Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 14:44:12
|
|
|
|
mismis
|
Pija76, ja 100% nam bo uspelo, saj je že čas. Sem ti poslala tudi z.s.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 14:45:40
|
|
|
|
ledenka
|
ma kaki kosilo, že 2 uri sem tu... in bom počasi ponorela
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 14:45:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška imam prošnjico. Ko boš novo temo odpirala....a jo lahko nasloviš september IVF/ICSI, da jo imam lahko v službici spodaj odprto. Zdaj se vidi glih IVF/ICSI.. saj veš kaj mislim... potem pa vsi vejo, kakšna **** ti gre po glavi, kajne. Spomni me še enkrat v nedeljo. le to cenzuro, pa je bilo čisto lepo napisano kur_barija
< Sporočilo je popravil mismis -- 27.8.2008 14:46:19 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 14:46:18
|
|
|
|
ledenka
|
Pija, imaš ZS
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 14:47:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška imam prošnjico. Ko boš novo temo odpirala....a jo lahko nasloviš september IVF/ICSI, da jo imam lahko v službici spodaj odprto. Zdaj se vidi glih IVF/ICSI.. saj veš kaj mislim... potem pa vsi vejo, kakšna **** ti gre po glavi, kajne. Spomni me še enkrat v nedeljo. le to cenzuro, pa je bilo čisto lepo napisano kur_barija september je bolj širok. Pija kaj je pa s tabo dans? A si že vse podelala v službi? Al se ti dans nič ne da
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 14:48:46
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška imam prošnjico. Ko boš novo temo odpirala....a jo lahko nasloviš september IVF/ICSI, da jo imam lahko v službici spodaj odprto. Zdaj se vidi glih IVF/ICSI.. saj veš kaj mislim... potem pa vsi vejo, kakšna **** ti gre po glavi, kajne. Bravo GIGI jaz bom tud lažje imela odprto
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 14:54:39
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi pri stranki sem skoraj ponorela, ker je en skoz neki jamral, sovražim ljudi, ki še predno morajo kaj naredit tolk jamrajo, da skor dušo zraven spustijo, za narest pa tolk malo da škoda besed za jamranje in sem se odločila, da sploh ne grem v pisarno ( da še tam ne doživim kakpnega šoka ), tako da sem doma! Že od 1h! To je fajn popoldan! Ampak zdele se moram pa počasi za šporget spravit
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 14:54:45
|
|
|
|
mismis
|
Jaz se pa danes počutim k pejdnovrt. Zdele full čutim tele menstrualne krče, glava me je glihkar začela boleti, pa še zgaga me peče že dva dni. Groza...komaj čakam, da se ta hudič jutri vlije, da bo konec tega pms-ja
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:00:31
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jaz se pa danes počutim k pejdnovrt. Zdele full čutim tele menstrualne krče, glava me je glihkar začela boleti, pa še zgaga me peče že dva dni. Groza...komaj čakam, da se ta hudič jutri vlije, da bo konec tega pms-ja Res naj se vlije!!! Kaj jih čakamo ta mesec, to ni res! Danes sem hotla po vložke, ampak sem rekla najprej pogledam če jih res nimam ta tole rundo dovolj, ker pol jih tolk časa ne bom rabla, da bo rok poteku
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:04:29
|
|
|
|
taraji
|
LEDENKA - našla Menogon - sicer je klical moj mož in sicer v lekarno v Bazovici, tel. 0039 040 226 165, pa ker jaz rabim samo dve škatli je vprašal samo za dve. Nisem pa sigurna ali ti potrebuješ Menogon ali Menopur.Jaz ga grem jutri iskat, pa če tudi ti rabiš ti lahko kaj prinesem - samo sporoči.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:06:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. LEDENKA - našla Menogon - sicer je klical moj mož in sicer v lekarno v Bazovici, tel. 0039 040 226 165, pa ker jaz rabim samo dve škatli je vprašal samo za dve. Nisem pa sigurna ali ti potrebuješ Menogon ali Menopur.Jaz ga grem jutri iskat, pa če tudi ti rabiš ti lahko kaj prinesem - samo sporoči. joj, to bi bilo mega. sicer grem danes v Ita, jih bom poklicala zdajle. upam, da že delajo. ker če delajo in imajo, grem lahko še komot do Bazovice.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:09:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. LEDENKA - našla Menogon - sicer je klical moj mož in sicer v lekarno v Bazovici, tel. 0039 040 226 165, pa ker jaz rabim samo dve škatli je vprašal samo za dve. Nisem pa sigurna ali ti potrebuješ Menogon ali Menopur.Jaz ga grem jutri iskat, pa če tudi ti rabiš ti lahko kaj prinesem - samo sporoči. joj, to bi bilo mega. sicer grem danes v Ita, jih bom poklicala zdajle. upam, da že delajo. ker če delajo in imajo, grem lahko še komot do Bazovice. Puppe res upam, da rata
