|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
27.8.2008 11:39:59   
lara light
Zarja, a že zlagate politične slogane?user posted image  Za domovino, ni dovolj piti le vino, izberite zraven še stranko fino!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
27.8.2008 11:49:21   
zarja1
Dober dan ženske in lep pozdrav iz Dunaja. Ogromno ste napisale, kaj ste smešneuser posted image . Noben sestank ne traja tako dolgo, da človek vse to prebere. Bom, ko pridem domov.
Pf iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Lassi dobrodošla nazaj, seveda bomo navijale, saj to vsak dan obnavljamo in nabiramo kondicijo za naš september.user posted image user posted image user posted image

Abra se bom kar držala nasveta, thanks.

Lara, MISMIS, Lučka, Oktavija, Želvica, Schuka, Grethy, Cati, Ajsika, Gloria, Pikovitek, Jadrnica, Obi (sorry sam to si še zapomnim),...........rada vas mamuser posted image
Lepo se imejte, uživajte v sončku......in veliko se smejte

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.8.2008 11:51:23 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
27.8.2008 11:51:23   
Shuka
Živjo pupe user posted image

Evo en lep pozdravček vsem in čestitke PF za deklico user posted image , prav tako lari za UZ, samo še bolje bo boš videlauser posted image
arneja - pivo je za sluznico maternice user posted image

žiži mižiuser posted image

Abrica user posted image

pa vsem ostalim enga  user posted image

pa tolk, da naute dons zamudile tega:

KANAL A
Pot k nosečnosti

27.8.2008 ob 21:00
Dokumentarna serija pripoveduje o človeški reprodukciji v 21. stoletju. Mnogo parov po svetu si zaman trudi spočeti otroka. A sodobna medicina je že tako napredovala, da lahko takšni pari vseeno postanejo srečni starši, s pomočjo umetne oploditve. Spremljamo pare, ki so se odločili za takšno možnost in upajo na najboljše, saj je to njihovo zadnje upanje, da bodo kdaj imeli družino.

Čez 1 teden potem je pa drugi del.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
27.8.2008 11:53:06   
Shuka
zarja - Kaj pa delaš na Dunaju? user posted image

Dej prnes mal Zaherce user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
27.8.2008 12:00:09   
konina
En lep dober dan. NAjprej čestitke novopečeni mamici PF in njei princeski. Je pa res prava punca, le naj zraste v veliko damo, da bo lahko nagajala svojim staršem. user posted image

Ko prebiram tele vaše vrstice, sem prav vesela, da stare borke nismo čisto pozabljene, pa čeprav se tako poredko javim. user posted image  Lepo je videti, da nisem pozabljena. Hvala, mismis. Tudi ve niste, vedno vas bom brala in vzpodbujala, predvsem sem vam pa hvaležna za vso podporo v času borbe in sedaj. TA je neperecenljiva.

No, malo sem se raznežila. Sem že dobra. user posted image  Moj trebuh je vsak dan večji, fanta brcata, čeprav sta kar pridna, me ne matrata preveč. Sedaj že veselo sobo pripravljamo, sva jo z možem prebelila, pa jaz sem malo porisala. Pa nekaj oblekic sem nakupila.... Priprave so v teku. user posted image  Sem v 28t, ampak se mi zdi da bo november prehitro tukaj.

DRžite se, borite se in na koncu vas čaka čudež ali pa dva!

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
27.8.2008 12:00:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

zarja - Kaj pa delaš na Dunaju? user posted image

Dej prnes mal Zaherce user posted image user posted image user posted image

malo sestankujem........kujem zadnje korake oglaš. kampanije, mi pa Lara kar pomaga.
Pa ti? Si se naspala? Je že kaj boljš?
Prinesem tortko, a prideš v Mb zvečer, ja zvečer še joga pade.......doma bom tam po deveti:...

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
27.8.2008 12:02:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: konina

DRžite se, borite se in na koncu vas čaka čudež ali pa dva!

LP, Nina

To si pa tak lepo napisala, bi kar user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
27.8.2008 12:04:21   
Goldy
sonček33 - hvala, pa čestitke pa nosečnost user posted image .

mismis - tudi tebi hvala, glede mame - moje mami od 21. maja ni več, revica se je rešila, zdaj se ukvarjamo z očetom, ki ja ga vse zelo potrlo (saj je mene tudi, samo jaz imam moža..., oče ja pa ostal sam, čeprav ga vsi bodrimo, veliko časa smo z njim), tudi moževa stara mama je bila pol leta v komi in zelo boga je dotrpela prejšnji vikend, tako da leto do sedaj ni bilo zelo uspešno. Upamo, da bo od sedaj naprej bolje!

Držim pesti spet za vse ostale!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
27.8.2008 12:10:51   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sonček33 - hvala, pa čestitke pa nosečnost user posted image .

mismis - tudi tebi hvala, glede mame - moje mami od 21. maja ni več, revica se je rešila, zdaj se ukvarjamo z očetom, ki ja ga vse zelo potrlo (saj je mene tudi, samo jaz imam moža..., oče ja pa ostal sam, čeprav ga vsi bodrimo, veliko časa smo z njim), tudi moževa stara mama je bila pol leta v komi in zelo boga je dotrpela prejšnji vikend, tako da leto do sedaj ni bilo zelo uspešno. Upamo, da bo od sedaj naprej bolje!

Držim pesti spet za vse ostale!

Goldy, moje sožalje za mamo. Močno upam, da se bo oče pobral, ampak takšne stvari potrebujejo čas. Evo takoj zdaj ti pošljem eno pikapoko user posted image  in enega bujsa user posted image  za srečo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
27.8.2008 12:14:26   
mismis
Konina naša, lepo da si spet malo med nami. Praviš, da si porisala sobo bodočih razbojnikov. Pridna, ko pa boš imela kaj časa, ali lahko vstaviš kakšno sliko sobice v album.

