|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
27.8.2008 8:32:44   
kasso
o Katina dobrodošla spet doma user posted image ....jutri pa naprej uživaj!

****...jaz bi podarila idrijsko čipko....prtiček, da je uporabno.

naja30, čestitam user posted image user posted image , pa lepo in veselo nosečnost ti želim, predvsem pa zdravega otročka user posted image user posted image user posted image

tana7, super za kolke user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 576
27.8.2008 9:29:24   
Čmrlika
Pozdravljene, majčice 08!

Verjetno se me še spomnete, včasih sem bila ena od vas - na žalost samo na čvekanju v pričakovanju. No kot sem obljubila, vam zdaj javljam veselo novico, da smo se malo potrudili in tako pričakujemo marca enega živega in zdravega otročka. Upam, da bo tokrat vse ok. Držite pesti zame in za mojo pikico.

Lepo se imejte.

(odgovor članu ****)

user posted image user posted image user posted image
vse lepo ti želim...vam želim iz srca!user posted image user posted image user posted image Sem vesela zate!

GH- zadnjič pa z mano niste hotle te teme obdelat...user posted image  zdaj pa ko ga šibate za mojo tajo pa je zanimiva...
jaz sem se tud odločla da se nam nikamor ne mudi, sloh zarad refluksa mi jepediatrinja tako svetovala tud...
bova zdaj čez par dni kak sokec stisnili pa bo nekaj novega...user posted image
se mi pa zdi da bi taja kr vse papala povrsti in se mi kar smili ko nas tako bogo gleda ko mi papamo...user posted image

Eh ta teden bo najtežji, jaz se full ne maram poslavljat...

joj...user posted image  jaz tud ne...
pa tebe osebno ne poznam pa mi je kr težko pri srcu...kot da bi te...no saj na nek način te...user posted image
se strinjam da jim je  treba vse povedat kot jim gre...-tam na oni temi...user posted image

V Turčiji smo se imeli super. je krasno prestal pot tja in nazaj. V toplem morju je užival 100 na uro.

o morje ...mi gremo 5 septembra spet malo....uganite kam? user posted image K babici v piortorož...user posted image user posted image
ampak samo dva tri dni potem pa skočimo za nekaj dniše k hrdičom...+
mooje dete tipka...že! pa brca v predal s tipkovnico...moram šibat, ji ni več všeč...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 577
27.8.2008 9:44:27   
katy82
Jutro mačkice,kaj je že to spanje?user posted image Izgledam dobesednouser posted image pa še z mojim se skoz neki prčkava pa še sama ne veva zakaj.

**** men je tud hudo k se ne bomo več vidle HB se bomo še tipkale.Vem da se moraš zagovarjat sam tole je šlo že ful predaleč jst tolk cajta s tko primitivnimi forumeraši ne bi vztrajala ker je prav uno rekla-kazala.

Katina WB glavno da ste uživali zdej dejte pa še naprej,za kolk cajta pa greste v Pulo?

Jana se pa tud najbrž že namaka?
Čmrlika sori jst sem te spregledala glede GH,pa tud tko je,da je tvoja mala ful starejša od naših in večinoma mamice še ne grunamo na te stvari,ko ste ve dobesedno že na vrsti

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 578
27.8.2008 9:58:34   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Verjetno se me še spomnete, včasih sem bila ena od vas - na žalost samo na čvekanju v pričakovanju. No kot sem obljubila, vam zdaj javljam veselo novico, da smo se malo potrudili in tako pričakujemo marca enega živega in zdravega otročka. Upam, da bo tokrat vse ok. Držite pesti zame in za mojo pikico.

Čestitke, Naja, seveda bomo močno držali pesti, da se tokrat vse prav izteče! user posted image user posted image user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 579
27.8.2008 10:00:27   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Danes grem še jaz pogledati razdejanje, ki ga je pustil tovornjak, ki je včeraj povzročil prometno nesrečo, je namreč potem ko je pod seboj pokopal dve osebi user posted image user posted image , priletel v taščin kozolec. user posted image

Joj, grozljivo je bilo user posted image   Kriv je bil pa voznik audija, a ne? Mislim, kaki norci se po cesti vozijo. Nikol ne veš, kdaj te čaka user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 580
27.8.2008 10:54:26   
eole
dan,

mi smo kar doma, ker čakam, da nas obišče patronažna! sicer ne vem točno zakaj, ampak je zjutraj poklicala da pride ...

danes smo imeli grozno noč. zbujala se je na eno uro!!! kaj je zdaj to?? user posted image upam, da ji ne pride v navado.. prvič se je zbudila še preden sem jaz šla spatuser posted image

katina - kako je izgledalo iti s tako malim na letalo? kakšni so ukrepi med vzletom in pristankom?

