|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
26.8.2008 11:31:18   
katy82
Anitka mi gremo kar v Strunjan h kolegici ki nama bo dala na pol zastonj sobico,več pa itak ne rabva zaenkrat.
Kako si ve planirate dneve na morju,kdaj ste šle na plažo?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
26.8.2008 11:35:08   
Anitka
Ja glede na to, da sedaj več ne bo take vročine bo lažje planirati čas na plaži. Sicer pa se bomo itak držali senčke pa bo. Pa itak nam bodo jenčiji že nakazali, če jim bo tudi v senčki vroče.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 552
26.8.2008 11:56:50   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Anitka mi gremo kar v Strunjan h kolegici ki nama bo dala na pol zastonj sobico,več pa itak ne rabva zaenkrat.
Kako si ve planirate dneve na morju,kdaj ste šle na plažo?

Pri nas je bil prejšnji teden še zelo vroč, zmeraj blizu 30 ˙C in več. Na plaži smo bili dopoldan, do približno 12 ure. Potem pa smo ne glede na senčko šli v apartma, ker je bilo prevroče. Popoldan pa smo okrog 17 šli nazaj na plažo. Včasih je bil močan veter in smo hitro pobegnili nazaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 553
26.8.2008 12:15:37   
eole
anitka hvala!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 554
26.8.2008 12:17:28   
tana7
Živjo!
Danes je tako KRAAAAAAAAASEEEEEN dan user posted image user posted image user posted image
ste že uganile???

NIMAMO VEČ ŠIROKEGA POVIJANJA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšna skala se mi je odvalila od srca, ko je najprej za desni kolk rekla, da je zelo lepo, potem pa še za levega.... user posted image

pa cepili smo jo - smo mislili po dopustu, pa so rekli, da je mogoče kak dan problem, več pa ne - glede na to, da še en vemo, kam gremo, smo jo kar cepiliuser posted image

podatki za seznam
ima 60 cm, obseg glave 40,5 cm, teža 5750 g

hm...sestra je rekla, da ima lepo težo in višino (dolžinouser posted image ), pediatrinja je pa rekla, da je prvi mesec precej več dobila na teži (se lepo redila), zdaj pa komaj komaj - hmuser posted image in da bomo videli naslednji mesec na pregledu, kako bo s težo
sem pomislila, da bi vmes stisnili še kakšen obrok, ker sedaj papa samo 6x dnevno
pa moj pravi, da pediatrinja pretirava in da se njemu zdi čisto dovolj debela, poleg tega je sestra rekla, kar je rekla...
pa saj ne vem... vsak reče drugače

calpol
ja, tudi mi smo ga dobili na recept - je vprašala, ali želimo svečke ali sirup - upam, da se nisva narobe odločila - za sirup pa sva se odločila, ker je rekla, da so svečke večji poseg v telo

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 555
26.8.2008 12:20:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Živjo!
Danes je tako KRAAAAAAAAASEEEEEN dan user posted image user posted image user posted image
ste že uganile???

NIMAMO VEČ ŠIROKEGA POVIJANJA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšna skala se mi je odvalila od srca, ko je najprej za desni kolk rekla, da je zelo lepo, potem pa še za levega.... user posted image

pa cepili smo jo - smo mislili po dopustu, pa so rekli, da je mogoče kak dan problem, več pa ne - glede na to, da še en vemo, kam gremo, smo jo kar cepiliuser posted image

podatki za seznam
ima 60 cm, obseg glave 40,5 cm, teža 5750 g

hm...sestra je rekla, da ima lepo težo in višino (dolžinouser posted image ), pediatrinja je pa rekla, da je prvi mesec precej več dobila na teži (se lepo redila), zdaj pa komaj komaj - hmuser posted image in da bomo videli naslednji mesec na pregledu, kako bo s težo
sem pomislila, da bi vmes stisnili še kakšen obrok, ker sedaj papa samo 6x dnevno
pa moj pravi, da pediatrinja pretirava in da se njemu zdi čisto dovolj debela, poleg tega je sestra rekla, kar je rekla...

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 556
26.8.2008 12:29:40   
mya26
tana:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Brino in njene kolke.
MI gremo tud čez 2 tedna na morje. Komaj čakam, samo upam, da moj user posted image tud na dopustu in da mu ne bo treba delat za novo službo. Pol mi je vseen če smo kar doma. user posted image No, sej mogoče mal pretiravam, fajn bo za Lano, da gremo mal skupaj na morje.
Joj, tolk sem vesela, ker bom pol zelo dolgem času videla prijateljico iz otroštva. Nisva se videli že 14 let. Spozanli sva se na morju, na Olibu pred skoraj 20 leti. V času vojne na hrvaškem je bila v ZDA, potem je študirat v ZG ampak se nisva videli, sedaj pa je spet v ZDA, ampak trenutno je na morju na Olibu, v petek pa prihaja v LJ. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 557
26.8.2008 12:35:58   
aurora28
Ojoj vse nekam odhajate na morje, v toplice, mi pa nikamor user posted image , sem vam kar favš. Dokler ne kupimo nov avto morje pri nas odpade, ker se z mojim ne upava iti na cesto z avtom brez klime in še povrh vsega je stara 14 letna kripa. Ampak upanje ostaja in drugo leto je v planu nov avto, verjetno enoprostorec, so pa nama všeč Citroen C8, Peugeot 807, mazdin enoprostorec, pikapoka je velik teh enoprostorcev, mi definitivno rabimo velik avto, da spravimo boks in psico v prtljažnik in še ostane prostora za naše kufre, Galove igrače.

