|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
27.8.2008 14:44:12   
mismis
Pija76, ja 100% nam bo uspelo, saj je že čas. Sem ti poslala tudi z.s.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
27.8.2008 14:45:40   
ledenka
ma kaki kosilo, že 2 uri sem tu... in bom počasi ponorela user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
27.8.2008 14:45:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška imam prošnjico. Ko boš novo temo odpirala....a jo lahko nasloviš september IVF/ICSI, da jo imam lahko v službici spodaj odprto. Zdaj se vidi glih IVF/ICSI.. saj veš kaj mislim...

user posted image user posted image user posted image  potem pa vsi vejo, kakšna **** ti gre po glavi, kajne.

Spomni me še enkrat v nedeljo.

le to cenzuro, pa je bilo čisto lepo napisano kur_barija

< Sporočilo je popravil mismis -- 27.8.2008 14:46:19 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
27.8.2008 14:46:18   
ledenka
Pija, imaš ZS user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
27.8.2008 14:47:53   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Miška imam prošnjico. Ko boš novo temo odpirala....a jo lahko nasloviš september IVF/ICSI, da jo imam lahko v službici spodaj odprto. Zdaj se vidi glih IVF/ICSI.. saj veš kaj mislim...

user posted image user posted image user posted image  potem pa vsi vejo, kakšna **** ti gre po glavi, kajne.

Spomni me še enkrat v nedeljo.

le to cenzuro, pa je bilo čisto lepo napisano kur_barija

user posted image  user posted image  user posted image  september je bolj širok.

Pija kaj je pa s tabo dans? A si že vse podelala v službi? Al se ti dans nič ne da user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
27.8.2008 14:48:46   
Pija76

Bravo GIGI jaz bom tud lažje imela odprto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
27.8.2008 14:54:39   
Pija76
Gigi pri stranki sem skoraj ponorela, ker je en skoz neki jamral, sovražim ljudi, ki še predno morajo kaj naredit tolk jamrajo, da skor dušo zraven spustijo, za narest pa tolk malo da škoda besed za jamranje in sem se odločila, da sploh ne grem v pisarno ( da še tam ne doživim kakpnega šoka user posted image ), tako da sem doma! Že od 1h!  To je fajn popoldan! Ampak zdele se moram pa počasi za šporget spravit user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
27.8.2008 14:54:45   
mismis
Jaz se pa danes počutim k pejdnovrt. Zdele full čutim tele menstrualne krče, glava me je glihkar začela boleti, pa še zgaga me peče že dva dni. Groza...komaj čakam, da se ta hudič jutri vlije, da bo konec tega pms-ja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
27.8.2008 15:00:31   
Pija76

Jaz se pa danes počutim k pejdnovrt. Zdele full čutim tele menstrualne krče, glava me je glihkar začela boleti, pa še zgaga me peče že dva dni. Groza...komaj čakam, da se ta hudič jutri vlije, da bo konec tega pms-ja

Res naj se vlije!!! Kaj jih čakamo ta mesec, to ni res! Danes sem hotla po vložke, ampak sem rekla najprej pogledam če jih res nimam ta tole rundo dovolj, ker pol jih tolk časa ne bom rabla, da bo rok poteku user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
27.8.2008 15:04:29   
taraji
LEDENKA - našla Menogon - sicer je klical moj mož in sicer v lekarno v Bazovici, tel. 0039 040 226 165, pa ker jaz rabim samo dve škatli je vprašal samo za dve.
Nisem pa sigurna ali ti potrebuješ Menogon ali Menopur.Jaz ga grem jutri iskat, pa če tudi ti rabiš ti lahko kaj prinesem - samo sporoči.

La vita e bella

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
27.8.2008 15:06:48   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

LEDENKA - našla Menogon - sicer je klical moj mož in sicer v lekarno v Bazovici, tel. 0039 040 226 165, pa ker jaz rabim samo dve škatli je vprašal samo za dve.
Nisem pa sigurna ali ti potrebuješ Menogon ali Menopur.Jaz ga grem jutri iskat, pa če tudi ti rabiš ti lahko kaj prinesem - samo sporoči.

joj, to bi bilo mega. sicer grem danes v Ita, jih bom poklicala zdajle. upam, da že delajo. ker če delajo in imajo, grem lahko še komot do Bazovice.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
27.8.2008 15:09:21   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

joj, to bi bilo mega. sicer grem danes v Ita, jih bom poklicala zdajle. upam, da že delajo. ker če delajo in imajo, grem lahko še komot do Bazovice.

