|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
27.8.2008 8:45:46   
sonček33
Balonči vidim, da si ti zdaj tukaj. Te pogrešam pri januarčicah. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
27.8.2008 8:48:16   
tanci29
hej dobro jutro,

bom pustila kaki drugi da skuha kavico, ker take dobre kuhate da je joj....
balonchy-user posted image user posted image user posted image , seznam je res super, prov lepo si se potrudila...samo en moj podatek skače ven pa not, ko boš spet kaj popravljala, pri meni dodaj LJ

katjuša- hvala za lepe želje in prespano nočko...no naša ni bila glih prespana, se je mali neki spet zbujal ponoči in smo se mogli z avtočki igrat sredi nočiuser posted image

cita-čestitke za pregled in srčeka

naia-česa te je pa nerodno, ti kar kej pripiši, da bomo mal počvekale, sej vidiš, da pišemo vse sorte, kar pogumno

sonček-zdaj pa lepo merkat in čuvat pikico, pa veliko uživancije do aprila

pikica-ne vem če sem te slučajno zgrešila, kako je šlo na izpitu?
no jest mam pa vse zlikanuser posted image user posted image user posted image (še ene par hlač od moža pa zavese od tamalga)..juhuhu...pa odštevem dneve do sobote, da se gremo razvajat na morčita...jeeeeeee

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
27.8.2008 8:49:43   
Balonchy
Ojla sonči...
Moj G mi je spremenil PDP in tako sem pristala tukaj... user posted image  Čeprav uradni PDP je še vedno ostal 24.1.09 (bom šla prej na porodniško user posted image ).
Pridem pa tut k Januarčicam poklepetat...  Berem, da si OK in na pregledu je blo tudi vse BP! user posted image user posted image user posted image  - ČESTITKE!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
27.8.2008 8:54:18   
Balonchy
tanci29 - thx user posted image ...
Jaz seznamček prepuščam nekomu, ki ga je urejal do sedaj...
Mislim, da je bila to cati!?!?  user posted image
Če ne bo nikogar, ki bi ga vsaj 1x na dan (zvečer, ko bodo vsi dnevni podatki na kupu) ažuriral, lako to naredim jaz - drugače pa ne... user posted image

Saj res - Pikica5 - kako je bilo na izpitu???

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
27.8.2008 8:55:53   
Balonchy
Antonia, Pikica_82 - vidim, da nas bereta... A sta Februarčici??? user posted image
Lahko se tudi drugače kaj oglasita... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
27.8.2008 8:57:01   
Balonchy
Eno sem že preplašila - upam, da ne bom tut ta druge!!!
Eh, sej zdej bom tiho... user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
27.8.2008 8:57:37   
sonček33
balonči aha, tako torej. no saj jaz imam tudi tako pozno rok, da morda padem med februarčice, čeprav se nadejam kakšnega tedna manj :)
ja, na pregledu je bilo vse bp, žal spet nisem prišal do UZja, kar me spravlja v jezo!!!user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
27.8.2008 9:03:57   
petrap
Pozdravljene,

sem spet mal na forumu in vidim, da ste nekatere zelo pridne. Prav z veseljem bi se pridružila vaši debati, vendar sem tako neažurna, da potem kar ne vem kako bi se vključilva v vašo debato. No nekako je treba začet, zato bom kar sedaj.Ko sem v službi, sem non stop za računalnikom, zato se ga doma izogibam 100 na uro.

Moja nosečnost je do sedaj potekala dobro. Sem pa sedaj malo preplašena kaj bo na naslednjem pregledu, ker sem imela neka čudna zbadanja, ki naj ne bi bila normalna. :( Upam, da bo vseeno vse okej. Najraje bi šla že kar prej na pregled, pa tudi če bi mogla plačati, sam da bi že končno zvedla, da je vse okej.

Da še malo popravim moje podatke:
PDP: 5.2.
naslednji pregled: 10.09.
porodnišnica: PO

Lep sončen dan!

papa

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
27.8.2008 9:10:04   
tanci29
petrap-kašno zbadanje je pa bilo to, da ni slučajno maternica, ki se širi, mene je v prvi nosečnosti kar org zbadalo, zdaj me pa ne ker sem očitno še zmeri raztegnenauser posted image ...če ti bo lažje pa kar pojdi  na UZ..kaj pa če vseeno pokličeš svojega g in vprašaš, če te prej vzame, ali pa da ti mogoče razloži kaj bi to lahko bilo

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
27.8.2008 9:10:42   
sonček85
hvala vsem za lepe želje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
27.8.2008 9:10:51   
glen
Jutro
Jaz sem pa danes tako zelo slabo spala,spet me boli glava za znoret,pa moja tamala se je fajn prehladila hodi na wc vsake 5 min tako da jo peljem ob 11k zdravniku.user posted image Upam da ni kaj hujšega,ker pravi da jo peče ko lulauser posted image .

balonchy,ma mislim da nebi smelo bi zamer glede seznama jaz bi bila vesela če bi ga urejala da mi kdo pomaga,itak pa sem jaz štor za take stvari tako da ga kr prepuščam vama dvema.

Sunny ja cene noseč.stavri so kr zasoljene,edino H&M ma normalne cene,trgovina v Kp tudi no kot sem že napisala okoli 40 eu,če pa jih neboš nikje našla boš pršla do Kp pa te peljem do te trgovine pa še na kafe a?user posted image user posted image

Pikica 5,kako si kej?Ti je še slabo?Jaz sem se včeraj hvalila da zgleda da so me slabosti zapustile,pa mi je danes spet ful slabo,poleg tega  me še glava boli in malček grlouser posted image

Katjusa,kuku kako je Florijan?

