Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 11:31:18
|
|
|
|
katy82
|
Anitka mi gremo kar v Strunjan h kolegici ki nama bo dala na pol zastonj sobico,več pa itak ne rabva zaenkrat. Kako si ve planirate dneve na morju,kdaj ste šle na plažo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 11:35:08
|
|
|
|
Anitka
|
Ja glede na to, da sedaj več ne bo take vročine bo lažje planirati čas na plaži. Sicer pa se bomo itak držali senčke pa bo. Pa itak nam bodo jenčiji že nakazali, če jim bo tudi v senčki vroče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 11:56:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Anitka mi gremo kar v Strunjan h kolegici ki nama bo dala na pol zastonj sobico,več pa itak ne rabva zaenkrat. Kako si ve planirate dneve na morju,kdaj ste šle na plažo? Pri nas je bil prejšnji teden še zelo vroč, zmeraj blizu 30 ˙C in več. Na plaži smo bili dopoldan, do približno 12 ure. Potem pa smo ne glede na senčko šli v apartma, ker je bilo prevroče. Popoldan pa smo okrog 17 šli nazaj na plažo. Včasih je bil močan veter in smo hitro pobegnili nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 12:15:37
|
|
|
|
eole
|
anitka hvala!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 12:17:28
|
|
|
|
tana7
|
Živjo! Danes je tako KRAAAAAAAAASEEEEEN dan ste že uganile??? NIMAMO VEČ ŠIROKEGA POVIJANJA!!!!!!! kakšna skala se mi je odvalila od srca, ko je najprej za desni kolk rekla, da je zelo lepo, potem pa še za levega.... pa cepili smo jo - smo mislili po dopustu, pa so rekli, da je mogoče kak dan problem, več pa ne - glede na to, da še en vemo, kam gremo, smo jo kar cepili podatki za seznam ima 60 cm, obseg glave 40,5 cm, teža 5750 g hm...sestra je rekla, da ima lepo težo in višino (dolžino ), pediatrinja je pa rekla, da je prvi mesec precej več dobila na teži (se lepo redila), zdaj pa komaj komaj - hm in da bomo videli naslednji mesec na pregledu, kako bo s težo sem pomislila, da bi vmes stisnili še kakšen obrok, ker sedaj papa samo 6x dnevno pa moj pravi, da pediatrinja pretirava in da se njemu zdi čisto dovolj debela, poleg tega je sestra rekla, kar je rekla... pa saj ne vem... vsak reče drugače calpol ja, tudi mi smo ga dobili na recept - je vprašala, ali želimo svečke ali sirup - upam, da se nisva narobe odločila - za sirup pa sva se odločila, ker je rekla, da so svečke večji poseg v telo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 12:20:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Živjo! Danes je tako KRAAAAAAAAASEEEEEN dan ste že uganile??? NIMAMO VEČ ŠIROKEGA POVIJANJA!!!!!!! kakšna skala se mi je odvalila od srca, ko je najprej za desni kolk rekla, da je zelo lepo, potem pa še za levega.... pa cepili smo jo - smo mislili po dopustu, pa so rekli, da je mogoče kak dan problem, več pa ne - glede na to, da še en vemo, kam gremo, smo jo kar cepili podatki za seznam ima 60 cm, obseg glave 40,5 cm, teža 5750 g hm...sestra je rekla, da ima lepo težo in višino (dolžino ), pediatrinja je pa rekla, da je prvi mesec precej več dobila na teži (se lepo redila), zdaj pa komaj komaj - hm in da bomo videli naslednji mesec na pregledu, kako bo s težo sem pomislila, da bi vmes stisnili še kakšen obrok, ker sedaj papa samo 6x dnevno pa moj pravi, da pediatrinja pretirava in da se njemu zdi čisto dovolj debela, poleg tega je sestra rekla, kar je rekla... Ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 12:29:40
|
|
|
|
mya26
|
tana: za Brino in njene kolke. MI gremo tud čez 2 tedna na morje. Komaj čakam, samo upam, da moj tud na dopustu in da mu ne bo treba delat za novo službo. Pol mi je vseen če smo kar doma. No, sej mogoče mal pretiravam, fajn bo za Lano, da gremo mal skupaj na morje. Joj, tolk sem vesela, ker bom pol zelo dolgem času videla prijateljico iz otroštva. Nisva se videli že 14 let. Spozanli sva se na morju, na Olibu pred skoraj 20 leti. V času vojne na hrvaškem je bila v ZDA, potem je študirat v ZG ampak se nisva videli, sedaj pa je spet v ZDA, ampak trenutno je na morju na Olibu, v petek pa prihaja v LJ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 12:35:58
|
|
|
|
aurora28
|
