?

Glede delanja testov ob določenih dnevih ciklusa ti ne vem svetovat, sem bolj zelena, ker jih nisem veliko naredila. Samo žal ni pa nič rožnato pri tebi glede njih. (kakšen stavek sem pa zdaj sestavila?)

Glede BT pa lahko, da sem ti kaj razlagala. Sem tudi jaz po njenem padcu vedela, kdaj bo pršla user posted image .

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
27.8.2008 23:14:07   
tinč407
jah če nič ne bo do ponedeljka sva se z dragim zmenila da grem dat kri in bo 100%. In če ne bo nič takrat pokličem G da rešujema dalje.

nič lučka draga, jaz se za to noč poslavljam.
Se mi že oči zapirajo user posted image

lahko noč

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
27.8.2008 23:16:31   
lučka 25

jah če nič ne bo do ponedeljka sva se z dragim zmenila da grem dat kri in bo 100%. In če ne bo nič takrat pokličem G da rešujema dalje.

nič lučka draga, jaz se za to noč poslavljam.
Se mi že oči zapirajo user posted image

lahko noč
op

Vajin plan se mi zdi zelo dober. Se ga kar držita.

Nič, grem jaz tudi počasi v mižule.

NOČKO. user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?