Pa lep pozdrav še vsem ostalim in kako ste punce Ajvy,Cita,Cati,........

Punce dejmo malo spodbude za novo članico NAIOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punca kr prikluči se pa magari za začetek samo ciao napiši,boš vidla kako bodo besede tu pri nas hitro stekle.user posted image

P.s. pa še neki pupika od moje cimre lepo napreduje,cimra sis tiska mleko in ji po cevki vsak dan dajejo njeno mleko.se super držiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
27.8.2008 9:15:09   
tanci29
zdej sem pa res ena kura...sej ne morem verjet da se mi to dogaja...dam na štedilnik gret, da bom za tamalga nardila za jest in čakam in čakam, pa kva je to dones da se tolk počas greje, pol pa ugotovim, da sploh nisem pržgala štedilnika, pa sej sem za  med penzjoniste

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
27.8.2008 9:19:22   
tanci29
glen-sej vem da si najbrž že napisala, ampak sem najbrž spregledala...od kje pa sta cimre s tole tvojo cimro...a iz bolnice al kje drugje...pa seveda bravo za malo borkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
27.8.2008 9:22:03   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

zdej sem pa res ena kura...sej ne morem verjet da se mi to dogaja...dam na štedilnik gret, da bom za tamalga nardila za jest in čakam in čakam, pa kva je to dones da se tolk počas greje, pol pa ugotovim, da sploh nisem pržgala štedilnika, pa sej sem za  med penzjoniste

Hahaha tanci29....

Še dobr, da nisem sama med pozabljevkami... Zdaj mi delaš družbo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
27.8.2008 9:24:06   
Balonchy
BAD GIRL - ko si ravno tu... SPOROČI MANJKAJOČE PODATKE ZA SEZNAMČEK!!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
27.8.2008 9:29:34   
petrap
 Tanci29 mislim, da to ni blo sam raztezanje maternice, ker to me je tud pred tem kar orng zbadal. Pa sem pol začela pit magnezij pa je blo bolš, so tud krči minili. To je bil tak občutek kot pred menstruacijo, vse me je "tiščalo dol" in sem mislila, da mi bo spodnji del odtrgal. Sploh se nism smela tud obrnit. Sam je po enem tednu počivanja nekak minilo. Tko da sem sedaj spet v službi, čeprav je rekla zdravnica, da sem lahko na bolniški.
Saj sem že razmišljala da bi šla do moje g. sam je na dopustu, tko da mi ne preostane kaj dost druzga kot to, da počakam.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
27.8.2008 9:34:18   
tanci29
petrap-kaj ti je pa tvoja zdravnica rekla, najbrž si šla do osebne zdravnice, da ti je dala bolniško, kaj pa vem, tvojo g, sigurno kdo nadomešča

blonchy-aha klub pozabljivk, no imamo nov podklub februarčic..a rabimo seznamček, da slučajno ne pozabimo katere smo touser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
27.8.2008 9:34:58   
glen
Tanci 29 ja iz bolnice,ko sem ležala dober mes. nazaj zaradi bruhanja,ona pa zaradi rizične,je morala samo ležat.

Punce jaz sem pa tako vesela danes.
As imam doma že dober mes. od 11 ted, pa vsakič ko sem probala najti sreček, ga nisem našla.
In pol sem ga spravla v predal in dva ted. ga nisem uporabljala.Danes ga dam ven, ga probam in najdem srček,joj kako je to lepo slišat.Mislim da je blo nekje 150 udarcev na min tako kot sem lahko štelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
27.8.2008 9:36:53   
tanci29
  ghn < d  n m bn dvb gmn bn vb vb bn nk m,y<x>0,
0,
0,
0,
6

da ne boste čudno gledale, moj erik vam je želel nekaj napisat...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
27.8.2008 9:48:32   
petrap
Osebna zdravnica mi je rekla sam to, da sem najbrž preutrujena, da naj počivam. Žal nadomestnega gin ni, ker jih v naših krajih že tko primankuje.

Ma moram pozitivno razmišljat. Moje deteca raste in je zdravo. :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
27.8.2008 9:52:04   
tanci29
bravo petrap tako naprej...sevede je vse ok, ti se lepo merkej in počivaj in ne se preveč naprezet, pa seveda tako lepo optimistično razmišljaj še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

glen tebi pa čestitke za user posted image ...zdej ga boš pa poslušala..super da te ne bo več skrbelo kar ga nisi našla, je bilo res zgleda prehitro

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
27.8.2008 9:52:52   
glen
tanci 29 res je cotkan,reči mu da so tete vse prebrale in da mu pošiljajo en velikuser posted image user posted image user posted image

Pa še enga :X(polubček)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
27.8.2008 9:57:37   
petrap
Tanci29 res hvala. Mamica in nosečka, pa še najdeš čas za spodbudne besede. Take rabimo. :)

Ja tvoj sinko je pa res faca. Pozdrav tudi od mene. user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
27.8.2008 9:59:13   
antonia
OK, naj vam bo, ker ste me že izvale:
PDP 23.02. starost 32, nosečnost št.3, otrok 0, naslednij pregled 03.09.,porod. PO.
Rizična nosečnost zaradi predhodnih 2ss in krčev, bolniška. KO sem že verjela, da bo boljše, da sem iz najhujšega, sem sinoči spet čutila krče, danes pa tudi. Sicer jemljem Buscopan, upam, da se bo umirilo...Toliko za začetek, lep dan vsem

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
27.8.2008 10:22:00   
tanci29
antonia-user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobrodošla srečka nosečka med februarke....sej bo vse ok...mala pikica ti že zdaj malce nagaja

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.