**** - joj, meni je žal, da se nismo uspele osebno spoznati. malo sem prebrala uno drugo žgočo temo..  te zelo občudujem, da stojiš za svojimi načeli!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 581
27.8.2008 12:57:13   
aurora28
Catja ja pravijo, da je bil voznik audija kriv, ki je zapeljav in čelno trčil v tovornjak, tega pa je zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je vanj trčil punto. user posted image Grozno.

Mene kar stisne pri srcu, ko se zavem, da zdaj si tu, čez sekundo pa si lahko že na drugem svetu. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 582
27.8.2008 14:45:49   
Čmrlika
Čmrlika sori jst sem te spregledala glede GH,pa tud tko je,da je tvoja mala ful starejša od naših in večinoma mamice še ne grunamo na te stvari,ko ste ve dobesedno že na vrsti

ja saj vem...user posted image  ni panike, malo sem mogla jamrat...user posted image  No, ampak tako starejša pa tud ni...user posted image  
Naslednjič boste vse bolj pazljive kaj sprašujem, ker boste pol počasi vedle...Glej to pa kmalu pride, kaj zdaj čmrliko muči...user posted image user posted image user posted image

Punce, povejte mi , zakaj se moja Taja popoldne, oz. čez dan nonstop prebuja kadar spi? In pol jo dvestokrat nazaj zaninam, pa popravljam dudico, pa...da pol končno spravi vsaj dve uri spanja skupaj...user posted image user posted image user posted image
Saj ne da gundram...ampak, kaj bi to bilo...še dobro da ponoči lepo pridno aja...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 583
27.8.2008 14:50:04   
Taula
Čmrlika...ne vem. Moja je ista. Spi mi v vozu bolj mirno oz v avtu (zunaj lahko ful ropota, ona spi), doma pa spi ene 2 min in se zbudi...itak ne spi več kot 20 min na rudno. (pa ne v kosuuser posted image ) 2h doma, čez dan? Pri nas je to nemogoče že kaki mesecuser posted image  Ella itak preko celega dneva spi 2h po kosih 1x, če je sreča 2x na teden. user posted image user posted image  Očitno je po meni, ker sem bila ista...no ona vsaj ponoči spiuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 584
27.8.2008 14:52:49   
Taula
Lažem....1 dan po cepljenju je spala kot top cel dan. Je pasalouser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 585
27.8.2008 14:56:19   
Čmrlika
Taula- bom jaz raje kar tiho ...user posted image ...
bo že minilo, verjetno? user posted image
a ve katera na kateri temi ima **** težave? Mam malo časa, bi šla čekirat, pa ne najdem user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 586
27.8.2008 15:00:03   
Taula
Na Čvekanju v tri dni je...naslov je Da ne bomo smetile se mi zdi.

Sedaj pa letim, ker se en že dere..le kdo bi bil touser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 587
27.8.2008 15:03:00   
Čmrlika
Na Čvekanju v tri dni je...naslov je Da ne bomo smetile se mi zdi.

Sedaj pa letim, ker se en že dere..le kdo bi bil to

Hvala! user posted image
a princeza ne more spat, aja valda dve minuti sta že mimo.....user posted image .Če te kaj tolaži...jaz sem v zadnjih 15 minutah že tud  3 krat posrdovala...uspešno zaenkratuser posted image

Taula- jaz bi tvoj album pogledala...user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 27.8.2008 15:04:24 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 588
27.8.2008 15:20:24   
suzy85
lep pozdravček spet po dolgem času!

na hitro: z evo sva imele 19.8. že drugo posvetovalnico. težka je že 6.020 kg in velika 62 cm. dobila je tudi prvo pikico, pa še prvo dozo za rotavirus, a HB ni bilo nobene alergijske reakcije.

dobila sem ponudbo za službo! en ali dva meseca bom delala preko študenta, pol pa dobim pogodbo za določen čas - nadomeščanje porodniške, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas! no, evo zdaj doma pazi user posted image . trenutno je na dopustu, naslednji ponedeljek pa nastopi z dopustom za nego in varstvo otroka. je mel kar nekaj težav na šihtu - so mu že rekli, da lahko službo drugje išče. pa bo že nekak. mal mi je še čudno, ker sem bla navajena doma bit z evo, pa sem bom že navadla. eva in srečen očka pa tudi.

tudi mi potujemo v nedeljo na morje. do poreča za 5 dni. malo oddiha od vseh skrbi in vseh domačih ne bo škodilo!