Puppe res upam, da rata user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
27.8.2008 15:11:28   
gigi1
Pija mi je bilo čudno, da bi ti v službici tolk čvekala user posted image

Miška drži se. Naj se hudič ulije. Kot je že Pija rekla, da mesec jo pa vse tolk čakamo. Men naj bi prišla naslednji četrtek, sam sem tečna že 2 dni user posted image . Mogoče bo pa kaj prej user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
27.8.2008 15:14:06   
lara light
Punce, fajn zrihtajte glede zdravil!user posted image

Pija, srce moje poročeno, kje si ti? A kuhala bi? Jaz sem vrgla ene špagete, pa morske sadeže...ni bilo slabo, če ti je morska všeč!user posted image
Ma res ma, da nam tokrat rata...kar cel kup nas bo trepetalo v septembru, se bo cela slo treslauser posted image
Imejte se lepo v petek, res upam, da mi nalednjič rata pridet zraven, da vas končno vidim!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
27.8.2008 15:14:10   
sonček33
Pija do nadaljnega ti je pir prepovedan user posted image Čez vikend si lahko privoščiš enega samega. zdej pa dost tega pijančevanja!!! To nikamor en pelje!
Kaj kuhaš?
jaz sem zelenjevano juho, marelčne cmoke in kompot. Nič kaj posebnega, amapk tolk domače zelenjave je, pa jo je treba ponucat...jutri bo pa zelenjavna rižota pa kumaričan solata.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
27.8.2008 15:19:18   
lara light
Sonček, mmm, marelični cmokiuser posted image ! Tudi meni recept, prosim.user posted image

Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
27.8.2008 15:20:11   
miska73
Lučka . Saj zdaj pa nakaj časa ne boš v službici. Samo tvojmu povej naj pazi nate in te ne sme nič sekirat, drugače bomo še me hude nanj. Lubica naj jutri mine čimmanj boleče. Vse bomo mislile nate in stiskale pestke za čimveč lepih celic in plavalčkov od dragega

Se podpišem pod tole.
A veš lučka, da sem malo razmišljala, pa da si bom jst ko bom tako daleč raje vzela kak dodaten dan frej.
Ker pri meni bojo ziher tudi živčki delali.

Ajsi, fajn nakupuj.

Pozdrav vsem ostalim.
Kolk ve napišete v kratkem času... Ful ste pridne, ampak jaz vas komaj dohajam z branjem.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
27.8.2008 15:20:16   
sonček33
lara dej za recept boš pa mogla poklicat v Hokus pokus :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
27.8.2008 15:21:38   
lara light

Pija mi je bilo čudno, da bi ti v službici tolk čvekala user posted image

Špila ona pravo gospodinjo user posted image

Miška drži se. Naj se hudič ulije. Kot je že Pija rekla, da mesec jo pa vse tolk čakamo. Men naj bi prišla naslednji četrtek, sam sem tečna že 2 dni user posted image . Mogoče bo pa kaj prej user posted image

miška, ma nej vrag pride v vsej svoji veličini, čimprej!
gigi, bo prej, bo prej!user posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
27.8.2008 15:22:04   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
27.8.2008 15:22:07   
gigi1
Hmmm jaz bom pa za večerjico bifteke iz pljučne, zelene špargeljne s camemberjem in zeleno solato. Pa chiantija user posted image . MMMMm komaj čakam, da domov pridem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
27.8.2008 15:25:33   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
27.8.2008 15:26:32   
mismis
Miška73, to ni še nič kar se tiče pisanja, ponavadi pade 200 strani na mesec, tokrat jih je v dveh mesecih 200, ampak so bili vmes dopusti, pa se ni prav dosti dogajalo.

Ledenka in M.L.B.K. držim pesti, da dobita zdravila, da bosta šli pomirjeni v postopek.

Lara in Pija, mi imamo danes rižotko na jedilniku. Za user posted image  upam, da bo vsaj jutri prišel, danes je zihr ne bo, je bila zjutraj BT previsoka. Sem jo morala zmeriti, da sem se lahko odločila, kakšne spodnjice obleči, ali tange ali partizanke (boksarke).user posted image

Gita, vidim te, javi se user posted image

Pikovit, a si ti že vrnila čurunalnik?

Sonček33, dober jedilnik, same ljube dobre zadevice, njami se mi že sline cedijo, ša malo pa domov

< Sporočilo je popravil mismis -- 27.8.2008 15:27:20 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
27.8.2008 15:29:02   
gigi1
Miška pri meni ni dileme, ker tang ne nosim. Brazilke al pa partizanke user posted image . Mi ni treba bazalne merit user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
27.8.2008 15:30:08   
lara light

Lara in Pija, mi imamo danes rižotko na jedilniku. 
Super, riži biži po vsaki viži!user posted image

Za user posted image  upam, da bo vsaj jutri prišel, danes je zihr ne bo, je bila zjutraj BT previsoka. Sem jo morala zmeriti, da sem se lahko odločila, kakšne spodnjice obleči, ali tange ali partizanke (boksarke).user posted image

partizanke!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?