|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
27.8.2008 10:24:13   
Balonchy
Antonia - dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si se oglasila...
Od kod si, da bop rodila v PO?

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
27.8.2008 10:44:03   
antonia
Hvala za dobrodošlico:)

Sem pa z ajdovskega konca.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
27.8.2008 10:59:09   
Katjusa
punce, čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to mi je všeč da pridem na forum in rabim pol ure da vas preberem....

Ena je vprašala za Florjana..... je ful boljše včeraj zvečer je jedel no dons spet noče nič je pa zato že spil kr nekaj čajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa spet je mel mal driskice......

Antonia dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da ti krči k te spremljajo da so posledica raztezovanja maternice..... in da bo tokrat vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem pa vse pozabl kar ste kej pisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali borki čestitam in se veselim skupaj z njeno družinico, da lepo napredujejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cito pogrešam, kaj je zdej z njo  a katere kej ve so se izcedki umirili?

Zdej grem pa perilo pobrat in zložit da ne bom dobla ločitvenih papirjev k nič ne delamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v najslabšem primeru mi bo pa dragi internet odklopuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa prej me je klical da bo dobil dopust in bomo šli novembra (joj kje je še to) za par dni v kake termeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ena je pisala da je čutla brcike..... jst sem jih tud dons ponoči sej jih je ful težko opisat sam ko sem čist mirna in ko se zbudim za na wc mi kr ni za vstat k je beba tak aktivna.... najbolje jo čutim k ležim na boku je pa že skoraj pri popkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... komaj čakam v petek k mam pregled, da slišim srčka mogoče bo celo kej UZ vklopu upamuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa pridno čvekajte naprej ko pridem da bom mela kej brat... vas je zanimivo brat in delit izkušnje in občutkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
27.8.2008 11:26:08   
Pozdravljene,

če je kakšna nova čestitke in prijeten klepet z nami...

če ima katera pregled naj prinese lepe novičke...

katjusa jaz sem recimo ok ampak ne da se mi nč več me je včeraj moja G fulll užalila in potem pridem domov še tamala na živc stopla je dobila kazen in šla spat obup je res puberteta se je začela kaj šele bo...izcedek je recimo v miruvanju ampak sej sem rekla jezna sem fullllll...

punce nosečke pridno božajte bušije pa seveda pazite na pikice ne morem vam povedat kakšen občutek sedaj doživljam v tej nosečnosti takole povedano bila sem zelo srečna ko sem bila noseča z Lauro ampak tako kot sem sedaj lahko rečem da sigurno ne vete kaj tista nosečnost je bila preveč lepa in brez zapletov sedaj pa že od začetka je moja nosečnost na preizkušnji in moja pikica prava borka...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
27.8.2008 11:50:27   
tanci29
cita sej bo do februarja ni več tako daleč...potem pa se boste pridno crtlali...kaj pa ti je rekla tvoja g, da te je toliko užalila, a je bila nesramna? hej ne daj se , mi pa držimo s tabo
koliko je pa stara tvoja Laura?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
27.8.2008 12:08:15   
Katjusa
Mene moj g na vsakem pregledu kej žali sam se ne dam pa tud zamenjala ga ne bom čeprav se večkrat prijočemo domovuser posted image user posted image user posted image user posted image vedno me žali okol moje debelosti in me to ful prizadene in pol se en teden po pregledu še posebej nažiram...... ampak drugače je pa mož na mestu in sem mu hvaležna za vse tud zanosla sem s pomočjo klomifena, ki mi ga je on predpisal in sem mu res hvaležna v prvi nosečnosti me je lepo spremljal in zdej v drugo upam da bo spet tako..... me je pa pohvalil po porodu da sem bla pridna (je bil polek) in to mi veliko pomeni.... pač ne prenese debelih punc sam to je njegov problem in ne moj....... čeprav prizadane pa mene ne njega....

Kaj pa je tebi G rekla? Včasih si mislijo da so bogovi.....