šibam naprej delat!

lep pozdravček vsem majskim hroščkom in njihovim mamicam!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 589
27.8.2008 16:06:14   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

GH- zadnjič pa z mano niste hotle te teme obdelat...user posted image  zdaj pa ko ga šibate za mojo tajo pa je zanimiva...
jaz sem se tud odločla da se nam nikamor ne mudi, sloh zarad refluksa mi jepediatrinja tako svetovala tud...
bova zdaj čez par dni kak sokec stisnili pa bo nekaj novega...user posted image
se mi pa zdi da bi taja kr vse papala povrsti in se mi kar smili ko nas tako bogo gleda ko mi papamo...user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz se spomnim, da tvojega vprašanja glede GH nisem spregledala in sem ti odgovorila oz. vsaj moje izkušnje povedala user posted image kaj si pozabila. Čaki, ti ga bom našla...
špeline zdaj ni, da bi te z valjarjem...ah jaz ga pa ne najdem user posted image

suzy
, super za službo!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 590
27.8.2008 16:12:34   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Midve bova počasi štartali z gosto hrano, ..user posted image  , pa srčno upam, da ne bova fejst polivali, ker tale refluks nama včasih kljub AR formuli, še kar nagaja user posted image

Kaj svetujete mamice, za začetek GH? Sem veliko že prebrala pobrala nasvetov...ampak saj veste, da na že iskušene mamice- VAS tu gor, dam največ!  

Jaz sem začela z riževo kašico. Riž skuhaš na vodi in to skupaj z vodo zmiksaš bolj na redko kašico. Ker pa tega ne moreš narest eno žličko, sem potem dala v zmrzovalnik (kocke za led). Naslednji dan se vzela eno kocko in tako naprej. Potem sem skuhala malo jabolk in isto dala v skrinjo (naredila kocke v tistih posodicah za led). To sem začela dajat sinu, ko je dopolnil 6 mesecev..pri njemu sem več časa vztrajala z izključnim dojenjem. No pri tamali pa sem začela dajat sokove, tudi Frutkove v petem mesecu. lahk tudi malo jabolka naribaš in stisneš skozi gazico kakšno žličko sokca...za začetek ne pretiravat..lepo počasi. Aja, pa tudi banano sem dala kar kmalu, jo le pretlačiš.
Tudi zdaj komaj čakam, bom cca čez mesec dni začela...tam enkrat v petem mesecu.

evo, sem ga našla.... user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 27.8.2008 16:19:42 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 591
27.8.2008 17:58:46   
CatJa
suzy, čestitam za službo! In bravo za atija, da bo prevzel skrb za user posted image   Na začetku vam bo verjetno mal hudo, potem bo pa že šlo. Nimaš kej, danes je tako, da pač moraš izkoristit, če se ti ponudi služba. Se bosta pa popoldne več cartali, a ne.

John BEAUMONT

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 592
27.8.2008 18:00:25   
CatJa
Že nekaj dni opažam, da nas bere misimas. Naj ti ne bo nerodno, pridruži se nam user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 593
27.8.2008 20:06:44   
tana7
pozdravljene
mi imamo pa danes ekstra težek dan - kot da Brina ni naša Brina
cel dan jočeuser posted image user posted image
sem imela popoldan tudi obisk in sva šli skupaj z vozičkom in plan je bil, da malo zabavava Brino, malo se pa pogovarjava in je joooooooookala, nič ni pomagalo
a veste, da sem jo prvič vzela ven iz vozička?? nikoli tako ne joče na sprehodih
pa ni nič pomagalo - v naročju ni želela biti, v vozičku tudi ne, nobeno besedičenje, petje, žvižganje... nič ni pomagalo in sva jo kar obrnili nazaj proti domu - morala sem jo nositi v "letečem" položaju, ker je bila edino tako tiho
sedaj spet joče - jo je moj prevzel
a je lahko krivo včerajšnje cepljenjeuser posted image user posted image
ker me je že počasi strah, da ni kaj drugega narobe
poleg tega se mi je spet zmanjšala količina mleka, pa še manj ga bo po murphyju, ker sem zdaj čist pod stresom zaradi Brineuser posted image

