|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
27.8.2008 8:57:13   
Anonimen
jaz nisem mogla zdržat in sem danes naredla test in je kot po pričakovanju -. tak da ostane enako na tabeli.

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
27.8.2008 9:07:53   
sonček85
vsem ,ki ste dobileuser posted image ,velikouser posted image user posted image user posted image in pojdite s pokončno glavo naprej in se borite za naše otročke,ki nas veselo čakajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a.jrad:saj bodo hitro minili tile 3 dnevi do dneva D
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.8.2008 9:22:21 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
27.8.2008 9:10:44   
a.jrad
Jutro!
Vsem ki ste dobile m en velik objemček, nekaj pa nas še je , ki čakamo m ali pa user posted image user posted image . Tudi sama upam, da bo user posted image . Sicer pa veste kako je z mojo psiho: imam pa nimam znake, pa ne vem več kako je bilo prvič ,ko sem bila noseča- če so bili podobni znaki..... V glavnem še tri dni je treba počakat......

lp vsem in navijajte za nas user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
27.8.2008 9:28:37   
Inčika
Dobro jutro punce.

Danes je moj dan D in samo čakam, da se mi ulije user posted image . Testa še ne upam naredit, me pa močno črviči v trebuhu in prsa me bolijo, ampak glede na to, da pred mentruacijo nimam nobenih težav, me čudi, da se mi že dva tedna pojavljajo čudni znaki - zato še imam vedno upanje. user posted image No, mogoče pa je le vse skupaj na psihi.

Držim pesti za vse, ki še je ne pričakujete in pošiljam en topel objemček vsem, ki vas je obiskala ta grda tetka user posted image - bodite pogumne in vztrajne še naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
27.8.2008 10:08:08   
vanilla
Inčika, srčno upam, da se tvoj user posted image  ne vlije!!!!!

No, danes je moj 34.dan (kot sm že v enem postu prej napisala, jo dobivam ponavadi med 30 in 35 (al pa tut 36) dnem) .... Torej, test nameravam nardit nekje v petek..... Prsi me še zmeraj fuul bolijo in to zdej že 14 dni! Mam občutek, kot da spredaj nosim dve kilski torbi, hehe....

Mnja, včer sm mela pa kr krizo... Sej pravim, tiste, ki se borite že mesece al pa leta, me boste imele za smešno in neumno... Jaz pa, ki mi je komaj prvi mesec poskušanja (pa še to sva v plodnih dneh slončkala samo ene 2-krat), pa sm mela res včer kr krizo - in to pred tem, kaj pa če res SEM noseča ?!?! .... Tisti filing o vseh teh spremembah, ki me potem čakajo.... Sej verjetno, če mi zdej ne rata in se bom začela boriti v drugem krogu, bom takoj spremenila mišljenje.... Mogoč se tako hecno počutim samo zdej, ko mi je komaj prvič.... Mah, ne vem....user posted image user posted image  ...

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
27.8.2008 10:28:18   
mišk
Pozdravljene!

Ta mesec se sicer nisem vpisala k vam, a vseeno sporočam, da sem danes, 37. dan cikla naredila test in je bil user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image  Presrečna sem! To je najin tretji krog. Doma že imamo desetmesečno punčko. 
Moji ciklusi so ponavadi dolgi od 30 do 36 dni. Prejšnji torek sem naredila test in je bil -, danes pa +!!user posted image
Znakov, tako kot v prvi nosečnosti nimam nobenih. Ko se je bližal dan, ko naj bi dobila user posted image , pa sem imela čisto premenstrualne znake. No, še sedaj imam občutek da se bo zdaj zdaj ulila.user posted image  Popoldne bom za zihr nardila še en test.