Cita misli pozitivno jst vsak dan mislim nate in vem da bo fabruar kmalu tu, ko boš objela svojo pikico in bodo vse teževa pozabljene..... vem kako je ko imaš težavno nosečnost (je bla moja 1. na srečo je sedaj boljše kljub tistim krvavitvam v začetku) in vem kako je ko se ne upamš veselit čeprav bi se rad..... drži se mogoče pa le ni vse tako črno kot se v začetku zdi in  ti pošiljam en kup samih pozitivnih misli inuser posted image user posted image user posted image user posted image da te razočaranje čim prej mine.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
27.8.2008 12:40:48   
kayica24
Hey punce!!!
Madona ste pridne...Par dni me ni,pa si moram prav cajt vzet da vas preberem..
Saj se vam bom tudi jaz pridružila po kakem 15 sept.,ko zaključim vse izpite,zdaj se cele dneve samo še učim :(
pa saj bo,čeprav sem psihično čisto na tleh,brez energije,...Ampak se trudim bit pri sebi zaradi naše male pikice...
Za seznamček naj dodam,moj naslednji pregled je 19.9.,rodit pa bomo šli na PT(Ptuj)...

Mam pa eno vprašanje za vas mlade,bodoče mamice...
A tudi ve čutite kdaj bolečino v maternici?Verjetno je to od raztezanja,ne??
Je pa res,da če včasih naredim kak sunkovit gib,me tudi zaboli....:( Pa se kar malo vstrašim...Ampak smo pred 10 dnevi imeli NS in je blo vse ok,tak da mislim, da bi zdaj tudi moralo biti,ne?

Berem tudi,da imate že velike trebuščke,nampa se še nič kaj ne vidi...Pa bi tak že rada ponosno hodila okrog s trebuščkom...
Glede na to da sem user posted image  3m3t,se mi pa bopočasi menda začelo poznat,ne??

Lepo bodite,pa se vam spet kaj oglasim...

Rada vas imam

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
27.8.2008 12:43:24   
Moja Laura je stara 9 let je bila 26.07, prava dama ampak jezikljava po atiju res jo daje pubertetasigurno če ma takšne izjave da te kr stisne mal...

Moja G pa poslušte grem zarad bolniške in potem ji pač povem zarad izcedka da sem bila v soboto spet v bolnici ker sem imela krvavega in me pregleda pa reče oz.vidim da napiše da imam roza izcedek no in potem ona men izjavi da preveč hodim okol jaz pa doma ko ena prvezana kokoška res kavč je že čist po men uležan me je tk užalila pa sej nisem neumna sej vem koga ogrožam pa halo seveda lahko imam kontrolo iz komisije in ona men tkole...kr neki hvala punce da mislite name in držite pesti verjemite da tudi jaz za vas hvala vam...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
27.8.2008 12:46:14   
petrap
kayica24 - jaz mam tud podobne bolečine...sam pozitivno mišlenje... Moj trebušček tud še ni tko velik, pa sem že v 4m1t, sam počasi biba ven.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jaz se učim. Mam še zadnji izpit na EF in to najtežjega. Upam, da mi bo uspelo, čeprav je moja koncentracija na nuli. Sam se bo treba pomatrat, da bom pol lahko mislila sam še na bebico.

Ah še mal pa bo konec službe. Jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
27.8.2008 13:12:26   
Katjusa
kayica mene tud boli občasno pa isto k ti sunkoviti gubo zabolijo k hidič tak mal bolj ob strani..... to je vse normalno jst sem mela to tud v 1. pa je blo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cita pa si ji povedala, da si skos doma da si še na dvorišče ne upaš ker si v 5. štuku in brez dvigala? Ker ne ve zakaj prihaja do krvavitev pač se skuša potolažit s tem da si si sama kriva in si razlaga da okol hodiš da se ji ni treba ubadat s tem da bi razmišljala zakaj krvavitve......

Ti se kr lepo pazi in a pikico, sej v nedogled tole tud ne more trajat..... držim pesti, da mine in se ne pojavi večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
27.8.2008 13:12:53   
sunny24
Punce, a vi jemljete kaka prepovedana poživila, doping in to??? Bom jst začela delat anti-doping teste, ... user posted image user posted image user posted image

Pa sej sem rabla pol ure, da sem vse prebrala....UF!