kakšen trebušček pa imejo vaši user posted image ?
včeraj P sicer ni nič rekla, mogoče tega itak ni gledala pozorno, ali pa je bilo včeraj malo manj izrazito - ampak naša Brina ima trebušček, kot da je žogo pojedla, ful napihnjena mi izgleda, prav okrogel bušek ima, pa ne debel oz. špehcen.
a je to normalno?

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 594
27.8.2008 20:35:24   
mya26
Nimam veliko časa, ampak samo na hitro:
Tana: Tudi moja lana je bila dan po cepljenju zeo razdražljiva. Verjetno je za jok krivo cepljenje, lahko pa je samo tak dan, tudi to kdaj pride. Dojenčki imajo ponavadi bolj tak trebušček, ne zašpehan ampak kot bi žogo pojedli, pa ne samo moja dva, ampak tudi na morju ko pogledaš imajo otročki malo več tebuščka, čeprav niso debeli. Boš vidla, sigurno bo že jutri bolje.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 595
27.8.2008 20:35:40   
Taula
Tana7 verjetno je to od cepljenja.user posted image  Meni je rekla moja P, da je možno da se bo mala drla več ur nepretrgoma, in da je ne bom mogla pomiriti.
Moja ima tak buši..''napihnjen'' kot lačen afriški otrok že od nekdaj.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 596
27.8.2008 20:57:37   
kodrana
ojla.

končno se malo javljam. nimam časa drugač, tako da vas niti ne berem rednouser posted image . me Tara azposluje 100 na uro.
imam nekaj vprašanj in vem, dami boste ve najbolj znale odgovorit.

kako je s cepljenjem, če je otrok rahlo smrkav!? namreč naša ima že skoraj 14dni zamašen nos. ji sicer vlivam fiziološko in čistim, pa se vseeno ne spuca
user posted image

kaj se splača? moj me je sprašval, če bi dal Taro v olajšavo. oz. da dobi pri plači vsak mesec nekaj zanjo. sem pa slišala,da se to ne splača, ker imaš potem več dohodnine. je to res? kaj je boljš?

me se dojiva bolj malo, a mi vseeno rata, da jo občasno podojim. sploh ponoči vleče brez zadržkovuser posted image .

moje počutje je boljše. tudi z zdravili sem že na tako majni dozi, da bom baje že kmalu nehala. user posted image

Naja30 čestitke za nosečnost. in srečno do konca.user posted image

če sem prav razumela, se ti **** vračaš v Egipt. saj ne greš za vedno, kajne? boš še kaj prišla v Slovenijo!? če ne drugega nas pogledat.user posted image ker nas nisi vseh spoznala.

katy mislim nate. velikokratuser posted image .

Čmrlika tvoja princeska se mi zdi zelo podobna našiuser posted image . glede spanja je naša ista. čez dan komaj kaj spi. še to ji moram skos dudico popravljat.. ponoči pa običajo spi. ne vem, kaj je to. po moje noče spat, a je utrujena..

mi imamo prvo cepljenje 4.9, ko bo Tara stara že 3min pol.. že malček več celo.

zdaj ap grem. pod tuš in počasi spat. moj user posted image pa Taro uspava, ker kar noče zaspat. očitno ve, da nisva z njo v spalnici..

lahko noč vsem skupaj.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 597
27.8.2008 21:48:26   
tana7
Taula, mya26, hvala
upam, da imata prav

tako se mi je smilila...prej je malo zadremala, sedaj pa smo jo skopali... še zadnje papcanje sledi - upam, da bo lepo pančkala in da ji bo jutri lažje

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 598
27.8.2008 21:51:49   
Čmrlika

GH- zadnjič pa z mano niste hotle te teme obdelat... zdaj pa ko ga šibate za mojo tajo pa je zanimiva...
bova zdaj čez par dni kak sokec stisnili pa bo nekaj novega...
se mi pa zdi da bi taja kr vse papala povrsti in se mi kar smili ko nas tako bogo gleda ko mi papamo...

jaz se spomnim, da tvojega vprašanja glede GH nisem spregledala in sem ti odgovorila oz. vsaj moje izkušnje povedala kaj si pozabila. Čaki, ti ga bom našla...
špeline zdaj ni, da bi te z valjarjem...ah jaz ga pa ne najdem

oj joj joj...nisem pozabila ne...hvala še enkrat ...ti in catja sta ble edine...tako da se globoko opravičujem...user posted image  ostale sem šinfala user posted image  brez zamere- to je hec!