Ojoj vse nekam odhajate na morje, v toplice, mi pa nikamor , sem vam kar favš. Dokler ne kupimo nov avto morje pri nas odpade, ker se z mojim ne upava iti na cesto z avtom brez klime in še povrh vsega je stara 14 letna kripa. Ampak upanje ostaja in drugo leto je v planu nov avto, verjetno enoprostorec, so pa nama všeč Citroen C8, Peugeot 807, mazdin enoprostorec, pikapoka je velik teh enoprostorcev, mi definitivno rabimo velik avto, da spravimo boks in psico v prtljažnik in še ostane prostora za naše kufre, Galove igrače. Mater sem vam favš, ker se boste kopale v morju . Sej ne, hecam se, privoščim vam vsem iz srca, da si spočijete in nakopate , ti SS pa uživaj v Čateških, verjetno bo že zdaj novi notranji del odprt, ki je zakon za male otroke. Boš videla kako je zrihtano. Mya za dobrega šefa, ker dobrih šefov je malo. Danes grem še jaz pogledati razdejanje, ki ga je pustil tovornjak, ki je včeraj povzročil prometno nesrečo, je namreč potem ko je pod seboj pokopal dve osebi , priletel v taščin kozolec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 13:58:17
|
|
|
|
Taula
|
nama všeč Citroen C8, Peugeot 807, mazdin enoprostorec, pikapoka je velik teh enoprostorcev, mi definitivno rabimo velik avto, da spravimo boks in psico v prtljažnik Mazda 5 se super vozi, in notri spraviš veliko prtljage Tana super za kolke Katero pediatrinjo imate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 16:24:00
|
|
|
|
tana7
|
da 5 se super voz IZVIRNO SPOROČILO: Taula nama všeč Citroen C8, Peugeot 807, mazdin enoprostorec, pikapoka je velik teh enoprostorcev, mi definitivno rabimo velik avto, da spravimo boks in psico v prtljažnik Mazda 5 se super vozi, in notri spraviš veliko prtljage Tana super za kolke Katero pediatrinjo imate? tudi mi mislimo, da je mazda5 super Evo Bevc Žunič - vsaj mislim, da sem prav napisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 17:16:05
|
|
|
|
katy82
|
Tana zakon za kolke Mya za prijateljico vem kako je lepo po dolgem času srečat drago osebo Aurora glede avt pa nimam pojma katere si naštela,midva se bova najbrž za kakega karavana odločila,ampak letos gremo pa s mojim puntotom na morje,kako bomo pa kej not spravl je pa že druga tema
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 17:30:21
|
|
|
|
eole
|
ha, midva sva se na poroko peljala s C8. najin zkon po štirilh letih še traja na zadnjem sedežu je bila luknja (drugače namenjena za pijačo) v katero je lepo pasal moj šopek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 17:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce, Jaz sem še tuki, da se javim mal na raport samo trenutno obdelujem bolj eno drugo temo... Samo vas pa berem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 20:19:50
|
|
|
|
Naja30
|
Pozdravljene, majčice 08! Verjetno se me še spomnete, včasih sem bila ena od vas - na žalost samo na čvekanju v pričakovanju. No kot sem obljubila, vam zdaj javljam veselo novico, da smo se malo potrudili in tako pričakujemo marca enega živega in zdravega otročka. Upam, da bo tokrat vse ok. Držite pesti zame in za mojo pikico. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 20:31:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Pozdravljene, majčice 08! Verjetno se me še spomnete, včasih sem bila ena od vas - na žalost samo na čvekanju v pričakovanju. No kot sem obljubila, vam zdaj javljam veselo novico, da smo se malo potrudili in tako pričakujemo marca enega živega in zdravega otročka. Upam, da bo tokrat vse ok. Držite pesti zame in za mojo pikico. Lepo se imejte. Naja30 lepo, da si nam sporočila veselo novičko in držim pestke, da boš v marcu pestovala zdravega otročička. Pa lepo nosečnost ti želim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 20:44:09
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz pa imam eno vprašanje. Kdaj boste začele uvajat drugo hrano. Sedaj imam bolj v mislih te riževe kosmiče, ki so brez glutena. Jaz sem jih danes uspela dobit v Muellerju v Avstriji. So pa od HIPPa, od 4. meseca naprej. Jaz sem imela v mislih, da bi mu dala po kakšno žličko v mleko v flaško. Katy82 s čim sedaj hraniš pupiko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 20:45:05
|
|
|
|
Taula
|
O potem sem prav zasledila. Čestitam Verjamem da bo tokrat vse kot mora biti in da boste spomladi že štirje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 20:45:55
|
|
|
|
hijenca
|
Naja30 želim ti lepo nosečnost in zdravega .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 20:49:27
|
|
|
|
Taula
|