Čestitke vsem sonosečkam, ostalim, ki še čakate pa želim user posted image !! Sploh pa tistim, ki se matrajo že mesece in mesece!user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
27.8.2008 10:30:38   
ursa30
user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
27.8.2008 10:31:07   
tejč76
miškuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
27.8.2008 10:32:59   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa lepo user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu tejč76)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
27.8.2008 11:02:02   
Hator
Mene ste sicer obarvale v modro, saj sem vam sporočila, da je prišla user posted image . No v resnici to ni bila user posted image , ampak pač neka druga krvavitev in mi je test pokazal user posted imageuser posted image
žal pa je šlo za IMN user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
27.8.2008 11:07:34   
Inčika
čestitke mišk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
27.8.2008 11:13:40   
mišk
Hator, zelo mi je žal za to izkušnjo!user posted image  Samo da je sedaj vse v redu in da čimprej zagledaš tisti pravi user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
27.8.2008 11:16:40   
spps
Hatoruser posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti zate,da dočakaš uspešno nosečnost.

mišk,tebi pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
27.8.2008 11:18:44   
mišk
Joj, jst sam upam, da bo vse v redu. Jutri se bom naročila za pregled pri ginekologu. Malo me skrbi, da ne bi imela kake rizične nosečnosti in ne bi smela svoje user posted image  dvigovat.user posted image  Pa v soboto smo šli v hosto, kjer smo pripravljali drva in sem tiste težke meterske drve premetavala... Pa zadnje čase sva z možem večkrat kazga zapalla, samo to me ne skrbi tako, ker ni bilo glih veliko. Pa še dva izpita in diplomo imam do konca študija in bo treba sedaj pa res poprijeti, kajti ob dveh user posted image  ne bo časa za učenje! Kak sem lena!!!!!
No, imam vsaj eno motivacijo!user posted image

Kak sem vesela!!!!!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
27.8.2008 11:45:21   
sonček85
mišk :čestitke in mirno nosečnost,mi pa ni jasno zakaj tebi piše še samo 172 dni meni pa 238  če sva pa obe nekje v petem tednu.ti pa res privosščim in čestitam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hator:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj se pokaže prava dvojnauser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.8.2008 11:47:58 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
27.8.2008 12:12:14   
*zabica*
moja tecka se je vlila, tko da s pluskom ta meces ne bo zal nc user posted image
Sej mogoce je se boljs tko, ker sem mela odvzem brisa in rezultat ni ravno razveseljujoc...bom najpej to zrihtal, pol pa s5 pridno na user posted image delat....
Jest se do nadaljnega selim med navijacice in mocno drzim pesti za vse vas user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
27.8.2008 12:18:03   
spps
mišk :čestitke in mirno nosečnost,mi pa ni jasno zakaj tebi piše še samo 172 dni meni pa 238 če sva pa obe nekje v petem
user posted image user posted image user posted image  mora bit kakšna napaka,ker jaz sem v 13.tednu,pa še imam 192 dni do koncauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
27.8.2008 12:22:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

mišk :čestitke in mirno nosečnost,mi pa ni jasno zakaj tebi piše še samo 172 dni meni pa 238 če sva pa obe nekje v petem
user posted image user posted image user posted image  mora bit kakšna napaka,ker jaz sem v 13.tednu,pa še imam 192 dni do koncauser posted image user posted image user posted image
se mi je zdel ,da bo to pomota.hihi,se zgodi. In kako si spps?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
27.8.2008 12:38:03   
mišk
Ups!user posted image  Sonček85, hvala za opozorilo!user posted image  Grem takoj uštimat da bo prav.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
27.8.2008 12:40:54   
mišk
Tako. Zdej pa bo.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
27.8.2008 12:40:55   
sonček85
sedaj pa je .ekola kako lepo .čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
27.8.2008 12:41:49   
mišk
Sonček85, ti si še pod aprilkami, a ne?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
27.8.2008 12:53:59   
ziva1
Da vam povem, da sem dobila user posted image in sem fullll žalostna user posted image user posted image . Sem v službi in komaj čakam da grem domov.

Tiste ki čakate vam želim da zagledate user posted image , drugače pa se vidimo v septembru.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
27.8.2008 13:10:29   
pikicao.
ziva1 user posted image user posted image  
sej bodo za nas tud prsu se cas user posted image  
tko d glavo pokonci pa se pejt pol mal k svojmu pomuckat user posted image
ti bo prec boljs user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
27.8.2008 13:11:11   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Da vam povem, da sem dobila user posted image in sem fullll žalostna user posted image user posted image . Sem v službi in komaj čakam da grem domov.

Tiste ki čakate vam želim da zagledate user posted image , drugače pa se vidimo v septembru.

sva že dve žalostni in tudi jaz komaj čakam, da se spokam domov.
nič ne moreva naresti, ne bo nič pomagalo, če bova žalostni user posted image
se bo treba še bolj potrudit v septembru in upat, da bo takrat uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!