Taula- princeska in pol je ta tvoja frčafela ella, ki bi čez dan sam norela...user posted image
A že spi? user posted image

evo, sem ga našla....

oprosti moji norosti...user posted image

suzy, čestitam za službo! In bravo za atija, da bo prevzel skrb za

podpisujem...user posted image

a je lahko krivo včerajšnje cepljenje

Ah ja...sigurno- jutri bo spet, al pa najkasneje pojutrišnjem stara zlata Brina!
Bogica ona in ti! user posted image user posted image user posted image - naj čimprej mine...

moje počutje je boljše. tudi z zdravili sem že na tako majni dozi, da bom baje že kmalu nehala.

user posted image user posted image user posted image - sem vesela zate...pa čimprej naj pride dan brez zdravil! user posted image user posted image user posted image

Čmrlika tvoja princeska se mi zdi zelo podobna naši . glede spanja je naša ista. čez dan komaj kaj spi. še to ji moram skos dudico popravljat.. ponoči pa običajo spi. ne vem, kaj je to. po moje noče spat, a je utrujena..

aha, meni se tud zdi da je fuuuul zmantrana, ampak dokler se nekaj dogaja okrog nje, ona miss že ne bo spala- da ne bi slučajno kaj zamudila.user posted image , pol jo pa dol položim, pa sekunda dvajset in spi...user posted image

Tak , grem zdaj malo atija žgečkat, Taja lepo nina po kopanju in papici, mami sem že tud v pižami tak da ... user posted image  sem neka čudna danes, rabim malo stiskanja.
user posted image
No pridni bodite user posted image , mamice pa tudi...
lahko nočko pa miren spanec želim...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 599
27.8.2008 21:55:19   
Čmrlika

user posted image RAZVOJ MAJSKIH HROŠČKOV 2008user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 04.08.2008: 5950g, 59,5cm, 40cm(+2920g, +8,5cm +8 cm)
-22.9.2008
2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 12.08.2008: 6370g, 65cm, 42cm (+ 3100g, + 16cm, +8cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 10.06.2008: 5170g, 56 cm, 37 cm (+1590g, +3cm, +3cm)
- 28.08.2008:

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 1. posvet: 4900 g, 57,5 cm, 38 cm (+1200g, +3,5cm, +2cm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 21.08.2008: 6515g, 65cm, 41,5cm (+ 3125g, +13cm, +5,5cm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)
- 20.08.2008: 7040g, 64cm,  OG 40cm (+3570g, +12cm, +5cm)
- 01.10.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 05.08.2008: 6270g, 62,5cm, 39,5cm (+2650g, +12,5cm, +5,5cm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 19.08.2008: 6660g, 68cm, 41,5cm (+3150g, +16,5cm, +7,5cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
- 05.08,2008: 5630 g, 62 cm, 41.5 cm (+2090g, +12cm, +5,5cm)

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.2008: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (+1140g, +3cm, +2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.2008:6200g, 64cm, 42cm(+2330g, +11cm, +6cm)

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 07.07.2008: 5280G, 57cm, 39cm (+1870g, + 7cm, +7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 12.08.2008: 6510g, 60,5cm, 42cm (+2990g, +10,5cm, +6cm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.2008:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 12.06.2008: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (+1520 g, +3,5 cm, +2,5 cm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 12.08.2008: 6320 g, 60 cm, 42 cm (+ 2870 g, + 6 cm, + 7 cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
- 17.07.2008:5650g,65cm, xxcm (+2390g, +15cm, +xxcm)