Pa 28t si že, joj to bo pa res hitro, še sploh ker nosiš dvojčka, ki si znata že prej izboriti pot na plano.
Veliko sreče tebi in celotni tvoji družinici.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
27.8.2008 12:39:12   
gloria
Gloria, lepe novičke prinašaš srček, kako se počutiš danes?

....počutje je prečudovitouser posted image user posted image user posted image ....sam volje za delat glih nimam pa tolk mam za likatuser posted image ....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
27.8.2008 12:40:23   
lara light
Goldy, user posted image  drži se, pošiljam ti kup dobrih misliuser posted image

Zarja, lp na Dunaj!user posted image udi

Konina, super...že 28t?! Fajn. Slikico od sobice bi pa tudi jaz rada videlauser posted image . Lepo se imej in hvala!user posted image

Shuka, hvala za navijanje in za info o dokumentarcu. Ne vem, če bom doma...misliva it na en koncertuser posted image ...bi pa rada videla, bom poiskala, če je tudi ponovitev. Kiss!user posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
27.8.2008 12:40:58   
gloria
gloria - zdaj si pa že ti na vrsti. Komaj čakamo veselih novičk! September bo bombastičen!!

...res je zdej so me obe moje sonosečke prehiteleuser posted image ....zdej sem še sam jaz ostala za septemberuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
27.8.2008 12:43:02   
Goldy
Oh, mimsmis in lara light, HVALA! Dekleta krasne ste!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
27.8.2008 12:43:33   
gloria
Glorija kakšni novi znaki? A ti je ratalo sobico poslikat?

....sem še brez digitalcauser posted image ....zdej sem si že navadnega spakirala po tistem vesele večeru ko me je zvijaluser posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
27.8.2008 12:45:34   
gloria
Pf že rodila Gloria, čisto vse te prehitevajo, počasi bo pa res že čas še zate

...abra moj frajer čaka na septemberuser posted image ....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
27.8.2008 12:47:10   
gloria
Pozdravljene,soborke!Bila sem z vami lani decembra,zdaj pa sem čakala na genetske izvide.Na posvet v MB. grem danes popoldne in bi mi prav pršlo mal navijanja za dober rezultat,ker je za mano 3* ss in sedaj čakamo še te izvide,pol mi bodo pa povedali kako naprej.

če bodo izvidi ok,pol se bomo kej čuli na temi -september

Navijam za čimveč pluskov

...o tassi user posted image user posted image user posted image ....navijamo za čim boljši rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
27.8.2008 12:47:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Pf že rodila Gloria, čisto vse te prehitevajo, počasi bo pa res že čas še zate

...abra moj frajer čaka na septemberuser posted image ....

Pa sej september je že pred vrati... Upam, da se ne bo rodil ravno na prvega, da ne bo vse svoje šolsko obdobje sovražim svoj rojstni dan.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
27.8.2008 12:50:53   
gloria
moje mami od 21. maja ni več, revica se je rešila, zdaj se ukvarjamo z očetom, ki ja ga vse zelo potrlo (saj je mene tudi, samo jaz imam moža..., oče ja pa ostal sam, čeprav ga vsi bodrimo, veliko časa smo z njim), tudi moževa stara mama je bila pol leta v komi in zelo boga je dotrpela prejšnji vikend, tako da leto do sedaj ni bilo zelo uspešno. Upamo, da bo od sedaj naprej bolje!

goldy user posted image user posted image user posted image user posted image ....vem kak ti je....jaz ti želim vse dobro...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
27.8.2008 12:52:36   
gloria
Pa sej september je že pred vrati... Upam, da se ne bo rodil ravno na prvega, da ne bo vse svoje šolsko obdobje sovražim svoj rojstni dan.

...user posted image user posted image user posted image  glih pri septembrkah je tekla taka debata.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
27.8.2008 12:53:40   
gloria
NAŠE NOSEČKE

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled
Jadrnica - UZ

...user posted image user posted image user posted image ...navijamo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
27.8.2008 12:54:27   
gloria
Sreda, 27.08.
Lara Light - UZ

...za tebe tudi sončica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
27.8.2008 12:56:07   
gloria
user posted image  ...za vsako od vas tega medota za srečo....lep dan vama želim....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
27.8.2008 12:58:57   
lara light
Najlepša moja rožnata poslovna sekretarka! Hvala.user posted image
Torej prvega ne bo, praviš, čeprav bi bil zmagovalen, bomastičen datum po numerologiji, dve 10!!

Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
27.8.2008 13:11:41   
dajamaja
Evo mene iz teme.

Doma interneta nimam več.
V službi me meče non stop dol.
V službi gužva za poiizdit.
In bo tko še vsaj 2 meseca. ...

Nisem na tekočem, sem pa uspela zasledit, da je pf mami postala user posted image user posted image

da sem dobila specialko do Konga - gigi hvala.
Jst punce pridem. Edina katastrofa, ki me odvrne je, da se šef prikaže v intervencijo (kar pa ni verjetno kr je kljub vsej paniki na dopustu user posted image ).
Tko, da ko boste vidle eno mal neodločno tam pri vhodu, ki bo hotela izostriti pogled in najti gručo RRjevk, dejte kej od sebe, no. Kr drugač bom šal kr sama za šank. Že zdle bi enga user posted image , dva.
Bom pa okoli 5.tih tam, ker se še s Štajerske privlečem. Gre katera Štajekra z mano? Blanchi ne more user posted image , Gretka, ti!?
Če mi prej ne uspe več gor prilezt in tle kakšno minutko tud ostat, se vidimo v petek.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?