GH...midva bova začela konec 5 meseca in nič prej, ker ne vidim potrebe po tem. Če bo pa mala premalo pridobivala na teži oz če se bo ponoči zbujala lačna ji bom pa dala riževe kosmiče. Tana...te ne poznam. Bila sem pa enkrat pri eni, ki je pač nadomeščala našo P, male še pogledala ni ji je kar recept pisala. Sem se razpalila nanjo. No, sej na recept je pa napisala kapljice katerih že 2 leti ni več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 21:31:46
|
|
|
|
aurora28
|
Naja30 čestitam iz srca in verjamem, da bo tokrat vse ok. Jaz sem že kupila 2 frutka z okusom korenček-jabolka od 4. meseca dalje in bom drug teden probala, ko bo Gal že v 5. mesecu. Joj kak čas beži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 21:39:18
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice najprej čestitke Naja 30 sem tko vesela zate,itak bo pa vse v redu bom skoz gruntala nate,pa glej da sporočiš ko mali marček priveka na svet Zdej čakamo samo kakšne dobre novičke še od TamareJ,komi čakam da tud ona zagleda svoj plusek Hijenca jst sem po nasvetu P predvčerajšnjim probala moje mleko in riževe kosmiče,učinka nobenga ni blo sam ponoč ni spala pa sem mislila da je od tega sam ni k mi zdle že par noči sračka.Pojedla mi je pa 120 ml.Drgač sem se pa odločla,da ji bom še neki časa dajala AR Aptamil pa pol po morju ko bo stara 4 mesece začela z rižkom.Obvezno moraš met pa cucelj ki je prerezan k men čez unga s tremi lukncami ni šlo čez. Tko ti bom rekla probaj pa boš vidla,je dokazano da otroci ki se hranjo z AM prej pokažejo interes za GH je pa tud odvisno od otroka kako je zavzet za tako spremembo.Delaj po občutku saj vsaka mama za svojega otročka najbolj ve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 21:42:01
|
|
|
|
katy82
|
**** dobra si,da se ti da,jst včasih mal preberem pa so take provokacije,da se v to spuščat niti pod razno ne mislm. A se bomo še kej na pjački dobile,je katera za,preden **** gre?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 26.8.2008 22:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 **** dobra si,da se ti da,jst včasih mal preberem pa so take provokacije,da se v to spuščat niti pod razno ne mislm. A se bomo še kej na pjački dobile,je katera za,preden **** gre? Eh, sej se mi ne da, pa tud časa nimam. Še en teden pa grem pa nimam še nič spakirano nič nabavljeno . Samo a veš katy jaz sem zelo verna in imam občutek, da če ne bi nič rekla kot da sem izdala Boga. Tko nekako kot če bi ti stala poleg ko bi jaz zelo grdo govorila čez eno prijateljico ki ti zelo veliko pomeni. Verjetno da ti ne bi bila tiho in bi mi tud povedala svoje... Jaz bom zelo vesela,če boste še kaj prišle na Vrhniko, sedaj čakam Estrello in Katino, da prideta z morja..Ko pa pomislim, da špelino sploh ne bom več videla imam pa kar cmok v grlu...Pa še naravo moram nujno obiskat, pa roziko in naty bi rada videla tudi TamaroJ.... Ne vem kako bom... Eh ta teden bo najtežji, jaz se full ne maram poslavljat... NUJNO RABIM POMOČ: A bi mi prosim dali kako idejo kaj naj kupim moji tašči in svakinji: Nekaj malega in lahkega pa ne nakit...Uporabnega po možnosti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 27.8.2008 6:58:22
|
|
|
|
Katina
|
Brala seveda nisem nič, ker se samo javljam na vmesnem postanku. danes perem/pakiram, ker ju3 šibamo še v Pulo. V Turčiji smo se imeli super. je krasno prestal pot tja in nazaj. V toplem morju je užival 100 na uro. Zmenek z Aljo je prespal . Estrella, srečno pot domov! ****, ja 1x se mormo še dobit. Najboljš, da kar fiksiramo termin v septembru. darilo? kaj pa vem. Npr. magnetek s slovenskim motivom za na hladilnik, kamor pripneš kakšno sporočilo (človeška ribica....), mogoče klekljan prtiček, ali pa npr. kakšno ročno izdelano milo oz. naravno kozmetiko slovenskega proizvajalca , morda lonček soli solni cvet, ki jo imajo lepo pakirano, kaj iz kristala iz Rogaške... tole mi je padlo na misel, žal trenutno nimam boljše ideje. Čokolado Gorenjka...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 27.8.2008 7:27:53
|
|
|
|
mya26
|
Dobro jutro. Najprej vam postrežem kavo in čajček. O Katina ste že nazaj. Estrela pride pa jutri, ane? Lepo da ste užival. Mi gremo čez 10 dni. KOmaj čakam. No zdaj je pa že alarm, se oglasim kasneje.
|
|
|
Ime za fantkamegiTTKatero ime bi izbrali?Matija (
30%)
Uroš (
13%)
Blaž (
30%)
Jure (
27%)
Število vseh glasov: 532Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!