18. Naty* (Žan, 11.05.2008)
-  11.06.2008: 4610 g, 54,5 cm, 38,2 cm ( +1110g, +3,5cm, +5,2cm)

19. kasso (Varja, 11.05.2008)
- 18.06.2008: 4140 g, 54,5 cm, 38 cm(+1060 g, +5,5 cm, +4 cm)
- 28.08.2008:

20. Pepita (???, 12.05.2008)
- 10.06.2008: 5020g, 56 cm, 39 cm (+1180g, +3,5cm, +4cm)
- 14.08.2008:

21. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (+390g, +2cm, +xx cm)

22. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 19.08.2008: 6150g, 62cm, xx cm (+3040g, + 10,5cm, +xx cm)

23. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 17.07.2008: 5500g, 59cm, xxcm (+2380g, +7cm, +xxcm)

24. Katina (Inti, 14.05.2008)
- rojstvo: 3865 g, 53 cm, 36 cm
-  17.06.2008: 48??, 55cm, 39cm (+xxg, +2cm, +2cm) 

25. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 04.07.2008: 5150 g, 59 cm, 37 cm (+2140 g, + 6 cm, + 4 cm)
- 02.09.2008

26. suzy85 (Eva,16.05.2008)
- 19.06.2008: 4580g, 56cm, xxcm (+ 630g, +2cm, +xxcm)
- 05.08.2008:

27. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- 07.07.2008: 5200g, 58cm, xxcm (+1780g, +7cm, +xxcm)

28. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.2008
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (+1040g, +2cm, +4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (+905g, +3,1cm, +4cm)
- 18.08.2008:

29. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.2008: 4000g, xxcm, xxcm (+1680g,+xxcm, +xxcm)

30. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008)
- 17.07.2008: 5890 g, 60,5 cm, 39,5 cm (+2020 g, +6,5 cm, +2,5 cm)
- 21.08.2008: 7460 g, 65 cm, xx cm (+3590 g, +11 cm, + xx cm)

31. tilči (Tilen, 19.05.2008)
- 02.07.2008: 5000g, 56cm, 39cm (+1450g, +4cm, +4cm)

32. **** (Omar, 19.05.2008)
- 29.07.2008:6100g, 61cm, 41cm(+2260g, +9 cm, +3,5 cm)

33. SesilAneja, 20.05.2008)
-01.07.2008: 4100g, 55cm, 36cm (+620g, +2cm,+2cm)

34. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 24.07.2008:4790g,59cm,xxcm (+1530g, +9,5cm, +xxcm) 

35. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 01.07.2008: 4920g, 56cm, xxcm (+1130g, +5cm, +xxcm) 

36. Estrella (Alja, 23.05.2008)

- 30.07.2008:5410g, 60,5cm, 40cm (+1910g, +7,5cm, +6cm)

37. darmar (Zala, 24.05.2008)
- 10.07.2008: 4950g, 55cm, 39cm (+1370g, +4cm, +3cm)

38. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 29.07.2008:6000g, 59cm, 40cm (+2620g, +8cm, +3cm)

39. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 30.06.2008:4560 g, 54 cm, 37cm (+1170g, +3cm, +2cm)

40. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
- 04.08.2008: 5685G,59cm, 39,4cm(+2015g, +7cm, +4,4cm)

41. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.2008: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (+1695 g, +5.5 cm, +3 cm)
- 10.09.2008:

42. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 19.08.2008: 6950g, 62cm, 40cm (+3200g, +9cm, + 5cm)

43. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 17.07.2008:5280g, 58cm, 39cm ( +1440g, +6cm, +xxcm)

44. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 29.07.2008: 5860g, 60cm, xxcm (+2260g, +9cm, +xxcm)

45. eole (Julija, 29.05.2008)
- 01.08.2008: 5310g, 59cm, xxcm(+1730g, +7cm, +xxcm)

46. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.2008: 5005g, 56cm, xxcm (+1535g, +4cm, +xxcm)

47. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
-08.07.2008: 4100g, 54cm, 37cm (+1240g, +5cm, +3,5cm)
- 09.09.2008:
26user posted image  :  user posted image 22

KLIK

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 27.8.2008 21:57:50 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Trajanje prvega poroda
Kajchyy

Koliko časa je trajal vaš prvi porod?

manj kot 4 ure (29%)

od 4 do 6 ur (32%)

7 do 10 ur (21%)

10 do 12 ur (5%)

vče kot 12 ur (13%)

Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!