Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 8:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz nisem mogla zdržat in sem danes naredla test in je kot po pričakovanju -. tak da ostane enako na tabeli.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 9:07:53
|
|
|
|
sonček85
|
vsem ,ki ste dobile ,veliko in pojdite s pokončno glavo naprej in se borite za naše otročke,ki nas veselo čakajo. a.jrad:saj bodo hitro minili tile 3 dnevi do dneva D
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.8.2008 9:22:21 >
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 9:10:44
|
|
|
|
a.jrad
|
Jutro! Vsem ki ste dobile m en velik objemček, nekaj pa nas še je , ki čakamo m ali pa . Tudi sama upam, da bo . Sicer pa veste kako je z mojo psiho: imam pa nimam znake, pa ne vem več kako je bilo prvič ,ko sem bila noseča- če so bili podobni znaki..... V glavnem še tri dni je treba počakat...... lp vsem in navijajte za nas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 9:28:37
|
|
|
|
Inčika
|
Dobro jutro punce. Danes je moj dan D in samo čakam, da se mi ulije . Testa še ne upam naredit, me pa močno črviči v trebuhu in prsa me bolijo, ampak glede na to, da pred mentruacijo nimam nobenih težav, me čudi, da se mi že dva tedna pojavljajo čudni znaki - zato še imam vedno upanje. No, mogoče pa je le vse skupaj na psihi. Držim pesti za vse, ki še je ne pričakujete in pošiljam en topel objemček vsem, ki vas je obiskala ta grda tetka - bodite pogumne in vztrajne še naprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 10:08:08
|
|
|
|
vanilla
|
Inčika, srčno upam, da se tvoj ne vlije!!!!! No, danes je moj 34.dan (kot sm že v enem postu prej napisala, jo dobivam ponavadi med 30 in 35 (al pa tut 36) dnem) .... Torej, test nameravam nardit nekje v petek..... Prsi me še zmeraj fuul bolijo in to zdej že 14 dni! Mam občutek, kot da spredaj nosim dve kilski torbi, hehe.... Mnja, včer sm mela pa kr krizo... Sej pravim, tiste, ki se borite že mesece al pa leta, me boste imele za smešno in neumno... Jaz pa, ki mi je komaj prvi mesec poskušanja (pa še to sva v plodnih dneh slončkala samo ene 2-krat), pa sm mela res včer kr krizo - in to pred tem, kaj pa če res SEM noseča ?!?! .... Tisti filing o vseh teh spremembah, ki me potem čakajo.... Sej verjetno, če mi zdej ne rata in se bom začela boriti v drugem krogu, bom takoj spremenila mišljenje.... Mogoč se tako hecno počutim samo zdej, ko mi je komaj prvič.... Mah, ne vem.... ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 10:28:18
|
|
|
|
mišk
|
Pozdravljene! Ta mesec se sicer nisem vpisala k vam, a vseeno sporočam, da sem danes, 37. dan cikla naredila test in je bil !!!! Presrečna sem! To je najin tretji krog. Doma že imamo desetmesečno punčko. Moji ciklusi so ponavadi dolgi od 30 do 36 dni. Prejšnji torek sem naredila test in je bil -, danes pa +!! Znakov, tako kot v prvi nosečnosti nimam nobenih. Ko se je bližal dan, ko naj bi dobila , pa sem imela čisto premenstrualne znake. No, še sedaj imam občutek da se bo zdaj zdaj ulila. Popoldne bom za zihr nardila še en test. Čestitke vsem sonosečkam, ostalim, ki še čakate pa želim !! Sploh pa tistim, ki se matrajo že mesece in mesece!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 10:30:38
|
|
|
|
ursa30
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 10:31:07
|
|
|
|
tejč76
|
mišk
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 10:32:59
|
|
|
|
pikicao.