Mater sem vam favš, ker se boste kopale v morju user posted image . Sej ne, hecam se, privoščim vam vsem iz srca, da si spočijete in nakopate user posted image , ti SS pa uživaj v Čateških, verjetno bo že zdaj novi notranji del odprt, ki je zakon za male otroke. user posted image Boš videla kako je zrihtano. user posted image

Mya user posted image user posted image za dobrega šefa, ker dobrih šefov je malo.

Danes grem še jaz pogledati razdejanje, ki ga je pustil tovornjak, ki je včeraj povzročil prometno nesrečo, je namreč potem ko je pod seboj pokopal dve osebi user posted image user posted image , priletel v taščin kozolec. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
26.8.2008 13:58:17   
Taula
nama všeč Citroen C8, Peugeot 807, mazdin enoprostorec, pikapoka je velik teh enoprostorcev, mi definitivno rabimo velik avto, da spravimo boks in psico v prtljažnik

Mazda 5 se super vozi, in notri spraviš veliko prtljageuser posted image

Tana super za kolkeuser posted image  Katero pediatrinjo imate?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 559
26.8.2008 16:24:00   
tana7
da 5 se super voz
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

nama všeč Citroen C8, Peugeot 807, mazdin enoprostorec, pikapoka je velik teh enoprostorcev, mi definitivno rabimo velik avto, da spravimo boks in psico v prtljažnik

Mazda 5 se super vozi, in notri spraviš veliko prtljageuser posted image

Tana super za kolkeuser posted image  Katero pediatrinjo imate?

tudi mi mislimo, da je mazda5 super user posted image

Evo Bevc Žunič - vsaj mislim, da sem prav napisala

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 560
26.8.2008 17:16:05   
katy82
Tana zakon za kolkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya za prijateljico vem kako je lepo po dolgem času srečat drago osebo

Aurora glede avt pa nimam pojma katere si naštela,midva se bova najbrž za kakega karavana odločila,ampak letos gremo pa s mojim puntotom na  morje,kako bomo pa kej not spravl je pa že druga temauser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 561
26.8.2008 17:30:21   
eole
ha, midva sva se na poroko peljala s C8. najin zkon po štirilh letih še traja user posted image
na zadnjem sedežu je bila luknja (drugače namenjena za pijačo) v katero je lepo pasal moj šopek user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 562
26.8.2008 17:39:04   
Anonimen
Ojla punce,

Jaz sem še tuki, da se javim mal na raport samo trenutno obdelujem bolj eno drugo temo...  Samo vas pa berem.

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
26.8.2008 20:19:50   
Naja30
Pozdravljene, majčice 08!

Verjetno se me še spomnete, včasih sem bila ena od vas - na žalost samo na čvekanju v pričakovanju. No kot sem obljubila, vam zdaj javljam veselo novico, da smo se malo potrudili in tako pričakujemo marca enega živega in zdravega otročka. Upam, da bo tokrat vse ok. Držite pesti zame in za mojo pikico.

Lepo se imejte. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
26.8.2008 20:31:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Pozdravljene, majčice 08!

Verjetno se me še spomnete, včasih sem bila ena od vas - na žalost samo na čvekanju v pričakovanju. No kot sem obljubila, vam zdaj javljam veselo novico, da smo se malo potrudili in tako pričakujemo marca enega živega in zdravega otročka. Upam, da bo tokrat vse ok. Držite pesti zame in za mojo pikico.

Lepo se imejte. user posted image

Naja30 lepo, da si nam sporočila veselo novičko in držim pestke, da boš v marcu pestovala zdravega otročička. Pa lepo nosečnost ti želim.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 565
26.8.2008 20:44:09   
hijenca
Jaz pa imam eno vprašanje.

Kdaj boste začele uvajat drugo hrano. Sedaj imam bolj v mislih te riževe kosmiče, ki so brez glutena. Jaz sem jih danes uspela dobit v Muellerju v Avstriji. So pa od HIPPa, od 4. meseca naprej. Jaz sem imela v mislih, da bi mu dala po kakšno žličko v mleko v flaško.

Katy82 s čim sedaj hraniš pupiko?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
26.8.2008 20:45:05   
Taula
O potem sem prav zasledila. user posted image user posted image user posted image Čestitamuser posted image user posted image

Verjamem da bo tokrat vse kot mora biti in da boste spomladi že štirjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
26.8.2008 20:45:55   
hijenca
Naja30 želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 568
26.8.2008 20:49:27   
Taula
GH...midva bova začela konec 5 meseca in nič prej, ker ne vidim potrebe po tem. Če bo pa mala premalo pridobivala na teži oz če se bo ponoči zbujala lačna ji bom pa dala riževe kosmiče.