Glen, ja, če ne bom najdla nikjer nič pametnega, bom šla na en izletek na obalo in me boš peljala v uno trgovino na Markovc, pol gremo pa še na eno kavico! Pa bravo za srčka s pomočjo AS. A ni fajn slišat?

Balonchy, trenutno ne morem še nič po trgovinah hodit, ker em na bolniški do 22.9. ko pa bom kaj najdla, ti bom pa povedala!

Antonia, dobrodošla! Pa mi2 imava rok full blizu, pa tudi ti boš šla v Postojno...Lahko da bomo še cimre! Aja, pa z ajdovšne si...to je tudi tle blizu...user posted image
tanci29...reči Eriku, da je prav lepo napisal in da ga pozdravljamo!user posted image user posted image user posted image

Katjusa...a misliš da ti bo tvoj dragi dal kar ločitvene, če ne boš pospravla?user posted image   Joj, jst bi potem že mogla kufre nardit...Pa Florjanu enga lupča, da se čimprej pozdravi!

Cita...ti pošli to tvojo G nekam in ne se sekirat....Škoda živcev! Evo, še miljavžnt user posted image user posted image user posted image da bo vse OK!!!!!

Oh ja, danes sem začela 15 teden, kri iz nosa mi še kar teče, ko si obrišem in bom fasala popiz... akutis. Kdaj se to konča?

Bom še pol kaj napisala, zdej grem mojemu dragemu kavico skuhat in ga zbudit...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
27.8.2008 13:25:56   
Pikica5
Hey punce,

izpit je šel po zlu, mi je šest točk zmankalo za pozitivno, pa drugič.

Včeraj sem si v h&m kupila eno super nosečniško trenerko in tuniko. Trenerka mi je tako super, full je fajn ko me nič več ne tišči v trebušček user posted image  

Za seznamček jaz bom rodila v MB.

Lep dan dan vam želim še naprej user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
27.8.2008 13:37:33   
Anonimen
Heeeej...

Evo, nisem mogla zdržat. Vedno berem in vas spremljam... zdej bi tud jaz malo sodelovala.

Noseča prvič, PDP 24.02.2009. 14 teden teče. Počutim se več kot odlično. Nič slabosti. Presrečna. user posted image

Ste vi kaj hujšale v teh mesecih. Men je šla zdej v 14 dneh kar kila dol, hlač pa zapret ne morem. user posted image

Če je katera iz okolice Domžal (al Kamnika, sej je skor zravn) - kje je kakšna vadba za nosečnice'

Moram rečt, da se vse po vrsti face in luštne. Upam, da me sprejmete medse.

Lep dan.

(odgovor članu Pikica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
27.8.2008 13:45:59   
Balonchy
Pikica5 - žal mi je, da ti ni uspelo narediti izpita! Boš pa drugič 100%, ne? user posted image  Vso srečo... Pa povej kdaj ga imaš, da bomo stiskale pesti!!! user posted image user posted image user posted image

sunny24 - si me spravila prav v smeh... Do 22.9. bom jaz verjetno že ko kamion. Tako, da bom sigurno že kej prej rabla kake hlače. Pa še ohcet mam.... Jooooojjjjjj... Kaj bom oblekla???? user posted image
Drgač se pa vseeno priporočam za informacije! user posted image

Anonimen - dobrodošla med nami! Upam, da se boš načvekala! user posted image  Kar pridno tipkaj... Pa za seznamček te prosim, če napišeš koliko si stara, kdaj imaš naslednji pregled in kje boš rodila.

Svetujem ti tudi, da si poleg nicka "Anonimen" dodaš kakega smeška, da bomo vedele katera si! user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
27.8.2008 14:11:16   
Anonimen
No, tko, upam, da mi je ratalo narest, da me ločite.

Stara sem 29 let. Rodila bom verjetno v Ljubljani, ker sem iz okolice Domžal.