|
pa lepo
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 11:02:02
|
|
|
|
Hator
|
Mene ste sicer obarvale v modro, saj sem vam sporočila, da je prišla . No v resnici to ni bila , ampak pač neka druga krvavitev in mi je test pokazal . žal pa je šlo za IMN
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 11:07:34
|
|
|
|
Inčika
|
čestitke mišk
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 11:13:40
|
|
|
|
mišk
|
Hator, zelo mi je žal za to izkušnjo! Samo da je sedaj vse v redu in da čimprej zagledaš tisti pravi !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 11:16:40
|
|
|
|
spps
|
Hator držim pesti zate,da dočakaš uspešno nosečnost. mišk,tebi pa čestitke
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 11:18:44
|
|
|
|
mišk
|
Joj, jst sam upam, da bo vse v redu. Jutri se bom naročila za pregled pri ginekologu. Malo me skrbi, da ne bi imela kake rizične nosečnosti in ne bi smela svoje dvigovat. Pa v soboto smo šli v hosto, kjer smo pripravljali drva in sem tiste težke meterske drve premetavala... Pa zadnje čase sva z možem večkrat kazga zapalla, samo to me ne skrbi tako, ker ni bilo glih veliko. Pa še dva izpita in diplomo imam do konca študija in bo treba sedaj pa res poprijeti, kajti ob dveh ne bo časa za učenje! Kak sem lena!!!!! No, imam vsaj eno motivacijo! Kak sem vesela!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 11:45:21
|
|
|
|
sonček85
|
mišk :čestitke in mirno nosečnost,mi pa ni jasno zakaj tebi piše še samo 172 dni meni pa 238 če sva pa obe nekje v petem tednu.ti pa res privosščim in čestitam. hator: in naj se pokaže prava dvojna
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.8.2008 11:47:58 >
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 12:12:14
|
|
|
|
*zabica*
|
moja tecka se je vlila, tko da s pluskom ta meces ne bo zal nc Sej mogoce je se boljs tko, ker sem mela odvzem brisa in rezultat ni ravno razveseljujoc...bom najpej to zrihtal, pol pa s5 pridno na delat.... Jest se do nadaljnega selim med navijacice in mocno drzim pesti za vse vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 12:18:03
|
|
|
|
spps
|
mišk :čestitke in mirno nosečnost,mi pa ni jasno zakaj tebi piše še samo 172 dni meni pa 238 če sva pa obe nekje v petem mora bit kakšna napaka,ker jaz sem v 13.tednu,pa še imam 192 dni do konca
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 12:22:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mišk :čestitke in mirno nosečnost,mi pa ni jasno zakaj tebi piše še samo 172 dni meni pa 238 če sva pa obe nekje v petem mora bit kakšna napaka,ker jaz sem v 13.tednu,pa še imam 192 dni do konca se mi je zdel ,da bo to pomota.hihi,se zgodi. In kako si spps?
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 12:38:03
|
|
|
|
mišk
|
Ups! Sonček85, hvala za opozorilo! Grem takoj uštimat da bo prav.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 12:40:54
|
|
|
|
mišk
|
Tako. Zdej pa bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 12:40:55
|
|
|
|
sonček85
|
sedaj pa je .ekola kako lepo .čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 12:41:49
|
|
|
|
mišk
|
Sonček85, ti si še pod aprilkami, a ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 12:53:59
|
|
|
|
ziva1
|
Da vam povem, da sem dobila in sem fullll žalostna . Sem v službi in komaj čakam da grem domov. Tiste ki čakate vam želim da zagledate , drugače pa se vidimo v septembru.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 13:10:29
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva1 sej bodo za nas tud prsu se cas tko d glavo pokonci pa se pejt pol mal k svojmu pomuckat ti bo prec boljs
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 27.8.2008 13:11:11
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1 Da vam povem, da sem dobila in sem fullll žalostna . Sem v službi in komaj čakam da grem domov. Tiste ki čakate vam želim da zagledate , drugače pa se vidimo v septembru. sva že dve žalostni in tudi jaz komaj čakam, da se spokam domov. nič ne moreva naresti, ne bo nič pomagalo, če bova žalostni se bo treba še bolj potrudit v septembru in upat, da bo takrat uspelo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Ime za punčkopathraZa najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.Klara (
35%)
Olivia (
40%)
Serena (
7%)
Sabrina (
19%)
Število vseh glasov: 168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!