Tana...te ne poznam. Bila sem pa enkrat pri eni, ki je pač nadomeščala našo P, male še pogledala ni ji je kar recept pisala. Sem se razpalila nanjo. No, sej na recept je pa napisala kapljice katerih že 2 leti ni večuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 569
26.8.2008 21:31:46   
aurora28
Naja30 čestitam iz srca in verjamem, da bo tokrat vse ok. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že kupila 2 frutka z okusom korenček-jabolka od 4. meseca dalje in bom drug teden probala, ko bo Gal že v 5. mesecu. Joj kak čas beži. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 570
26.8.2008 21:39:18   
katy82
Čer mačkice najprej čestitke Naja 30 sem tko vesela zate,itak bo pa vse v redu bom skoz gruntala nate,pa glej da sporočiš ko mali marček priveka na svetuser posted image user posted image user posted image

Zdej čakamo samo kakšne dobre novičke še od TamareJ,komi čakam da tud ona zagleda svoj plusek

Hijenca jst sem po nasvetu P predvčerajšnjim probala moje mleko in riževe kosmiče,učinka nobenga ni blo sam ponoč ni spala pa sem mislila da je od tega sam ni k mi zdle že par noči sračka.Pojedla mi je pa 120 ml.Drgač sem se pa odločla,da ji bom še neki časa dajala AR Aptamil pa pol po morju ko bo stara 4 mesece začela z rižkom.Obvezno moraš met pa cucelj ki je prerezan k men čez unga s tremi lukncami ni šlo čez.

Tko ti bom rekla probaj pa boš vidla,je dokazano da otroci ki se hranjo z AM prej pokažejo interes za GH je pa tud odvisno od otroka kako je zavzet za tako spremembo.Delaj po občutku saj vsaka mama za svojega otročka najbolj ve.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 571
26.8.2008 21:42:01   
katy82
**** dobra si,da se ti da,jst včasih mal preberem pa so take provokacije,da se v to spuščat niti pod razno ne  mislm.

A se bomo še kej na pjački dobile,je katera za,preden **** gre?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 572
26.8.2008 22:37:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

**** dobra si,da se ti da,jst včasih mal preberem pa so take provokacije,da se v to spuščat niti pod razno ne  mislm.

A se bomo še kej na pjački dobile,je katera za,preden **** gre?

Eh, sej se mi ne da, pa tud časa nimam. Še en teden pa grem pa nimam še nič spakirano nič nabavljeno user posted image user posted image . Samo a veš katy jaz sem zelo verna in imam občutek, da če ne bi nič rekla kot da sem izdala Boga. Tko nekako kot če bi ti stala poleg ko bi jaz zelo grdo govorila čez eno prijateljico ki ti zelo veliko pomeni. Verjetno da ti ne bi bila tiho in bi mi tud povedala svoje...

Jaz bom zelo vesela,če boste še kaj prišle na Vrhniko, sedaj čakam Estrello in Katino, da prideta z morja..Ko pa pomislim, da špelino sploh ne bom več videla imam pa kar cmok v grlu...Pa še naravo moram nujno obiskat, pa roziko in naty bi rada videla tudi TamaroJ....

Ne vem kako bom...

Eh ta teden bo najtežji, jaz se full ne maram poslavljat...

NUJNO RABIM POMOČ:

A bi mi prosim dali kako idejo kaj naj kupim moji tašči in svakinji:

Nekaj malega in lahkega pa ne nakit...Uporabnega po možnosti.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
27.8.2008 6:58:22   
Katina
Brala seveda nisem nič, ker se samo javljam na vmesnem postanku. danes perem/pakiram, ker ju3 šibamo še v Pulo.

V Turčiji smo se imeli super. user posted image je krasno prestal pot tja in nazaj. V toplem morju je užival 100 na uro. Zmenek z Aljo je prespal user posted image .
Estrella, srečno pot domov!

, ja 1x se mormo še dobit. Najboljš, da kar fiksiramo termin v septembru.

darilo? kaj pa vem. Npr. magnetek s slovenskim motivom za na hladilnik, kamor pripneš kakšno sporočilo (človeška ribica....), mogoče klekljan prtiček, ali pa npr. kakšno ročno izdelano milo oz. naravno kozmetiko slovenskega proizvajalca , morda lonček soli solni cvet, ki jo imajo lepo pakirano, kaj iz kristala iz Rogaške... tole mi je padlo na misel, žal trenutno nimam boljše ideje. Čokolado Gorenjka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
27.8.2008 7:27:53   
mya26
Dobro jutro.
Najprej vam postrežem kavo in čajček.
O Katina ste že nazaj. Estrela pride pa jutri, ane? Lepo da ste užival. Mi gremo čez 10 dni. KOmaj čakam.
No zdaj je pa že alarm, se oglasim kasneje.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Ime za fantka
megiTT

Katero ime bi izbrali?

Matija (30%)

Uroš (13%)

Blaž (30%)

Jure (27%)

Število vseh glasov: 532

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!