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:11:28
|
|
|
|
gigi1
|
Pija mi je bilo čudno, da bi ti v službici tolk čvekala Miška drži se. Naj se hudič ulije. Kot je že Pija rekla, da mesec jo pa vse tolk čakamo. Men naj bi prišla naslednji četrtek, sam sem tečna že 2 dni . Mogoče bo pa kaj prej
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:14:06
|
|
|
|
lara light
|
Punce, fajn zrihtajte glede zdravil! Pija, srce moje poročeno, kje si ti? A kuhala bi? Jaz sem vrgla ene špagete, pa morske sadeže...ni bilo slabo, če ti je morska všeč! Ma res ma, da nam tokrat rata...kar cel kup nas bo trepetalo v septembru, se bo cela slo tresla Imejte se lepo v petek, res upam, da mi nalednjič rata pridet zraven, da vas končno vidim!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:14:10
|
|
|
|
sonček33
|
Pija do nadaljnega ti je pir prepovedan Čez vikend si lahko privoščiš enega samega. zdej pa dost tega pijančevanja!!! To nikamor en pelje! Kaj kuhaš? jaz sem zelenjevano juho, marelčne cmoke in kompot. Nič kaj posebnega, amapk tolk domače zelenjave je, pa jo je treba ponucat...jutri bo pa zelenjavna rižota pa kumaričan solata.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:19:18
|
|
|
|
lara light
|
Sonček, mmm, marelični cmoki ! Tudi meni recept, prosim.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:20:11
|
|
|
|
miska73
|
Lučka . Saj zdaj pa nakaj časa ne boš v službici. Samo tvojmu povej naj pazi nate in te ne sme nič sekirat, drugače bomo še me hude nanj. Lubica naj jutri mine čimmanj boleče. Vse bomo mislile nate in stiskale pestke za čimveč lepih celic in plavalčkov od dragega Se podpišem pod tole. A veš lučka, da sem malo razmišljala, pa da si bom jst ko bom tako daleč raje vzela kak dodaten dan frej. Ker pri meni bojo ziher tudi živčki delali. Ajsi, fajn nakupuj. Pozdrav vsem ostalim. Kolk ve napišete v kratkem času... Ful ste pridne, ampak jaz vas komaj dohajam z branjem.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:20:16
|
|
|
|
sonček33
|
lara dej za recept boš pa mogla poklicat v Hokus pokus :)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:21:38
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija mi je bilo čudno, da bi ti v službici tolk čvekala Špila ona pravo gospodinjo Miška drži se. Naj se hudič ulije. Kot je že Pija rekla, da mesec jo pa vse tolk čakamo. Men naj bi prišla naslednji četrtek, sam sem tečna že 2 dni . Mogoče bo pa kaj prej miška, ma nej vrag pride v vsej svoji veličini, čimprej! gigi, bo prej, bo prej!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:22:04
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 lara dej za recept boš pa mogla poklicat v Hokus pokus :)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:22:07
|
|
|
|
gigi1
|
Hmmm jaz bom pa za večerjico bifteke iz pljučne, zelene špargeljne s camemberjem in zeleno solato. Pa chiantija . MMMMm komaj čakam, da domov pridem.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:25:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 lara dej za recept boš pa mogla poklicat v Hokus pokus :)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:26:32
|
|
|
|
mismis
|
Miška73, to ni še nič kar se tiče pisanja, ponavadi pade 200 strani na mesec, tokrat jih je v dveh mesecih 200, ampak so bili vmes dopusti, pa se ni prav dosti dogajalo. Ledenka in M.L.B.K. držim pesti, da dobita zdravila, da bosta šli pomirjeni v postopek. Lara in Pija, mi imamo danes rižotko na jedilniku. Za upam, da bo vsaj jutri prišel, danes je zihr ne bo, je bila zjutraj BT previsoka. Sem jo morala zmeriti, da sem se lahko odločila, kakšne spodnjice obleči, ali tange ali partizanke (boksarke). Gita, vidim te, javi se Pikovit, a si ti že vrnila čurunalnik? Sonček33, dober jedilnik, same ljube dobre zadevice, njami se mi že sline cedijo, ša malo pa domov
< Sporočilo je popravil mismis -- 27.8.2008 15:27:20 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:29:02
|
|
|
|
gigi1
|
Miška pri meni ni dileme, ker tang ne nosim. Brazilke al pa partizanke . Mi ni treba bazalne merit
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 27.8.2008 15:30:08
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Lara in Pija, mi imamo danes rižotko na jedilniku. Super, riži biži po vsaki viži! Za upam, da bo vsaj jutri prišel, danes je zihr ne bo, je bila zjutraj BT previsoka. Sem jo morala zmeriti, da sem se lahko odločila, kakšne spodnjice obleči, ali tange ali partizanke (boksarke). partizanke!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?