Nuhalno sem imela 18.08.2008, naslednji pregled pa 19.09.2008.

Hvala za dobrodošlico. user posted image

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
27.8.2008 14:21:27   
Balonchy
Deja - hello... Vidim, da si tu user posted image
Daj nam napiši še kak tvoj podatek za seznamček... user posted image

Vem, da sem tečna, sam ne morem pomagat!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 27.8.2008 14:23:46 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
27.8.2008 14:23:38   
Balonchy
Anonimen (iz okolice Domžal) - nč te ni za ločit!!! user posted image
Čist taka si kt ta drugi anonimneži... user posted image

Dej na konc posta prpopaj nekaj...
npr. user posted image  aliuser posted image  ali user posted image  ali user posted image  ali user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
27.8.2008 14:24:19   
Deja
evo še moji podatki za seznam:

PDP prestavljen na 22.02.
starost 25,
nosečnost št.1, otrok 0,
naslednij pregled 22.09., UZ 9.10.
porod. CE

prosim če mi popravite podatke user posted image pa hvala za v naprej.
sem sicer bolj redkobesedna - samo spremljam pa vsakodnevno sem čisto nora na malega črvička, ki v meni raste in komaj čakam da pride...user posted image

< Sporočilo je popravil Deja -- 27.8.2008 14:26:03 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
27.8.2008 14:52:14   
glen
pikica 5 kolko si pa dala za trenirko v H&M,so re ugodne cene'po kolko so hlače?Si gledala kej?

Cita veš kaj ti rečem pusti tisto kozo neumno bedasto,butasto,.........user posted image za vse besede ki ti jih je izrekla se ji bodo enkrat poplačaleuser posted image .
Vem da je hudo samo bodi optimist,A si ji rekla kej nazaj?Jaz bi ji takoj,jaz neostanem nikoli dolžna,pa še bolje se počutim,tako sem danes nahrulila med. sestro od otroš. zdravnice,pa so se pol takoj lepše obnašali do mene.
Naša zdravnica(od Lin)je na dopustu,in ta ki jo nadomešča mi je neki komplicirala, ko pa sem ji povedala ene dve tri je takoj obrnila list in se drugače obnašala do meneuser posted image
Da bi vidla kako je bila šekle zdravnica prijazna.
Sem trmast bikec  in ko vem da se mi godi krivica,.....................

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
27.8.2008 14:53:38   
maja83
Evo da še jst dodam nove podatke, nslednji pregled imam 10.09.2008, rodila pa bom najverjetneje SG

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
27.8.2008 14:53:57   
glen
Sunny zmenjeno,kaj pa ko bi ti kr prvo do Kp pršlauser posted image user posted image user posted image ,jaz sem takoj zauser posted image user posted image user posted image user posted image ,kaj boš v Lj hodila?,hecam se, jaz tudi komaj čakam da grem v Lj,ful uživam v lj v šopingu, zmeraj kaj najdem zase  in da negovorimo za tamalo

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
27.8.2008 15:00:30   
sunny24
Glen, bom prvo dala skozi italjo (stara gorica in udine-fiera), pol pa bom pršla mal na obalo...če ne dobim nč v ITA. user posted image  Sej kak jesenski sprehodek ob morju mi bo prav pasal!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
27.8.2008 16:12:54   
kayica24
Hey Sunny a si tu?
Sem pogledala tvoje trace,pa 3d slikco otročka,pa mi je full všeč..kak si si to nardila?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
27.8.2008 16:14:01   
kayica24
Sem pogledala tvoje trace

..sem mislila napisat trakce..user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
27.8.2008 16:23:17   
sunny24
kayca24...unega ta prvega najdeš tukaj oz si sama nardiš in oblikuješ po želji:
http://www.ringaraja.net/ticker.asp

Unega dojenčka nardiš na tej strani: www.babystrology.com

Ta zadnji ticker pa sem nardila na: www.lilypie.com

Pol ko jih narediš se ti pokaže kot ena koda, jo skopiraš v moj profil pod "dodaten opis". Kar vse tiste kode tja prekopiri.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.